Οι 5 Καλύτερες Εναλλακτικές για τις Προεγκατεστημένες Εφαρμογές του Android σας

Θέλετε να αντικαταστήσετε τις προεγκατεστημένες εφαρμογές του Android σας με κάποια καλύτερα εργαλεία; Βρείτε παρακάτω τις πιο δημοφιλείς εναλλακτικές εφαρμογές και ανανεώστε το περιβάλλον του smartphone με νέα χαρακτηριστικά.

Τα Android μας προσφέρουν πολλές και χρήσιμες προεγκατεστημένες εφαρμογές για να εκτελούμε με ευκολία τις πιο κύριες λειτουργίες στο κινητό μας. Αυτό όμως δε σημαίνει πως δεν υπάρχουν καλύτερες εναλλακτικές επιλογές στην αγορά.

Η ομάδα μας συγκέντρωσε και σας παρουσιάζει παρακάτω τις πέντε καλύτερες εναλλακτικές εφαρμογές για το Android σας, που μπορείτε να κατεβάσετε εντελώς δωρεάν μέσα από τη σελίδα του AndroidList.

Δοκιμάστε νέους περιηγητές, εφαρμογές βίντεο, εργαλεία μουσικής και ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αλλά και εφαρμογές καιρού και αποκτήστε νέες χρήσιμες λειτουργίες στο Android σας.

 1. MediaMonkey

  MediaMonkey

  Αν δεν είστε ευχαριστημένοι με την εφαρμογή Google Play Music, στο AndroidList θα βρείτε μια ποικιλία μουσικών εργαλείων. Ένα από αυτά είναι και το MediaMonkey, που σας επιτρέπει να διαχειριστείτε την αγαπημένη σας μουσική με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ακούστε τα αγαπημένα σας τραγούδια, λάβετε χρήσιμες πληροφορίες και ανανεώστε το Android σας!

 2. Brave Browser: Fast AdBlocker

  Brave Browser: Fast AdBlocker

  Αν η εφαρμογή του Chrome δεν ικανοποιεί τις ανάγκες σας, μπορείτε πάντα να δοκιμάσετε μία άλλη εφαρμογή περιήγησης. Εμείς σας προτείνουμε το Brave Browser που σας επιτρέπει να σερφάρετε με ασφάλεια, στις πιο γρήγορες ταχύτητες. Η εφαρμογή μπλοκάρει αυτόματα τις διαφημίσεις και τα cookies των ιστοσελίδων και βελτιώνει αισθητά την μπαταρία σας.

 3. VLC for Android

  VLC for Android

  Η εφαρμογή Βίντεο των Android σας επιτρέπει να αναπαράγετε αρχεία βίντεο, αλλά ίσως να υστερεί σε σχέση με κάποιες άλλες εφαρμογές του είδους. Αν αναζητάτε μια ολοκληρωμένη εφαρμογή για την αναπαραγωγή βίντεο, το VLC είναι η καλύτερη επιλογή. Το χρήσιμο εργαλείο σας επιτρέπει να αναπαράγετε κάθε τύπου αρχείο, προσφέρεοντας πολλές λειτουργίες.

 4. Blue Mail - Email Mailbox

  Blue Mail – Email Mailbox

  Κάθε Android προσφέρει δωρεάν τη χρήση του Gmail. Τί γίνεται όμως σε περίπτωση που χρησιμοποιείτε κάποιο λογαριασμό ενός άλλου δικτύου; Αν θέλετε να διαχειριστείτε πολλούς λογαριασμούς email σε ένα σημείο, το Blue Mail είναι για εσάς. Η εφαρμογή σας επιτρέπει να ελέγχετε email σε Gmail, Yahoo, Outlook, iCloud, Hotmail και πολλά άλλα σε ένα σημείο.

 5. AccuWeather

  AccuWeather

  Το Weather αποτελεί την προεγκατεστημένη εφαρμογή καιρού για όλα τα Android. Αλλά δυστυχώς, κάποιες φορές, οι πληροφορίες που προσφέρει δεν είναι πάντα ακριβείς. Μια καλή επιλογή για τον έλεγχο της πρόγνωσης του καιρού είναι το AccuWeather. Το χρήσιμο εργαλείο προσφέρει δωρεάν λεπτομέρειες πληροφορίες καιρού σε όποιο μέρος του κόσμου βρίσκεστε.

Οι Καλύτερες Εφαρμογές AI για τη Δημιουργία Κειμένων
Οι Καλύτερες Εφαρμογές AI για τη Δημιουργία Κειμένων

Θέλετε να δημιουργήσετε περιεχόμενο κειμένου μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα; Δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε μια από τις παρακάτω εφαρμογές ΑΙ! Η τεχνολογία ΑΙ προσφέρει αμέτρητες δυνατότητες και εξελίσσεται με όλο και πιο γρήγορους ρυθμούς! Εκτός από τη δημιουργία οπτικού περιεχομ…

Πώς να Επανεμφανίσετε Αναρτήσεις και Ιστορίες του Instagram
Πώς να Επανεμφανίσετε Αναρτήσεις και Ιστορίες του Instagram

Το Instagram είναι μια από τις δημοφιλέστερες εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης, που σας επιτρέπει να μοιράζεστε οπτικό περιεχόμενο για να μένετε σε επικοινωνία με τους φίλους σας. Η εφαρμογή προσφέρει πολλές και διάφορες επιλογές διαμόρφωσης για την καλύτερη χρήση της εφαρμογής…

Πώς να Δείτε Παλιές Ιστορίες στο Instagram
Πώς να Δείτε Παλιές Ιστορίες στο Instagram

Θέλετε να παρακολουθήσετε ξανά μια ιστορία του Instagram μετά τη λήξη της; Υπάρχει τρόπος να ελέγξετε το περιεχόμενο που μοιραστήκατε στο παρελθόν και σας τον παρουσιάζουμε στον σημερινό μας οδηγό. Η εφαρμογή του Instagram είναι ένα δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο που σας επιτρέπε…

Πώς να Κατεβάσετε Βίντεο του TikTok Χωρίς Υδατογράφημα
Πώς να Κατεβάσετε Βίντεο του TikTok Χωρίς Υδατογράφημα

Θέλετε να κατεβάσετε τα βίντεο που δημοσιεύετε στο TikTok χωρίς υδατογράφημα; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τους απλούς τρόπους που θα βρείτε παρακάτω! Η εφαρμογή του TikTok σας επιτρέπει να μοιράζεστε σύντομα βίντεο με το περιεχόμενο που θα επιλέξετε τα οποία μπορείτε στη συνέχε…

Οι Καλύτερες Εφαρμογές Διαχείρισης Χρημάτων για Android για να Οργανώσετε τα Οικονομικά σας
Οι Καλύτερες Εφαρμογές Διαχείρισης Χρημάτων για Android για να Οργανώσετε τα Οικονομικά σας

Θέλετε να βάλετε σε τάξη τα οικονομικά σας; Αναζητάτε μια εφαρμογή καλύτερη από τα απλά excel, που θα σας βοηθήσει να οργανώσετε τα έξοδα και έσοδα σας; Οι σημερινές μας επιλογές είναι ό,τι χρειάζεστε! Οι διαχείριση των οικονομικών μας δεν είναι εύκολη υπόθεση και δεν είναι λ…