Οι 5 Καλύτερες Εφαρμογές για Αριθμούς Προσωρινής Χρήσης

Τα κινητά προσωρινής χρήσης είναι συνήθως καρτοκινητά που χρησιμοποιούνται όταν θέλουμε να είμαστε απολύτως ασφαλείς κατά τις συνομιλίες μας.

Στις περισσότερες αστυνομικές ταινίες και σειρές, οι προσωρινές αυτές συσκευές χρησιμοποιούνται από εγκληματίες και στη συνέχεια καταστρέφονται για περισσότερη ασφάλεια.

Δε χρειάζεται όμως να είστε εγκληματίες για να χρησιμοποιήσετε κι εσείς κινητά τηλέφωνα προσωρινής χρήσης. Κι αυτό γιατί ένας ανώνυμος τηλεφωνικός αριθμός μπορεί να αποδειχθεί ιδιαίτερα χρήσιμος και σε άλλες περιπτώσεις.

Για παράδειγμα, αν πουλάτε κάτι στο διαδίκτυο και δε θέλετε να κοινοποιήσετε τον προσωπικό σας αριθμό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν δεύτερο ανώνυμο αριθμό.

Επιπλέον, αν αναζητάτε εργασία ή χρησιμοποιείτε το τηλέφωνό σας στη δουλειά, μπορείτε να έχετε έναν δεύτερο αριθμό τηλεφώνου, τον οποίο θα μπορείτε να κλείνετε όταν βρίσκεστε εκτός γραφείου και δε θέλετε να σας ενοχλούν.

Όποιος κι αν είναι ο λόγος που χρειάζεστε έναν δεύτερο ανώνυμο αριθμό προσωρινής χρήσης, τα καλά νέα είναι πως με την κατάλληλη εφαρμογή μπορείτε να αποκτήσετε άμεσα έναν προσωρινό αριθμό.

Βρείτε παρακάτω πέντε αποτελεσματικές εφαρμογές που συγκεντρώσαμε για εσάς, οι οποίες σας επιτρέπουν να πραγματοποιείτε κλήσεις ανώνυμα, δημιουργώντας έναν προσωρινό αριθμό.

 1. Hushed - Second Phone Number - Calling and Texting

  Hushed – Second Phone Number – Calling and Texting

  Με το εργαλείο αυτό μπορείτε να αποκτήσετε έναν δεύτερο τηλεφωνικό αριθμό μέσα σε λίγα λεπτά. Η εφαρμογή Hushed λειτουργεί αποτελεσματικά σε περισσότερες από 40 χώρες και σας επιτρέπει να κάνετε συνομιλίες, αλλά και να στέλνετε γραπτά μηνύματα. Κάντε δωρεάν δοκιμή και στη συνέχεια πληρώστε για να μπορείτε να συνεχίσετε να τη χρησιμοποιείτε.

 2. Private Text Messaging+Calling on New Phone number

  Private Text Messaging+Calling on New Phone number

  Αν τώρα αναζητάτε ένα απολύτως ασφαλές εργαλείο, η εφαρμογή αυτή είναι για εσάς. Με το CoverMe μπορείτε να κάνετε κρυπτογραφημένες κλήσεις και να στέλνετε κρυπτογραφημένα μηνύματα από το κινητό σας. Ακόμη, μπορείτε να αποκρύβετε έγγραφα με ασφάλεια. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη σε μερικές χώρες, αλλά μπορείτε να κάνετε χρήση της με VPN.

 3. Line2 - Second Phone Number

  Line2 – Second Phone Number

  Αν τώρα θέλετε να διαχωρίσετε τις επαγγελματικές από τις προσωπικές σας κλήσεις, το Line2 είναι η κατάλληλη επιλογή. Η έξυπνη εφαρμογή σας επιτρέπει να δημιουργείτε άμεσα έναν δεύτερο αριθμό, να κάνετε βιντεοκλήσεις με συναδέλφους και να επιλέγετε τα πακέτα που ταιριάζουν στις ανάγκες σας. Επιπλέον, μπορείτε να κάνετε χρήση της μέσω Η/Υ.

 4. Burner - Free New Number

  Burner – Free New Number

  Πρόκειται για μία ιδιαίτερα δημοφιλή εφαρμογή, που σας επιτρέπει να αποκτήσετε άμεσα έναν τηλεφωνικό αριθμό για ανώνυμη συνομιλία. Η εφαρμογή απευθύνεται σε χρήστες των ΗΠΑ και του Καναδά, αλλά μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε παντού με VPN. Επιπλέον, μπορείτε να τη συγχρονίσετε με εφαρμογές όπως τα Evernote, Slack και Dropbox.

 5. Sideline - Free Phone Number

  Sideline – Free Phone Number

  Για το τέλος κρατήσαμε τη μόνη εφαρμογή του είδους που είναι εντελώς δωρεάν. Το χρήσιμο αυτό εργαλείο σας επιτρέπει να δημιουργήσετε έναν ανώνυμο αριθμό, να κάνετε κλήσεις μέσω WiFi και να στέλνετε επίσης και μηνύματα. Η εφαρμογή προβάλλει διαφημήσεις, τις οποίες μπορείτε να αφαιρέσετε με μια μηνιαία συνδρομή.

Πώς να αποκτήσετε περισσότερους ακόλουθους και likes στο Tik Tok
Πώς να αποκτήσετε περισσότερους ακόλουθους και likes στο Tik Tok

Το Tik Tok είναι μία από τις δημοφιλέστερες εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης, που επιτρέπει στους χρήστες της να δημιουργούν λογαριασμούς και να μοιράζονται σύντομα βίντεο με τους ακόλουθούς τους. Κάποιοι χρήστες χρησιμοποιούν την εφαρμογή για να διασκεδάζουν με τους φίλους του…

Οι Καλύτερες Εφαρμογές Podcast που πρέπει να κατεβάσετε στο Android σας
Οι Καλύτερες Εφαρμογές Podcast που πρέπει να κατεβάσετε στο Android σας

Σας αρέσει να ακούτε podcasts στο Android σας; Οι εφαρμογές που συγκεντρώσαμε σε αυτό το άρθρο είναι για εσάς! Τα Android μας εκτός από κινητά τηλέφωνα είναι πλέον συσκευές ψυχαγωγίας, προσφέροντας πολλές και διάφορες δυνατότητες στους χρήστες τους. Από βίντεο και μουσική, μέ…

Πώς να μάθετε ποιος βλέπει τον λογαριασμό σας στο Instagram
Πώς να μάθετε ποιος βλέπει τον λογαριασμό σας στο Instagram

Αν είστε χρήστες της εφαρμογής του Instagram, ίσως να αναρωτιέστε πώς μπορείτε να μάθετε ποιος βλέπει τις δημοσιεύσεις και το προφίλ σας στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο. Η κορυφαία εφαρμογή επικοινωνίας προστατεύει την ιδιωτικότητα των χρηστών της, εμποδίζοντας μας να βλέπουμε…

Πώς να έχετε Ίντερνετ παντού χωρίς WiFi ή Δεδομένα στο Android σας
Πώς να έχετε Ίντερνετ παντού χωρίς WiFi ή Δεδομένα στο Android σας

Θέλετε να έχετε πρόσβαση στο διαδίκτυο ακόμη και χωρίς WiFi ή δεδομένα κινητής τηλεφωνίας στο Android σας; Μάθετε παρακάτω πώς μπορείτε να αποκτήσετε μια σύνδεση στο Ίντερνετ, ακόμη και στα πιο απομονωμένα σημεία. Στις μέρες μας, η χρήση του Ίντερνετ είναι σχεδόν απαραίτητη γ…

Εναλλακτικές του Spotify: Οι Καλύτερες Εφαρμογές Αναπαραγωγής Μουσικής για Android
Εναλλακτικές του Spotify: Οι Καλύτερες Εφαρμογές Αναπαραγωγής Μουσικής για Android

Σας αρέσει να ακούτεμουσική πάντα και παντού; Τώρα μπορείτε να ακούτε τα αγαπημένα σας τραγούδια στο Android σας! Το μόνο που χρειάζεστε είναι το κατάλληλο εργαλείο αναπαραγωγής μουσικής. Το Spotify είναι ίσως το δημοφιλέστερο εργαλείο για την αναπαραγωγή μουσικής, προσφέροντ…