Οι 5 Καλύτερες Εφαρμογές για τον Σχεδιασμό και την Οργάνωση Γευμάτων

Θέλετε να μπείτε σε φόρμα, αλλά οι γρήγοροι ρυθμοί της ημέρας δε σας το επιτρέπουν; Οι παρακάτω εφαρμογές για Android μπορεί να σας φανούν χρήσιμες!

Το φθινόπωρο είναι εδώ κι αν ένας από τους κορυφαίους στόχους σας για τη νέα σεζόν είναι να ξεκινήσετε να τρώτε πιο υγιεινά, τα εργαλεία Android που συγκεντρώσαμε παρακάτω είναι για εσάς.

Στο AndroidList θα βρείτε μια ποικιλία χρήσιμων εφαρμογών που θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε τη διατροφή σας, οργανώνοντας καλύτερα τα καθημερινά σας γεύματα.

Βρείτε παρακάτω τις πέντε καλύτερες εφαρμογές οργάνωσης γευμάτων, κάντε δωρεάν λήψη στο Android smartphone σας και σχεδιάστε τα γεύματα κάθε ημεράς ακόμη πιο αποτελεσματικά.

 1. TickTick: To Do List with Reminder, Day Planner

  TickTick: To Do List with Reminder, Day Planner

  Με το χρήσιμο αυτό εργαλείο μπορείτε όχι μόνο να οργανώσετε τα καθημερινά σας γεύματα, αλλά και όλη σας την ημέρα. Πρόκειται για ένα λειτουργικό ημερολόγιο, που σας επιτρέπει να επεξεργάζεστε διάφορες πληροφορίες για κάθε μέρα, συμπεριλαμβανομένων και των γευμάτων σας. Ακόμη, σας επιτρέπει να κοινοποιήσετε το ημερολόγιο με άλλους.

 2. Θερμιδομετρητής – YAZIO

  Θερμιδομετρητής – YAZIO

  Αν τώρα στόχος σας είναι να ρυθμίσετε το βάρος σας, βελτιώνοντας τη διατροφή σας, αυτός ο θερμιδομετρητής μπορεί να σας φανεί χρήσιμος. Υπολογίστε τις θερμίδες κάθε γεύματος, μετρήστε την ημερήσια κατανάλωσή θερμίδων  και παρακολουθήστε την πορεία και τα κιλά που χάνετε μέσα από τα γραφήματα που σας προσφέρει αυτή η εφαρμογή.

 3. AnyList - Grocery Shopping List & Recipe Manager

  AnyList – Grocery Shopping List & Recipe Manager

  Με το AnyList μπορείτε να προγραμματίζετε τα καθημερινά σας γεύματα, επιλέγοντας τα συστατικά που χρειάζεται να αγοράσετε από το σούπερ μάρκετ. Η εφαρμογή προσφέρει ένα λειτουργικό περιβάλλον και σας επιτρέπει να μοιράζεστε τη λίστα σας με άλλους. Ακόμη, σας δίνει τη δυνατότητα να διαχειριστείτε τις συνταγές που σκοπεύετε να μαγειρέψετε κάθε μέρα.

 4. Fitness Meal Planner

  Fitness Meal Planner

  Πρόκειται για ένα επίσης αποτελεσματικό εργαλείο για την οργάνωση των γευμάτων σας, που υπόσχεται να σας βοηθήσει να μπείτε σε φόρμα. Μόλις κάνετε λήψη της εφαρμογής, ορίστε τους στόχους που θέλετε να επιτύχετε και στη συνέχεια εισάγετε τα καθημερινά σας γεύματα. Η εφαρμογή θα καταγράφει την πρόοδό σας, παρουσιάζοντας ενδιαφέρουσες πληροφορίες.

 5. Yummly Recipes & Shopping List

  Yummly Recipes & Shopping List

  Αν τέλος αναζητάτε ένα εργαλείο που θα σας βοηθήσει να οργανώσετε τη λίστα σας για το σούπερ μάρκετ, αλλά και να σας προσφέρει επιλογές συνταγών, το Yummly είναι η κατάλληλη επιλογή. Η κορυφαία αυτή εφαρμογή προσφέρει πολλές και διάφορες συνταγές από κουζίνες όλου του κόσμου έτσι ώστε να επιτύχειτε μια ακόμη πιο ισορροπημένη διατροφή.

Οι Καλύτερες Εφαρμογές Παραγωγικότητας και Διαχείρισης Χρόνου για Android
Οι Καλύτερες Εφαρμογές Παραγωγικότητας και Διαχείρισης Χρόνου για Android

Η εργασία από το σπίτι δεν είναι εύκολη υπόθεση κι αν δυσκολεύεστε να ισορροπήσετε την προσωπική και επαγγελματική σας ζωή, οι παρακάτω εφαρμογές που συγκεντρώσαμε για εσάς μπορεί να σας φανούν χρήσιμες. Η πανδημία του κορονοϊού οδήγησε πολλούς Έλληνες να εργάζονται πλέον από…

Πώς να Δημιουργήσετε Κινούμενα Αυτοκόλλητα με Ήχο στο WhatsApp
Πώς να Δημιουργήσετε Κινούμενα Αυτοκόλλητα με Ήχο στο WhatsApp

Χρησιμοποιείτε το WhatsApp για την επικοινωνία σας; Δοκιμάστε να ανταλλάξετε αστεία αυτοκόλλητα με ήχο στις συνομιλίες σας! Η εφαρμογή του WhatsApp είναι μία από τις δημοφιλέστερες εφαρμογές επικοινωνίας, με εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο. Το δωρεάν εργαλείο σας επιτρέπ…

Πώς να Κλειδώσετε την Οθόνη Αφής του Android σας όταν Βλέπετε Βίντεο
Πώς να Κλειδώσετε την Οθόνη Αφής του Android σας όταν Βλέπετε Βίντεο

Πολλοί χρήστες Android χρησιμοποιούν τις συσκευές τους για να βλέπουν βίντεο στο YouΤube ή σε άλλες εφαρμογές πολυμέσων. Αυτό που μπορεί να μη γνωρίζουν είναι πως τα Android μας επιτρέπουν να κλειδώνουμε την οθόνη αφής όταν παρακολουθούμε βίντεο. Η λειτουργία αυτή είναι ιδιαί…

Οι Καλύτερες Εφαρμογές Ειδήσεων για την Ενημέρωσή σας
Οι Καλύτερες Εφαρμογές Ειδήσεων για την Ενημέρωσή σας

Θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα και τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Android σας; Δοκιμάστε μία από τις παρακάτω δωρεάν εφαρμογές ενημέρωσης κάνοντας λήψη στο κινητό σας! Στις μέρες μας, οι περισσότεροι από εμάς μαθαίνουμε όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις …

Πώς να επεξεργαστείτε μια ιστορία του Instagram αφού τη δημοσιεύσετε
Πώς να επεξεργαστείτε μια ιστορία του Instagram αφού τη δημοσιεύσετε

Το Instagram είναι μία από τις δημοφιλέστερες εφαρμογές με εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο. Το δωρεάν αυτό εργαλείο επικοινωνίας σας επιτρέπει, μεταξύ άλλων, να μοιράζεστε φωτογραφίες και βίντεο, τόσο σε δημοσιεύσεις, όσο και σε ιστορίες. Οι ιστορίες του Instagram, ή Ins…