Οι Καλύτερες Μεσιτικές Εφαρμογές για την Αναζήτηση Κατοικίας στο Android σας

Θέλετε να ενοικιάσετε ένα νέο σπίτι; Ή μήπως αναζητάτε την επόμενη μόνιμη κατοικία σας; Οι παρακάτω εφαρμογές που συγκεντρώσαμε είναι για εσάς!

Ο Σεπτέμβριος πλησιάζει και αν σχεδιάζετε να μετακομίσετε σε μια νέα πόλη ή χώρα, ίσως να χρειαστείτε το κατάλληλο μεσιτικό εργαλείο για την αναζήτηση της ιδανικής σας κατοικίας.

Στο AndroidList θα βρείτε μια ποικιλία μεσιτικών εφαρμογών, που θα σας βοηθήσουν να πάρετε την πιο σωστή απόφαση για το νέο σας σπίτι.

Βρείτε παρακάτω πέντε δημοφιλή εργαλεία για την αναζήτηση κατοικίας, ελέγξτε τα χαρακτηριστικά των καταχωρήσεων που σας ενδιαφέρουν και βρείτε το επόμενό σας σπίτι με τη βοήθεια του Android σας!

  1. Spitogatos - αγγελίες ακινήτων

    Spitogatos – αγγελίες ακινήτων

    Ο Σπιτόγατος αποτελεί την κορυφαία επιλογή των Ελλήνων για την αναζήτηση κατοικίας στο διαδίκτυο. Η δημοφιλής πλατφόρμα προσφέρει επιπλέον μια χρήσιμη εφαρμογή που σας επιτρέπει να ελέγχετε κατοικίες σε πόλεις όλης της Ελλάδας. Βρείτε το σπίτι που σας αρέσει, ελέγξτε την τιμή και τις πληροφορίες του και επικοινωνήστε με τον ιδιοκτήτη του.

  2. xe.gr - το νέο app από τη Χρυσή Ευκαιρία

    xe.gr – το νέο app από τη Χρυσή Ευκαιρία

    Μια ακόμη καλή επιλογή για κάθε είδους μεσιτική αγγελία είναι και η εφαρμογή της Χρυσής Ευκαιρίας. Εδώ θα βρείτε καταχωρήσεις ιδιοκτητών αλλά και μεσιτών και θα μπορείτε να ελέγξετε φωτογραφίες και βίντεο των κατοικιών που σας ενδιαφέρουν. Επιπλέον, μπορείτε να έρθετε σε επαφή με ιδιοκτήτες, μέσω τηλεφώνου ή ακόμη και εντός της εφαρμογής.

  3. Airbnb

    Airbnb

    Αν τώρα αναζητάτε μια προσωρινή κατοικία σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου, η εφαρμογή του Airbnb αποτελεί μια ιδιαίτερα δημοφιλή επιλογή. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αναζητήσετε την πόλη που σας ενδιαφέρει και στη συνέχεια να δείτε τις επιλογές σας. Μπορείτε να μείνετε μόνοι ή με άλλους και να πληρώσετε με κάρτα ή ακόμη και με Paypal.

  4. Realtor.com Real Estate, Homes

    Realtor.com Real Estate, Homes

    Το Realtor.com απευθύνεται σε χρήστες Android που θέλουν να αγοράσουν ή να ενοικιάσουν κατοικία σε οποιαδήποτε χώρα του κόσμου. Εδώ θα βρείτε καταχωρήσεις από την παγκόσμια μεσιτική αγορά, για να ελέγξετε τις τιμές στη χώρα που σας ενδιαφέρει και να επιλέξετε την πιο συμφέρουσα επιλογή για εσάς. Επιπλέον, θα βρείτε διάφορες νομισματικές αξίες.

  5. Vendora.gr - Δωρεάν αγγελίες

    Vendora.gr – Δωρεάν αγγελίες

    Η ιστοσελίδα Vendora.gr προσφέρει τώρα μια ομώνυμη εφαρμογή για ακόμη πιο εύκολη χρήση των λειτουργιών της στο Android σας. Στη δωρεάν αυτή εφαρμογή θα βρείτε αγγελίες όλων των ειδών, συμπεριλαμβανομένων και αγγελιών κατοικίας. Επιλέξτε την καρτέλα Κατοικία και περιηγηθείτε στις καταχωρήσεις των ιδιωτών, μέχρι να βρείτε την ιδανική επιλογή για εσάς.

Πώς να Κατεβάσετε Βίντεο του TikTok Χωρίς Υδατογράφημα
Πώς να Κατεβάσετε Βίντεο του TikTok Χωρίς Υδατογράφημα

Θέλετε να κατεβάσετε τα βίντεο που δημοσιεύετε στο TikTok χωρίς υδατογράφημα; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τους απλούς τρόπους που θα βρείτε παρακάτω! Η εφαρμογή του TikTok σας επιτρέπει να μοιράζεστε σύντομα βίντεο με το περιεχόμενο που θα επιλέξετε τα οποία μπορείτε στη συνέχε…

Οι Καλύτερες Εφαρμογές Διαχείρισης Χρημάτων για Android για να Οργανώσετε τα Οικονομικά σας
Οι Καλύτερες Εφαρμογές Διαχείρισης Χρημάτων για Android για να Οργανώσετε τα Οικονομικά σας

Θέλετε να βάλετε σε τάξη τα οικονομικά σας; Αναζητάτε μια εφαρμογή καλύτερη από τα απλά excel, που θα σας βοηθήσει να οργανώσετε τα έξοδα και έσοδα σας; Οι σημερινές μας επιλογές είναι ό,τι χρειάζεστε! Οι διαχείριση των οικονομικών μας δεν είναι εύκολη υπόθεση και δεν είναι λ…

Πώς να Προσθέσετε έναν Κωδικό Πρόσβασης στο Instagram για να Προστατέψετε τις Συνομιλίες σας
Πώς να Προσθέσετε έναν Κωδικό Πρόσβασης στο Instagram για να Προστατέψετε τις Συνομιλίες σας

Θέλετε να προστατέψετε τις συνομιλίες σας στην εφαρμογή του Instagram; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα απλά βήματα που θα βρείτε παρακάτω. Η εφαρμογή του Instagram, εκτός από τη δημοσίευση εικόνων και βίντεο, σας επιτρέπει επίσης και να ανταλλάζετε άμεσα μηνύματα με τους ακόλουθ…

Οι Καλύτερες AI Εφαρμογές Εκμάθησης Γλωσσών για Android για να Μάθετε να Μιλάτε Ξένες Γλώσσες
Οι Καλύτερες AI Εφαρμογές Εκμάθησης Γλωσσών για Android για να Μάθετε να Μιλάτε Ξένες Γλώσσες

Θέλετε να μάθετε να μιλάτε άπταιστα ξένες γλώσσες; Δοκιμάστε μία από τις παρακάτω εφαρμογές ΑΙ που συγκεντρώσαμε για εσάς! Η τεχνολογία ΑΙ προσφέρει αμέτρητες δυνατότητες και με τη σωστή χρήση της, μπορείτε να βοηθηθείτε σε πολλούς τομείς. Εκτός από το να συντάσσετε και να δι…

Είναι το Telegram Ασφαλές; Συμβουλές για την Ασφαλή Χρήση του
Είναι το Telegram Ασφαλές; Συμβουλές για την Ασφαλή Χρήση του

Αναρωτιέστε αν η εφαρμογή του Telegram είναι ασφαλής; Στον σημερινό μας οδηγό θα βρείτε μερικές συμβουλές για την καλύτερη προστασία σας κατά τη χρήση της εφαρμογής. Το Telegram είναι μία από τις πιο ασφαλείς εφαρμογές επικοινωνίας, που προστατεύει του χρήστες του κρυπρογραφώ…