Πώς να βρείτε κάποιον χρήστη του Instagram από το τηλέφωνό του


Η αναζήτηση φίλων στα δημοφιλή κοινωνικά δίκτυα γίνεται όλο και πιο εύκολη, χάρη στους αλγόριθμους που αναγνωρίζουν τους κοινούς μας φίλους και τα ενδιαφέροντα που μοιραζόμαστε, παρουσιάζοντας συνήθως εύστοχες προτάσεις φιλίας.

Όταν αναζητάτε έναν νέο φίλο σε κάποια πλατφόρμα επικοινωνίας, όπως το Instagram, πρώτη σας κίνηση είναι να πληκτρολογήσετε το όνομά του και να δείτε τα αποτελέσματα που λαμβάνετε.

Τί γίνεται όμως όταν ο χρήστης που αναζητάτε δε χρησιμοποιεί το όνομά του αλλά κάποιο ψευδώνυμο;

Αυτό που μπορεί να μη γνωρίζετε είναι πως μπορείτε να αναζητήσετε φίλους και μέσω του τηλεφώνου τους, αρκεί να το έχουν προσθέσει στο προφίλ τους.

Το Facebook και το Twitter δίνουν ήδη την επιλογή αυτήν στους χρήστες τους και το ίδιο ακριβώς προσφέρει και το Instagram.

Μάθετε παρακάτω πως μπορείτε να κάνετε αναζήτηση ενός φίλου στο Instagram μέσω του αριθμού τηλεφώνου τους.

Αναζήτηση Επαφών μέσω Αριθμού Τηλεφώνου

Για να αναζητήσετε κάποιον φίλο στο Instagram μέσω του τηλεφωνικού του αριθμού θα πρέπει πρωτα να βεβαιωθείτε πως έχετε αποθηκεύσει τον αριθμό του ως επαφή στο κινητό σας.

Στη συνέχεια κάντε τα παρακάτω βήματα:

  • Ανοίξτε την εφαρμογή του Instagram.
  • Πηγαίνετε στο προφίλ σας.
  • Πατήστε το εικονίδιο του μενού με τις τρεις γραμμές.
  • Επιλέξτε Αναζήτηση χρηστών.
  • Στο πεδίο αναζήτησης πηγαίνετε στην καρτέλα Επαφές.
  • Πατήστε το μπλε κουμπί Σύνδεση Επαφών.
  • Δώστε τα απαραίτητα δικαιώματα πρόσβασης στις επαφές σας και το Instagram θα εντοπίσει αυτόματα τους φίλους σας μέσω του τηλεφώνου τους.

Να θυμάστε πως για να βρείτε τους φίλους σας στην εφαρμογή του Instagram θα πρέπει να είστε σίγουροι πως έχουν προσθέσει τον αριθμό τους στο προφίλ τους.

Αν τώρα θέλετε να ακολουθήσετε αυτόματα στο Instagram όλες τις επαφές του Android σας, μπορείτε να πάτε ξανά στο μενού του προφίλ σας και να πατήσετε τα εξής:

  • Στις Ρυθμίσεις πατήστε Ακολουθήστε και προσκαλέστε φίλους.
  • Επιλέξτε Ακολουθήστε επαφές.
  • Το Instagram θα συγχρονίσει αυτόματα τις επαφές του Android σας και θα ακολουθήσει τους φίλους που θα εντοπίσει.

Με τον τρόπο αυτό μπορείτε να μάθετε ποιες από τις επαφές που έχετε αποθηκευμένες στο Android σας χρησιμοποιούν την εφαρμογή του Instagram.

Ελπίζουμε το άρθρο αυτό να σας βοηθήσει να εντοπίσετε με επιτυχία όλα τα αγαπημένα σας πρόσωπα στο Instagram.

Για να κατεβάσετε την τελευταία έκδοση της δημοφιλούς εφαρμογής επικοινωνίας στο Android σας, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Androidlist που θα βρείτε παρακάτω.

  1. Instagram

    Instagram

    Το Instagram είναι μια από τις δημοφιλέστερες εφαρμογές επικοινωνίας. Σας επιτρέπει να βλέπετε φωτογραφίες άλλων χρηστών, να επεξεργάζεστε και να μοιράζεστε εικόνες και βίντεο με φίλτρα και εφέ, να γράφετε σχόλια και να αλληλεπιδράτε με τους φίλους σας.

Πώς να Διαγράψετε του Ιστορικού Αναζήτησης στο Instagram
Πώς να Διαγράψετε του Ιστορικού Αναζήτησης στο Instagram

Η εφαρμογή του Instagram είναι ένα κορυφαίο εργαλείο κοινωνικής δικτύωσης, που σας επιτρέπει να μοιράζεστε περιεχόμενο με τους ακόλουθους σας και να αλληλεπιδράτε με τις δημοσιεύσεις τους. Μέσω της εφαρμογής, μπορείτε να αναζητήσετε το περιεχόμενο που ταιριάζει στα ενδιαφέρον…

Πώς να Καταλάβετε αν Κάποιος Παρακολουθεί το Προφίλ σας στο Instagram
Πώς να Καταλάβετε αν Κάποιος Παρακολουθεί το Προφίλ σας στο Instagram

Αναρωτιέστε αν κάποιος παρακολουθεί το προφίλ σας στο Instagram; Δοκιμάστε τους παρακάτω τρόπους για να βεβαιωθείτε! Η εφαρμογή του Instagram επιτρέπει στους χρήστες της να μοιράζονται περιεχόμενο με τους ακόλουθους τους ως δημοσιεύσεις, ιστορίες ή και reels. Αν έχετε υποψίες…

Πώς να Κατεβάσετε Φωνητικά Μηνύματα του Telegram
Πώς να Κατεβάσετε Φωνητικά Μηνύματα του Telegram

Θέλετε να αποθηκεύσετε κάποιο φωνητικό μήνυμα που λάβατε στην εφαρμογή του Telegram; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα απλά βήματα που θα βρείτε παρακάτω. Το Telegram είναι μία από τις δημοφιλέστερες και ασφαλέστερες εφαρμογές επικοινωνίας, που σας επιτρέπει να ανταλλάζετε μηνύματ…

Πώς να Προσθέσετε ένα Κουμπί Επικοινωνίας στο Instagram
Πώς να Προσθέσετε ένα Κουμπί Επικοινωνίας στο Instagram

Χρησιμοποιείτε το Instagram για την επιχείρηση σας; Δοκιμάστε να προσθέσετε ένα κουμπί επικοινωνίας για να ενισχύσετε τη σχέση σας με τους πελάτες σας! Το Instagram είναι μια εφαρμογή με εκατομμύρια ενεργούς χρήστες, και αρκετοί από αυτούς χρησιμοποιούν την εφαρμογή για να πρ…

Πώς να Στείλετε Ένα Μήνυμα σε Πολλές Επαφές στο WhatsApp
Πώς να Στείλετε Ένα Μήνυμα σε Πολλές Επαφές στο WhatsApp

Θέλετε να στείλετε το ίδιο μήνυμα σε περισσότερες από μία επαφές του WhatsApp; Στο σημερινό μας άρθρο θα βρείτε μερικούς απλούς τρόπους για την αποστολή περιεχομένου σε πολλαπλούς χρήστες του WhatsApp. Η εφαρμογή του WhatsApp είναι ένα δωρεάν εργαλείο επικοινωνίας για την αντ…