Πώς να ενεργοποιήσετε τη νέα λειτουργία αυτόματης διαγραφής μηνυμάτων του WhatsApp

Το WhatsApp αποτελεί ένα από τα κορυφαία εργαλεία επικοινωνίας, δίνοντας τη δυνατότητα στους χρήστες του να επικοινωνούν εντελώς δωρεάν μέσω ενός δικτύου WiFi ή 3G.

Η δημοφιλής εφαρμογή ανανεώνεται συνεχώς με νέες λειτουργίες και περιεχόμενο, βοηθώντας τους χρήστες της να αξιοποιήσουν στο έπακρο όλα τα χαρακτηριστικά που προσφέρει το WhatsApp.

Πριν λίγο καιρό, κυκλοφόρησαν φήμες που ήθελαν το WhatsApp να δοκιμάζει την αυτόματη διαγραφή μηνυμάτων μετά από ένα χρονικό διάστημα, αντιγράφοντας το σύστημα του Snapchat και των ιστοριών του Instagram και το Facebook.

Πράγματι, το WhatsApp πραγματοποίησε πρόσφατα μια δοκιμαστική λειτουργία στην έκδοση Beta, η οποία όμως δε θα είναι όπως ακριβώς τη φανταζόμαστε.

Πιο συγκεκριμένα, το WhatsApp θα δίνει σύντομα τη δυνατότητα αυτόματης διαγραφής των μηνυμάτων μας, αλλά δυστυχώς, μόνο στις ομαδικές συνομιλίες.

Μάθετε παρακάτω τί ακριβώς θα προσφέρει αυτή η νέα λειτουργία, καθώς και πώς θα μπορείτε να την ενεργοποιήσετε σύντομα στο WhatsApp του Android σας.

Αυτόματη διαγραφή μηνυμάτων στο WhatsApp

Αν θέλετε να διαγράψετε τα μηνύματα που στέλνετε στις ομαδικές σας συνομιλίες, είτε για λόγους ασφαλείας, είτε για εξοικονόμηση χώρου στο Android σας, το WhatsApp θα σας δώσει σύντομα αυτήν τη δυνατότητα.

Βεβαιωθείτε πώς ενημερώνετε την εφαρμογή με κάθε νέα της έκδοση και μόλις το χαρακτηριστικό αυτό είναι διαθέσιμο, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

  • Ανοίξτε την εφαρμογή του WhatsApp.
  • Επιλέξτε την ομαδική συνομιλία που θέλετε.
  • Πατήστε το εικονίδιο του Μενού και επιλέξτε Ρυθμίσεις.
  • Εκεί θα βρείτε σύντομα την επιλογή Διαγραφή Μηνυμάτων. Κάντε κλικ και στο αναδυόμενο παράθυρο θα μπορείτε να επιλέξετε αν και πότε θέλετε να διαγραφούν τα μηνύματά σας.

Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε μία ώρα, μία μέρα, μία εβδομάδα, ένα μήνα ή ακόμη και έναν χρόνο και η εφαρμογή του WhatsApp θα διαγράψει αυτόματα όλα τα μηνύματα που στείλατε σε αυτήν την ομαδική συνομιλία.

Επιπλέον, αν αλλάξετε γνώμη, μπορείτε πάντα να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία αυτόματης διαγραφής, ακολουθώντας τα ίδια βήματα.

Τόσο εύκολα! Ελπίζουμε η νέα αυτή λειτουργία του WhatsApp να σας βοηθήσει να προστατέψετε καλύτερα τα προσωπικά σας δεδομένα ή να εξοικονομήσετε χώρο στη μνήμη του Android σας.

Για να ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε σήμερα τη δημοφιλή εφαρμογή επικοινωνίας στο smartphone σας, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:

  1. WhatsApp Messenger

    WhatsApp Messenger

    Το WhatsApp είναι μία δημοφιλής εφαρμογή επικοινωνίας με χιλιάδες χρήστες σε όλο τον κόσμο. Το χρήσιμο αυτό εργαλείο επικοινωνίας, δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες του να συνομιλούν δωρεάν μέσω μηνυμάτων, χρησιμοποιώντας WiFi ή 3G. Επιπλέον, επιτρέπει την αποστολή εικόνων, βίντεο και άλλων πολυμέσων με ένα κλικ!

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Μαγειρικής για Android για να Παίξετε με τους Φίλους σας
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Μαγειρικής για Android για να Παίξετε με τους Φίλους σας

Σας αρέσουν τα παιχνίδια μαγειρικής; Αναζητάτε μια νέα εφαρμογή για να παίξετε δωρεάν στο Android σας; Δοκιμάστε μία από τις παρακάτω επιλογές! Τα παιχνίδια μαγειρικής είναι μία από τις δημοφιλέστερες κατηγορίες παιχνιδιών, με παίκτες όλο των ηλικιών και από όλο τον κόσμο. Στ…

Τα Καλύτερα Παιχνίδια VR για Android που θα σας Διασκεδάσουν
Τα Καλύτερα Παιχνίδια VR για Android που θα σας Διασκεδάσουν

Τα παιχνίδια VR γίνονται όλο και πιο δημοφιλή, προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα επιλογών που θα διασκεδάσουν παίκτες όλων των ηλικιών. Και το καλύτερο από όλα: είναι πλέον διαθέσιμα και στα Android. Η κορυφαία κατηγορία VR (Virtual Reality) προσφέρει παιχνίδια που σας μεταφέρουν σ…

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Εικονικών Μυθιστορημάτων για το Android σας
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Εικονικών Μυθιστορημάτων για το Android σας

Σας αρέσουν τα παιχνίδια εικονικών μυθιστορημάτων; Αναζητάτε μια νέα ιστορία που θα σας συναρπάσει στο Android σας; Δοκιμάστε μία από τις παρακάτω εφαρμογές που συγκεντρώσαμε στο σημερινό μας άρθρο! Τα παιχνίδι εικονικών μυθιστορημάτων είναι παιχνίδια Android, που όπως λέει κ…

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Ντυσίματος για Android που Πρέπει να Κατεβάσετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Ντυσίματος για Android που Πρέπει να Κατεβάσετε

Είστε λάτρεις της μόδας; Αναζητάτε νέα παιχνίδια ντυσίματος για να κατεβάσετε στο Android σας; Δοκιμάστε μία από τις παρακάτω δωρεάν εφαρμογές που συγκεντρώσαμε για εσάς! Τα παιχνίδια ντυσίματος είναι μία δημοφιλής κατηγορία παιχνιδιών, ιδιαίτερα στο γυναικείο κοινό. Κι όχι ά…

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Stealth για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Stealth για Android που Πρέπει να Παίξετε

Σας αρέσουν τα παιχνίδια stealth; Αναζητάτε μια νέα εφαρμογή για να δοκιμάσετε στο Android σας στις καλοκαιρινές σας διακοπές; Στο σημερινό μας άρθρο θα βρείτε τις καλύτερες επιλογές του είδους που μπορείτε να κατεβάσετε εντελώς δωρεάν μέσα από το Androidlist! Τα παιχνίδια st…