COVID-19: Οι 5 Εφαρμογές με τις Περισσότερες Λήψεις κατά τη διάρκεια της Πανδημίας

Η πανδημία του κορονοϊού πλήττει πλέον σχεδόν όλες τις χώρες του κόσμου, κι αν βρίσκεστε κι εσείς σε καραντίνα, ίσως να αναζητάτε χρήσιμες εφαρμογές για το Android σας.

Ποιες είναι όμως οι κορυφαίες επιλογές των τελευταίων ημερών; Καθώς οι περισσότεροι Έλληνες εργάζονται από το σπίτι, η λίστα των δημοφιλών εφαρμογών περιλαμβάνει εφαρμογές βιντεοκλήσεων, όπως το Zoom, το Cisco WebEx Meetings και το Skype.

Επιπλέον, η επίσημη εφαρμογή των σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος, αποτελεί μία από τις δημοφιλέστερες επιλογές, καθώς σας επιτρέπει να κάνετε online παραγγελίες των προϊόντων που χρειάζεστε.

Τέλος, από τη λίστα δε θα μπορούσε να λείπει η εφαρμογή του Netflix, που απέκτησε ακόμη περισσότερους συνδρομητές το διάστημα αυτό, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στον υπόλοιπο κόσμο.

Ελπίζουμε οι εφαρμογές αυτές να σας φανούν χρήσιμες και να διευκολύνουν την καθημερινότητά σας κατά τη διάρκεια της καραντίνας! Επιλέξτε αυτές που προτιμάτε και κάντε δωρεάν λήψη μέσα από τη σελίδα του AndroidList.

 1. ZOOM Cloud Meetings

  ZOOM Cloud Meetings

  To ΖΟΟΜ είναι ένα από τα δημοφιλέστερα εργαλεία βιντεοκλήσεων, που σας επιτρέπει να συνομιλείτε ζωντανά με συναδέλφους ή με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Κάντε δωρεάν λήψη της εφαρμογής στο Android σας, ενεργοποιήστε την κάμερα και το μικρόφωνό σας και μείνετε σε επαφή με όλους κατά τη διάρκεια της καραντίνας.

 2. Cisco WebEx Meetings

  Cisco WebEx Meetings

  Πρόκειται για επίσης μια καλή εφαρμογή τηλεδιασκέψεων, ιδιαίτερα για όσους θέλουν να επικοινωνήσουν με πελάτες ή συναδέλφους κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορονοϊού. Με το δωρεάν αυτό εργαλείο μπορείτε να συνομιλήσετε με άλλους χρήστες, με ή χωρίς κάμερα, αλλά και να μοιραστείτε την οθόνη σας για παρουσίαση περιεχομένου.

 3. Skype for Business for Android

  Skype for Business for Android

  Το Skype είναι μία από τις δημοφιλέστερες εφαρμογές επικοινωνίας, ιδιαίτερα κατά το διάστημα της καραντίνας. H έκδοση Business για επιχειρήσεις προσφέρει ένα οργανωμένο περιβάλλον και σας επιτρέπει να συνομιλείτε με κλήσεις, βιντεοκλήσεις ή στέλνοντας μηνύματα. Βρείτε τις επαφές που θέλετε στο ευρετήριο της εφαρμογής και μείνετε σε επαφή.

 4. AB Click2Shop

  AB Click2Shop

  Αν τώρα θέλετε να αποφύγετε τις εξόδους και ιδιαίτερα το συνωστισμό των σούπερ μάρκετ, η επίσημη εφαρμογή online αγορών του ΑΒ Βασιλόπουλος θα σας λύσει τα χέρια. Με το δωρεάν αυτό εργαλείο μπορείτε να παραγγείλετε και να πληρώσετε online τα τρόφιμα και τα αγαθά που χρειάζεστε και να τα λάβετε στην πόρτα σας!

 5. Netflix

  Netflix

  Η εφαρμογή του Netflix αποτελεί την ιδανική επιλογή ψυχαγωγίας κατά τη διάρκεια της καραντίνας του κορονοϊού. Η συνδρομητική πλατφόρμα μετράει ήδη χιλιάδες χρήστες στη χώρα μας, προσφέροντας μια μεγάλη ποικιλία σειρών και ταινιών. Επιπλέον, η εφαρμογή σας επιτρέπει να κάνετε δωρεάν δοκιμή πριν προχωρήσετε στην αγορά κάποιου πακέτου.

Πώς να Ενεργοποιήσετε Κρυπτογραφημένα Αντίγραφα Ασφαλείας στο WhatsApp
Πώς να Ενεργοποιήσετε Κρυπτογραφημένα Αντίγραφα Ασφαλείας στο WhatsApp

Το WhatsApp είναι το κορυφαίο εργαλείο επικοινωνίας που επιτρέπει στους χρήστες του να ανταλλάσσουν μηνύματα και άλλου είδους περιεχόμενο, εντελώς δωρεάν, έχοντας μόνο μια σύνδεση στο Διαδίκτυο. Η δημοφιλής εφαρμογή κάνει την επικοινωνία μας ακόμη πιο εύκολη, προσφέροντας νέε…

Οι Καλύτερες Εφαρμογές Ανάγνωσης για να Έχετε τα Βιβλία σας Πάντα Μαζί σας
Οι Καλύτερες Εφαρμογές Ανάγνωσης για να Έχετε τα Βιβλία σας Πάντα Μαζί σας

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από ένα καλό βιβλίο και αν είστε κι εσείς λάτρεις των βιβλίων το σημερινό μας άρθρο είναι για εσάς! Τα Android εκτός από τηλέφωνα είναι χρήσιμα πολυεργαλεία ψυχαγωγίας, που σας επιτρέπουν μεταξύ άλλων να διαβάζετε τα αγαπημένα σας βιβλία σε μορφή e…

Πώς να Προσθέσετε Φωνητικά Εφέ και Autotune στο TikTok
Πώς να Προσθέσετε Φωνητικά Εφέ και Autotune στο TikTok

Θέλετε να γίνετε αστέρι του TikTok; Δοκιμάστε να τραγουδήσετε με τη λειτουργία autotune και να προσθέσετε πρωτότυπα φωνητικά εφέ στις δημιουργίες σας! Αν χρησιμοποιείτε την εφαρμογή του TikTok ίσως ήδη να γνωρίζετε πως πολλοί χρήστες τραγουδούν σε απόλυτο συγχρονισμό τα αγαπη…

Οι Καλύτερες Εφαρμογές Auto Tune για Android που Πρέπει να Κατεβάσετε
Οι Καλύτερες Εφαρμογές Auto Tune για Android που Πρέπει να Κατεβάσετε

Είστε επαγγελματίες ή ερασιτέχνες τραγουδιστές; Οι παρακάτω εφαρμογές που συγκεντρώσαμε είναι για εσάς! Στο Androidlist θα βρείτε μια ποικιλία μουσικών εφαρμογών όλων των ειδών για επαγγελματίες μουσικούς, αλλά και για τραγουδιστές που ξεκινούν τώρα την καριέρα τους και αναζη…

Πώς να Αλλάξετε το Εικονίδιο της Ομάδας σας στο WhatsApp του Android σας
Πώς να Αλλάξετε το Εικονίδιο της Ομάδας σας στο WhatsApp του Android σας

Αν χρησιμοποιείτε το WhatsApp για να συνομιλείτε με τους φίλους σας σε ομάδες στο σημερινό μας άρθρο θα μάθετε πως μπορείτε να δώσετε μια ευχάριστη νότα στις συνομιλίες σας, αλλάζοντας το εικονίδιο του γκρουπ σας. Οι ομάδες του WhatsApp είναι ιδιαίτερα χρήσιμες σε χρήστες που…