Messenger Rooms: Η Νέα Υπηρεσία του Facebook σας Επιτρέπει να Κάνετε Βιντεοκλήσεις με ως και 50 άτομα

Το Facebook έρχεται να ανταγωνιστεί τις δημοφιλείς εφαρμογές βιντεοκλήσεων, όπως το Zoom και το Skype, λανσάρωντας τη νέα υπηρεσία Messenger Rooms.

Η νέα αυτή λειτουργία του Messenger θα είναι σύντομα διαθέσιμη σε όλους, ακόμη και σε χρήστες που δεν έχουν λογαριασμό στο Facebook.

Το μόνο που θα χρειάζεται να κάνετε είναι να δημιουργήστε ένα δωμάτιο στο Messenger και να προσκαλέσετε τους φίλους ή συναδέλφους σας, κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορονοϊού.

Το μεγάλο πλεονέκτημα του Messenger Rooms είναι ότι θα μπορείτε να κάνετε βιντεοκλήσεις με ως και 50 χρήστες ταυτόχρονα, χωρίς χρονικό περιθώριο.

Ασφάλεια των Messenger Rooms του Facebook

Οι βιντεοκλήσεις στο Messenger και το WhatsApp έχουν αυξηθεί σημαντικά κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορονοϊού και η νέα αυτή μέθοδος βιντεοκλήσεων θα βοηθήσει σημαντικά τους χρήστες και τις εταιρίες να παραμείνουν σε επικοινωνία.

Οι δημιουργοί του Facebook υπόσχονται πως η υπηρεσία Messenger Rooms θα είναι απολύτως ασφαλής, προσπαθώντας να κερδίσει ξανά την αξιοπιστία των χρηστών του.

Πιο συγκεκριμένα, στα Messenger Rooms θα μπορείτε να δημιουργείτε ιδιωτικά ή δημόσια εικονικά δωμάτια, τα οποία θα μπορείτε να κλειδώσετε ή να ξεκλειδώσετε. Η εφαρμογή θα προσφέρει διάφορα φίλτρα, αλλά και επιλογές φόντου.

Επιπλέον, οι συνομιλίες δε θα μπορούν να ξεκινήσουν χωρίς τον δημιουργό του δωματίου, που θα μπορεί να επεξεργάζεται τα μέλη κάθε συνομιλίας.

Δημιουργία ενός Messenger Room στο Facebook

Για να δημιουργήσετε ένα εικονικό δωμάτιο για την επικοινωνία μιας ομάδας στο Android σας, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

  • Ανοίξτε την εφαρμογή του Messenger στο Android σας.
  • Πατήστε την επιλογή People που θα βρείτε κάτω δεξιά.
  • Εκεί θα βρείτε σύντομα την επιλογή Create a Room.
  • Προσκαλέστε τους φίλους σας στο Messenger ή μοιραστείτε τον σύνδεσμο με όσους δεν έχουν λογαριασμό στο Facebook.

Οι δημιουργοί του Facebook ανακοίνωσαν πως δε θα χρειάζεται να κατεβάσετε την εφαρμογή του Messenger ή να δημιουργήσετε λογιαριασμό στο Facebook για να συμμετέχετε στις συνομιλίες.

Επιπλέον, η νέα αυτή λειτουργία θα είναι σύντομα διαθέσιμη και μέσω άλλων εφαρμογών του Facebook, όπως το Instagram, το WhatsApp και το Portal.

Η ενδιαφέρουσα αυτή λειτουργία του Facebook θα κυκλοφορήσει δοκιμαστικά αυτήν την εβδομάδα σε κάποιες χώρες και ενδέχεται να είναι σύντομα διαθέσιμη και στην Ελλάδα.

Για να κατεβάσετε την εφαρμογή του Messenger δωρεάν στο Android σας και να εξοικειωθείτε με το περιβάλλον της εφαρμογής, επισκεφτείτε τη σελίδα του AndroidList:

  1. Messenger

    Messenger

    Το Messenger είναι μια από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές επικοινωνίας που φέρει την υπογραφή του Facebook. Η δωρεάν αυτή εφαρμογή σας δίνει τη δυνατότητα να συνομιλείτε με τους φίλους σας. Στείλτε μηνύματα, κάντε δωρεάν κλήσεις, ανταλλάξτε φωνητικές σημειώσεις, μοιραστείτε τις εικόνες σας και όλα αυτά εντελώς δωρεάν.

Τι Είναι το Telegram Premium και πώς να το Χρησιμοποιήσετε
Τι Είναι το Telegram Premium και πώς να το Χρησιμοποιήσετε

Η εφαρμογή του Telegram θα λανσάρει σύντομα το νέο Premium πρόγραμμα στους χρήστες της και στο σημερινό μας άρθρο θα μάθετε τα πάντα για τα προνόμια της αναβαθμισμένης αυτής έκδοσης. Το Telegram είναι ένα δημοφιλές εργαλείο επικοινωνίας, που ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες εφαρμο…

Τι είναι τα WhatsApp Communities και Πότε θα είναι Διαθέσιμα στα Android
Τι είναι τα WhatsApp Communities και Πότε θα είναι Διαθέσιμα στα Android

Το WhatsApp εξελίσσεται συνεχώς με νέες λειτουργίες ώστε να διευκολύνει την επικοινωνία των χρηστών του. Η δημοφιλής εφαρμογή αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα τα WhatsApp Communities ή Κοινότητες, που υπόσχονται να βελτιώσουν τις ομαδικές συνομιλίες. Η Meta θα ξεκινήσει τις…

Όλα Όσα Χρειάζεται να Ξέρετε για την Ιδιωτικότητά σας στο TikTok
Όλα Όσα Χρειάζεται να Ξέρετε για την Ιδιωτικότητά σας στο TikTok

To TikTok είναι μια από τις δημοφιλέστερες εφαρμογές επικοινωνίας για την κοινοποίηση σύντομων βίντεο μερικών δευτερολέπτων. Όπως όλες οι δημοφιλείς εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης, έτσι και το TikTok, μπορεί να κρύβουν μερικούς κινδύνους σχετικά με την προστασία του απορρήτου…

Πώς να Αντιδράσετε στα Μηνύματα του Telegram
Πώς να Αντιδράσετε στα Μηνύματα του Telegram

Η εφαρμογή του Telegram είναι μια από τις δημοφιλέστερες επιλογές επικοινωνίας των χρηστών Android, χάρη στο οργανωμένο και εύχρηστο περιβάλλον που προσφέρει στους χρήστες του. Η δημοφιλής εφαρμογή ανανεώθηκε πρόσφατα με νέες λειτουργίες, μεταξύ των οποίων είναι και η δυνατότ…

Πώς να Αντιδράσετε στα Μηνύματα του WhatsApp με Emojis
Πώς να Αντιδράσετε στα Μηνύματα του WhatsApp με Emojis

Πολλές φορές, όταν λαμβάνουμε ένα μήνυμα στις συνομιλίες μας και δεν ξέρουμε πως να απαντήσουμε, η καλύτερη αντίδραση είναι ένα emoji! Οι περισσότερες εφαρμογές επικοινωνίας σας επιτρέπουν να αντιδράσετε σε κάποιο μήνυμα, επιλέγοντας ένα emoji που θα εκφράζει τα συναισθήματά …