Πώς να κάνετε βιντεοκλήσεις με ως και 50 άτομα στο WhatsApp με τα Δωμάτια Messenger

Το Facebook κυκλοφόρησε πριν από λίγες μέρες μια νέα λειτουργία τηλεδιασκέψεων με ως και 50 άτομα, η οποία είναι διαθέσιμη μέσα από το Messenger.

Τα Δωμάτια Messenger, όπως ονομάζεται η νέα αυτή υπηρεσία επικοινωνίας, σας επιτρέπουν να καλείτε τους φίλους σας στο Facebook σε ένα εικονικό δωμάτιο για να επικοινωνείτε με ευκολία.

Η λειτουργία αυτή αναμένεται να είναι ιδιαίτερα χρήσιμη στις ομαδικές συνομιλίες για όσους εργάζονται από το σπίτι, αλλά και για όσους βρίσκονται σε καραντίνα και θέλουν να μένουν σε επαφή με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Μια άλλη θετική είδηση είναι ότι μπορείτε πλέον να αποκτήσετε πρόσβαση στα Δωμάτια Messenger και μέσα από την εφαρμογή του WhatsApp.

Η λειτουργία αυτή είναι ήδη διαθέσιμη στην έκδοση beta της εφαρμογής, ενώ η τελευταία έκδοση του WhatsApp προσφέρει ήδη στους χρήστες της τη δυνατότητα τηλεδιασκέψεων με ως και 8 άτομα.

Μάθετε παρακάτω πώς μπορείτε να κάνετε βιντεοκλήσεις με ως και 50 άτομα στο WhatsApp με τα Δωμάτια Messenger και μείνετε σε επαφή με φίλους και συναδέλφους κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Ομαδικές Βιντεοκλήσεις στο WhatsApp με το Messenger Rooms

Για να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία Δωμάτια Messenger του Facebook στο WhatsApp σας, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

  • Ανοίξτε την εφαρμογή του WhatsApp.
  • Πηγαίνετε σε μια από τις συνομιλίες σας.
  • Στο πεδίο κειμένου, βρείτε και επιλέξτε το εικονίδιο με τον συνδετήρα.
  • Βρείτε και πατήστε την επιλογή Δωμάτιο.

Στη συνέχεια, θα εμφανιστεί ένα αναδυόμενο παράθυρο με πληροφορίες σχετικά με την υπηρεσία Δωμάτια Messenger. Διαβάστε τες προσεκτικά και κάντε τις παρακάτω ενέργειες:

  • Επιβεβαιώστε πως έχετε λογαριασμό στο Messenger, κάνοντας κλικ στο κουμπί Συνέχεια στο Messenger.
  • Η εφαρμογή θα σας μεταφέρει αυτόματα στο περιβάλλον του Messenger.
  • Δημιουργήστε το εικονικό σας δωμάτιο και δώστε του ένα όνομα.
  • Αντιγράψτε τον σύνδεσμο του δωματίου σας και μοιραστείτε τον με τους συνομιλητές σας στο WhatsApp.

Τόσο εύκολα! Να θυμάστε πως για να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία Δωμάτια Messenger θα πρέπει να έχετε έναν λογαριασμό στην εφαρμογή του Messenger. Και το ίδιο ισχύει και για τους συνομιλητές σας.

Εσείς θα χρησιμοποιήσετε τα Δωμάτια Messenger αντί για το Zoom για τις τηλεδιασκέψεις σας; Πείτε μας τις εντυπώσεις σας στα σχόλια που ακολοθούν!

Για να κατεβάσετε δωρεάν τη δημοφιλή εφαρμογή επικοινωνίας στο smartphone σας, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:

  1. WhatsApp Messenger

    WhatsApp Messenger

    Το WhatsApp είναι μία δημοφιλής εφαρμογή επικοινωνίας με χιλιάδες χρήστες σε όλο τον κόσμο. Το χρήσιμο αυτό εργαλείο επικοινωνίας, δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες του να συνομιλούν δωρεάν μέσω μηνυμάτων και κλήσεων, χρησιμοποιώντας WiFi ή 3G. Επιπλέον, επιτρέπει την αποστολή εικόνων, βίντεο και άλλων πολυμέσων με ένα κλικ!

Πώς να Διαγράψετε του Ιστορικού Αναζήτησης στο Instagram
Πώς να Διαγράψετε του Ιστορικού Αναζήτησης στο Instagram

Η εφαρμογή του Instagram είναι ένα κορυφαίο εργαλείο κοινωνικής δικτύωσης, που σας επιτρέπει να μοιράζεστε περιεχόμενο με τους ακόλουθους σας και να αλληλεπιδράτε με τις δημοσιεύσεις τους. Μέσω της εφαρμογής, μπορείτε να αναζητήσετε το περιεχόμενο που ταιριάζει στα ενδιαφέρον…

Πώς να Καταλάβετε αν Κάποιος Παρακολουθεί το Προφίλ σας στο Instagram
Πώς να Καταλάβετε αν Κάποιος Παρακολουθεί το Προφίλ σας στο Instagram

Αναρωτιέστε αν κάποιος παρακολουθεί το προφίλ σας στο Instagram; Δοκιμάστε τους παρακάτω τρόπους για να βεβαιωθείτε! Η εφαρμογή του Instagram επιτρέπει στους χρήστες της να μοιράζονται περιεχόμενο με τους ακόλουθους τους ως δημοσιεύσεις, ιστορίες ή και reels. Αν έχετε υποψίες…

Πώς να Κατεβάσετε Φωνητικά Μηνύματα του Telegram
Πώς να Κατεβάσετε Φωνητικά Μηνύματα του Telegram

Θέλετε να αποθηκεύσετε κάποιο φωνητικό μήνυμα που λάβατε στην εφαρμογή του Telegram; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα απλά βήματα που θα βρείτε παρακάτω. Το Telegram είναι μία από τις δημοφιλέστερες και ασφαλέστερες εφαρμογές επικοινωνίας, που σας επιτρέπει να ανταλλάζετε μηνύματ…

Πώς να Προσθέσετε ένα Κουμπί Επικοινωνίας στο Instagram
Πώς να Προσθέσετε ένα Κουμπί Επικοινωνίας στο Instagram

Χρησιμοποιείτε το Instagram για την επιχείρηση σας; Δοκιμάστε να προσθέσετε ένα κουμπί επικοινωνίας για να ενισχύσετε τη σχέση σας με τους πελάτες σας! Το Instagram είναι μια εφαρμογή με εκατομμύρια ενεργούς χρήστες, και αρκετοί από αυτούς χρησιμοποιούν την εφαρμογή για να πρ…

Πώς να Στείλετε Ένα Μήνυμα σε Πολλές Επαφές στο WhatsApp
Πώς να Στείλετε Ένα Μήνυμα σε Πολλές Επαφές στο WhatsApp

Θέλετε να στείλετε το ίδιο μήνυμα σε περισσότερες από μία επαφές του WhatsApp; Στο σημερινό μας άρθρο θα βρείτε μερικούς απλούς τρόπους για την αποστολή περιεχομένου σε πολλαπλούς χρήστες του WhatsApp. Η εφαρμογή του WhatsApp είναι ένα δωρεάν εργαλείο επικοινωνίας για την αντ…