Πώς να δημιουργήσετε και να προσθέσετε μια τοποθεσία στο Instagram

Θέλετε να προσθέσετε μια τοποθεσία στις δημοσιεύσεις σας στο Instagram, αλλά δεν μπορείτε να τη βρείτε στη λίστα με τις προτεινόμενες τοποθεσίες; Υπάρχει τρόπος να δημιουργήσετε νέες τοποθεσίες και σας τον παρουσιάζουμε παρακάτω!

Το Instagram σας δίνει τη δυνατότητα να προσθέσετε τοποθεσίες σε όλες σας τις δημοσιεύσεις, πράγμα που μπορεί να σας φανεί χρήσιμο αν θέλετε να προωθήσετε την επιχείρησή σας.

Δυστυχώς όμως, δε σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε νέες τοποθεσίες εντός της εφαρμογής. Κι αυτό γιατί χρησιμοποιεί τις διαθέσιμες τοποθεσίες του Facebook.

Αν θέλετε, λοιπόν, να δημιουργήσετε μια νέα τοποθεσία, μπορείτε να το κάνετε μέσω του Facebook, ακολουθώντας τα βήματα του παρακάτω οδηγού.

Δημιουργία Νέας Τοποθεσίας

Για να δημιουργήσετε την τοποθεσία που θέλετε, κάντε τις εξής ενέργειες:

  • Πηγαίνετε στο προφίλ σας στο Facebook.
  • Βρείτε την επιλογή Check in.
  • Δημιουργήστε την τοποθεσία που θέλετε και πατήστε Προσθήκη.
  • Ορίστε όλες τις λεπτομέρειες και κάντε αποθήκευση.

Στη συνέχεια, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πάτε στο Instagram και να αναζητήσετε την τοποθεσία που μόλις δημιουργήσατε.

Ενεργοποίηση Υπηρεσιών Τοποθεσίας

Αν τώρα δοκιμάσατε τον παραπάνω τρόπο, αλλά δεν καταφέρατε να δημιουργήσετε μια νέα τοποθεσία, αυτό μπορεί να οφείλεται στο ότι έχετε τις υπηρεσίες τοποθεσίας απενεργοποιημένες στο Android σας.

Για να ενεργοποιήσετε τη χρήση της τοποθεσίας σας στο Facebook, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

  • Ανοίξτε την εφαρμογή του Facebook.
  • Πατήστε το εικονίδιο με τις τρεις τελίτσες.
  • Επιλέξτε Ρυθμίσεις και απόρρητο.
  • Πατήστε Συντομεύσεις απορρήτου.
  • Σύρετε τον εικονικό διακόπτη για να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε την επιλογή Κοινοποίηση τοποθεσίας στο παρασκήνιο.

Να θυμάστε πως αν διατηρήσετε τις υπηρεσίες τοποθεσίας ενεργοποιημένες, το Android σας θα αναγνωρίζει κάθε στιγμή που βρίσκεστε, παραχωρώντας τις πληροφορίες στο Facebook.

Για αυτό, καλό θα ήταν να κάνετε απενεργοποίηση των υπηρεσιών τοποθεσίας, αφού ολοκληρώσετε τη δημιουργία της νέας σας τοποθεσίας.

Ελπίζουμε το άρθρο αυτό να σας βοηθήσει να προωθήσετε καλύτερα την επιχείρησή σας στο Instagram. Για να κατεβάσετε δωρεάν τις δημοφιλείς εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης στο Android σας, κάντε κλικ παρακάτω:

  1. Facebook

    Facebook

    Το Facebook είναι ίσως μία από τις δημοφιλέστερες εφαρμογές, που σας δίνει τη δυνατότητα να επικοινωνείτε με φίλους, απευθείας από το κινητό σας. Δημιουργήστε ένα προφίλ, στείλτε μηνύματα, κοινοποιήστε φωτογραφίες και βίντεο, δείτε τί ανεβάζουν οι φίλοι σας και λάβετε άμεσες ειδοποιήσεις για τα μηνύματα που λαμβάνετε.

  2. Instagram

    Instagram

    Το Instagram είναι μια από τις δημοφιλέστερες εφαρμογές επικοινωνίας, με χιλιάδες χρήστες σε όλο τον κόσμο. Το εύχρηστο αυτό εργαλείο σας επιτρέπει να βλέπετε φωτογραφίες άλλων χρηστών, να επεξεργάζεστε και να μοιράζεστε εικόνες με φίλτρα και εφέ, να ανταλλάζετε σχόλια και να αλληλεπιδράτε με τους φίλους σας.

Πώς να Προσθέσετε ένα Κουμπί Επικοινωνίας στο Instagram
Πώς να Προσθέσετε ένα Κουμπί Επικοινωνίας στο Instagram

Χρησιμοποιείτε το Instagram για την επιχείρηση σας; Δοκιμάστε να προσθέσετε ένα κουμπί επικοινωνίας για να ενισχύσετε τη σχέση σας με τους πελάτες σας! Το Instagram είναι μια εφαρμογή με εκατομμύρια ενεργούς χρήστες, και αρκετοί από αυτούς χρησιμοποιούν την εφαρμογή για να πρ…

Πώς να Στείλετε Ένα Μήνυμα σε Πολλές Επαφές στο WhatsApp
Πώς να Στείλετε Ένα Μήνυμα σε Πολλές Επαφές στο WhatsApp

Θέλετε να στείλετε το ίδιο μήνυμα σε περισσότερες από μία επαφές του WhatsApp; Στο σημερινό μας άρθρο θα βρείτε μερικούς απλούς τρόπους για την αποστολή περιεχομένου σε πολλαπλούς χρήστες του WhatsApp. Η εφαρμογή του WhatsApp είναι ένα δωρεάν εργαλείο επικοινωνίας για την αντ…

Πώς να Κατεβάσετε Ήχους από το Instagram των Android
Πώς να Κατεβάσετε Ήχους από το Instagram των Android

Είδατε κάποιο βίντεο στο Instagram και θέλετε να κατεβάσετε τον ήχο του στο Android σας; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα απλά βήματα του σημερινού μας οδηγού για να αποθηκεύσετε όλους τους αγαπημένους σας ήχους στο Android σας! Η εφαρμογή του Instagram σας επιτρέπει να μοιράζεστ…

Τι Είναι το TikTok Shop και Πώς να το Χρησιμοποιήσετε
Τι Είναι το TikTok Shop και Πώς να το Χρησιμοποιήσετε

Το TikTok είναι ίσως το δημοφιλέστερο κοινωνικό δίκτυο σε όλο τον κόσμο, που προσφέρει όλο και περισσότερες λειτουργίες στους χρήστες του. Μία από αυτές τις λειτουργίες είναι και το TikTok Shop. Όπως λέει και το όνομα του, το TikTok Shop είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα εντός …

Πώς να Δείτε Ποιος Είδε το Βίντεό σας στο Instagram
Πώς να Δείτε Ποιος Είδε το Βίντεό σας στο Instagram

Η εφαρμογή του Instagram σας επιτρέπει να μοιράζεστε φωτογραφίες και βίντεο ως δημοσιεύσεις, reels, αλλά και ιστορίες στον λογαριασμό σας. Πώς μπορείτε όμως να μάθετε ποιος βλέπει το περιεχόμενο σας, και συγκεκριμένα τα βίντεο που μοιράζεστε στη δημοφιλή εφαρμογή; Το κορυφαίο…