Πώς να σημειώσετε μια συνομιλία ως Αναγνωσμένη/ Μη Αναγνωσμένη στο WhatsApp του Android σας

Χρησιμοποιείτε το WhatsApp για την επικοινωνία με τα αγαπημένα σας πρόσωπα;  Τότε ίσως να σας έχει τύχει να ανοίξετε βιαστικά κάποιο μήνυμα και να ξεχάσετε στη συνέχεια να το απαντήσετε.

Η δημοφιλής εφαρμογή επικοινωνίας σας επιτρέπει τώρα να σημειώσετε τα διάφορα μηνύματα που λαμβάνετε ως αναγνωσμένα ή μη αναγνωσμένα για να τα απάντήσετε όποτε εσείς επιθυμείτε.

Μάθετε παρακάτω περισσότερες πληροφορίες για τη χρήσιμη αυτή λειτουργία και ακολουθήστε τα βήματα που σας παρουσιάζουμε για να διαβάζετε τα νέα σας μηνύματα όσες φορές θέλετε πριν τα απαντήσετε.

Μαρκάρισμα Συνομιλίας του WhatsApp ως Αναγνωσμένη ή Μη Αναγνωσμένη

Η νέα αυτή λειτουργία του WhatsApp είναι διαθέσιμη σε όλες τις συσκευές Android και σας επιτρέπει να σημειώνετε ένα μήνυμα ως αναγνωσμένο ή μη αναγνωσμένο, όσες φορές θέλετε.

Για να μαρκάρετε κι εσείς τα μηνύματά σας ως αναγνωσμένα ή μη αναγνωσμένα, ακολουθήστε τα παρακάτω απλά βήματα:

  • Ανοίξτε την εφαρμογή του WhatsApp στο Android σας.
  • Βρείτε τη συνομιλία που θέλετε να μαρκάρετε ως αναγνωσμένη ή μη αναγνωσμένη.
  • Πατήστε παρατεταμένα επάνω της.
  • Πατήστε το εικονίδιο του Μενού με τις τρεις τελίτσες που θα εμφανιστεί επάνω δεξιά.
  • Εκεί θα βρείτε διάφορες χρήσιμες ρυθμίσεις για τη συνομιλία σας.
  • Επιλέξτε Σημείωση ως μη αναγνωσμένο και είστε έτοιμοι.

Μόλις επισημάνετε μια συνομιλία ως μη αναγνωσμένη θα διαπιστώσετε ότι θα φαίνεται σαν να μην την έχετε ανοίξει ποτέ.

Με τον ίδιο τρόπο μπορείτε να επισημάνετε και μία συνομιλία ως αναγνωσμένη. Απλά ακολουθήστε τα ίδια βήματα και επιλέξτε Σημείωση ως αναγνωσμένη για μία συνομιλία που δεν έχετε διαβάσει.

Όσον αφορά τις αναφορές που θα λαμβάνουν οι συνομιλητές σας, να θυμάστε πως αν έχετε ενεργοποιημένη την αναφορά ανάγνωσης στις ρυθμίσεις του WhatsApp, τότε οι συνομιλητές σας θα γνωρίζουν πως ανοίξατε το μήνυμα, ακόμη κι αν το σημειώσετε ως μη αναγνωσμένο.

Αν όμως αποφασίσετε να απενεργοποιήσετε την αναφορά ανάγνωσης, τότε οι συνομιλητές σας δε θα λαμβάνουν αναφορές.

Ελπίζουμε το άρθρο αυτό να σας φανεί χρήσιμο και να σας βοηθήσει να βελτιώσετε την επικοινωνία με τα αγαπημένα σας πρόσωπα στο WhatsApp.

Για να κατεβάσετε την τελευταία έκδοση της δημοφιλούς εφαρμογής στο Android σας, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο και κάντε δωρεάν λήψη μέσω της σελίδας του AndroidList.

  1. WhatsApp Messenger

    WhatsApp Messenger

    Το WhatsApp είναι μία δημοφιλής εφαρμογή επικοινωνίας με χιλιάδες χρήστες σε όλο τον κόσμο. Το χρήσιμο αυτό εργαλείο επικοινωνίας, δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες του να συνομιλούν δωρεάν μέσω μηνυμάτων και κλήσεων, χρησιμοποιώντας WiFi ή 3G. Επιπλέον, επιτρέπει την αποστολή εικόνων, βίντεο και άλλων πολυμέσων με ένα κλικ!

Πώς να Διαγράψετε του Ιστορικού Αναζήτησης στο Instagram
Πώς να Διαγράψετε του Ιστορικού Αναζήτησης στο Instagram

Η εφαρμογή του Instagram είναι ένα κορυφαίο εργαλείο κοινωνικής δικτύωσης, που σας επιτρέπει να μοιράζεστε περιεχόμενο με τους ακόλουθους σας και να αλληλεπιδράτε με τις δημοσιεύσεις τους. Μέσω της εφαρμογής, μπορείτε να αναζητήσετε το περιεχόμενο που ταιριάζει στα ενδιαφέρον…

Πώς να Καταλάβετε αν Κάποιος Παρακολουθεί το Προφίλ σας στο Instagram
Πώς να Καταλάβετε αν Κάποιος Παρακολουθεί το Προφίλ σας στο Instagram

Αναρωτιέστε αν κάποιος παρακολουθεί το προφίλ σας στο Instagram; Δοκιμάστε τους παρακάτω τρόπους για να βεβαιωθείτε! Η εφαρμογή του Instagram επιτρέπει στους χρήστες της να μοιράζονται περιεχόμενο με τους ακόλουθους τους ως δημοσιεύσεις, ιστορίες ή και reels. Αν έχετε υποψίες…

Πώς να Κατεβάσετε Φωνητικά Μηνύματα του Telegram
Πώς να Κατεβάσετε Φωνητικά Μηνύματα του Telegram

Θέλετε να αποθηκεύσετε κάποιο φωνητικό μήνυμα που λάβατε στην εφαρμογή του Telegram; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα απλά βήματα που θα βρείτε παρακάτω. Το Telegram είναι μία από τις δημοφιλέστερες και ασφαλέστερες εφαρμογές επικοινωνίας, που σας επιτρέπει να ανταλλάζετε μηνύματ…

Πώς να Προσθέσετε ένα Κουμπί Επικοινωνίας στο Instagram
Πώς να Προσθέσετε ένα Κουμπί Επικοινωνίας στο Instagram

Χρησιμοποιείτε το Instagram για την επιχείρηση σας; Δοκιμάστε να προσθέσετε ένα κουμπί επικοινωνίας για να ενισχύσετε τη σχέση σας με τους πελάτες σας! Το Instagram είναι μια εφαρμογή με εκατομμύρια ενεργούς χρήστες, και αρκετοί από αυτούς χρησιμοποιούν την εφαρμογή για να πρ…

Πώς να Στείλετε Ένα Μήνυμα σε Πολλές Επαφές στο WhatsApp
Πώς να Στείλετε Ένα Μήνυμα σε Πολλές Επαφές στο WhatsApp

Θέλετε να στείλετε το ίδιο μήνυμα σε περισσότερες από μία επαφές του WhatsApp; Στο σημερινό μας άρθρο θα βρείτε μερικούς απλούς τρόπους για την αποστολή περιεχομένου σε πολλαπλούς χρήστες του WhatsApp. Η εφαρμογή του WhatsApp είναι ένα δωρεάν εργαλείο επικοινωνίας για την αντ…