Πώς μπορείτε να δείτε ανώνυμα τις ιστορίες άλλων χρηστών του Instagram στο Android σας

Οι ιστορίες του Instagram αποτελούν έναν από τους δημοφιλέστερους τρόπους επικοινωνίας στη δημοφιλή εφαρμογή, επιτρέποντας στους χρήστες του να μοιράζονται φωτογραφίες και σύντομα βίντεο με τους φίλους τους.

Κάθε φορά που βλέπετε μια ιστορία στο Instagram, ο χρήστες που την κοινοποίησε θα είναι σε θέση να δει ότι την παρακολουθήσατε στη λίστα των προβολών του. Τί γίνεται όμως όταν θέλουμε να δούμε μια ιστορία ανώνυμα;

Τα καλά νέα είναι πως μπορείτε να παρακολουθήσετε ανώνυμα τις ιστορίες των χρηστών του Instagram, με τη χρήση του κατάλληλου εργαλείου.

Επιλέξτε ανάμεσα στην ιστοσελίδα storiesig.com ή στο εργαλείο Story Saver και δείτε ανώνυμα τις ιστορίες άλλων χρηστών του Instagram.

Ανώνυμη Προβολή Ιστοριών του Instagram στον Η/Υ σας

Αν θέλετε να δείτε ανώνυμα μια ιστορία του Instagram από τον υπολογιστή σας, μπορείτε να το κάνετε μέσω της ιστοσελίδας storiesig.com.

Το χρήσιμο αυτό εργαλείο σας επιτρέπει να παρακολουθήσετε το περιεχόμενο των ιστοριών οποιουδήποτε χρήστη, χωρίς να αφήσετε ίχνη. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να αντιγράψετε το όνομα χρήστη και να κάνετε αναζήτηση στην μπάρα του storiesig.

Στη συνέχεια, η ιστοσελίδα θα παρουσιάσει αυτόματα τις πληροφορίες προφίλ του χρήστη, μαζί με τις πιο πρόσφατες ιστορίες που δημοσίευσε. Κάντε κλικ στην ιστορία που θέλετε να δείτε και παρακολουθήστε την ανώνυμα!

Ανώνυμη Προβολή Ιστοριών του Instagram στον Android σας

Αν τώρα θέλετε να παρακολουθήσετε ανώνυμα τις ιστορίες των φίλων σας στο Instagram από το Android σας, μπορείτε να το κάνετε με τη χρήση της κατάλληλης εφαρμογής.

Μια αποτελεσματική λύση είναι το Story Saver for Instagram, που μπορείτε να κατεβάσετε εντελώς δωρεάν μέσα από τη σελίδα του AndroidList.

Μόλις ολοκληρώσετε τη λήψη, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συνδεθείτε με τα στοιχεία σας στο Instagram και να αναζητήσετε τον χρήστη που θέλετε. Στη συνέχεια, πατήστε την εικόνα του προφίλ του και θα δείτε όλες τις ιστορίες σε μια λίστα.

Επιλέξτε την ιστορία που προτιμάτε και θα έχετε τη δυνατότητα είτε να την αναδημοσιεύσετε (repost), είτε να την αποθηκεύσετε (save), είτε να την κοινοποιήσετε (share).

Κάντε κλικ στην επιλογή Αποθήκευση και η ιστορία θα αποθηκευτεί αυτόματα στην γκαλερί του Android σας ως βίντεο. Στη συνέχεια, θα μπορείτε να τη δείτε ανώνυμα στο smartphone σας.

Ελπίζουμε οι δυο αυτοί τρόποι να σας φανούν χρήσιμοι και να σας βοηθήσουν να δείτε ανώνυμα τις ιστορίες που δημοσιεύουν οι χρήστες του Instagram.

Για να κάνετε δωρεάν λήψη του Story Saver for Instagram ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:

  1. Story Saver for Instagram

    Story Saver for Instagram

    Με τον δωρεάν αυτό εργαλείο του Instagram μπορείτε να αποθηκεύετε τις ιστορίες των χρηστών του δημοφιλούς δικτύου και να τις παρακολουθείτε ή να τις μοιράζεστε ανώνυμα στο Android σας.

Πώς να Προσθέσετε ένα Κουμπί Επικοινωνίας στο Instagram
Πώς να Προσθέσετε ένα Κουμπί Επικοινωνίας στο Instagram

Χρησιμοποιείτε το Instagram για την επιχείρηση σας; Δοκιμάστε να προσθέσετε ένα κουμπί επικοινωνίας για να ενισχύσετε τη σχέση σας με τους πελάτες σας! Το Instagram είναι μια εφαρμογή με εκατομμύρια ενεργούς χρήστες, και αρκετοί από αυτούς χρησιμοποιούν την εφαρμογή για να πρ…

Πώς να Στείλετε Ένα Μήνυμα σε Πολλές Επαφές στο WhatsApp
Πώς να Στείλετε Ένα Μήνυμα σε Πολλές Επαφές στο WhatsApp

Θέλετε να στείλετε το ίδιο μήνυμα σε περισσότερες από μία επαφές του WhatsApp; Στο σημερινό μας άρθρο θα βρείτε μερικούς απλούς τρόπους για την αποστολή περιεχομένου σε πολλαπλούς χρήστες του WhatsApp. Η εφαρμογή του WhatsApp είναι ένα δωρεάν εργαλείο επικοινωνίας για την αντ…

Πώς να Κατεβάσετε Ήχους από το Instagram των Android
Πώς να Κατεβάσετε Ήχους από το Instagram των Android

Είδατε κάποιο βίντεο στο Instagram και θέλετε να κατεβάσετε τον ήχο του στο Android σας; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα απλά βήματα του σημερινού μας οδηγού για να αποθηκεύσετε όλους τους αγαπημένους σας ήχους στο Android σας! Η εφαρμογή του Instagram σας επιτρέπει να μοιράζεστ…

Τι Είναι το TikTok Shop και Πώς να το Χρησιμοποιήσετε
Τι Είναι το TikTok Shop και Πώς να το Χρησιμοποιήσετε

Το TikTok είναι ίσως το δημοφιλέστερο κοινωνικό δίκτυο σε όλο τον κόσμο, που προσφέρει όλο και περισσότερες λειτουργίες στους χρήστες του. Μία από αυτές τις λειτουργίες είναι και το TikTok Shop. Όπως λέει και το όνομα του, το TikTok Shop είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα εντός …

Πώς να Δείτε Ποιος Είδε το Βίντεό σας στο Instagram
Πώς να Δείτε Ποιος Είδε το Βίντεό σας στο Instagram

Η εφαρμογή του Instagram σας επιτρέπει να μοιράζεστε φωτογραφίες και βίντεο ως δημοσιεύσεις, reels, αλλά και ιστορίες στον λογαριασμό σας. Πώς μπορείτε όμως να μάθετε ποιος βλέπει το περιεχόμενο σας, και συγκεκριμένα τα βίντεο που μοιράζεστε στη δημοφιλή εφαρμογή; Το κορυφαίο…