Πώς να Προγραμματίσετε την Αποστολή Μηνυμάτων στο Telegram

Χρησιμοποιείτε το Telegram για τις γραπτές σας συνομιλίες; Ο παρακάτω οδηγός μπορεί να σας φανεί χρήσιμος!

Η εφαρμογή του Telegram αποκτά όλο και περισσότερους χρήστες παγκοσμίως, χάρη στο έξυπνο περιβάλλον του και τις δωρεάν λειτουργίες του.

Η δημοφιλής εφαρμογή σας επιτρέπει να ανταλλάζετε μηνύματα, αυτοκόλλητα και άλλο διασκεδαστικό περιεχόμενο σε ένα εντελώς ασφαλές περιβάλλον.

Μεταξύ των άλλων της λειτουργιών, η δωρεάν εφαρμογή επικοινωνίας σας επιτρέπει να προγραμματίζετε τα μηνύματα που θέλετε να στείλετε στους συνομιλητές σας.

Η λειτουργία αυτή μπορεί να αποδειχθεί ιδιαίτερα χρήσιμη σε περίπτωση που θέλετε να στείλετε ένα μήνυμα σε κάποιο συνάδελφο σε μια άλλη ζώνη ώρας ή αν θέλετε να στείλετε μια ειδοποίηση κάποια συγκεκριμένη ώρα.

Μάθετε παρακάτω πώς μπορείτε να προγραμματίσετε ένα γραπτό μήνυμα και οργανώστε καλύτερα την επικοινωνία σας με φίλους και συναδέλφους.

Προγραμματισμός μηνυμάτων στο Telegram

Για να προγραμματίσετε ένα μήνυμα κειμένου στο Telegram, θα πρέπει να κάνετε τα παρακάτω:

  • Ανοίξτε την εφαρμογή του Telegram.
  • Πληκτρολογήστε το μήνυμα κειμένου που θέλετε να στείλετε.
  • Πατήστε παρατεταμένα το κουμπί της αποστολής.
  • Στο αναδυόμενο παράθυρο θα δείτε την επιλογή Schedule message (προγραμματισμός μηνύματος).
  • Κάντε κλικ και επιλέξτε την ώρα και μέρα που θέλετε να στείλετε το μήνυμα.
  • Πατήστε Αποστολή και είστε έτοιμοι.

Πατώντας το κουμπί της αποστολής θα αποθηκεύσετε το μήνυμα στο ημερολόγιο του Telegram, το οποίο στη συνέχεια θα στείλει αυτόματα το μήνυμά σας για εσάς.

Αν θέλετε να δείτε τα προγραμματισμένα σας μηνύματα σε ένα σημείο, μπορείτε να πατήσετε το εικονίδιο με το ημερολόγιο, το οποίο θα βρείτε κάτω δεξιά στο περιβάλλον μιας συνομιλίας, δίπλα στο πεδίο κειμένου.

Προγραμματισμός απαντήσεων στο Telegram

Αν τώρα θέλετε να προγραμματίσετε αυτόματες απαντήσεις για τα μηνύματα που λαμβάνετε στο Telegram, μπορείτε να το κάνετε με τη χρήση της κατάλληλης εφαρμογής.

Στο AndroidList θα βρείτε μια ποικιλία χρήσιμων εργαλείων για αυτόματες απαντήσεις στα μηνύματά σας, τα οποία μπορείτε να κατεβάσετε εντελώς δωρεάν.

Εμείς σας προτείνουμε την εφαρμογή AutoResponder που κάνει ακριβώς ότι λέει το όνομά του: απαντάει αυτόματα στα μηνύματα που δέχεστε, με το περιεχόμενο που εσείς θα επιλέξετε.

Εσείς χρησιμοποιείτε το Telegram για την επικοινωνία σας; Κι αν ναι, θα δοκιμάζετε τη λειτουργία προγραμματισμού αποστολής μηνυμάτων που σας προσφέρει; Πείτε μας στα σχόλια που ακολουθούν!

Ελπίζουμε το άρθρο αυτό να σας φανεί χρήσιμο και να σας βοηθήσει να απαντήσετε αυτόματα στα μηνύματα που λαμβάνετε.

Για να κατεβάσετε το AutoResponder στο Android σας, επισκεφτείτε την πατήστε εδώ.

  1. Telegram

    Telegram

    Το Telegram είναι ένα εργαλείο επικοινωνίας που σας επιτρέπει να ανταλλάζετε μηνύματα κειμένου με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, προστατεύοντας τα προσωπικά σας δεδομένα. Δημιουργήστε ομάδες συνομιλίας με έως και 200 ​​άτομα, κωδικοποιήστε τα μηνύματά σας, μοιραστείτε βίντεο μεγέθους ως και 1 GB και αποθηκεύστε το περιεχόμενο των συνομιλιών σας στο cloud.

Πώς να Προσθέσετε ένα Κουμπί Επικοινωνίας στο Instagram
Πώς να Προσθέσετε ένα Κουμπί Επικοινωνίας στο Instagram

Χρησιμοποιείτε το Instagram για την επιχείρηση σας; Δοκιμάστε να προσθέσετε ένα κουμπί επικοινωνίας για να ενισχύσετε τη σχέση σας με τους πελάτες σας! Το Instagram είναι μια εφαρμογή με εκατομμύρια ενεργούς χρήστες, και αρκετοί από αυτούς χρησιμοποιούν την εφαρμογή για να πρ…

Πώς να Στείλετε Ένα Μήνυμα σε Πολλές Επαφές στο WhatsApp
Πώς να Στείλετε Ένα Μήνυμα σε Πολλές Επαφές στο WhatsApp

Θέλετε να στείλετε το ίδιο μήνυμα σε περισσότερες από μία επαφές του WhatsApp; Στο σημερινό μας άρθρο θα βρείτε μερικούς απλούς τρόπους για την αποστολή περιεχομένου σε πολλαπλούς χρήστες του WhatsApp. Η εφαρμογή του WhatsApp είναι ένα δωρεάν εργαλείο επικοινωνίας για την αντ…

Πώς να Κατεβάσετε Ήχους από το Instagram των Android
Πώς να Κατεβάσετε Ήχους από το Instagram των Android

Είδατε κάποιο βίντεο στο Instagram και θέλετε να κατεβάσετε τον ήχο του στο Android σας; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα απλά βήματα του σημερινού μας οδηγού για να αποθηκεύσετε όλους τους αγαπημένους σας ήχους στο Android σας! Η εφαρμογή του Instagram σας επιτρέπει να μοιράζεστ…

Τι Είναι το TikTok Shop και Πώς να το Χρησιμοποιήσετε
Τι Είναι το TikTok Shop και Πώς να το Χρησιμοποιήσετε

Το TikTok είναι ίσως το δημοφιλέστερο κοινωνικό δίκτυο σε όλο τον κόσμο, που προσφέρει όλο και περισσότερες λειτουργίες στους χρήστες του. Μία από αυτές τις λειτουργίες είναι και το TikTok Shop. Όπως λέει και το όνομα του, το TikTok Shop είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα εντός …

Πώς να Δείτε Ποιος Είδε το Βίντεό σας στο Instagram
Πώς να Δείτε Ποιος Είδε το Βίντεό σας στο Instagram

Η εφαρμογή του Instagram σας επιτρέπει να μοιράζεστε φωτογραφίες και βίντεο ως δημοσιεύσεις, reels, αλλά και ιστορίες στον λογαριασμό σας. Πώς μπορείτε όμως να μάθετε ποιος βλέπει το περιεχόμενο σας, και συγκεκριμένα τα βίντεο που μοιράζεστε στη δημοφιλή εφαρμογή; Το κορυφαίο…