Οι 5 Καλύτερες εφαρμογές για γυμναστική στο σπίτι κατά τη διάρκεια της καραντίνας

Θέλετε να γυμναστείτε στο σπίτι κατά τη διάρκεια της καραντίνας του κορονοϊού; Οι παρακάτω δωρεάν εφαρμογές που συγκεντρώσαμε είναι για εσάς!

Αν κι εσείς, όπως κι εμείς, βρίσκεστε σε καραντίνα κατά τη διάρκεια του κορονοϊού, ίσως να αναζητάτε τις καλύτερες εφαρμογές για γυμναστική στο σπίτι.

Στο AndroidList θα βρείτε μια ποικιλία εφαρμογών γυμναστικής, με διαφορετικά είδη προπονήσεων, που σας επιτρέπουν να γυμναστείτε στο σπίτι σας, ακόμη και χωρίς εξοπλισμό.

Από γιόγκα και πιλάτες, μέχρι αερόβιες ασκήσεις και ασκήσεις εκγύμνασης μυών, η παρακάτω λίστα τα έχει όλα. Επιλέξτε τη μέθοδο γυμναστικής που προτιμάτε, κάντε δωρεάν λήψη στο Android σας και παραμείνετε σε φόρμα κατά τη διάρκεια της έξαρσης του κορονοϊού.

  1. 7 Λεπτά Προπόνηση

    7 Λεπτά Προπόνηση

    Αν θέλετε να γυμναστείτε, αλλά έχετε περιορισμένο χρόνο, ακόμη και κατά τη διάρκεια της καραντίνας, η εφαρμογή αυτή είναι για εσάς. Βρείτε δεκάδες ασκήσεις και διάφορους τύπους προπονήσεων, που μπορείτε να εκτελέσετε με ασφάλεια στο σπίτι σας, μέσα σε 7 λεπτά. Κάθε άσκηση περιλαμβάνει οδηγίες με βίντεο, ώστε να τις εκτελέσετε σωστά.

  2. 30 Day Fitness Challenge

    30 Day Fitness Challenge

    Το χρήσιμο αυτό εργαλείο θα σας βοηθήσει να γυμνάσετε όλα σας το σώμα ή μόνο το σημείο που προτιμάτε. Πρόκειται για μια δωρεάν εφαρμογή που περιλαμβάνει διαφορετικά πακέτα προπονήσεων για αρχάριους και προχωρημένους. Επιλέξτε την προπόνηση που προτιμάτε, ακολουθήστε τις οδηγίες της εφαρμογής και ολοκληρώστε την πρόκληση των 30 ημερών.

  3. Daily Yoga - Yoga Fitness App

    Daily Yoga – Yoga Fitness App

    Αν τώρα είστε λάτρεις της γιόγκα, αλλά δεν μπορείτε να παρακολουθήσετε τα μαθήματα λόγω του κορονοϊού, η εφαρμογή αυτή είναι για εσάς. Εδώ θα βρείτε τις καλύτερες ασκήσεις γιόγκα, οργανωμένες σε διαφορετικές συνεδρίες. Επιλέξτε αυτήν που προτιμάτε και ακολουθήστε τις οδηγίες των βίντεο. Η εφαρμογή προσφέρει δωρεάν, αλλά και επί πληρωμή μαθήματα.

  4. Easy Workout - HIIT Exercises, Abs & Butt Fitness

    Easy Workout – HIIT Exercises, Abs & Butt Fitness

    Το Easy Workout – HIIT Exercises, Abs & Butt Fitness είναι μία από τις κορυφαίες εφαρμογές γυμναστικής, που απευθύνεται στο γυναικείο κοινό. Το πρόγραμμα HIIT σας βοηθά να μπείτε σε φόρμα με 20′ γυμναστικής κάθε μέρα. Επιλέξτε αν θέλετε να γυμνάσετε όλο σας το σώμα ή μόνο κάποια συγκεκριμένα σημεία και ξεκινήστε τις προπονήσεις στο σπίτι σας.

  5. YouTube

    YouTube

    Από τη λίστα μας δε θα μπορούσε να λείπει το YouTube. Στο κορυφαίο αυτό δίκτυο, εκτός από επιλογές ψυχαγωγίας, θα βρείτε και βίντεο προπονήσεων για γυμναστική στο σπίτι. Κάντε αερόβιες ασκήσεις, πιλάτες, ασκήσεις με βάρη, και άλλα και ακολουθήστε τις οδηγίες των ειδικών. Επιπλέον, με αφορμή τον κορονοϊό, πολλοί γυμναστές εκτελούν προπονήσεις ζωντανα.

Οι Καλύτερες Εφαρμογές Διατροφής για Έναν Υγιεινό Τρόπο Ζωής
Οι Καλύτερες Εφαρμογές Διατροφής για Έναν Υγιεινό Τρόπο Ζωής

Θέλετε να ακολουθήσετε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής; Ξεκινήστε βελτιώνοντας τη διατροφή σας με τη βοήθεια αυτών των εφαρμογών! Το φαγητό είναι ένα μεγάλο μέρος της καθημερινότητας όλων μας και η σωστή διατροφή επηρεάζει τόσο την υγεία μας, όσο και τη διάθεση μας. Αν στόχος σας…

Οι Καλύτερες ΑΙ Εφαρμογές Γυμναστικής για μια Επαναστατική Μέθοδο Προπόνησης στο Android σας
Οι Καλύτερες ΑΙ Εφαρμογές Γυμναστικής για μια Επαναστατική Μέθοδο Προπόνησης στο Android σας

Θέλετε να δημιουργήσετε ένα πρόγραμμα προπόνησης αποκλειστικά για εσάς; Δοκιμάστε ένα από τα παρακάτω ΑΙ εργαλεία γυμναστικής που συγκεντρώσαμε για εσάς. Οι εφαρμογές γυμναστικής είναι μια δημοφιλής κατηγορία εφαρμογών στο Androidlist, προσφέροντας αμέτρητες επιλογές για την …

Οι Καλύτερες Εφαρμογές Τρεξίματος για Android που Πρέπει να Κατεβάσετε.
Οι Καλύτερες Εφαρμογές Τρεξίματος για Android που Πρέπει να Κατεβάσετε.

Θέλετε να κάνετε το τρέξιμο καθημερινή συνήθεια; Δοκιμάστε να κατεβάσετε μια από τις παρακάτω εφαρμογές Android που θα σας βοηθήσουν να μπείτε σε φόρμα. Το τρέξιμο είναι ένας από τους αποτελεσματικότερους τρόπους γυμναστικής, που βοηθά της φυσική σας κατάσταση, καθώς και τη δ…

Οι Καλύτεροι Βηματομετρητές για Android για να Μετράτε τα Βήματα σας
Οι Καλύτεροι Βηματομετρητές για Android για να Μετράτε τα Βήματα σας

Θέλετε να μετράτε πόσα βήματα κάνετε κάθε μέρα; Δοκιμάστε να κατεβάσετε μια εφαρμογή βηματομέτρησης στο Android σας, ώστε να υπολογίζετε αυτόματα τις αποστάσεις που διανύετε και τον αριθμό των βημάτων σας. Αν θέλετε να βελτιώσετε την ψυχική και σωματική σας υγεία, καλό θα ήτα…

Οι Καλύτερες Εφαρμογές για έναν πιο Υγιεινό Τρόπο Ζωής
Οι Καλύτερες Εφαρμογές για έναν πιο Υγιεινό Τρόπο Ζωής

Το 2022 πλησιάζει κι αν ο στόχος σας για τη νέα χρονιά είναι να μπείτε σε φόρμα και να ξεκινήσετε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής δοκιμάστε να κατεβάσετε τις εφαρμογές που σας προτείνουμε στο σημερινό μας άρθρο. Στο Androidlist θα βρείτε μια ποικιλία εφαρμογών για να βελτιώσετε τ…