Κάντε Αποστολή Χρημάτων στο Εξωτερικό με Αυτές τις Εφαρμογές Android

Αν στέλνετε χρήματα από και προς το εξωτερικό και αναζητάτε μια εύκολη και φθηνή επιλογή μεταφοράς χρημάτων, το Android σας μπορεί να σας δώσει τη λύση!

Στο AndroidList θα βρείτε μια ποικιλία εφαρμογών που σας επιτρέπουν να στέλνετε άλλα και να λαμβάνετε χρήματα με τον πιο απλό τρόπο. Και το πιο σημαντικό: χωρίς να πληρώνετε ακριβά τέλη για τις συναλλαγές σας.

Βρείτε παρακάτω τις πέντε καλύτερες εφαρμογές του είδους που συγκεντρώσαμε για εσάς και ξεκινήστε να μεταφέρετε χρήματα από και προς το εξωτερικό μέσα από την οθόνη του smartphone σας.

Εφαρμογές Μεταφοράς Χρημάτων στο Εξωτερικό

Οι εφαρμογές μεταφοράς χρημάτων γίνονται όλο και πιο δημοφιλείς, καθώς σας επιτρέπουν να μεταφέρετε χρήματα, αλλά και να κάνετε αγορές με εύκολο τρόπο.

Αρχικά, θα πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στην εφαρμογή που θα επιλέξετε και να πιστοποιήσετε τα στοιχεία σας, συνδέοντας έναν λογαριασμό τραπέζης.

Στη συνέχεια μπορείτε να επιλέξετε το νόμισμα των συναλλαγών σας και να ξεκινήσετε να μεταφέρετε χρήματα σε άλλους λογαριασμούς.

Οι παρακάτω πέντε εφαρμογές αποτελούν μερικές από τις κορυφαίες επιλογές των χρηστών Android και υπόσχονται να σας λύσουν τα χέρια. Επιλέξτε αυτήν που προτιμάτε και ξεκινήστε να κάνετε τις συναλλαγές σας στο smartphone σας.

  1. PayPal

    PayPal

    Το Paypal είναι ίσως η κορυφαία εφαρμογή ανταλλαγής χρημάτων, με εκατομμύρια ενεργούς χρήστες σε όλο τον κόσμο. Το έξυπνο αυτό εργαλείο σας επιτρέπει να δημιουργείτε λογαριασμούς δωρεάν και να ανταλλάζετε χρήματα στο νόμισμα που θα επιλέξετε, στέλνοντάς τα σε έναν λογαριασμό email. Επιπλέον, σας επιτρέπει να στέλνετε χρήματα στην τράπεζα σας.

  2. TransferWise Money Transfer

    TransferWise Money Transfer

    To TransferWise αποτελεί μια επίσης καλή επιλογή για χρήστες που θέλουν να κάνουν μεταφορές χρημάτων με χαμηλό κόστος. Η εφαρμογή προσφέρει ένα σταθερό επιτόκιο και σας επιτρέπει να στέλνετε χρήματα στη νομισματική αξία που θα επιλέξετε. Ακόμη, σας ενημερώνει για τις συναλλαγματικές ισοτιμίες και προσφέρει ένα ιστορικό συναλλαγών.

  3. WorldRemit Money Transfer

    WorldRemit Money Transfer

    Με παρόμοιο τρόπο λειτουργεί και το WorldRemit που σας επιτρέπει να μεταφέρετε χρήματα σε λογιαριασμούς 50 διαφορετικών χωρών. Η εφαρμογή προσφέρει ένα καλοσχεδιασμένο περιβάλλον και σας δίνει τη δυνατότητα να λαμβάνετε ειδοποιήσεις SMS στο Android σας. Τέλος, σας προσφέρει 24ώρη υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών.

  4. OFX

    OFX

    Αν αναζητάτε ένα εργαλείο για να κάνετε εμβάσματα με την καλύτερη ισοτιμία το OFX είναι για εσάς. Με την αποτελεσματική αυτή εφαρμογή μπορείτε να στείλετε και να λάβετε χρήματα με ένα κλικ στο κινητό σας. Επιπλέον, μπορείτε να αποθηκεύετε τις συναλλαγές σας για να τις κάνετε ξανά στο μέλλον. Κι όλα αυτά με ελάχιστες χρεώσεις.

  5. Cash App

    Cash App

    Ένα επίσης δημοφιλές εργαλείο για τη διαχείριση των οικονομικών σας είναι και το Cash. Η εφαρμογή λειτουργεί λίγο πολύ όπως και οι άλλες εφαρμογές του είδους, προσφέροντάς σας τη δυνατότητα να αποθηκεύσετε και bitcoins στο λογαριασμό σας. Επιπλέον, μέσω της εφαρμογής μπορείτε να αγοράσετε και να πουλήσετε μετοχές, χωρίς κάποιο επιπλέον κόστος.

Πώς να Προσθέσετε ένα Κουμπί Επικοινωνίας στο Instagram
Πώς να Προσθέσετε ένα Κουμπί Επικοινωνίας στο Instagram

Χρησιμοποιείτε το Instagram για την επιχείρηση σας; Δοκιμάστε να προσθέσετε ένα κουμπί επικοινωνίας για να ενισχύσετε τη σχέση σας με τους πελάτες σας! Το Instagram είναι μια εφαρμογή με εκατομμύρια ενεργούς χρήστες, και αρκετοί από αυτούς χρησιμοποιούν την εφαρμογή για να πρ…

Οι Καλύτερες Εφαρμογές Διατροφής για Έναν Υγιεινό Τρόπο Ζωής
Οι Καλύτερες Εφαρμογές Διατροφής για Έναν Υγιεινό Τρόπο Ζωής

Θέλετε να ακολουθήσετε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής; Ξεκινήστε βελτιώνοντας τη διατροφή σας με τη βοήθεια αυτών των εφαρμογών! Το φαγητό είναι ένα μεγάλο μέρος της καθημερινότητας όλων μας και η σωστή διατροφή επηρεάζει τόσο την υγεία μας, όσο και τη διάθεση μας. Αν στόχος σας…

Πώς να Στείλετε Ένα Μήνυμα σε Πολλές Επαφές στο WhatsApp
Πώς να Στείλετε Ένα Μήνυμα σε Πολλές Επαφές στο WhatsApp

Θέλετε να στείλετε το ίδιο μήνυμα σε περισσότερες από μία επαφές του WhatsApp; Στο σημερινό μας άρθρο θα βρείτε μερικούς απλούς τρόπους για την αποστολή περιεχομένου σε πολλαπλούς χρήστες του WhatsApp. Η εφαρμογή του WhatsApp είναι ένα δωρεάν εργαλείο επικοινωνίας για την αντ…

Πώς να Κατεβάσετε Ήχους από το Instagram των Android
Πώς να Κατεβάσετε Ήχους από το Instagram των Android

Είδατε κάποιο βίντεο στο Instagram και θέλετε να κατεβάσετε τον ήχο του στο Android σας; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα απλά βήματα του σημερινού μας οδηγού για να αποθηκεύσετε όλους τους αγαπημένους σας ήχους στο Android σας! Η εφαρμογή του Instagram σας επιτρέπει να μοιράζεστ…

Οι Καλύτερες Beat Making Εφαρμογές για τη Δημιουργία Μουσικής στο Android σας
Οι Καλύτερες Beat Making Εφαρμογές για τη Δημιουργία Μουσικής στο Android σας

Είστε επαγγελματίες ή ερασιτέχνες μουσικοί; Αναζητάτε ένα εργαλείο για τη δημιουργία των καλύτερων beat; Η σημερινή μας λίστα εφαρμογών είναι για εσάς! Με τα Android μας, μπορούμε πλέον να δημιουργήσουμε τα πάντα! Από εικόνες και άλλο οπτικό περιεχόμενο, μέχρι βίντεο και προη…