Πώς να απενεργοποιήσετε ή να διαγράψετε το λογαριασμό σας στο Telegram

To Telegram είναι μια δημοφιλής εφαρμογή επικοινωνίας, που επιτρέπει στους χρήστες της να ανταλλάζουν αποκρυπτογραφημένα μηνύματα και άλλο περιεχόμενο.

Η εφαρμογή έχει πλέον χρήστες σε όλο τον κόσμο και ενημερώνεται συχνά με νέες λειτουργίες και χαρακτηριστικά. Αν όμως δεν ικανοποιεί πλέον τις ανάγκες σας, υπάρχει τρόπος να απενεργοποιήσετε ή να διαγράψετε το λογαριασμό σας.

Μάθετε στον οδηγό που ακολουθεί πώς μπορείτε να απενεργοποιήσετε αυτόματα το λογαριασμό σας μετά από ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα ή να τον διαγράψετε οριστικά με εύκολο τρόπο.

Απενεργοποίηση λογαριασμού Telegram

Η εφαρμογή του Telegram διαγράφει αυτόματα τους λογαριασμούς που παραμένουν ανενενεργοί για περισσότερο από 6 μήνες. Αλλά μπορείτε να αλλάξετε αυτήν την επιλογή, κάνοντας τα εξής:

  • Ανοίξτε την εφαρμογή του Telegram.
  • Πατήστε το μενού και στη συνέχεια Ρυθμίσεις.
  • Επιλέξτε Ιδιωτικότητα και Ασφάλεια και βρείτε την επιλογή Για Προχωρημένους.
  • Εκεί θα δείτε την Διαγραφή Λογαριασμού Μετά Από. Κάντε κλικ και διαλέξτε ανάμεσα σε 1 μήνα, 3 μήνες, 6 μήνες ή 1 χρόνο.

Δυστυχώς, δεν υπάρχει η δυνατότητα άμεσης απενεργοποίησης, καθώς το συντομότερο διάστημα είναι ένας μήνας. Αν θέλετε να διαγράψετε ακόμη πιο άμεσα τον λογαριασμό σας προχωρήστε στο επόμενο βήμα.

Διαγραφή λογαριασμού Telegram

Για να διαγράψετε το λογαριασμό σας στο Telegram όταν το αποφασίσετε, θα πρέπει να το κάνετε μέσω της έκδοσης για Η/Υ, ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

  • Πηγαίνετε στην desktop έκδοση του Telegram.
  • Εισάγετε το τηλέφωνο που χρησιμοποιείτε στο λογαριασμό σας.
  • Κάντε κλικ στην επιλογή Διαγραφή Λογαριασμού.
  • Εισάγετε τον λόγο για τον οποίο αποχωρείτε στο πεδίο κειμένου.
  • Πατήστε το κουμπί Διαγραφή Λογαριασμού, κάντε επιβεβαίωση και ο λογαριασμός σας θα διαγραφεί οριστικά.

Να θυμάστε πως διαγράφοντας το λογαριασμό σας θα χάσετε και όλα σας τα δεδομένα, όπως τα μηνύματα, τις επαφές και το περιεχόμενο που ανταλλάζατε με τους συνομιλητές σας.

Όσο για τις ομάδες που δημιουργήσατε, θα συνεχίσουν να υπάρχουν χωρίς εσάς. Αν ήσασταν εσείς διαχειριστές μιας ομάδας, η ομάδα αυτή θα συνεχίσει να υπάρχει και το Telegram θα ορίσει τυχαία έναν νέο διαχειριστή.

Επιπλέον, καλό θα ήταν να γνωρίζετε πως αν διαγράψετε οριστικά το λογαριασμό σας, η εφαρμογή του Telegram δε θα σας επιτρέπει να δημιουργήσετε έναν νέο λογαριασμό με τον ίδιο τηλεφωνικό αριθμό, για τουλάχιστον ένα σύντομο χρονικό διάστημα.

Ελπίζουμε το άρθρο αυτό να σας βοηθήσει να διαγράψετε ή να απενεργοποιήσετε το λογαριασμό σας στο Telegram με επιτυχία.

Αν θέλετε να δοκιμάσετε τις λειτουργίες της δημοφιλούς εφαρμογής επικοινωνίας στο Android σας, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο.

  1. Telegram

    Telegram

    Το Telegram είναι ένα εργαλείο επικοινωνίας που σας επιτρέπει να ανταλλάζετε μηνύματα κειμένου με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, προστατεύοντας τα προσωπικά σας δεδομένα. Δημιουργήστε ομάδες συνομιλίας με έως και 200 ​​άτομα, κωδικοποιήστε τα μηνύματά σας, μοιραστείτε βίντεο μεγέθους ως και 1 GB και αποθηκεύστε το περιεχόμενο των συνομιλιών σας στο cloud.

Πώς να Προσθέσετε ένα Κουμπί Επικοινωνίας στο Instagram
Πώς να Προσθέσετε ένα Κουμπί Επικοινωνίας στο Instagram

Χρησιμοποιείτε το Instagram για την επιχείρηση σας; Δοκιμάστε να προσθέσετε ένα κουμπί επικοινωνίας για να ενισχύσετε τη σχέση σας με τους πελάτες σας! Το Instagram είναι μια εφαρμογή με εκατομμύρια ενεργούς χρήστες, και αρκετοί από αυτούς χρησιμοποιούν την εφαρμογή για να πρ…

Πώς να Στείλετε Ένα Μήνυμα σε Πολλές Επαφές στο WhatsApp
Πώς να Στείλετε Ένα Μήνυμα σε Πολλές Επαφές στο WhatsApp

Θέλετε να στείλετε το ίδιο μήνυμα σε περισσότερες από μία επαφές του WhatsApp; Στο σημερινό μας άρθρο θα βρείτε μερικούς απλούς τρόπους για την αποστολή περιεχομένου σε πολλαπλούς χρήστες του WhatsApp. Η εφαρμογή του WhatsApp είναι ένα δωρεάν εργαλείο επικοινωνίας για την αντ…

Πώς να Κατεβάσετε Ήχους από το Instagram των Android
Πώς να Κατεβάσετε Ήχους από το Instagram των Android

Είδατε κάποιο βίντεο στο Instagram και θέλετε να κατεβάσετε τον ήχο του στο Android σας; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα απλά βήματα του σημερινού μας οδηγού για να αποθηκεύσετε όλους τους αγαπημένους σας ήχους στο Android σας! Η εφαρμογή του Instagram σας επιτρέπει να μοιράζεστ…

Τι Είναι το TikTok Shop και Πώς να το Χρησιμοποιήσετε
Τι Είναι το TikTok Shop και Πώς να το Χρησιμοποιήσετε

Το TikTok είναι ίσως το δημοφιλέστερο κοινωνικό δίκτυο σε όλο τον κόσμο, που προσφέρει όλο και περισσότερες λειτουργίες στους χρήστες του. Μία από αυτές τις λειτουργίες είναι και το TikTok Shop. Όπως λέει και το όνομα του, το TikTok Shop είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα εντός …

Πώς να Δείτε Ποιος Είδε το Βίντεό σας στο Instagram
Πώς να Δείτε Ποιος Είδε το Βίντεό σας στο Instagram

Η εφαρμογή του Instagram σας επιτρέπει να μοιράζεστε φωτογραφίες και βίντεο ως δημοσιεύσεις, reels, αλλά και ιστορίες στον λογαριασμό σας. Πώς μπορείτε όμως να μάθετε ποιος βλέπει το περιεχόμενο σας, και συγκεκριμένα τα βίντεο που μοιράζεστε στη δημοφιλή εφαρμογή; Το κορυφαίο…