Πώς να Κάνετε Αποσύνδεση των Συσκευών σας από το WhatsApp Web

Η εφαρμογή του WhatsApp αποτελεί μία από τις κορυφαίες επιλογές επικοινωνίας των χρηστών Android σε όλο τον κόσμο.

Το δημοφιλές εργαλείο σας επιτρέπει να επικοινωνείτε εντελώς δωρεάν, ανταλλάζοντας μηνύματα, αυτοκόλλητα, gif, εικόνες και άλλο διασκεδαστικό περιεχόμενο.

Επιπλέον, η δωρεάν εφαρμογή σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε τις λειτουργίες της και στον Η/Υ σας, μέσω της πλατφόρμας του WhatsApp Web.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να επισκεφτείτε τη σελίδα του WhatsApp Web και να σαρώσετε τον ραβδωτό κώδικα με το κινητό σας.

Στη συνέχεια θα μπορείτε να έχετε άμεση πρόσβαση στη λίστα των επαφών σας, αλλά και σε όλες τις ανοιχτές σας συνομιλίες.

Τί γίνεται όμως αν ξεχάσατε να κάνετε αποσύνδεση από το WhatsApp Web σε κάποιον κοινόχρηστο Η/Υ; Η εφαρμογή σας επιτρέπει να κάνετε αποσύνδεση από απόσταση και η ομάδα του AndroidList σας παρουσιάζει παρακάτω τον τρόπο.

Αποσύνδεση Συσκευών από το WhatsApp Web

Για να κάνετε αποσύνδεση από το WhatsApp Web ο πιο εύκολος τρόπος είναι να πατήσετε Αποσύνδεση όταν βρίσκεστε ακόμη στον Η/Υ σας.

Αν όμως αφήσατε τον Η/Υ σας χωρίς να αποσυνδεθείτε από τον λογαριασμό σας στο WhatsApp, υπάρχει τρόπος να κάνετε αποσύνδεση μέσω του Android σας.

Απλά ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

 • Ανοίξτε την εφαρμογή του WhatsApp.
 • Πατήστε το εικονίδιο του μενού με τις τρεις τελίτσες.
 • Βρείτε και πατήστε την επιλογή WhatsApp Web.
 • Εκεί μπορείτε να δείτε ποιες συσκευές είναι ακόμη συνδεδεμένες στο WhatsApp Web.
 • Πατήστε πάνω στη συσκευή που θέλετε να αποσυνδέσετε και πατήστε Αποσύνδεση.
 • Κάντε επιβεβαίωση και η συσκευή θα αποσυνδεθεί με επιτυχία.

Να θυμάστε πως μπορείτε να αποσυνδέσετε περισσότερες από μία συσκευές, σε περίπτωση που δεν είστε σίγουροι για το μοντέλο του Η/Υ που χρησιμοποιήσατε.

Αν τώρα δεν εμφανίζονται συσκευές στη λίστα του WhatsApp Web, αυτό σημαίνει πως δεν είστε συνδεδεμένοι σε κάποια άλλη συσκευή και ότι τα δεδομένα σας είναι ασφαλή.

Με τον ίδιο τρόπο μπορείτε να αποσυνδέσετε τον λογαριασμό σας στο WhatsApp Web σε περίπτωση που έχετε δανείσει τον Η/Υ σας σε κάποιον φίλο σας και θέλετε να βεβαιωθείτε πως οι συνομιλίες σας στο WhatsApp παραμένουν ιδιωτικές.

Ελπίζουμε το άρθρο αυτό να σας φανεί χρήσιμο και να σας βοηθήσει να αποσυνδεθείτε με ευκολία από το WhatsApp Web, κρατώντας τις συνομιλίες σας μακριά από αδιάκριτα μάτια.

Για να κατεβάσετε δωρεάν την τελευταία έκδοση του δημοφιλούς εργαλείου επικοινωνίας στο Android σας, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο.

 1. WhatsApp Messenger

  WhatsApp Messenger

  Το WhatsApp είναι μία δημοφιλής εφαρμογή επικοινωνίας με χιλιάδες χρήστες σε όλο τον κόσμο. Το χρήσιμο αυτό εργαλείο επικοινωνίας, δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες του να συνομιλούν δωρεάν μέσω μηνυμάτων και κλήσεων, χρησιμοποιώντας WiFi ή 3G. Επιπλέον, επιτρέπει την αποστολή εικόνων, βίντεο και άλλων πολυμέσων με ένα κλικ!

Πώς να μάθετε ποιος βλέπει τον λογαριασμό σας στο Instagram
Πώς να μάθετε ποιος βλέπει τον λογαριασμό σας στο Instagram

Αν είστε χρήστες της εφαρμογής του Instagram, ίσως να αναρωτιέστε πώς μπορείτε να μάθετε ποιος βλέπει τις δημοσιεύσεις και το προφίλ σας στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο. Η κορυφαία εφαρμογή επικοινωνίας προστατεύει την ιδιωτικότητα των χρηστών της, εμποδίζοντας μας να βλέπουμε…

Πώς να έχετε Ίντερνετ παντού χωρίς WiFi ή Δεδομένα στο Android σας
Πώς να έχετε Ίντερνετ παντού χωρίς WiFi ή Δεδομένα στο Android σας

Θέλετε να έχετε πρόσβαση στο διαδίκτυο ακόμη και χωρίς WiFi ή δεδομένα κινητής τηλεφωνίας στο Android σας; Μάθετε παρακάτω πώς μπορείτε να αποκτήσετε μια σύνδεση στο Ίντερνετ, ακόμη και στα πιο απομονωμένα σημεία. Στις μέρες μας, η χρήση του Ίντερνετ είναι σχεδόν απαραίτητη γ…

Πώς να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία SMS στο Facebook Messenger
Πώς να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία SMS στο Facebook Messenger

Η εφαρμογή Messenger του Facebook αποτελεί μία από τις δημοφιλέστερες εφαρμογές επικοινωνίας, που σας επιτρέπει να αλληλεπιδράτε με άλλους χρήστες της εφαρμογής. Επιπλέον, το δωρεάν εργαλείο προσφέρει τη δυνατότητα ανταλλαγής SMS στους χρήστες Android της εφαρμογής. Δεν είναι…

Πώς να μάθετε ποιος βλέπει το προφίλ σας και την κατάστασή σας στο WhatsApp
Πώς να μάθετε ποιος βλέπει το προφίλ σας και την κατάστασή σας στο WhatsApp

Το WhatsApp είναι μία από τις δημοφιλέστερες εφαρμογές επικοινωνίας, με εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο. Η εφαρμογή σας επιτρέπει να μένετε σε επικοινωνία με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, ανταλλάζοντας μηνύματα και άλλο περιεχόμενο. Το δωρεάν αυτό εργαλείο φέρει την υπογραφή…

Πώς να ξεκινήσετε μια μυστική συνομιλία στο Facebook Messenger
Πώς να ξεκινήσετε μια μυστική συνομιλία στο Facebook Messenger

Το Facebook προσφέρει την υπηρεσία Messenger σε όλους τους χρήστες του, επιτρέποντάς τους να ανταλλάζουν μηνύματα και άλλο περιεχόμενο με τους φίλους τους. Τα μηνύματα που ανταλλάζετε είναι δωρεάν και το μόνο που χρειάζεστε είναι μια σύνδεση στο διαδίκτυο. Αυτό μπορεί να μη γ…