Οι 5 Καλύτερες Εφαρμογές για Αριθμούς Προσωρινής Χρήσης

Τα κινητά προσωρινής χρήσης είναι συνήθως καρτοκινητά που χρησιμοποιούνται όταν θέλουμε να είμαστε απολύτως ασφαλείς κατά τις συνομιλίες μας.

Στις περισσότερες αστυνομικές ταινίες και σειρές, οι προσωρινές αυτές συσκευές χρησιμοποιούνται από εγκληματίες και στη συνέχεια καταστρέφονται για περισσότερη ασφάλεια.

Δε χρειάζεται όμως να είστε εγκληματίες για να χρησιμοποιήσετε κι εσείς κινητά τηλέφωνα προσωρινής χρήσης. Κι αυτό γιατί ένας ανώνυμος τηλεφωνικός αριθμός μπορεί να αποδειχθεί ιδιαίτερα χρήσιμος και σε άλλες περιπτώσεις.

Για παράδειγμα, αν πουλάτε κάτι στο διαδίκτυο και δε θέλετε να κοινοποιήσετε τον προσωπικό σας αριθμό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν δεύτερο ανώνυμο αριθμό.

Επιπλέον, αν αναζητάτε εργασία ή χρησιμοποιείτε το τηλέφωνό σας στη δουλειά, μπορείτε να έχετε έναν δεύτερο αριθμό τηλεφώνου, τον οποίο θα μπορείτε να κλείνετε όταν βρίσκεστε εκτός γραφείου και δε θέλετε να σας ενοχλούν.

Όποιος κι αν είναι ο λόγος που χρειάζεστε έναν δεύτερο ανώνυμο αριθμό προσωρινής χρήσης, τα καλά νέα είναι πως με την κατάλληλη εφαρμογή μπορείτε να αποκτήσετε άμεσα έναν προσωρινό αριθμό.

Βρείτε παρακάτω πέντε αποτελεσματικές εφαρμογές που συγκεντρώσαμε για εσάς, οι οποίες σας επιτρέπουν να πραγματοποιείτε κλήσεις ανώνυμα, δημιουργώντας έναν προσωρινό αριθμό.

 1. Hushed - Second Phone Number - Calling and Texting

  Hushed – Second Phone Number – Calling and Texting

  Με το εργαλείο αυτό μπορείτε να αποκτήσετε έναν δεύτερο τηλεφωνικό αριθμό μέσα σε λίγα λεπτά. Η εφαρμογή Hushed λειτουργεί αποτελεσματικά σε περισσότερες από 40 χώρες και σας επιτρέπει να κάνετε συνομιλίες, αλλά και να στέλνετε γραπτά μηνύματα. Κάντε δωρεάν δοκιμή και στη συνέχεια πληρώστε για να μπορείτε να συνεχίσετε να τη χρησιμοποιείτε.

 2. Private Text Messaging+Calling on New Phone number

  Private Text Messaging+Calling on New Phone number

  Αν τώρα αναζητάτε ένα απολύτως ασφαλές εργαλείο, η εφαρμογή αυτή είναι για εσάς. Με το CoverMe μπορείτε να κάνετε κρυπτογραφημένες κλήσεις και να στέλνετε κρυπτογραφημένα μηνύματα από το κινητό σας. Ακόμη, μπορείτε να αποκρύβετε έγγραφα με ασφάλεια. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη σε μερικές χώρες, αλλά μπορείτε να κάνετε χρήση της με VPN.

 3. Line2 - Second Phone Number

  Line2 – Second Phone Number

  Αν τώρα θέλετε να διαχωρίσετε τις επαγγελματικές από τις προσωπικές σας κλήσεις, το Line2 είναι η κατάλληλη επιλογή. Η έξυπνη εφαρμογή σας επιτρέπει να δημιουργείτε άμεσα έναν δεύτερο αριθμό, να κάνετε βιντεοκλήσεις με συναδέλφους και να επιλέγετε τα πακέτα που ταιριάζουν στις ανάγκες σας. Επιπλέον, μπορείτε να κάνετε χρήση της μέσω Η/Υ.

 4. Burner - Free New Number

  Burner – Free New Number

  Πρόκειται για μία ιδιαίτερα δημοφιλή εφαρμογή, που σας επιτρέπει να αποκτήσετε άμεσα έναν τηλεφωνικό αριθμό για ανώνυμη συνομιλία. Η εφαρμογή απευθύνεται σε χρήστες των ΗΠΑ και του Καναδά, αλλά μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε παντού με VPN. Επιπλέον, μπορείτε να τη συγχρονίσετε με εφαρμογές όπως τα Evernote, Slack και Dropbox.

 5. Sideline - Free Phone Number

  Sideline – Free Phone Number

  Για το τέλος κρατήσαμε τη μόνη εφαρμογή του είδους που είναι εντελώς δωρεάν. Το χρήσιμο αυτό εργαλείο σας επιτρέπει να δημιουργήσετε έναν ανώνυμο αριθμό, να κάνετε κλήσεις μέσω WiFi και να στέλνετε επίσης και μηνύματα. Η εφαρμογή προβάλλει διαφημήσεις, τις οποίες μπορείτε να αφαιρέσετε με μια μηνιαία συνδρομή.

Δε Λειτουργεί το TikTok; Δείτε τι Μπορείτε να Κάνετε!
Δε Λειτουργεί το TikTok; Δείτε τι Μπορείτε να Κάνετε!

Είστε χρήστες του TikTok; Σας αρέσει να δημιουργείτε και να μοιράζεστε σύντομα βίντεο με τους ακόλουθους σας; Μάθετε παρακάτω τι μπορείτε να κάνετε σε περίπτωση που το TikTok σταματήσει να λειτουργεί στο Android σας. Η εφαρμογή του TikTok είναι σίγουρα μία από τις δημοφιλέστε…

Οι Καλύτερες Εφαρμογές για Ταπετσαρίες 4K και QHD για να Κάνετε το Android σας Πιο Ξεχωριστό
Οι Καλύτερες Εφαρμογές για Ταπετσαρίες 4K και QHD για να Κάνετε το Android σας Πιο Ξεχωριστό

Θέλετε να δώσετε μια νέα εμφάνιση στο Android σας; Αναζητάτε μια πρωτότυπη 4K ή QHD ταπετσαρία για να προσθέσετε στην οθόνη σας; Οι πέντε εφαρμογές που σας παρουσιάζουμε σήμερα είναι ό,τι χρειάζεστε! Στο Androidlist, θα βρείτε εφαρμογές και θέματα όλων των ειδών, συμπεριλαμβα…

Πώς να Απενεργοποιήσετε το Ιστορικό Συνδέσμων στο Instagram
Πώς να Απενεργοποιήσετε το Ιστορικό Συνδέσμων στο Instagram

Η εφαρμογή του Instagram, μεταξύ άλλων χρήσιμων δραστηριοτήτων, σας επιτρέπει να ελέγχετε τα links που επισκεφτήκατε πρόσφατα. Αν όμως δε θέλετε να έχετε πρόσβαση στο ιστορικό των συνδέσμων σας, δοκιμάστε να απενεργοποιήσετε αυτή τη λειτουργία, διαβάζοντας τον σημερινό μας οδ…

Πώς να Διαγράψετε μια Αναδημοσίευση στο TikTok
Πώς να Διαγράψετε μια Αναδημοσίευση στο TikTok

Αναδημοσιεύσατε κάποιο βίντεο στο TikTok και το μετανιώσατε; Υπάρχει τρόπος να το διαγράψετε μια για πάντα αποτελεσματικά στο κινητό σας! Η εφαρμογή του TikTok είναι ένα από τα δημοφιλέστερα κοινωνικά δίκτυα, που σας επιτρέπει να μοιράζεστε σύντομα βίντεο μερικών δευτερολέπτω…

Οι Καλύτερες Εφαρμογές Ελέγχου Ταυτότητας για Βελτιωμένη Ασφάλεια στα Android
Οι Καλύτερες Εφαρμογές Ελέγχου Ταυτότητας για Βελτιωμένη Ασφάλεια στα Android

Θέλετε να ενισχύσετε την ασφάλεια του Android σας; Κατεβάστε μία από τις παρακάτω εφαρμογές ελέγχου ταυτότητας που σας προτείνουμε στο σημερινό μας άρθρο. Οι εφαρμογές ελέγχου ταυτότητας προσφέρουν ένα ασφαλές περιβάλλον για τη σύνδεση σε λογαριασμούς όλων των ειδών. Ενεργοπο…