Τα 5 Καλύτερα Κοινωνικά Δίκτυα Εκμάθησης Γλωσσών για Android

Αν έχετε ως στόχο σας για το 2020 να μάθετε μια νέα γλώσσα, μπορείτε να το κάνετε με τη βοήθεια των παρακάτω κοινωνικών δικτύων εκμάθησης γλωσσών.

Τα κοινωνικά δίκτυα εκμάθησης γλωσσών (ή εφαρμογές language exchange) προσφέρουν έναν καινοτόμο τρόπο για την εκμάθηση οποιαδήποτε ξένης γλώσσας.

Πιο συγκεκριμένα, τα εκπαιδευτικά αυτά εργαλεία σας επιτρέπουν να συνδεθείτε με χρήστες από όλο τον κόσμο και να μάθετε τη γλώσσα τους με τη βοήθειά τους.

Στο AndroidList θα βρείτε μια ποικιλία κοινωνικών δικτύων εκμάθησης γλωσσών για να κάνετε δωρεάν λήψη στο Android σας. Τα δίκτυα αυτά έχουν ενεργές κοινότητες με χρήστες από όλο τον κόσμο και έναν κοινό στόχο: την εκμάθηση μιας νέας γλώσσας.

Βρείτε παρακάτω τις πέντε καλύτερες εφαρμογές του είδους και μάθετε μια νέα γλώσσα, κάνοντας ταυτόχρονα νέους φίλους!

  1. busuu - Easy Language Learning

    busuu – Easy Language Learning

    Μπείτε στην ψηφιακή κοινότητα του Bussu και μάθετε όποια ξένη γλώσσα θέλετε στο Android σας. Στην εφαρμογή θα βρείτε ασκήσεις και κανόνες γραμματικής της γλώσσας που θέλετε να μάθετε. Επιπλέον, θα αποκτήσετε πρόσβαση σε μια μεγάλη κοινότητα χρηστών, που θα σας βοηθήσουν να κατανοήσετε καλύτερα τη μητρική τους γλώσσα.

  2. Tandem: Find Language Exchange Partners Worldwide

    Tandem: Find Language Exchange Partners Worldwide

    Το Tandem είναι μια διαπολιτισμική κοινότητα με πάνω από 3 εκατομμύρια χρήστες από όλο τον κόσμο. Η εφαρμογή σας επιτρέπει να έρθετε σε επαφή με ανθρώπους από τη χώρα που θα επιλέξετε, που θα σας βοηθήσουν να μάθετε τη γλώσσα τους. Συνομιλήστε με κλήσεις και βιντεοκλήσεις, ανταλλάξτε μηνύματα κειμένου, ολοκληρώστε ασκήσεις και πολλά αλλά.

  3. HiNative - Learn Languages

    HiNative – Learn Languages

    Μια επίσης δημοφιλής εφαρμογή εκμάθησης γλωσσών είναι και το HiNative. Το χρήσιμο αυτό εργαλείο προσφέρει ένα οργανωμένο περιβάλλον και σας δίνει τη δυνατότητα να επικοινωνήσετε με χρήστες από όλο τον κόσμο. Κάντε ερωτήσεις για τη γλώσσα που θέλετε, μάθετε τους κανόνες της και συνομιλήστε με χρήστες που θα σας βοηθήσουν να την κατανοήσετε.

  4. Lingbe: Free language practice

    Lingbe: Free language practice

    Το Lingbe προσφέρει μια πρωτότυπη μέθοδο εκμάθησης, που βασίζεται στην ανταλλαγή πληροφοριών. Μόλις κατεβάσετε την εφαρμογή θα έχετε 15 λεπτά για να συνομιλήσετε με άλλους χρήστες, είτε γραπτά, είτε προφορικά. Αλλά θα πρέπει να μοιραστείτε κι εσείς τις γνώσεις σας στη μητρική σας γλώσσα για να πάρετε Lingos και να αποκτήσετε επιπλέον λεπτά.

  5. Ablo

    Ablo

    Το Ablo δε θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα μας. Αυτή η εφαρμογή εκμάθησης γλωσσών διαφέρει από τις υπόλοιπες. Εδώ δεν επιλέγετε κάποια γλώσσα, καθώς η εφαρμογή πραγματοποιεί τυχαίες συνομιλίες με χρήστες από διάφορα μέρη του κόσμου. Κάντε λήψη της εφαρμογής, γνωρίστε νέους πολιτισμούς, κάντε φίλους και μάθετε μια νέα γλώσσα διασκεδάζοντας.

Πώς να Προσθέσετε ένα Κουμπί Επικοινωνίας στο Instagram
Πώς να Προσθέσετε ένα Κουμπί Επικοινωνίας στο Instagram

Χρησιμοποιείτε το Instagram για την επιχείρηση σας; Δοκιμάστε να προσθέσετε ένα κουμπί επικοινωνίας για να ενισχύσετε τη σχέση σας με τους πελάτες σας! Το Instagram είναι μια εφαρμογή με εκατομμύρια ενεργούς χρήστες, και αρκετοί από αυτούς χρησιμοποιούν την εφαρμογή για να πρ…

Οι Καλύτερες Εφαρμογές Διατροφής για Έναν Υγιεινό Τρόπο Ζωής
Οι Καλύτερες Εφαρμογές Διατροφής για Έναν Υγιεινό Τρόπο Ζωής

Θέλετε να ακολουθήσετε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής; Ξεκινήστε βελτιώνοντας τη διατροφή σας με τη βοήθεια αυτών των εφαρμογών! Το φαγητό είναι ένα μεγάλο μέρος της καθημερινότητας όλων μας και η σωστή διατροφή επηρεάζει τόσο την υγεία μας, όσο και τη διάθεση μας. Αν στόχος σας…

Πώς να Στείλετε Ένα Μήνυμα σε Πολλές Επαφές στο WhatsApp
Πώς να Στείλετε Ένα Μήνυμα σε Πολλές Επαφές στο WhatsApp

Θέλετε να στείλετε το ίδιο μήνυμα σε περισσότερες από μία επαφές του WhatsApp; Στο σημερινό μας άρθρο θα βρείτε μερικούς απλούς τρόπους για την αποστολή περιεχομένου σε πολλαπλούς χρήστες του WhatsApp. Η εφαρμογή του WhatsApp είναι ένα δωρεάν εργαλείο επικοινωνίας για την αντ…

Πώς να Κατεβάσετε Ήχους από το Instagram των Android
Πώς να Κατεβάσετε Ήχους από το Instagram των Android

Είδατε κάποιο βίντεο στο Instagram και θέλετε να κατεβάσετε τον ήχο του στο Android σας; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα απλά βήματα του σημερινού μας οδηγού για να αποθηκεύσετε όλους τους αγαπημένους σας ήχους στο Android σας! Η εφαρμογή του Instagram σας επιτρέπει να μοιράζεστ…

Οι Καλύτερες Beat Making Εφαρμογές για τη Δημιουργία Μουσικής στο Android σας
Οι Καλύτερες Beat Making Εφαρμογές για τη Δημιουργία Μουσικής στο Android σας

Είστε επαγγελματίες ή ερασιτέχνες μουσικοί; Αναζητάτε ένα εργαλείο για τη δημιουργία των καλύτερων beat; Η σημερινή μας λίστα εφαρμογών είναι για εσάς! Με τα Android μας, μπορούμε πλέον να δημιουργήσουμε τα πάντα! Από εικόνες και άλλο οπτικό περιεχόμενο, μέχρι βίντεο και προη…