Οι 5 Καλύτερες Εφαρμογές για Προγραμματισμό Email και SMS και Μηνυμάτων στο WhatsApp

Θέλετε να στείλετε το κατάλληλο μήνυμα, την κατάλληλη στιγμή; Οι παρακάτω εφαρμογές που συγκεντρώσαμε είναι για εσάς!

Τα Android μας βοηθούν να μένουμε σε επικοινωνία με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, όπου κι αν είμαστε. Από SMS και email, μέχρι μηνύματα στο WhatsApp και σε άλλες εφαρμογές, τα smartphones μας τα έχουν όλα!

Τί γίνεται όμως όταν θέλουμε να στείλουμε ένα μήνυμα σε κάποιο φίλο με διαφορά ώρας ή να βεβαιωθούμε πως δε θα ξεχάσουμε να μοιραστούμε ευχές; Τώρα μπορείτε να προγραμματίσετε μηνύματα χρησιμοποιώντας τις κατάλληλες εφαρμογές στο Android σας!

Το AndroidList σας προσφέρει μια ποικιλία εργαλείων για τον προγραμματισμό μηνυμάτων και email, που μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν στο κινητό σας. Βρείτε παρακάτω τις πέντε καλύτερες εφαρμογές του είδους και βελτιώστε την επικοινωνία σας!

  1. SQEDit Scheduling App: Schedule Whatsapp SMS Calls

    SQEDit Scheduling App: Schedule Whatsapp SMS Calls

    Το χρήσιμο αυτό πολυεργαλείο αποτελεί μία από τις κορυφαίες επιλογές των χρηστών Android, καθώς σας επιτρέπει να προργραμματίσετε οποιοδήποτε μήνυμα, email ή κλήση με εύκολο τρόπο! Επιλέξτε πότε θέλετε να στείλετε ένα μήνυμα ή email, απενεργοποιήστε τη λήψη κλήσεων για συγκεκριμένη ώρα και στείλτε αυτόματα περιεχόμενο στο WhatsApp.

  2. Do It Later

    Do It Later

    Το Do It Later αποτελεί μια επίσης καλή επιλογή για τον προγραμματισμό μηνυμάτων στο Android σας. Κάντε δωρεάν λήψη της εφαρμογής και ορίστε τις λεπτομέρειες για τα μηνύματα ή email που θέλετε να στείλετε. Ακόμη, η εφαρμογή σας δίνει τη δυνατότητα να μοιράζεστε αυτόματα περιεχόμενο σε δημοφιλή κοινωνικά δίκτυα, όπως το Facebook και το Twitter.

  3. Pulse SMS (Phone/Tablet/Web)

    Pulse SMS (Phone/Tablet/Web)

    Αν τώρα αναζητάτε ένα εργαλείο για την καλύτερη διαχείριση των SMS, το Pulse SMS αποτελεί την κατάλληλη επιλογή. Αφού δημιουργήσετε έναν λογαριασμό με τον αριθμό σας, θα είστε σε θέση να διαχειρίζεστε τα SMS σας από το τηλέφωνο, το tablet σας ή τον Η/Υ σας. Η εφαρμογή προσφέρει πολλές λειτουργίες, όπως τον προγραμματισμό αποστολής περιεχομένου.

  4. Email App for Gmail & Exchange

    Email App for Gmail & Exchange

    Αν θέλετε να στείλετε ένα email σε κάποιον συνάδελφό σας, αλλά η ώρα είναι περασμένη, μπορείτε να το γράψετε και να προγραμματίσετε την αποστολή του με την εφαρμογή του Boomerang. Χρησιμοποιήστε τη δωρεάν αυτήν εφαρμογή με τις εφαρμογές του Gmail και του Microsoft Exchange και βελτιώστε αισθητά την επικοινωνία μέσω email.

  5. Send, Schedule & Translate - No Contacts Saving

    Send, Schedule & Translate – No Contacts Saving

    To WhatsApp είναι ένα από τα δημοφιλέστερα εργαλεία επικοινωνίας και με τη συμπληρωματική αυτήν εφαρμογή μπορείτε να βελτιώσετε τη λειτουργία του. Εκτός από την άμεση μετάφραση των μηνυμάτων, με τη δωρεάν αυτή εφαρμογή θα είστε σε θέση να προγραμματίσετε τα μηνύματα που θέλετε να στείλετε.

Πώς να Προσθέσετε ένα Κουμπί Επικοινωνίας στο Instagram
Πώς να Προσθέσετε ένα Κουμπί Επικοινωνίας στο Instagram

Χρησιμοποιείτε το Instagram για την επιχείρηση σας; Δοκιμάστε να προσθέσετε ένα κουμπί επικοινωνίας για να ενισχύσετε τη σχέση σας με τους πελάτες σας! Το Instagram είναι μια εφαρμογή με εκατομμύρια ενεργούς χρήστες, και αρκετοί από αυτούς χρησιμοποιούν την εφαρμογή για να πρ…

Οι Καλύτερες Εφαρμογές Διατροφής για Έναν Υγιεινό Τρόπο Ζωής
Οι Καλύτερες Εφαρμογές Διατροφής για Έναν Υγιεινό Τρόπο Ζωής

Θέλετε να ακολουθήσετε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής; Ξεκινήστε βελτιώνοντας τη διατροφή σας με τη βοήθεια αυτών των εφαρμογών! Το φαγητό είναι ένα μεγάλο μέρος της καθημερινότητας όλων μας και η σωστή διατροφή επηρεάζει τόσο την υγεία μας, όσο και τη διάθεση μας. Αν στόχος σας…

Πώς να Στείλετε Ένα Μήνυμα σε Πολλές Επαφές στο WhatsApp
Πώς να Στείλετε Ένα Μήνυμα σε Πολλές Επαφές στο WhatsApp

Θέλετε να στείλετε το ίδιο μήνυμα σε περισσότερες από μία επαφές του WhatsApp; Στο σημερινό μας άρθρο θα βρείτε μερικούς απλούς τρόπους για την αποστολή περιεχομένου σε πολλαπλούς χρήστες του WhatsApp. Η εφαρμογή του WhatsApp είναι ένα δωρεάν εργαλείο επικοινωνίας για την αντ…

Πώς να Κατεβάσετε Ήχους από το Instagram των Android
Πώς να Κατεβάσετε Ήχους από το Instagram των Android

Είδατε κάποιο βίντεο στο Instagram και θέλετε να κατεβάσετε τον ήχο του στο Android σας; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα απλά βήματα του σημερινού μας οδηγού για να αποθηκεύσετε όλους τους αγαπημένους σας ήχους στο Android σας! Η εφαρμογή του Instagram σας επιτρέπει να μοιράζεστ…

Οι Καλύτερες Beat Making Εφαρμογές για τη Δημιουργία Μουσικής στο Android σας
Οι Καλύτερες Beat Making Εφαρμογές για τη Δημιουργία Μουσικής στο Android σας

Είστε επαγγελματίες ή ερασιτέχνες μουσικοί; Αναζητάτε ένα εργαλείο για τη δημιουργία των καλύτερων beat; Η σημερινή μας λίστα εφαρμογών είναι για εσάς! Με τα Android μας, μπορούμε πλέον να δημιουργήσουμε τα πάντα! Από εικόνες και άλλο οπτικό περιεχόμενο, μέχρι βίντεο και προη…