Το Android 11 είναι εδώ: Συμβατές Συσκευές, Κύρια Χαρακτηριστικά και Λήψη σε Android

Το Android 11 είναι εδώ κι αν θέλετε να μάθετε τα πάντα για το νέο λειτουργικό σύστημα των Android πριν το κατεβάσετε στο κινητό σας, το άρθρο αυτό είναι για εσάς!

Μετά από μήνες δοκιμών, η πολυαναμενόμενη έκδοση 11 των Android είναι επιτέλους διαθέσιμη στους χρήστες, προσφέροντας πολλά και διάφορα ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά.

Μάθετε παρακάτω τί να περιμένετε από τη νέα αυτήν έκδοση, πώς να την εγκαταστήσετε και ελέγξτε αν η συσκευή σας είναι συμβατή με το νέο αυτό λειτουργικό σύστημα.

Συμβατές Συσκευές με Android 11

Για να μπορέσετε να εγκαταστήσετε το Android 11, θα πρέπει να έχετε μία από τις παρακάτω συσκευές:

  • Google Pixel 2 ή νεότερη έκδοση
  • Oppo Find X2 και Find X2 Pro
  • Xiaomi Mi 10 και Mi 10 Pro
  • OnePlus 8
  • Realme X50 Pro

Η Poco ανακοίνωση με το Android 11 θα είναι σύντομα διαθέσιμο και στις συσκευές F2 Pro.

Κύρια Χαρακτηριστικά

Η νέα αυτή έκδοση έρχεται να ανανεώσει για τα καλά τη συσκευή σας με πολλές ενδιαφέρουσες λειτουργίες που θα σας φανούν χρήσιμες. Βρείτε παρακάτω κάποια από τα καλύτερα νέα χαρακτηριστικά του Android 11 και δοκιμάστε τα στο smartphone σας.

Φούσκες Μηνυμάτων

Μία από τις κορυφαίες νέες λειτουργίες είναι η αλλαγή της διάταξης των μηνυμάτων. Πιο συγκεκριμένα, τα μηνύματα που θα λαμβάνετε στην εφαρμογή των μηνυμάτων θα εμφανίζονται πλέον ως φούσκες, όπως στην εφαρμογή του Facebook.

Ανανεωμένες Ειδοποιήσεις

Μια άλλη χρήσιμη λειτουργία που αποκτά νέα μορφή στο Android 11 είναι οι ειδοποιήσεις. Η νέα διάταξη των ειδοποιήσεων τις κατηγοριοποιεί ανά είδος και σας επιτρέπει να τις επεξεργαστείτε ακόμη καλύτερα στις ρυθμίσεις.

Widget Αναπαραγωγής Πολυμέσων

Το νέο εργαλείο αναπαραγωγής πολυμέσων υπόσχεται να κάνει την αναπαραγωγή μουσικής ακόμη πιο εύκολη, με ένα άμεσο μενού που σας επιτρέπει να ακούτε τα αγαπημένα σας τραγούδια σε ένα καλοσχεδιασμένο περιβάλλον.

Καταγραφή Οθόνης

Κάποιες συσκευές Android έδιναν ήδη τη δυνατότητα στους χρήστες τους να καταγράφουν τη δραστηριότητα της οθόνης τους. Αλλά με το Android 11, μπορείτε να κάνετε εγγραφή σε κάθε συσκευή με το πάτημα ενός κουμπιού.

Προγραμματισμός Σκοτεινής Λειτουργίας

Η σκοτεινή λειτουργία κυκλοφόρησε αρχικά στο Android 10, αλλά στο Android 11 θα έχετε πλέον τη δυνατότητα να προγραμματίσετε την ακριβή ώρα έναρξης και λήξης της λειτουργίας, εναλλάσσοντας αυτόματα το περιβάλλον του smartphone σας.

Λήψη του Android 11

Αν θέλετε να δοκιμάσετε τα νέα αυτά χαρακτηριστικά στο Android σας, κάντε λήψη ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

  • Πηγαίνετε στις Ρυθμίσεις του Android σας.
  • Πατήστε Σύστημα > Για Προχωρημένους > Ενημέρωση Συστήματος.
  • Δείτε τη διαθέσιμη έκδοση 11 και κάντε δωρεάν λήψη στο Android σας.

Ελπίζουμε το άρθρο αυτό να σας φανεί χρήσιμο και να σας βοηθήσει να εγκαταστήσετε το λειτουργικό σύστημα Android 11 στο κινητό σας.

Μείνετε συνδεδεμένοι στο AndroidList για όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις από τον κόσμο των Android!

Τι Είναι το Telegram Premium και πώς να το Χρησιμοποιήσετε
Τι Είναι το Telegram Premium και πώς να το Χρησιμοποιήσετε

Η εφαρμογή του Telegram θα λανσάρει σύντομα το νέο Premium πρόγραμμα στους χρήστες της και στο σημερινό μας άρθρο θα μάθετε τα πάντα για τα προνόμια της αναβαθμισμένης αυτής έκδοσης. Το Telegram είναι ένα δημοφιλές εργαλείο επικοινωνίας, που ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες εφαρμο…

Τι είναι τα WhatsApp Communities και Πότε θα είναι Διαθέσιμα στα Android
Τι είναι τα WhatsApp Communities και Πότε θα είναι Διαθέσιμα στα Android

Το WhatsApp εξελίσσεται συνεχώς με νέες λειτουργίες ώστε να διευκολύνει την επικοινωνία των χρηστών του. Η δημοφιλής εφαρμογή αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα τα WhatsApp Communities ή Κοινότητες, που υπόσχονται να βελτιώσουν τις ομαδικές συνομιλίες. Η Meta θα ξεκινήσει τις…

Όλα Όσα Χρειάζεται να Ξέρετε για την Ιδιωτικότητά σας στο TikTok
Όλα Όσα Χρειάζεται να Ξέρετε για την Ιδιωτικότητά σας στο TikTok

To TikTok είναι μια από τις δημοφιλέστερες εφαρμογές επικοινωνίας για την κοινοποίηση σύντομων βίντεο μερικών δευτερολέπτων. Όπως όλες οι δημοφιλείς εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης, έτσι και το TikTok, μπορεί να κρύβουν μερικούς κινδύνους σχετικά με την προστασία του απορρήτου…

Πώς να Αντιδράσετε στα Μηνύματα του Telegram
Πώς να Αντιδράσετε στα Μηνύματα του Telegram

Η εφαρμογή του Telegram είναι μια από τις δημοφιλέστερες επιλογές επικοινωνίας των χρηστών Android, χάρη στο οργανωμένο και εύχρηστο περιβάλλον που προσφέρει στους χρήστες του. Η δημοφιλής εφαρμογή ανανεώθηκε πρόσφατα με νέες λειτουργίες, μεταξύ των οποίων είναι και η δυνατότ…

Πώς να Αντιδράσετε στα Μηνύματα του WhatsApp με Emojis
Πώς να Αντιδράσετε στα Μηνύματα του WhatsApp με Emojis

Πολλές φορές, όταν λαμβάνουμε ένα μήνυμα στις συνομιλίες μας και δεν ξέρουμε πως να απαντήσουμε, η καλύτερη αντίδραση είναι ένα emoji! Οι περισσότερες εφαρμογές επικοινωνίας σας επιτρέπουν να αντιδράσετε σε κάποιο μήνυμα, επιλέγοντας ένα emoji που θα εκφράζει τα συναισθήματά …