COVID-19: Οι 5 Εφαρμογές με τις Περισσότερες Λήψεις κατά τη διάρκεια της Πανδημίας

Η πανδημία του κορονοϊού πλήττει πλέον σχεδόν όλες τις χώρες του κόσμου, κι αν βρίσκεστε κι εσείς σε καραντίνα, ίσως να αναζητάτε χρήσιμες εφαρμογές για το Android σας.

Ποιες είναι όμως οι κορυφαίες επιλογές των τελευταίων ημερών; Καθώς οι περισσότεροι Έλληνες εργάζονται από το σπίτι, η λίστα των δημοφιλών εφαρμογών περιλαμβάνει εφαρμογές βιντεοκλήσεων, όπως το Zoom, το Cisco WebEx Meetings και το Skype.

Επιπλέον, η επίσημη εφαρμογή των σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος, αποτελεί μία από τις δημοφιλέστερες επιλογές, καθώς σας επιτρέπει να κάνετε online παραγγελίες των προϊόντων που χρειάζεστε.

Τέλος, από τη λίστα δε θα μπορούσε να λείπει η εφαρμογή του Netflix, που απέκτησε ακόμη περισσότερους συνδρομητές το διάστημα αυτό, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στον υπόλοιπο κόσμο.

Ελπίζουμε οι εφαρμογές αυτές να σας φανούν χρήσιμες και να διευκολύνουν την καθημερινότητά σας κατά τη διάρκεια της καραντίνας! Επιλέξτε αυτές που προτιμάτε και κάντε δωρεάν λήψη μέσα από τη σελίδα του AndroidList.

 1. ZOOM Cloud Meetings

  ZOOM Cloud Meetings

  To ΖΟΟΜ είναι ένα από τα δημοφιλέστερα εργαλεία βιντεοκλήσεων, που σας επιτρέπει να συνομιλείτε ζωντανά με συναδέλφους ή με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Κάντε δωρεάν λήψη της εφαρμογής στο Android σας, ενεργοποιήστε την κάμερα και το μικρόφωνό σας και μείνετε σε επαφή με όλους κατά τη διάρκεια της καραντίνας.

 2. Cisco WebEx Meetings

  Cisco WebEx Meetings

  Πρόκειται για επίσης μια καλή εφαρμογή τηλεδιασκέψεων, ιδιαίτερα για όσους θέλουν να επικοινωνήσουν με πελάτες ή συναδέλφους κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορονοϊού. Με το δωρεάν αυτό εργαλείο μπορείτε να συνομιλήσετε με άλλους χρήστες, με ή χωρίς κάμερα, αλλά και να μοιραστείτε την οθόνη σας για παρουσίαση περιεχομένου.

 3. Skype for Business for Android

  Skype for Business for Android

  Το Skype είναι μία από τις δημοφιλέστερες εφαρμογές επικοινωνίας, ιδιαίτερα κατά το διάστημα της καραντίνας. H έκδοση Business για επιχειρήσεις προσφέρει ένα οργανωμένο περιβάλλον και σας επιτρέπει να συνομιλείτε με κλήσεις, βιντεοκλήσεις ή στέλνοντας μηνύματα. Βρείτε τις επαφές που θέλετε στο ευρετήριο της εφαρμογής και μείνετε σε επαφή.

 4. AB Click2Shop

  AB Click2Shop

  Αν τώρα θέλετε να αποφύγετε τις εξόδους και ιδιαίτερα το συνωστισμό των σούπερ μάρκετ, η επίσημη εφαρμογή online αγορών του ΑΒ Βασιλόπουλος θα σας λύσει τα χέρια. Με το δωρεάν αυτό εργαλείο μπορείτε να παραγγείλετε και να πληρώσετε online τα τρόφιμα και τα αγαθά που χρειάζεστε και να τα λάβετε στην πόρτα σας!

 5. Netflix

  Netflix

  Η εφαρμογή του Netflix αποτελεί την ιδανική επιλογή ψυχαγωγίας κατά τη διάρκεια της καραντίνας του κορονοϊού. Η συνδρομητική πλατφόρμα μετράει ήδη χιλιάδες χρήστες στη χώρα μας, προσφέροντας μια μεγάλη ποικιλία σειρών και ταινιών. Επιπλέον, η εφαρμογή σας επιτρέπει να κάνετε δωρεάν δοκιμή πριν προχωρήσετε στην αγορά κάποιου πακέτου.

Οι Καλύτερες Εφαρμογές Παραγωγικότητας και Διαχείρισης Χρόνου για Android
Οι Καλύτερες Εφαρμογές Παραγωγικότητας και Διαχείρισης Χρόνου για Android

Η εργασία από το σπίτι δεν είναι εύκολη υπόθεση κι αν δυσκολεύεστε να ισορροπήσετε την προσωπική και επαγγελματική σας ζωή, οι παρακάτω εφαρμογές που συγκεντρώσαμε για εσάς μπορεί να σας φανούν χρήσιμες. Η πανδημία του κορονοϊού οδήγησε πολλούς Έλληνες να εργάζονται πλέον από…

Πώς να Δημιουργήσετε Κινούμενα Αυτοκόλλητα με Ήχο στο WhatsApp
Πώς να Δημιουργήσετε Κινούμενα Αυτοκόλλητα με Ήχο στο WhatsApp

Χρησιμοποιείτε το WhatsApp για την επικοινωνία σας; Δοκιμάστε να ανταλλάξετε αστεία αυτοκόλλητα με ήχο στις συνομιλίες σας! Η εφαρμογή του WhatsApp είναι μία από τις δημοφιλέστερες εφαρμογές επικοινωνίας, με εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο. Το δωρεάν εργαλείο σας επιτρέπ…

Πώς να Κλειδώσετε την Οθόνη Αφής του Android σας όταν Βλέπετε Βίντεο
Πώς να Κλειδώσετε την Οθόνη Αφής του Android σας όταν Βλέπετε Βίντεο

Πολλοί χρήστες Android χρησιμοποιούν τις συσκευές τους για να βλέπουν βίντεο στο YouΤube ή σε άλλες εφαρμογές πολυμέσων. Αυτό που μπορεί να μη γνωρίζουν είναι πως τα Android μας επιτρέπουν να κλειδώνουμε την οθόνη αφής όταν παρακολουθούμε βίντεο. Η λειτουργία αυτή είναι ιδιαί…

Οι Καλύτερες Εφαρμογές Ειδήσεων για την Ενημέρωσή σας
Οι Καλύτερες Εφαρμογές Ειδήσεων για την Ενημέρωσή σας

Θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα και τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Android σας; Δοκιμάστε μία από τις παρακάτω δωρεάν εφαρμογές ενημέρωσης κάνοντας λήψη στο κινητό σας! Στις μέρες μας, οι περισσότεροι από εμάς μαθαίνουμε όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις …

Πώς να επεξεργαστείτε μια ιστορία του Instagram αφού τη δημοσιεύσετε
Πώς να επεξεργαστείτε μια ιστορία του Instagram αφού τη δημοσιεύσετε

Το Instagram είναι μία από τις δημοφιλέστερες εφαρμογές με εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο. Το δωρεάν αυτό εργαλείο επικοινωνίας σας επιτρέπει, μεταξύ άλλων, να μοιράζεστε φωτογραφίες και βίντεο, τόσο σε δημοσιεύσεις, όσο και σε ιστορίες. Οι ιστορίες του Instagram, ή Ins…