Οι 5 Καλύτερες Εναλλακτικές για τις Προεγκατεστημένες Εφαρμογές του Android σας

Θέλετε να αντικαταστήσετε τις προεγκατεστημένες εφαρμογές του Android σας με κάποια καλύτερα εργαλεία; Βρείτε παρακάτω τις πιο δημοφιλείς εναλλακτικές εφαρμογές και ανανεώστε το περιβάλλον του smartphone με νέα χαρακτηριστικά.

Τα Android μας προσφέρουν πολλές και χρήσιμες προεγκατεστημένες εφαρμογές για να εκτελούμε με ευκολία τις πιο κύριες λειτουργίες στο κινητό μας. Αυτό όμως δε σημαίνει πως δεν υπάρχουν καλύτερες εναλλακτικές επιλογές στην αγορά.

Η ομάδα μας συγκέντρωσε και σας παρουσιάζει παρακάτω τις πέντε καλύτερες εναλλακτικές εφαρμογές για το Android σας, που μπορείτε να κατεβάσετε εντελώς δωρεάν μέσα από τη σελίδα του AndroidList.

Δοκιμάστε νέους περιηγητές, εφαρμογές βίντεο, εργαλεία μουσικής και ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αλλά και εφαρμογές καιρού και αποκτήστε νέες χρήσιμες λειτουργίες στο Android σας.

 1. MediaMonkey

  MediaMonkey

  Αν δεν είστε ευχαριστημένοι με την εφαρμογή Google Play Music, στο AndroidList θα βρείτε μια ποικιλία μουσικών εργαλείων. Ένα από αυτά είναι και το MediaMonkey, που σας επιτρέπει να διαχειριστείτε την αγαπημένη σας μουσική με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ακούστε τα αγαπημένα σας τραγούδια, λάβετε χρήσιμες πληροφορίες και ανανεώστε το Android σας!

 2. Brave Browser: Fast AdBlocker

  Brave Browser: Fast AdBlocker

  Αν η εφαρμογή του Chrome δεν ικανοποιεί τις ανάγκες σας, μπορείτε πάντα να δοκιμάσετε μία άλλη εφαρμογή περιήγησης. Εμείς σας προτείνουμε το Brave Browser που σας επιτρέπει να σερφάρετε με ασφάλεια, στις πιο γρήγορες ταχύτητες. Η εφαρμογή μπλοκάρει αυτόματα τις διαφημίσεις και τα cookies των ιστοσελίδων και βελτιώνει αισθητά την μπαταρία σας.

 3. VLC for Android

  VLC for Android

  Η εφαρμογή Βίντεο των Android σας επιτρέπει να αναπαράγετε αρχεία βίντεο, αλλά ίσως να υστερεί σε σχέση με κάποιες άλλες εφαρμογές του είδους. Αν αναζητάτε μια ολοκληρωμένη εφαρμογή για την αναπαραγωγή βίντεο, το VLC είναι η καλύτερη επιλογή. Το χρήσιμο εργαλείο σας επιτρέπει να αναπαράγετε κάθε τύπου αρχείο, προσφέρεοντας πολλές λειτουργίες.

 4. Blue Mail - Email Mailbox

  Blue Mail – Email Mailbox

  Κάθε Android προσφέρει δωρεάν τη χρήση του Gmail. Τί γίνεται όμως σε περίπτωση που χρησιμοποιείτε κάποιο λογαριασμό ενός άλλου δικτύου; Αν θέλετε να διαχειριστείτε πολλούς λογαριασμούς email σε ένα σημείο, το Blue Mail είναι για εσάς. Η εφαρμογή σας επιτρέπει να ελέγχετε email σε Gmail, Yahoo, Outlook, iCloud, Hotmail και πολλά άλλα σε ένα σημείο.

 5. AccuWeather

  AccuWeather

  Το Weather αποτελεί την προεγκατεστημένη εφαρμογή καιρού για όλα τα Android. Αλλά δυστυχώς, κάποιες φορές, οι πληροφορίες που προσφέρει δεν είναι πάντα ακριβείς. Μια καλή επιλογή για τον έλεγχο της πρόγνωσης του καιρού είναι το AccuWeather. Το χρήσιμο εργαλείο προσφέρει δωρεάν λεπτομέρειες πληροφορίες καιρού σε όποιο μέρος του κόσμου βρίσκεστε.

Οι Καλύτερες Εφαρμογές Παραγωγικότητας και Διαχείρισης Χρόνου για Android
Οι Καλύτερες Εφαρμογές Παραγωγικότητας και Διαχείρισης Χρόνου για Android

Η εργασία από το σπίτι δεν είναι εύκολη υπόθεση κι αν δυσκολεύεστε να ισορροπήσετε την προσωπική και επαγγελματική σας ζωή, οι παρακάτω εφαρμογές που συγκεντρώσαμε για εσάς μπορεί να σας φανούν χρήσιμες. Η πανδημία του κορονοϊού οδήγησε πολλούς Έλληνες να εργάζονται πλέον από…

Πώς να Δημιουργήσετε Κινούμενα Αυτοκόλλητα με Ήχο στο WhatsApp
Πώς να Δημιουργήσετε Κινούμενα Αυτοκόλλητα με Ήχο στο WhatsApp

Χρησιμοποιείτε το WhatsApp για την επικοινωνία σας; Δοκιμάστε να ανταλλάξετε αστεία αυτοκόλλητα με ήχο στις συνομιλίες σας! Η εφαρμογή του WhatsApp είναι μία από τις δημοφιλέστερες εφαρμογές επικοινωνίας, με εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο. Το δωρεάν εργαλείο σας επιτρέπ…

Πώς να Κλειδώσετε την Οθόνη Αφής του Android σας όταν Βλέπετε Βίντεο
Πώς να Κλειδώσετε την Οθόνη Αφής του Android σας όταν Βλέπετε Βίντεο

Πολλοί χρήστες Android χρησιμοποιούν τις συσκευές τους για να βλέπουν βίντεο στο YouΤube ή σε άλλες εφαρμογές πολυμέσων. Αυτό που μπορεί να μη γνωρίζουν είναι πως τα Android μας επιτρέπουν να κλειδώνουμε την οθόνη αφής όταν παρακολουθούμε βίντεο. Η λειτουργία αυτή είναι ιδιαί…

Οι Καλύτερες Εφαρμογές Ειδήσεων για την Ενημέρωσή σας
Οι Καλύτερες Εφαρμογές Ειδήσεων για την Ενημέρωσή σας

Θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα και τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Android σας; Δοκιμάστε μία από τις παρακάτω δωρεάν εφαρμογές ενημέρωσης κάνοντας λήψη στο κινητό σας! Στις μέρες μας, οι περισσότεροι από εμάς μαθαίνουμε όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις …

Πώς να επεξεργαστείτε μια ιστορία του Instagram αφού τη δημοσιεύσετε
Πώς να επεξεργαστείτε μια ιστορία του Instagram αφού τη δημοσιεύσετε

Το Instagram είναι μία από τις δημοφιλέστερες εφαρμογές με εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο. Το δωρεάν αυτό εργαλείο επικοινωνίας σας επιτρέπει, μεταξύ άλλων, να μοιράζεστε φωτογραφίες και βίντεο, τόσο σε δημοσιεύσεις, όσο και σε ιστορίες. Οι ιστορίες του Instagram, ή Ins…