Πώς να δημιουργήσετε Deepfakes στο Android σας

Σας αρέσει να δημιουργείτε πρωτότυπο περιεχόμενο για τους λογαριασμούς σας στα κοινωνικά δίκτυα; Αναρωτιέστε πώς μπορείτε να δημιουργήσετε τα δικά σας Deepfakes; Βρείτε στο άρθρο αυτό όλες τις απαντήσεις που ζητάτε!

Τα Deepfakes είναι διασκεδαστικές εικόνες και βίντεο, στα οποία μπορείτε να επεξεραστείτε δημοφιλή gif ή βίντεο και να προσθέσετε το πρόσωπό σας στο πρόσωπο ενός άλλου χαρακτήρα.

Τα αστεία αυτά πολυμέσα είναι ιδιαίτερα δημοφιλή στο διαδίκτυο ως gif και memes, κάνοντας τους χρήστες Android να αναρωτιούνται πώς μπορούν να δημιουργήσουν κι αυτοί παρόμοιες εικόνες ή βίντεο.

Τα καλά νέα είναι πως ο καθένας μπορεί να δημιουργήσει τα δικά του πρωτότυπα Deepfakes με τη χρήση του κατάλληλου εργαλείου Android.

Μάθετε παρακάτω πώς μπορείτε να δημιουργήσετε κι εσείς Deepfakes με τη βοήθεια του Reface και αποκτήστε ακόμη περισσότερους ακόλουθους στα κοινωνικά δίκτυα με τις δημιουργίες σας.

Δημιουργία Deepfakes με την εφαρμογή Reface

Το εφέ της εναλλαγής προσώπων έγινε ιδιαίτερα δημοφιλή με εφαρμογές όπως το Snapchat, που σας επιτρέπει να εφαρμόσετε φίλτρα, αλλάζοντας το πρόσωπό σας με αυτό του συνομιλητή σας.

Επιπλέον, πολλοί δημιουργοί περιεχομένου στο Instagram και το YouTube χρησιμοποιούν το αστείο αυτό εφέ, αλλάζοντας το πρόσωπό τους με διασημότητες ή ακόμη και με τα κατοικίδιά τους.

Στο AndroidList θα βρείτε μια ποικιλία εφαρμογών για την επεξεργασία πολυμέσων, για να δημιουργήστε πρωτότυπες δημοσιεύσεις. Όσο για την εναλλαγή προσώπων, το Reface είναι η καλύτερη επιλογή του είδους.

Με το χρήσιμο αυτό εργαλείο μπορείτε να βρείτε και να μοιραστείτε τα καλύτερα Deepfakes, αλλά και να δημιουργήσετε τα δικά σας και να τα μοιραστείτε με τους φίλους σας.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε το βίντεο ή την εικόνα που θέλετε να επεξεργαστείτε και στη συνέχεια ανοίξτε την μπροστινή κάμερα του Android σας. Στοχεύστε την κάμερα προς το πρόσωπό σας, εστιάστε σωστά και προσθέστε τον εαυτό σας στη θέση του χαρακτήρα που παρουσιάζεται στο βίντεο.

Ελπίζουμε το άρθρο αυτό να σας φανεί χρήσιμο και να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε τα δικά σας Deepfakes με επιτυχία.

Βρείτε παρακάτω το δωρεάν αυτό εργαλείο, δημιουργήστε το δικό σας αστείο περιεχόμενο και μοιραστείτε το με τους φίλους σας στα κορυφαία μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

  1. REFACE: face swap videos

    REFACE: face swap videos

    Η εφαρμογή σας επιτρέπει να αναζητήσετε και να επεξεργαστείτε τα πιο δημοφιλή GIF, προσθέτοντας μια φωτογραφία του προσώπου σας στη θέση του πρωταγωνιστή. Αφού ολοκληρώσετε τη δημιουργία των Deepfakes, κάντε λήψη του αρχείου ως GIF ή βίντεο και μοιραστείτε άμεσα τις μοναδικές σας δημιουργίες στα κοινωνικά δίκτυα, μέσα από την εφαρμογή.

Πώς να Απενεργοποιήσετε τα Άμεσα Μηνύματα Βίντεο στο WhatsApp
Πώς να Απενεργοποιήσετε τα Άμεσα Μηνύματα Βίντεο στο WhatsApp

Αν χρησιμοποιείτε την εφαρμογή του WhatsApp για την επικοινωνίας σας, ίσως να γνωρίζετε πως η δημοφιλής εφαρμογή επικοινωνίας σας επιτρέπει να δημιουργείτε και να μοιράζεστε άμεσα μηνύματα βίντεο με τους συνομιλητές σας. Τι γίνεται όμως αν δε θέλετε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τ…

Πώς να Επαναφέρετε τον Αλγόριθμο του TikTok για να Λαμβάνετε Νέες Προτάσεις
Πώς να Επαναφέρετε τον Αλγόριθμο του TikTok για να Λαμβάνετε Νέες Προτάσεις

Η εφαρμογή του TikTok προσφέρει μια ποικιλία βίντεο που μπορείτε να παρακολουθείτε για αμέτρητες ώρες. Πώς μπορείτε όμως να λαμβάνετε νέο περιεχόμενο όταν οι προτάσεις της εφαρμογής είναι επαναλαμβανόμενες; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα βήματα που σας παρουσιάζουμε στον σημερι…

Πώς να Κάνετε Συνεργασίες στο Instagram για να Ενισχύσετε το Κοινό σας
Πώς να Κάνετε Συνεργασίες στο Instagram για να Ενισχύσετε το Κοινό σας

Η εφαρμογή του Instagram προσφέρει στους χρήστες του τη δυνατότητα δημιουργίας και κοινοποίησης δημοσιεύσεων μεταξύ δύο λογαριασμών. Αν αναρωτιέστε πώς μπορείτε κι εσείς να μοιραστείτε μια δημοσίευση με κάποιον άλλον χρήστη της εφαρμογής, δοκιμάστε τα παρακάτω βήματα. Το Inst…

Πώς να Ελέγξετε το Ιστορικό Σύνδεσης στο Telegram των Android
Πώς να Ελέγξετε το Ιστορικό Σύνδεσης στο Telegram των Android

Ανησυχείτε για την ασφάλεια του λογαριασμού σας στο Telegram; Ακολουθήστε τα βήματα που σας παρουσιάζουμε στον σημερινό μας οδηγό για να ελέγξετε το ιστορικό σύνδεσης του λογαριασμού σας στη δημοφιλή εφαρμογή. Το Telegram προσφέρει πολλές χρήσιμες λειτουργίες για την ενίσχυση…

Πώς να Δείτε Δημοσιεύσεις του Instagram Χωρίς Λογαριασμό και Νόμιμα
Πώς να Δείτε Δημοσιεύσεις του Instagram Χωρίς Λογαριασμό και Νόμιμα

Θέλετε να δείτε κάποια δημοσίευση του Instagram αλλά δεν έχετε λογαριασμό στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο; Δοκιμάστε τους εύκολους τρόπους που σας παρουσιάζουμε στον σημερινό μας οδηγό. Η εφαρμογή του Instagram επιτρέπει στους χρήστες της να μοιράζονται δημοσιεύσεις πολλών ειδ…