Οι 5 Καλύτερες Εναλλακτικές για τις Προεγκατεστημένες Εφαρμογές του Android σας

Θέλετε να αντικαταστήσετε τις προεγκατεστημένες εφαρμογές του Android σας με κάποια καλύτερα εργαλεία; Βρείτε παρακάτω τις πιο δημοφιλείς εναλλακτικές εφαρμογές και ανανεώστε το περιβάλλον του smartphone με νέα χαρακτηριστικά.

Τα Android μας προσφέρουν πολλές και χρήσιμες προεγκατεστημένες εφαρμογές για να εκτελούμε με ευκολία τις πιο κύριες λειτουργίες στο κινητό μας. Αυτό όμως δε σημαίνει πως δεν υπάρχουν καλύτερες εναλλακτικές επιλογές στην αγορά.

Η ομάδα μας συγκέντρωσε και σας παρουσιάζει παρακάτω τις πέντε καλύτερες εναλλακτικές εφαρμογές για το Android σας, που μπορείτε να κατεβάσετε εντελώς δωρεάν μέσα από τη σελίδα του AndroidList.

Δοκιμάστε νέους περιηγητές, εφαρμογές βίντεο, εργαλεία μουσικής και ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αλλά και εφαρμογές καιρού και αποκτήστε νέες χρήσιμες λειτουργίες στο Android σας.

  1. MediaMonkey

    MediaMonkey

    Αν δεν είστε ευχαριστημένοι με την εφαρμογή Google Play Music, στο AndroidList θα βρείτε μια ποικιλία μουσικών εργαλείων. Ένα από αυτά είναι και το MediaMonkey, που σας επιτρέπει να διαχειριστείτε την αγαπημένη σας μουσική με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ακούστε τα αγαπημένα σας τραγούδια, λάβετε χρήσιμες πληροφορίες και ανανεώστε το Android σας!

  2. Brave Browser: Fast AdBlocker

    Brave Browser: Fast AdBlocker

    Αν η εφαρμογή του Chrome δεν ικανοποιεί τις ανάγκες σας, μπορείτε πάντα να δοκιμάσετε μία άλλη εφαρμογή περιήγησης. Εμείς σας προτείνουμε το Brave Browser που σας επιτρέπει να σερφάρετε με ασφάλεια, στις πιο γρήγορες ταχύτητες. Η εφαρμογή μπλοκάρει αυτόματα τις διαφημίσεις και τα cookies των ιστοσελίδων και βελτιώνει αισθητά την μπαταρία σας.

  3. VLC for Android

    VLC for Android

    Η εφαρμογή Βίντεο των Android σας επιτρέπει να αναπαράγετε αρχεία βίντεο, αλλά ίσως να υστερεί σε σχέση με κάποιες άλλες εφαρμογές του είδους. Αν αναζητάτε μια ολοκληρωμένη εφαρμογή για την αναπαραγωγή βίντεο, το VLC είναι η καλύτερη επιλογή. Το χρήσιμο εργαλείο σας επιτρέπει να αναπαράγετε κάθε τύπου αρχείο, προσφέρεοντας πολλές λειτουργίες.

  4. Blue Mail - Email Mailbox

    Blue Mail – Email Mailbox

    Κάθε Android προσφέρει δωρεάν τη χρήση του Gmail. Τί γίνεται όμως σε περίπτωση που χρησιμοποιείτε κάποιο λογαριασμό ενός άλλου δικτύου; Αν θέλετε να διαχειριστείτε πολλούς λογαριασμούς email σε ένα σημείο, το Blue Mail είναι για εσάς. Η εφαρμογή σας επιτρέπει να ελέγχετε email σε Gmail, Yahoo, Outlook, iCloud, Hotmail και πολλά άλλα σε ένα σημείο.

  5. AccuWeather

    AccuWeather

    Το Weather αποτελεί την προεγκατεστημένη εφαρμογή καιρού για όλα τα Android. Αλλά δυστυχώς, κάποιες φορές, οι πληροφορίες που προσφέρει δεν είναι πάντα ακριβείς. Μια καλή επιλογή για τον έλεγχο της πρόγνωσης του καιρού είναι το AccuWeather. Το χρήσιμο εργαλείο προσφέρει δωρεάν λεπτομέρειες πληροφορίες καιρού σε όποιο μέρος του κόσμου βρίσκεστε.

Οι Καλύτερες Εφαρμογές Παρακολούθησης Συνηθειών για Android για να Πετύχετε τους Στόχους σας
Οι Καλύτερες Εφαρμογές Παρακολούθησης Συνηθειών για Android για να Πετύχετε τους Στόχους σας

Σας αρέσει να καταγράφετε τις συνήθειες σας; Αναζητάτε εφαρμογές που θα σας βοηθήσουν να πετύχετε τους στόχους σας; Δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε ένα από τα δωρεάν εργαλεία που θα βρείτε στο σημερινό μας άρθρο. Οι εφαρμογές παρακολούθησης συνηθειών, είναι χρήσιμα εργαλεία με χ…

Πώς να Χρησιμοποιήσετε το Telegram Χωρίς Αριθμό Τηλεφώνου
Πώς να Χρησιμοποιήσετε το Telegram Χωρίς Αριθμό Τηλεφώνου

Θέλετε να ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε το Telegram, αλλά δε θέλετε να προσθέσετε τον προσωπικό σας αριθμό τηλεφώνου; Παρακάτω θα βρείτε διάφορους τρόπους για τη χρήση του Telegram χωρίς την προσθήκη του κινητού σας. Η εφαρμογή του Telegram λειτουργεί λίγο πολύ όπως όλες οι εφ…

Πώς να Δημοσιεύετε Βίντεο Μεγαλύτερης Διάρκειας στο Instagram
Πώς να Δημοσιεύετε Βίντεο Μεγαλύτερης Διάρκειας στο Instagram

Θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο μεγάλης διάρκειας στο Instagram των Android; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα βήματα που θα βρείτε στον παρακάτω οδηγό. Η εφαρμογή του Instagram χρησιμοποιείται τόσο για προσωπικούς, όσο και για επαγγελματικούς λόγους, επιτρέποντας στους χρήστες …

Πώς να Προσθέσετε Υπότιτλους στο TikTok του Android σας
Πώς να Προσθέσετε Υπότιτλους στο TikTok του Android σας

Θέλετε να προσθέσετε υπότιτλους στις δημιουργίες σας στο TikTok; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα απλά βήματα που θα βρείτε στον σημερινό μας οδηγό. Το TikTok σας επιτρέπει να δημιουργείτε και να μοιράζεστε διασκεδαστικό περιεχόμενο στο Android σας με τον πιο εύκολο τρόπο. Εκτός …

Οι Καλύτερες Εφαρμογές Σύντομων Βίντεο για Android που Πρέπει να Δοκιμάσετε
Οι Καλύτερες Εφαρμογές Σύντομων Βίντεο για Android που Πρέπει να Δοκιμάσετε

Θέλετε να δημιουργήσετε και να μοιραστείτε σύντομα βίντεο στο κινητό σας; Αναζητάτε εφαρμογές για να μοιραστείτε τις δημιουργίες; Παρακάτω θα βρείτε τις καλύτερες δωρεάν εφαρμογές του είδους. Οι εφαρμογές σύντομων βίντεο είναι είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς στο Androidlist, με εκ…