Το Telegram Υποστηρίζει πλέον Βιντεοκλήσεις στα Android

Χρησιμοποιείτε την εφαρμογή του Telegram για την επικοινωνία σας; Τώρα μπορείτε να κάνετε βιντεοκλήσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα μέσα από το περιβάλλον της δημοφιλούς εφαρμογής επικοινωνίας στο Android σας!

Η εφαρμογή του Telegram διαφέρει από τις υπόλοιπες εφαρμογές του είδους, προσφέροντας το πιο ασφαλές περιβάλλον επικοινωνίας για να ανταλλάζετε δωρεάν κρυπτογραφημένα μηνύματα.

Μια λειτουργία που έλειπε όμως από το χρήσιμο αυτό εργαλείο είναι αυτή της δυνατότητας βιντεοκλήσεων μεταξύ των επαφών. Οι δημιουργοί της εφαρμογής έχουν καλά νέα για τους χρήστες τους, καθώς πλέον θα μπορούν να πραγματοποιούν βιντεοκλήσεις στο Telegram εντελώς δωρεάν!

Η νέα αυτή λειτουργία αναμένεται να είναι ιδιαίτερη χρήσιμη κατά την περίοδο που διανύουμε, καθώς πλέον οι βιντεοκλήσεις είναι ένας όλο και πιο δημοφιλής τρόπος επικοινωνίας, τόσο με φίλους, όσο και με συναδέλφους για την καλύτερη προστασία μας από τον κορωνοϊό.

Λειτουργία των Βιντεοκλήσεων στο Telegram

Οι εφαρμογές βιντεοκλήσεων όπως το Zoom, το Meet, αλλά και τα δωμάτια του Messenger έγιναν ακόμη πιο δημοφιλή μέσα στο 2020 και το Telegram φαίνεται πως ακολουθεί την ίδια πορεία.

Η εφαρμογή γιορτάζει τα 7 χρόνια λειτουργίας της και θα δίνει σύντομα τη δυνατότητα στους χρήστες της να πραγματοποιούν δωρεάν βιντεοκλήσεις με τις επαφές τους. Οι δημιουργοί της εφαρμογής υπόσχονται πως το περιεχόμενο των βιντεοκλήσεων θα είναι 100% ασφαλές, προσφέροντας και πάλι ένα κρυπτογραφημένο περιβάλλον.

Επιπλέον, όταν είστε σε βιντεοκλήση θα μπορείτε να συνεχίζετε να στέλνετε και να λαμβάνετε μηνύματα σε ένα αναδυόμενο περιβάλλον, χωρίς να σας εμποδίζει το περιβάλλον της βιντεοκλήσης.

Η εφαρμογή θα προσφέρει αρχικά τη δυνατότητα βιντεοκλήσεων μεταξύ δύο χρηστών του Telegram. Σε μερικούς μήνες όμως, θα έχετε τη δυνατότητα να πραγματοποιείτε και ομαδικές βιντεοκλήσεις, με περισσότερα από δύο μέλη.

Στη νέα αυτή έκδοση της εφαρμογής του Telegram θα βρείτε και μερικά νέα αυτοκόλλητα για ακόμη πιο διασκεδαστικές συνομιλίες. Το Telegram έχει την πρώτη θέση στη δημιουργία αστείου περιεχομένου, κάνοντας τα αυτοκόλλητά του ιδιαίτερα δημοφιλή στο νεανικό κοινό.

Ελπίζουμε το άρθρο αυτό να σας φανεί χρήσιμο και να σας βοηθήσει να βελτιώσετε την επικοινωνία σας με τα αγαπημένα σας πρόσωπα στη δημοφιλή εφαρμογή.

Για να κατεβάσετε σήμερα τη νέα έκδοση του Telegram δωρεάν στο κινητό σας, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο και κάντε λήψη μέσα από τη σελίδα του AndoidList.

  1. Telegram

    Telegram

    Το Telegram είναι ένα εργαλείο επικοινωνίας που σας επιτρέπει να ανταλλάζετε μηνύματα κειμένου με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, προστατεύοντας τα προσωπικά σας δεδομένα. Δημιουργήστε ομάδες συνομιλίας με έως και 200 ​​άτομα, κωδικοποιήστε τα μηνύματά σας, μοιραστείτε βίντεο μεγέθους ως και 1 GB και αποθηκεύστε το περιεχόμενο των συνομιλιών σας στο cloud.

Τι Είναι το Telegram Premium και πώς να το Χρησιμοποιήσετε
Τι Είναι το Telegram Premium και πώς να το Χρησιμοποιήσετε

Η εφαρμογή του Telegram θα λανσάρει σύντομα το νέο Premium πρόγραμμα στους χρήστες της και στο σημερινό μας άρθρο θα μάθετε τα πάντα για τα προνόμια της αναβαθμισμένης αυτής έκδοσης. Το Telegram είναι ένα δημοφιλές εργαλείο επικοινωνίας, που ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες εφαρμο…

Τι είναι τα WhatsApp Communities και Πότε θα είναι Διαθέσιμα στα Android
Τι είναι τα WhatsApp Communities και Πότε θα είναι Διαθέσιμα στα Android

Το WhatsApp εξελίσσεται συνεχώς με νέες λειτουργίες ώστε να διευκολύνει την επικοινωνία των χρηστών του. Η δημοφιλής εφαρμογή αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα τα WhatsApp Communities ή Κοινότητες, που υπόσχονται να βελτιώσουν τις ομαδικές συνομιλίες. Η Meta θα ξεκινήσει τις…

Όλα Όσα Χρειάζεται να Ξέρετε για την Ιδιωτικότητά σας στο TikTok
Όλα Όσα Χρειάζεται να Ξέρετε για την Ιδιωτικότητά σας στο TikTok

To TikTok είναι μια από τις δημοφιλέστερες εφαρμογές επικοινωνίας για την κοινοποίηση σύντομων βίντεο μερικών δευτερολέπτων. Όπως όλες οι δημοφιλείς εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης, έτσι και το TikTok, μπορεί να κρύβουν μερικούς κινδύνους σχετικά με την προστασία του απορρήτου…

Πώς να Αντιδράσετε στα Μηνύματα του Telegram
Πώς να Αντιδράσετε στα Μηνύματα του Telegram

Η εφαρμογή του Telegram είναι μια από τις δημοφιλέστερες επιλογές επικοινωνίας των χρηστών Android, χάρη στο οργανωμένο και εύχρηστο περιβάλλον που προσφέρει στους χρήστες του. Η δημοφιλής εφαρμογή ανανεώθηκε πρόσφατα με νέες λειτουργίες, μεταξύ των οποίων είναι και η δυνατότ…

Πώς να Αντιδράσετε στα Μηνύματα του WhatsApp με Emojis
Πώς να Αντιδράσετε στα Μηνύματα του WhatsApp με Emojis

Πολλές φορές, όταν λαμβάνουμε ένα μήνυμα στις συνομιλίες μας και δεν ξέρουμε πως να απαντήσουμε, η καλύτερη αντίδραση είναι ένα emoji! Οι περισσότερες εφαρμογές επικοινωνίας σας επιτρέπουν να αντιδράσετε σε κάποιο μήνυμα, επιλέγοντας ένα emoji που θα εκφράζει τα συναισθήματά …