Πώς να αλλάξετε το όνομα χρήστη σας στο Instagram το 2020

Θέλετε να αλλάξετε το όνομα χρήστη σας στην εφαρμογή του Instagram; Το δημοφιλές εργαλείο επικοινωνίας σας επιτρέπει να το κάνετε με πολύ απλό τρόπο!

Πολλές εφαρμογές επικοινωνίας σας επιτρέπουν να αλλάζετε το όνομα χρήστη μόνο λίγες φορές, ενώ άλλες εφαρμογές δε σας επιτρέπουν να το αλλάξετε καθόλου. Αυτό όμως δεν ισχύει στο Instagram!

Το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο σας επιτρέπει να αλλάξετε το όνομα χρήστη του προφίλ σας όσες φορές θέλετε και η ομάδα του AndroidList είναι εδώ για να σας παρουσιάσει τον τρόπο.

Μάθετε παρακάτω πώς μπορείτε να αλλάξετε το όνομα χρήστη στο Instagram του Android σας, καθώς και τους περιορισμούς που χρειάζεται να ακολουθήσετε.

Αλλαγή Ονόματος Χρήστη στο Instagram του Android σας

Για να αλλάξετε το όνομα χρήστη στο Instagram του Android σας, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

  • Ανοίξτε την εφαρμογή του Instagram.
  • Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας και πατήστε το εικονίδιο του προφίλ σας.
  • Βρείτε την επιλογή Επεξεργασία Προφίλ.
  • Εκεί θα έχετε την επιλογή να αλλάξετε όλες τις πληροφορίες του προφίλ σας. Βρείτε και επιλέξτε το Όνομα Χρήστη.
  • Πληκτρολογήστε το νέο όνομα που θέλετε και πατήστε ΟΚ.

Τόσο απλά! Να θυμάστε πως το όνομα χρήστη είναι αυτό που εμφανίζεται στο πάνω μέρος του προφίλ σας. Η εφαρμογή του Instagram σας επιτρέπει να αλλάξετε και το όνομα προβολής σας στο πεδίο των πληροφοριών.

Περιορισμοί Ονόματος Χρήστη

Το όνομα που παρουσιάζεται στο προφίλ σας μπορεί να είναι ίδιο με κάποιου άλλου χρήστη, αλλά αυτό δεν μπορεί να συμβαίνει και με το όνομα χρήστη. Στην περίπτωση αυτή, θα πρέπει να βρείτε ένα μοναδικό όνομα για τον λογαριασμό σας.

Να θυμάστε πως το ονόμα χρήστη μπορούν να αποτελούνται από έως και 30 χαρακτήρες και να περιλαμβάνουν μόνο γράμματα, αριθμούς, τελείες και κάτω παύλες.

Τί γίνεται αν το όνομα χρήστη χρησιμοποιείται ήδη;

Αν το όνομα που επιλέξατε χρησιμοποιείται ήδη από κάποιον άλλο χρήστη, δυστυχώς δε θα μπορείτε να το αποκτήσετε. Μπορείτε όμως να το διαφοροποιήσετε προσθέτοντας έναν αριθμό ή κάποιο σύμβολο.

Αν τώρα θέλετε να χρησιμοποιήσετε ένα συγκεκριμένο όνομα για την επιχείρησή σας, μπορείτε να ελέγξετε αν θα είναι μελλοντικά διαθέσιμο ή να επικοινωνήσετε με το χρήστη για να σας πουλήσει τα δικαιώματα.

Εσείς τί όνομα χρήστη προτιμάτε; Πείτε μας στα σχόλια που ακολουθούν! Για να ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε σήμερα την εφαρμογή του Instagram στο Android σας, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:

  1. Instagram

    Instagram

    Το Instagram είναι μια από τις δημοφιλέστερες εφαρμογές επικοινωνίας. Σας επιτρέπει να βλέπετε φωτογραφίες άλλων χρηστών, να επεξεργάζεστε και να μοιράζεστε εικόνες και βίντεο με φίλτρα και εφέ, να γράφετε σχόλια και να αλληλεπιδράτε με τους φίλους σας.

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Arcade για να Παίξετε στο Android σας
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Arcade για να Παίξετε στο Android σας

Θέλετε να κατεβάσετε τα καλύτερα παιχνίδια arcade στο Android σας; Στο άρθρο αυτό θα βρείτε τις κορυφαίες επιλογές παιχνιδιών arcade που μπορείτε να κατεβάσετε και να δοκιμάσετε εντελώς δωρεάν στο smartphone σας! Τα παιχνίδια arcade είναι μία από τις δημοφιλέστερες κατηγορίες…

Οι Καλύτερες Εναλλακτικές του Minecraft που Πρέπει να Δοκιμάσετε
Οι Καλύτερες Εναλλακτικές του Minecraft που Πρέπει να Δοκιμάσετε

Είστε φανατικοί παίκτες του Minecraft; Αναζητάτε νέες εφαρμογές με παρόμοιο τρόπο παιχνιδιού; Το άρθρο αυτό είναι για εσάς! Το Minecraft είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα κορυφαία παιχνίδια όλων των εποχών! Η δημοφιλής εφαρμογή καταμετρά εκατομμύρια παίκτες όλων των ηλικιών σε …

Τα Καλύτερα Δωρεάν Παιχνίδια Match-3 για να Παίξετε στο Android σας
Τα Καλύτερα Δωρεάν Παιχνίδια Match-3 για να Παίξετε στο Android σας

Θέλετε να δοκιμάσετε ένα νέο παιχνίδι παζλ στο Android σας; Δοκιμάστε τα παρακάτω δωρεάν παιχνίδια match-3 που θα βρείτε στο σημερινό μας άρθρο! Τα παιχνίδια match-3 είναι μία από τις δημοφιλέστερες κατηγορίες παιχνιδιών παζλ, με παίκτες όλων των ηλικιών. Στα παζλ αυτά, ο τρό…

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Παζλ για να Παίζετε με Φίλους σε Android
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Παζλ για να Παίζετε με Φίλους σε Android

Θέλετε να διασκεδάσετε με τους φίλους σας; Δοκιμάστε να παίξετε ένα παιχνίδι παζλ μαζί τους στα smartphone σας! Τα παζλ είναι αδιαμφισβήτητα μια από τις δημοφιλέστερες κατηγορίες εφαρμογών που απευθύνονται σε παίκτες όλων των ηλικιών. Αυτό που μπορεί να μη γνωρίζετε είναι πως…

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Λέξεων για το Android σας
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Λέξεων για το Android σας

Σας αρέσουν τα παιχνίδια λέξεων; Αναζητάτε μια νέα εφαρμογή για να περάσετε ευχάριστα την ώρα σας στον ελεύθερό σας χρόνο; Η παρακάτω λίστα παιχνιδιών που δημιουργήσαμε είναι για εσάς! Τα παιχνίδια λέξεων είναι μια αγαπημένη κατηγορία εφαρμογών, που σας βοηθά να εξασκήσετε το…