Πώς να αποκτήσετε τη σκοτεινή λειτουργία του Facebook στο Android σας

To Facebook επιστρέφει με μια νέα έκδοση, επιτρέποντάς σας να ενεργοποιήσετε μια εντυπωσιακή σκοτεινή λειτουργία στο περιβάλλον του.

Το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο ενημερώνεται συνεχώς με νέες λειτουργίες και στοιχεία, προσφέροντας περισσότερες επιλογές στους χρήστες του.

Η τελευταία ενημέρωση της εφαρμογής του Facebook δίνει στους χρήστες Android τη δυνατότητα χρήσης της λειτουργίας Dark Mode, παρουσιάζοντας το περιβάλλον της εφαρμογής σε σκούρες αποχρώσεις.

Η λειτουργία αυτή είναι ιδιαίτερα χρήσιμη σε όσους χρησιμοποιούν το Facebook σε καθημερινή βάση. Κι αυτό γιατί προσφέρει νέες σκοτεινές αποχρώσεις, που αυξάνουν την αντίθεση των εικόνων, ξεκουράζοντας τα μάτια των χρηστών.

Η νέα έκδοση είναι ήδη διαθέσιμη για ιστοσελίδες σε μερικές χώρες και σύντομα αναμένεται και στην ελληνική ιστοσελίδα του Facebook. Επιπλέον, θα είναι σύντομα διαθέσιμη σε όλες τις εφαρμογές του δημοφιλές δικτύου.

Αν θέλετε να ενεργοποιήσετε κι εσείς τη σκοτεινή λειτουργία στο Facebook του Android σας, μόλις είναι διαθέσιμη στη χώρα μας, ακολουθήστε τα βήματα που σας παρουσιάζουμε παρακάτω.

Ενεργοποίηση Σκοτεινής Λειτουργίας

Για να ενεργοποιήσετε τη σκοτεινή λειτουργία του Facebook στην έκδοση για ιστοσελίδες ή στην εφαρμογή της συσκευής σας, κάντε τις εξής ενέργειες:

  • Ανοίξτε το Facebook.
  • Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας.
  • Πατήστε το βελάκι ή το εικονίδιο με τις τρεις γραμμές που θα βρείτε επάνω δεξιά
  • Στο αναδυόμενο μενού θα βρείτε σύντομα την επιλογή Αλλαγή στη νέα έκδοση του Facebook ή την επιλογή Σκοτεινή Λειτουργία.
  • Κάντε ενεργοποίηση και απολαύστε το νέο περιβάλλον!

Να θυμάστε πως με τον ίδιο τρόπο μπορείτε και να απενεργοποιήσετε τη σκοτεινή λειτουργία, επιστρέφοντας στο προηγούμενο περιβάλλον.

Αν διαθέτετε μια καινούρια συσκευή Android, μπορείτε πάντα να ελέγξετε τις ρυθμίσεις σας για να δείτε αν έχετε την επιλογή ενεργοποίησης μιας σκοτεινής λετουργίας στις εφαρμογές και το περιβάλλον του smartphone σας.

Εκτός από τη σκοτεινή λειτουργία, η νέα αυτή έκδοση του Facebook θα δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες της να διαχειρίζονται καλύτερα τις σελίδες και τα μέλη τους.

Ελπίζουμε το άρθρο αυτό να σας φανεί χρήσιμο και να σας βοηθήσει να βελτιώσετε τη λειτουργία του Facebook στη συσκευή σας.

Για να ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε σήμερα το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο στο Android σας, κατεβάστε την τελευταία έκδοση της εφαρμογής μέσα από τη σελίδα του AndroidList:

  1. Facebook

    Facebook

    Το Facebook είναι ένα από τα δημοφιλέστερα κοινωνικά δίκτυα, προσφέροντάς σας τη δυνατότητα να επικοινωνείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα από το smartphone σας. Δημιουργήστε ένα προφίλ, στείλτε μηνύματα, κοινοποιήστε φωτογραφίες και βίντεο, δείτε τί ανεβάζουν οι φίλοι σας και λάβετε άμεσες ειδοποιήσεις για όλα τα τελευταία νέα.

Τι Είναι το Telegram Premium και πώς να το Χρησιμοποιήσετε
Τι Είναι το Telegram Premium και πώς να το Χρησιμοποιήσετε

Η εφαρμογή του Telegram θα λανσάρει σύντομα το νέο Premium πρόγραμμα στους χρήστες της και στο σημερινό μας άρθρο θα μάθετε τα πάντα για τα προνόμια της αναβαθμισμένης αυτής έκδοσης. Το Telegram είναι ένα δημοφιλές εργαλείο επικοινωνίας, που ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες εφαρμο…

Τι είναι τα WhatsApp Communities και Πότε θα είναι Διαθέσιμα στα Android
Τι είναι τα WhatsApp Communities και Πότε θα είναι Διαθέσιμα στα Android

Το WhatsApp εξελίσσεται συνεχώς με νέες λειτουργίες ώστε να διευκολύνει την επικοινωνία των χρηστών του. Η δημοφιλής εφαρμογή αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα τα WhatsApp Communities ή Κοινότητες, που υπόσχονται να βελτιώσουν τις ομαδικές συνομιλίες. Η Meta θα ξεκινήσει τις…

Όλα Όσα Χρειάζεται να Ξέρετε για την Ιδιωτικότητά σας στο TikTok
Όλα Όσα Χρειάζεται να Ξέρετε για την Ιδιωτικότητά σας στο TikTok

To TikTok είναι μια από τις δημοφιλέστερες εφαρμογές επικοινωνίας για την κοινοποίηση σύντομων βίντεο μερικών δευτερολέπτων. Όπως όλες οι δημοφιλείς εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης, έτσι και το TikTok, μπορεί να κρύβουν μερικούς κινδύνους σχετικά με την προστασία του απορρήτου…

Πώς να Αντιδράσετε στα Μηνύματα του Telegram
Πώς να Αντιδράσετε στα Μηνύματα του Telegram

Η εφαρμογή του Telegram είναι μια από τις δημοφιλέστερες επιλογές επικοινωνίας των χρηστών Android, χάρη στο οργανωμένο και εύχρηστο περιβάλλον που προσφέρει στους χρήστες του. Η δημοφιλής εφαρμογή ανανεώθηκε πρόσφατα με νέες λειτουργίες, μεταξύ των οποίων είναι και η δυνατότ…

Πώς να Αντιδράσετε στα Μηνύματα του WhatsApp με Emojis
Πώς να Αντιδράσετε στα Μηνύματα του WhatsApp με Emojis

Πολλές φορές, όταν λαμβάνουμε ένα μήνυμα στις συνομιλίες μας και δεν ξέρουμε πως να απαντήσουμε, η καλύτερη αντίδραση είναι ένα emoji! Οι περισσότερες εφαρμογές επικοινωνίας σας επιτρέπουν να αντιδράσετε σε κάποιο μήνυμα, επιλέγοντας ένα emoji που θα εκφράζει τα συναισθήματά …