Το WhatsApp σας επιτρέπει τώρα να κάνετε βιντεοκλήσεις με έως και 8 άτομα

Η εφαρμογή του WhatsApp επιστρέφει με μια νέα και χρήσιμη λειτουργία για τα Android μας!

Η δημοφιλής εφαρμογή αποτελεί μια από τις κορυφαίες εφαρμογές επικοινωνίας, χάρη στο λειτουργικό και οργανωμένο περιβάλλον της. Το δωρεάν εργαλείο ανανεώνεται με νέα χαρακτηριστικά σε κάθε του ενημέρωση, κάνοντας τη χρήση του όλο και πιο προσιτή.

Η τελευταία έκδοση του WhatsApp έρχεται με μια λειτουργία που μπορεί να σας φανεί χρήσιμη κατά τη διάρκεια της καραντίνας του κορονοϊού. Πιο συγκεκριμένα, οι χρήστες του WhatsApp θα έχουν πλέον τη δυνατότητα να κάνουν βιντεοκλήσεις με έως και 8 άλλους χρήστες.

Μέχρι πρότεινος, οι ομαδικές βιντεοκλήσεις στο WhatsApp είχαν όριο τους 3 χρήστες, κάτι που θα αλλάξει οριστικά αυτήν την εβδομάδα. Η νέα αυτή λειτουργία είναι ήδη διαθέσιμη στην έκδοση beta και σύντομα θα μπορείτε να την αποκτήσετε, απλά ενημερώνοντας την εφαρμογή σας.

Πώς να κάνετε κλήση με έως και 8 άτομα

Για να κάνετε κλήση με περισσότερα από 3 άτομα, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πάτε στην καρτέλα των κλήσεων και να επιλέξετε τους συνομιλητές που επιθυμείτε.

Αν η εφαρμογή δε σας δίνει ακόμη αυτή τη δυνατότητα, δοκιμάστε να εγκαταστήσετε την τελευταία έκδοση του WhatsApp στο Android σας, μέσω της σελίδας του AndroidList.

Ελπίζουμε το άρθρο αυτό να σας φανεί χρήσιμο και να σας βοηθήσει να βελτιώσετε την επικοινωνία με τους φίλους ή τους συνεργάτες σας κατά τη διάρκεια της καραντίνας του κορονοϊού.

Μείνετε συνδεδεμένοι στο AndroidList για περισσότερα νέα και ειδήσεις από τον κόσμο των Android! Για να ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε σήμερα το δημοφιλές εργαλείο του WhatsApp στο Android σας, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:

  1. WhatsApp Messenger

    WhatsApp Messenger

    Το WhatsApp είναι μία δημοφιλής εφαρμογή επικοινωνίας με χιλιάδες χρήστες σε όλο τον κόσμο. Το χρήσιμο αυτό εργαλείο επικοινωνίας, δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες του να συνομιλούν δωρεάν μέσω μηνυμάτων και κλήσεων, χρησιμοποιώντας WiFi ή 3G. Επιπλέον, επιτρέπει την αποστολή εικόνων, βίντεο και άλλων πολυμέσων με ένα κλικ!

Πώς να ενεργοποιήσετε τη Λειτουργία Εξαφάνισης Μηνυμάτων στο WhatsApp
Πώς να ενεργοποιήσετε τη Λειτουργία Εξαφάνισης Μηνυμάτων στο WhatsApp

Η νέα λειτουργία εξαφάνισης μηνυμάτων στο WhatsApp είναι πλέον διαθέσιμη σε όλους της χρήστες της εφαρμογής κι αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τη ρύθμισή της, το άρθρο αυτό είναι για εσάς. Το WhatsApp αποτελεί ένα από τα δημοφιλέστερα εργαλεία επικοινωνίας, προσφέροντας σ…

Τώρα μπορείτε να προσθέσετε συντομεύσεις στο Instagram του Android σας
Τώρα μπορείτε να προσθέσετε συντομεύσεις στο Instagram του Android σας

Πριν λίγα χρόνια, τα Android πρόσθεσαν στο λειτουργικό τους σύστημα τις συντομεύσεις για την καλύτερη χρήση των εφαρμογών μας. Πιο συγκεκριμένα, η λειτουργία των συντομεύσεων σας επιτρέπει να αποκτάτε πρόσβαση σε άμεσες ενέργειες για την εξοικονόμηση χρόνου, σύροντας προς τα …

Η νέα λειτουργία των αυτοκόλλητων του WhatsApp στην έκδοση Beta
Η νέα λειτουργία των αυτοκόλλητων του WhatsApp στην έκδοση Beta

Το WhatsApp είναι μία από τις δημοφιλέστερες εφαρμογές επικοινωνίας με εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο. Το χρήσιμο εργαλείο σας επιτρέπει να ανταλλάζετε δωρεάν μηνύματα, αλλά και άλλο περιεχόμενο, όπως εικόνες, βίντεο, emoji αλλά και αυτοκόλλητα. Η δημοφιλής εφαρμογή ενη…

Το Android 11 είναι εδώ: Συμβατές Συσκευές, Κύρια Χαρακτηριστικά και Λήψη σε Android
Το Android 11 είναι εδώ: Συμβατές Συσκευές, Κύρια Χαρακτηριστικά και Λήψη σε Android

Το Android 11 είναι εδώ κι αν θέλετε να μάθετε τα πάντα για το νέο λειτουργικό σύστημα των Android πριν το κατεβάσετε στο κινητό σας, το άρθρο αυτό είναι για εσάς! Μετά από μήνες δοκιμών, η πολυαναμενόμενη έκδοση 11 των Android είναι επιτέλους διαθέσιμη στους χρήστες, προσφέρ…

Το Telegram Υποστηρίζει πλέον Βιντεοκλήσεις στα Android
Το Telegram Υποστηρίζει πλέον Βιντεοκλήσεις στα Android

Χρησιμοποιείτε την εφαρμογή του Telegram για την επικοινωνία σας; Τώρα μπορείτε να κάνετε βιντεοκλήσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα μέσα από το περιβάλλον της δημοφιλούς εφαρμογής επικοινωνίας στο Android σας! Η εφαρμογή του Telegram διαφέρει από τις υπόλοιπες εφαρμογές του ε…