Πώς να Διαμορφώσετε την Μπάρα Πλοήγησης στο Android σας

Τα Android ξεχωρίζουν από τις υπόλοιπες συσκευές τις αγοράς, καθώς σας επιτρέπουν να διαμορφώνετε το περιβάλλον τους, για να καλύπτετε καλύτερα τις ανάγκες σας.

Από πρωτότυπα θέματα, μέχρι χρήσιμους launchers, στο AndroidList θα βρείτε μια ποικιλία δωρεάν εργαλείων για να δημιουργήσετε ένα μοναδικό περιβάλλον για το smartphone σας.

Μπορείτε όμως να διαμορφώσετε και την μπάρα πλοήγησης του Android σας; Η απάντηση είναι ναι. Τα Android μας επιτρέπουν να αλλάξουμε με ευκολία τη σειρά των στοιχείων στην μπάρα πλοήγησης.

Επιπλέον, με τη χρήση των κατάλληλων εργαλείων μπορείτε να αλλάξετε και τα κουμπιά της μπάρας πλοήγησης ή να ορίσετε άλλα στοιχεία και χειρονομίες για ακόμη καλύτερη χρήση.

Μάθετε στον παρακάτω οδηγό πώς μπορείτε κι εσείς να αλλάξετε το περιβάλλον του Android σας και να διαμορφώσετε την μπάρα πλοήγησης με ξεχωριστό τρόπο.

Αλλαγή Σειράς Εικονιδίων στην Μπάρα Πλοήγησης

Για να αλλάξετε τη σειρά των εικονιδίων σας στην μπάρα πλοήγησης ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

  • Ανοίξτε τις Ρυθμίσεις του Android σας.
  • Επιλέξτε Οθόνη > Μπάρα Πλοήγησης.
  • Επιλέξτε Αλλαγή Σειράς Εικονιδίων.

Στη συνέχεια, θα έχετε τη δυνατότητα να μετακινήσετε τα εικονίδια των εφαρμογών στη σειρά που θέλετε. Επιπλέον, στο ίδιο σημείο μπορείτε να επιλέξετε αν θέλετε να κάνετε Απενεργοποίηση ή και Ενεργοποίηση της μπάρας πλοήγησης.

Διαμόρφωση Χειρονομιών

Μια ακόμη χρήσιμη λειτουργία για όσους έχουν συσκευές Android 10 είναι η διαμόρφωση των χειρονομιών χρήσης. Για να ρυθμίσετε τις εντολές που προτιμάτε, κάντε τις παρακάτω ενέργειες:

  • Πηγαίνετε στις Ρυθμίσεις του Android σας.
  • Επιλέξτε Σύστημα > Χειρονομίες > Σύστημα Πλοήγησης.
  • Εκεί μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ Πλοήγησης με δύο κουμπιά, Πλοήγησης με τρία κουμπιά ή Πλοήγηση με Χειρονομίες.

Επιλέξετε την κατάλληλη λειτουργία για εσάς και ξεκινήστε να χρησιμοποιείτε το Android σας ακόμη πιο εύκολα.

Αν τώρα αναζητάτε επιπλέον επιλογές διαμόρφωσης της μπάρας πλοήγησης, στο AndroidList θα βρείτε μια σειρά χρήσιμων εφαρμογών.

Εμείς σας προτείνουμε τα παρακάτω εργαλεία, τα οποία μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν, μέσα από τη σελίδα μας.

  1. Fluid Navigation Gestures

    Fluid Navigation Gestures

    To Fluid Navigation Gesture είναι ένα εργαλείο προσαρμογής, για να ρυθμίσετε καλύτερα τα κουμπιά ελέγχου πλοήγησης. Η εφαρμογή είναι ιδιαίτερα χρήσιμη σε παλαιότερες συσκευές, καθώς σας επιτρέπει να διαμορφώσετε το περιβάλλον του smartphone σας αλλά και να ορίσετε διαφορετικές χειρονομίες.

  2. Simple Control

    Simple Control

    Με το χρήσιμο αυτό εργαλείο μπορείτε να διαμορφώσετε την μπάρα πλοήγησης του Android σας, με απλό τρόπο. Επιλέξτε τα κουμπιά που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας ή αντικαταστήστε χαλασμένα κουμπιά με ευκολία.

  3. Custom Navigation Bar

    Custom Navigation Bar

    Αν τώρα αναζητάτε το απόλυτο εργαλείο για τη διαμόρφωση της μπάρας πλοήγησης του Android σας, η εφαρμογή αυτή είναι για εσάς. Κάντε δωρεάν λήψη και προσθέστε τα κουμπιά που επιθυμείτε στην μπάρα πλοήγησης του κινητού σας.

Πώς να Διαγράψετε του Ιστορικού Αναζήτησης στο Instagram
Πώς να Διαγράψετε του Ιστορικού Αναζήτησης στο Instagram

Η εφαρμογή του Instagram είναι ένα κορυφαίο εργαλείο κοινωνικής δικτύωσης, που σας επιτρέπει να μοιράζεστε περιεχόμενο με τους ακόλουθους σας και να αλληλεπιδράτε με τις δημοσιεύσεις τους. Μέσω της εφαρμογής, μπορείτε να αναζητήσετε το περιεχόμενο που ταιριάζει στα ενδιαφέρον…

Πώς να Καταλάβετε αν Κάποιος Παρακολουθεί το Προφίλ σας στο Instagram
Πώς να Καταλάβετε αν Κάποιος Παρακολουθεί το Προφίλ σας στο Instagram

Αναρωτιέστε αν κάποιος παρακολουθεί το προφίλ σας στο Instagram; Δοκιμάστε τους παρακάτω τρόπους για να βεβαιωθείτε! Η εφαρμογή του Instagram επιτρέπει στους χρήστες της να μοιράζονται περιεχόμενο με τους ακόλουθους τους ως δημοσιεύσεις, ιστορίες ή και reels. Αν έχετε υποψίες…

Πώς να Κατεβάσετε Φωνητικά Μηνύματα του Telegram
Πώς να Κατεβάσετε Φωνητικά Μηνύματα του Telegram

Θέλετε να αποθηκεύσετε κάποιο φωνητικό μήνυμα που λάβατε στην εφαρμογή του Telegram; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα απλά βήματα που θα βρείτε παρακάτω. Το Telegram είναι μία από τις δημοφιλέστερες και ασφαλέστερες εφαρμογές επικοινωνίας, που σας επιτρέπει να ανταλλάζετε μηνύματ…

Πώς να Προσθέσετε ένα Κουμπί Επικοινωνίας στο Instagram
Πώς να Προσθέσετε ένα Κουμπί Επικοινωνίας στο Instagram

Χρησιμοποιείτε το Instagram για την επιχείρηση σας; Δοκιμάστε να προσθέσετε ένα κουμπί επικοινωνίας για να ενισχύσετε τη σχέση σας με τους πελάτες σας! Το Instagram είναι μια εφαρμογή με εκατομμύρια ενεργούς χρήστες, και αρκετοί από αυτούς χρησιμοποιούν την εφαρμογή για να πρ…

Πώς να Στείλετε Ένα Μήνυμα σε Πολλές Επαφές στο WhatsApp
Πώς να Στείλετε Ένα Μήνυμα σε Πολλές Επαφές στο WhatsApp

Θέλετε να στείλετε το ίδιο μήνυμα σε περισσότερες από μία επαφές του WhatsApp; Στο σημερινό μας άρθρο θα βρείτε μερικούς απλούς τρόπους για την αποστολή περιεχομένου σε πολλαπλούς χρήστες του WhatsApp. Η εφαρμογή του WhatsApp είναι ένα δωρεάν εργαλείο επικοινωνίας για την αντ…