Πώς να μετατρέψετε φωνητικές εγγραφές σε κείμενο στο Android σας

Θέλετε να μετατρέψετε τις φωνητικές εγγραφές του Android σας σε κείμενο;

Υπάρχει τρόπος να το κάνετε με τη βοήθεια του κατάλληλου εργαλείου!

Οι περισσότερες συσκευές Android επιτρέπουν στους χρήστες τους να πραγματοποιούν φωνητικές εγγραφές και ηχογραφήσεις κάθε είδους με εύκολο τρόπο.

Αυτό που μπορεί να μη γνωρίζετε είναι πως με τη βοήθεια της κατάλληλης εφαρμογής θα είστε σε θέση να απομαγνητοφωνήσετε αυτόματα το περιεχόμενο των εγγραφών σας.

Βρείτε παρακάτω τρεις από τις καλύτερες εφαρμογές τους είδους, επιλέξτε αυτήν που ταιριάζει στις ανάγκες σας και λάβετε άμεσα το περιεχόμενο των ηχογραφήσεών σας.

Εργαλεία αυτόματης απομαγνητοφώνησης για Android

Αν δεν είστε σίγουροι ποιο εργαλείο απομαγνητοφώνησης σας ταιριάζει, η ομάδα μας είναι εδώ για εσάς. Στο AndroidList θα βρείτε μια ποικιλία εργαλείων για αυτήν τη δουλειά, τα οποία μπορείτε να κατεβάσετε και να δοκιμάσετε δωρεάν στο Android σας.

Αν έχετε σύνδεση στο διαδίκτυο, μια καλή επιλογή απομαγνητοφώνησης ήχου σε κείμενο είναι το Speechtexter. Η εφαρμογή φέρει την υπογραφή της Google και σας επιτρέπει να μετατρέψετε ηχητικό περιεχόμενο σε κείμενο με εύκολο τρόπο.

Αν τώρα χρησιμοποιείτε ήδη το Evernote για να κρατάτε σημειώσεις στη δουλειά, ίσως να μη γνωρίζετε πως η δημοφιλής εφαρμογή προσφέρει τη δυνατότητα απομαγνητοφώνησης κειμένου, ανάμεσα στις άλλες λειτουργίες της.

Τέλος, από τη λίστα μας δε θα μπορούσε να λείπει μια εφαρμογή πληκτρολογίου και συγκεκριμένα το Gboard, που κάνει ακριβώς αυτήν τη δουλειά. Πρόκειται για το επίσημο πληκτρολόγιο της Google, που δε χρειάζεται να κατεβάσετε, καθώς είναι συνήθως ήδη προεπιλεγμένο στις Android συσκευές.

Εσείς ποια εφαρμογή απομαγνητοφώνησης θα μας προτείνατε; Πείτε μας στα σχόλια που ακολουθούν!

Ελπίζουμε το άρθρο αυτό να σας φανεί χρήσιμο και να σας βοηθήσει να μετατρέψετε άμεσα τις φωνητικές σας εγγραφές σε κείμενο.

Κάντε κλικ στους παρακάτω συνδέσμους για να κατεβάσετε δωρεάν τις τρεις εφαρμογές που σας προτείνουμε, μέσα από τη σελίδα του AndroidList.

  1. SpeechTexter - Speech to Text

    SpeechTexter – Speech to Text

    Με το χρήσιμο αυτό εργαλείο μπορείτε να μετατρέψετε τις ηχογραφήσεις σας σε κείμενο με τον ποιο εύκολο τρόπο. Απλά επιλέξτε το αρχείο ήχου που θέλετε να απομαγνητοφωνήσετε και αφήστε την εφαρμογή να κάνει όλα τα υπόλοιπα!

  2. Evernote - stay organized.

    Evernote – stay organized.

    Το Evernote είναι ένα από τα δημοφιλέστερα εργαλεία σημειώσεων, που σας επιτρέπει να οργανώνετε καλύτερα τις εργασίες σας. Μεταξύ άλλων λειτουργιών, η  δωρεάν αυτή εφαρμογή σας επιτρέπει να απομαγνητοφωνείτε κείμενο με το πάτημα ενός κουμπιού.

  3. Gboard - Πληκτρολόγιο Google

    Gboard – Πληκτρολόγιο Google

    Το Gboard αποτελεί την κορυφαία επιλογή πληκτρολογίου των χρηστών Android, χάρη στο κομψό και οργανωμένο περιβάλλον του. Επιλέξτε τη γλώσσα που θέλετε και κάντε άμεσα μετατροπή των ηχητικών σας εγγραφών σε κείμενο.

Πώς να Διαγράψετε του Ιστορικού Αναζήτησης στο Instagram
Πώς να Διαγράψετε του Ιστορικού Αναζήτησης στο Instagram

Η εφαρμογή του Instagram είναι ένα κορυφαίο εργαλείο κοινωνικής δικτύωσης, που σας επιτρέπει να μοιράζεστε περιεχόμενο με τους ακόλουθους σας και να αλληλεπιδράτε με τις δημοσιεύσεις τους. Μέσω της εφαρμογής, μπορείτε να αναζητήσετε το περιεχόμενο που ταιριάζει στα ενδιαφέρον…

Πώς να Καταλάβετε αν Κάποιος Παρακολουθεί το Προφίλ σας στο Instagram
Πώς να Καταλάβετε αν Κάποιος Παρακολουθεί το Προφίλ σας στο Instagram

Αναρωτιέστε αν κάποιος παρακολουθεί το προφίλ σας στο Instagram; Δοκιμάστε τους παρακάτω τρόπους για να βεβαιωθείτε! Η εφαρμογή του Instagram επιτρέπει στους χρήστες της να μοιράζονται περιεχόμενο με τους ακόλουθους τους ως δημοσιεύσεις, ιστορίες ή και reels. Αν έχετε υποψίες…

Πώς να Κατεβάσετε Φωνητικά Μηνύματα του Telegram
Πώς να Κατεβάσετε Φωνητικά Μηνύματα του Telegram

Θέλετε να αποθηκεύσετε κάποιο φωνητικό μήνυμα που λάβατε στην εφαρμογή του Telegram; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα απλά βήματα που θα βρείτε παρακάτω. Το Telegram είναι μία από τις δημοφιλέστερες και ασφαλέστερες εφαρμογές επικοινωνίας, που σας επιτρέπει να ανταλλάζετε μηνύματ…

Πώς να Προσθέσετε ένα Κουμπί Επικοινωνίας στο Instagram
Πώς να Προσθέσετε ένα Κουμπί Επικοινωνίας στο Instagram

Χρησιμοποιείτε το Instagram για την επιχείρηση σας; Δοκιμάστε να προσθέσετε ένα κουμπί επικοινωνίας για να ενισχύσετε τη σχέση σας με τους πελάτες σας! Το Instagram είναι μια εφαρμογή με εκατομμύρια ενεργούς χρήστες, και αρκετοί από αυτούς χρησιμοποιούν την εφαρμογή για να πρ…

Πώς να Στείλετε Ένα Μήνυμα σε Πολλές Επαφές στο WhatsApp
Πώς να Στείλετε Ένα Μήνυμα σε Πολλές Επαφές στο WhatsApp

Θέλετε να στείλετε το ίδιο μήνυμα σε περισσότερες από μία επαφές του WhatsApp; Στο σημερινό μας άρθρο θα βρείτε μερικούς απλούς τρόπους για την αποστολή περιεχομένου σε πολλαπλούς χρήστες του WhatsApp. Η εφαρμογή του WhatsApp είναι ένα δωρεάν εργαλείο επικοινωνίας για την αντ…