Οι 5 Καλύτερες Εφαρμογές για Αριθμούς Προσωρινής Χρήσης

Τα κινητά προσωρινής χρήσης είναι συνήθως καρτοκινητά που χρησιμοποιούνται όταν θέλουμε να είμαστε απολύτως ασφαλείς κατά τις συνομιλίες μας.

Στις περισσότερες αστυνομικές ταινίες και σειρές, οι προσωρινές αυτές συσκευές χρησιμοποιούνται από εγκληματίες και στη συνέχεια καταστρέφονται για περισσότερη ασφάλεια.

Δε χρειάζεται όμως να είστε εγκληματίες για να χρησιμοποιήσετε κι εσείς κινητά τηλέφωνα προσωρινής χρήσης. Κι αυτό γιατί ένας ανώνυμος τηλεφωνικός αριθμός μπορεί να αποδειχθεί ιδιαίτερα χρήσιμος και σε άλλες περιπτώσεις.

Για παράδειγμα, αν πουλάτε κάτι στο διαδίκτυο και δε θέλετε να κοινοποιήσετε τον προσωπικό σας αριθμό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν δεύτερο ανώνυμο αριθμό.

Επιπλέον, αν αναζητάτε εργασία ή χρησιμοποιείτε το τηλέφωνό σας στη δουλειά, μπορείτε να έχετε έναν δεύτερο αριθμό τηλεφώνου, τον οποίο θα μπορείτε να κλείνετε όταν βρίσκεστε εκτός γραφείου και δε θέλετε να σας ενοχλούν.

Όποιος κι αν είναι ο λόγος που χρειάζεστε έναν δεύτερο ανώνυμο αριθμό προσωρινής χρήσης, τα καλά νέα είναι πως με την κατάλληλη εφαρμογή μπορείτε να αποκτήσετε άμεσα έναν προσωρινό αριθμό.

Βρείτε παρακάτω πέντε αποτελεσματικές εφαρμογές που συγκεντρώσαμε για εσάς, οι οποίες σας επιτρέπουν να πραγματοποιείτε κλήσεις ανώνυμα, δημιουργώντας έναν προσωρινό αριθμό.

  1. Hushed - Second Phone Number - Calling and Texting

    Hushed – Second Phone Number – Calling and Texting

    Με το εργαλείο αυτό μπορείτε να αποκτήσετε έναν δεύτερο τηλεφωνικό αριθμό μέσα σε λίγα λεπτά. Η εφαρμογή Hushed λειτουργεί αποτελεσματικά σε περισσότερες από 40 χώρες και σας επιτρέπει να κάνετε συνομιλίες, αλλά και να στέλνετε γραπτά μηνύματα. Κάντε δωρεάν δοκιμή και στη συνέχεια πληρώστε για να μπορείτε να συνεχίσετε να τη χρησιμοποιείτε.

  2. Private Text Messaging+Calling on New Phone number

    Private Text Messaging+Calling on New Phone number

    Αν τώρα αναζητάτε ένα απολύτως ασφαλές εργαλείο, η εφαρμογή αυτή είναι για εσάς. Με το CoverMe μπορείτε να κάνετε κρυπτογραφημένες κλήσεις και να στέλνετε κρυπτογραφημένα μηνύματα από το κινητό σας. Ακόμη, μπορείτε να αποκρύβετε έγγραφα με ασφάλεια. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη σε μερικές χώρες, αλλά μπορείτε να κάνετε χρήση της με VPN.

  3. Line2 - Second Phone Number

    Line2 – Second Phone Number

    Αν τώρα θέλετε να διαχωρίσετε τις επαγγελματικές από τις προσωπικές σας κλήσεις, το Line2 είναι η κατάλληλη επιλογή. Η έξυπνη εφαρμογή σας επιτρέπει να δημιουργείτε άμεσα έναν δεύτερο αριθμό, να κάνετε βιντεοκλήσεις με συναδέλφους και να επιλέγετε τα πακέτα που ταιριάζουν στις ανάγκες σας. Επιπλέον, μπορείτε να κάνετε χρήση της μέσω Η/Υ.

  4. Burner - Free New Number

    Burner – Free New Number

    Πρόκειται για μία ιδιαίτερα δημοφιλή εφαρμογή, που σας επιτρέπει να αποκτήσετε άμεσα έναν τηλεφωνικό αριθμό για ανώνυμη συνομιλία. Η εφαρμογή απευθύνεται σε χρήστες των ΗΠΑ και του Καναδά, αλλά μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε παντού με VPN. Επιπλέον, μπορείτε να τη συγχρονίσετε με εφαρμογές όπως τα Evernote, Slack και Dropbox.

  5. Sideline - Free Phone Number

    Sideline – Free Phone Number

    Για το τέλος κρατήσαμε τη μόνη εφαρμογή του είδους που είναι εντελώς δωρεάν. Το χρήσιμο αυτό εργαλείο σας επιτρέπει να δημιουργήσετε έναν ανώνυμο αριθμό, να κάνετε κλήσεις μέσω WiFi και να στέλνετε επίσης και μηνύματα. Η εφαρμογή προβάλλει διαφημήσεις, τις οποίες μπορείτε να αφαιρέσετε με μια μηνιαία συνδρομή.

Οι Καλύτερες Εφαρμογές Παρακολούθησης Συνηθειών για Android για να Πετύχετε τους Στόχους σας
Οι Καλύτερες Εφαρμογές Παρακολούθησης Συνηθειών για Android για να Πετύχετε τους Στόχους σας

Σας αρέσει να καταγράφετε τις συνήθειες σας; Αναζητάτε εφαρμογές που θα σας βοηθήσουν να πετύχετε τους στόχους σας; Δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε ένα από τα δωρεάν εργαλεία που θα βρείτε στο σημερινό μας άρθρο. Οι εφαρμογές παρακολούθησης συνηθειών, είναι χρήσιμα εργαλεία με χ…

Πώς να Χρησιμοποιήσετε το Telegram Χωρίς Αριθμό Τηλεφώνου
Πώς να Χρησιμοποιήσετε το Telegram Χωρίς Αριθμό Τηλεφώνου

Θέλετε να ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε το Telegram, αλλά δε θέλετε να προσθέσετε τον προσωπικό σας αριθμό τηλεφώνου; Παρακάτω θα βρείτε διάφορους τρόπους για τη χρήση του Telegram χωρίς την προσθήκη του κινητού σας. Η εφαρμογή του Telegram λειτουργεί λίγο πολύ όπως όλες οι εφ…

Πώς να Δημοσιεύετε Βίντεο Μεγαλύτερης Διάρκειας στο Instagram
Πώς να Δημοσιεύετε Βίντεο Μεγαλύτερης Διάρκειας στο Instagram

Θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο μεγάλης διάρκειας στο Instagram των Android; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα βήματα που θα βρείτε στον παρακάτω οδηγό. Η εφαρμογή του Instagram χρησιμοποιείται τόσο για προσωπικούς, όσο και για επαγγελματικούς λόγους, επιτρέποντας στους χρήστες …

Πώς να Προσθέσετε Υπότιτλους στο TikTok του Android σας
Πώς να Προσθέσετε Υπότιτλους στο TikTok του Android σας

Θέλετε να προσθέσετε υπότιτλους στις δημιουργίες σας στο TikTok; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα απλά βήματα που θα βρείτε στον σημερινό μας οδηγό. Το TikTok σας επιτρέπει να δημιουργείτε και να μοιράζεστε διασκεδαστικό περιεχόμενο στο Android σας με τον πιο εύκολο τρόπο. Εκτός …

Οι Καλύτερες Εφαρμογές Σύντομων Βίντεο για Android που Πρέπει να Δοκιμάσετε
Οι Καλύτερες Εφαρμογές Σύντομων Βίντεο για Android που Πρέπει να Δοκιμάσετε

Θέλετε να δημιουργήσετε και να μοιραστείτε σύντομα βίντεο στο κινητό σας; Αναζητάτε εφαρμογές για να μοιραστείτε τις δημιουργίες; Παρακάτω θα βρείτε τις καλύτερες δωρεάν εφαρμογές του είδους. Οι εφαρμογές σύντομων βίντεο είναι είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς στο Androidlist, με εκ…