Πώς να ενεργοποιήσετε τη νέα λειτουργία αυτόματης διαγραφής μηνυμάτων του WhatsApp

Το WhatsApp αποτελεί ένα από τα κορυφαία εργαλεία επικοινωνίας, δίνοντας τη δυνατότητα στους χρήστες του να επικοινωνούν εντελώς δωρεάν μέσω ενός δικτύου WiFi ή 3G.

Η δημοφιλής εφαρμογή ανανεώνεται συνεχώς με νέες λειτουργίες και περιεχόμενο, βοηθώντας τους χρήστες της να αξιοποιήσουν στο έπακρο όλα τα χαρακτηριστικά που προσφέρει το WhatsApp.

Πριν λίγο καιρό, κυκλοφόρησαν φήμες που ήθελαν το WhatsApp να δοκιμάζει την αυτόματη διαγραφή μηνυμάτων μετά από ένα χρονικό διάστημα, αντιγράφοντας το σύστημα του Snapchat και των ιστοριών του Instagram και το Facebook.

Πράγματι, το WhatsApp πραγματοποίησε πρόσφατα μια δοκιμαστική λειτουργία στην έκδοση Beta, η οποία όμως δε θα είναι όπως ακριβώς τη φανταζόμαστε.

Πιο συγκεκριμένα, το WhatsApp θα δίνει σύντομα τη δυνατότητα αυτόματης διαγραφής των μηνυμάτων μας, αλλά δυστυχώς, μόνο στις ομαδικές συνομιλίες.

Μάθετε παρακάτω τί ακριβώς θα προσφέρει αυτή η νέα λειτουργία, καθώς και πώς θα μπορείτε να την ενεργοποιήσετε σύντομα στο WhatsApp του Android σας.

Αυτόματη διαγραφή μηνυμάτων στο WhatsApp

Αν θέλετε να διαγράψετε τα μηνύματα που στέλνετε στις ομαδικές σας συνομιλίες, είτε για λόγους ασφαλείας, είτε για εξοικονόμηση χώρου στο Android σας, το WhatsApp θα σας δώσει σύντομα αυτήν τη δυνατότητα.

Βεβαιωθείτε πώς ενημερώνετε την εφαρμογή με κάθε νέα της έκδοση και μόλις το χαρακτηριστικό αυτό είναι διαθέσιμο, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

  • Ανοίξτε την εφαρμογή του WhatsApp.
  • Επιλέξτε την ομαδική συνομιλία που θέλετε.
  • Πατήστε το εικονίδιο του Μενού και επιλέξτε Ρυθμίσεις.
  • Εκεί θα βρείτε σύντομα την επιλογή Διαγραφή Μηνυμάτων. Κάντε κλικ και στο αναδυόμενο παράθυρο θα μπορείτε να επιλέξετε αν και πότε θέλετε να διαγραφούν τα μηνύματά σας.

Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε μία ώρα, μία μέρα, μία εβδομάδα, ένα μήνα ή ακόμη και έναν χρόνο και η εφαρμογή του WhatsApp θα διαγράψει αυτόματα όλα τα μηνύματα που στείλατε σε αυτήν την ομαδική συνομιλία.

Επιπλέον, αν αλλάξετε γνώμη, μπορείτε πάντα να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία αυτόματης διαγραφής, ακολουθώντας τα ίδια βήματα.

Τόσο εύκολα! Ελπίζουμε η νέα αυτή λειτουργία του WhatsApp να σας βοηθήσει να προστατέψετε καλύτερα τα προσωπικά σας δεδομένα ή να εξοικονομήσετε χώρο στη μνήμη του Android σας.

Για να ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε σήμερα τη δημοφιλή εφαρμογή επικοινωνίας στο smartphone σας, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:

  1. WhatsApp Messenger

    WhatsApp Messenger

    Το WhatsApp είναι μία δημοφιλής εφαρμογή επικοινωνίας με χιλιάδες χρήστες σε όλο τον κόσμο. Το χρήσιμο αυτό εργαλείο επικοινωνίας, δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες του να συνομιλούν δωρεάν μέσω μηνυμάτων, χρησιμοποιώντας WiFi ή 3G. Επιπλέον, επιτρέπει την αποστολή εικόνων, βίντεο και άλλων πολυμέσων με ένα κλικ!

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Όπως το Hogwarts Legacy για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Όπως το Hogwarts Legacy για Android που Πρέπει να Παίξετε

Θέλετε να ζήσετε τη μαγεία των ιστοριών του Χάρι Πότερ στο Android σας; Παρακάτω θα βρείτε φοβερά παιχνίδια όπως το Hogwarts Legacy για να κατεβάσετε στο Android σας! Οι ιστορίες του Χάρι Πότερ έχουν μεγαλώσει γενιές και γενιές, κι αν είστε λάτρεις των παιχνιδιών με πρωταγωνι…

Τα Καλύτερα Παιχνίδια ASMR για Android για Απόλυτη Χαλάρωση
Τα Καλύτερα Παιχνίδια ASMR για Android για Απόλυτη Χαλάρωση

Θέλετε να χαλαρώσετε μετά από μια δύσκολη μέρα στη δουλειά; Σας αρέσει να βλέπετε περιεχόμενο ASMR κάθε είδους στο Android σας; Η σημερινή μας λίστα παιχνιδιών είναι για εσάς! Το περιεχόμενο ASMR βρίσκεται πλέον παντού! Από βίντεο στο YouTube και τα κοινωνικά δίκτυα, μέχρι εφ…

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Προσομοίωσης Τρένων για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Προσομοίωσης Τρένων για Android που Πρέπει να Παίξετε

Είστε φανατικοί των τρένων; Δοκιμάστε να κατεβάσετε και να παίξετε δωρεάν ένα παιχνίδι προσομοίωσης στο smartphone σας! Τα τρένα εντυπωσιάζουν κυρίως το αντρικό κοινό όλων των ηλικιών, και πρόκειται για μια εξαιρετικά ξεχωριστή κατηγορία παιχνιδιών, που δε θα μπορούσε να λείπ…

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Marvel για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Marvel για Android που Πρέπει να Παίξετε

Θέλετε να δοκιμάσετε τις ικανότητες σας ως υπερήρωες; Δοκιμάστε να παίξετε ένα από τα παρακάτω παιχνίδια της Marvel. Η Marvel εκτός από κόμιξ και κινηματογραφικά blockbuster προσφέρει ακόμη και δυναμικά παιχνίδια για το Android σας. Όπως μπορείτε να μαντέψετε, στα παιχνίδια α…

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Μπιλιάρδου για Android που Πρέπει να Κατεβάσετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Μπιλιάρδου για Android που Πρέπει να Κατεβάσετε

Σας αρέσει το μπιλιάρδο; Αναζητάτε ένα διασκεδαστικό παιχνίδι στο Android σας; Οι εφαρμογές μπιλιάρδου που συγκεντρώσαμε παρακάτω είναι ό,τι ακριβώς χρειάζεστε! Το μπιλιάρδο είναι ένα δημοφιλές παιχνίδι τόσο στον πραγματικό κόσμο, όσο και στον κόσμο των Android μας! Ο στόχος …