Είστε σε Kαραντίνα; Κατεβάστε τις 5 Καλύτερες Εφαρμογές Τηλεδιασκέψεων για Android

Είστε σε καραντίνα από τη δουλειά σας λόγω του κορονοϊού; Κάντε τηλεδιασκέψεις με τους συναδέλφους σας με τη βοήθεια των παρακάτω εφαρμογών βιντεοκλήσεων!

Ο κορονοϊός αποτελεί πλέον πανδημία και δεν είναι λίγες οι χώρες που αποφάσισαν να κλείσουν πολλές υπηρεσίες και επιχειρήσεις για την ασφάλεια των πολιτών τους.

Αν αποφασίσατε να εργαστείτε κι εσείς από το σπίτι, υπάρχει τρόπος να μείνετε σε επαφή με τους συναδέλφους και τους πελάτες σας, μέσω τηλεδιασκέψεων.

Οι τηλεδιασκέψεις μπορούν να πραγματοποιηθούν μέσω δωρεάν βιντεοκλήσεων, με τη χρήση του κατάλληλου εργαλείου. Πριν επιλέξετε κάποια εφαρμογή, καλό θα ήταν να συνομιλήσετε με τους συναδέλφους σας, καθώς θα πρέπει όλοι να κατεβάσετε το ίδιο εργαλείο στο Android σας.

Βρείτε παρακάτω τις πέντε καλύτερες εφαρμογές τηλεδιασκέψεων που συγκεντρώσαμε για εσάς και κάντε δωρεάν λήψη στο Android σας. Επιλέξτε αυτήν που προτιμάτε και διατηρήστε την παραγωγικότητά σας στα ύψη!

  1. appear.in

    appear.in

    Το appear.in, ή whereby όπως πρόσφατα μετονομάστηκε, είναι ένα εύχρηστο εργαλείο τηλεδιασκέψεων, που σας επιτρέπει να κάνετε βιντεοκλήσεις με εύκολο τρόπο στο Android ή τον Η/Υ σας. Αφού κάνετε λήψη της εφαρμογής, θα πρέπει να δημιουργήσετε τη δική σας ομάδα και να μοιραστείτε το σύνδεσμο με τους συναδέλφους σας για να συνομιλήσετε.

  2. Slack

    Slack

    Αν χρησιμοποιείτε το Slack για την επικοινωνία σας με τους συναδέλφους στη δουλειά, αυτό που μπορεί να μη γνωρίζετε είναι πως το δημοφιλές εργαλείο προσφέρει και μια λειτουργία βιντεοκλήσεων. Κάντε λήψη της εφαρμογής, δημιουργήστε την ομάδα σας, προσκαλέστε νέα μέλη και ξεκινήστε να επικοινωνείτε γραπτά ή με βιντεοκλήσεις.

  3. ZOOM Cloud Meetings

    ZOOM Cloud Meetings

    Το ZOOM αποτελεί μια επίσης κορυφαία επιλογή για άμεσες τηλεδιασκέψεις στο Android σας. Η εύχρηστη αυτή πλατφόρμα φέρει την υπογραφή της Google και σας δίνει τη δυνατότητα να επικοινωνήσετε με ως και 100 άλλους χρήστες ταυτόχρονα. Επιπλέον, προσφέρει τις πιο γρήγορες ταχύτητες, αλλά και την καλύτερη δυνατή ποιότητα στις βιντεοκλήσεις.

  4. Skype

    Skype

    Το Skype δε θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα μας. Η πρωτοπόρα αυτή εφαρμογή, εκτός από γραπτή επικοινωνία και τηλεφωνικές κλήσεις, σας επιτρέπει να πραγματοποείτε και δωρεάν βιντεοκλήσεις μέσω διαδικτύου. Δημιουργήστε ένα λογαριασμό, αναζητήστε τους συναδέλφους σας στο ευρετήριο της εφαρμογής και ξεκινήστε τις τηλεδιασκέψεις!

  5. WhatsApp Messenger

    WhatsApp Messenger

    Τέλος, μια επίσης καλή επιλογή για όλους τους χρήστες είναι το δημοφιλές εργαλείο WhatsApp. Η χρήσιμη αυτή εφαρμογή επικοινωνίας αποτελεί μια καλή λύση, καθώς είναι ένα εργαλείο που μπορεί να χρησιμοποιείτε ήδη για την επικοινωνία σας. Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας, προσθέστε τους συναδέλφους στη λίστα των επαφών σας και κάντε δωρεάν βιντεοκλήσεις.

Οι Καλύτερες Δωρεάν IPTV Εφαρμογές για να Βλέπετε TV Ζωντανά στο Android σας
Οι Καλύτερες Δωρεάν IPTV Εφαρμογές για να Βλέπετε TV Ζωντανά στο Android σας

Θέλετε να παρακολουθείτε τηλεόραση ζωντανά στο Android σας; Αναζητάτε ένα δωρεάν εργαλείο IPTV για να μη χάνετε τις αγαπημένες σας σειρές και εκπομπές; Οι σημερινές μας εφαρμογές IPTV είναι ό,τι ακριβώς χρειάζεστε! Οι εφαρμογές IPTV μεταμορφώνουν τα Android μας σε τηλεοράσεις…

Οι Καλύτερες Εφαρμογές για Ταπετσαρίες 4K και QHD για να Κάνετε το Android σας Πιο Ξεχωριστό
Οι Καλύτερες Εφαρμογές για Ταπετσαρίες 4K και QHD για να Κάνετε το Android σας Πιο Ξεχωριστό

Θέλετε να δώσετε μια νέα εμφάνιση στο Android σας; Αναζητάτε μια πρωτότυπη 4K ή QHD ταπετσαρία για να προσθέσετε στην οθόνη σας; Οι πέντε εφαρμογές που σας παρουσιάζουμε σήμερα είναι ό,τι χρειάζεστε! Στο Androidlist, θα βρείτε εφαρμογές και θέματα όλων των ειδών, συμπεριλαμβα…

Οι Καλύτερες Εφαρμογές Ελέγχου Ταυτότητας για Βελτιωμένη Ασφάλεια στα Android
Οι Καλύτερες Εφαρμογές Ελέγχου Ταυτότητας για Βελτιωμένη Ασφάλεια στα Android

Θέλετε να ενισχύσετε την ασφάλεια του Android σας; Κατεβάστε μία από τις παρακάτω εφαρμογές ελέγχου ταυτότητας που σας προτείνουμε στο σημερινό μας άρθρο. Οι εφαρμογές ελέγχου ταυτότητας προσφέρουν ένα ασφαλές περιβάλλον για τη σύνδεση σε λογαριασμούς όλων των ειδών. Ενεργοπο…

Τα Καλύτερα Widgets για τη Βελτίωση της Αρχικής Οθόνης του Android σας
Τα Καλύτερα Widgets για τη Βελτίωση της Αρχικής Οθόνης του Android σας

Θέλετε να δώσετε μια νέα εμφάνιση στην αρχική οθόνη του Android σας; Δοκιμάστε να κατεβάσετε μία από τις παρακάτω εφαρμογές για να προσθέσετε ξεχωριστά widgets στο κινητό σας! Οι συσκευές Android σας επιτρέπουν να οργανώνετε ολοκληρωτικά το περιβάλλον τους, όπως ακριβώς σας α…

Πώς να Προσθέσετε Μουσική στα Βίντεο του TikTok
Πώς να Προσθέσετε Μουσική στα Βίντεο του TikTok

Θέλετε να κάνετε τα βίντεο σας στο TikTok ακόμη πιο ξεχωριστά; Δοκιμάστε να προσθέσετε τη δική σας μοναδική μουσική! Η εφαρμογή του TikTok δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες της να μοιράζονται βίντεο μερικών δευτερολέπτων με τους ακόλουθους τους. Τα βίντεο αυτά περιλαμβάνουν κ…