Πώς να χρησιμοποιήσετε τη Μετάφραση της Google σε κάθε εφαρμογή του Android σας

Θέλετε να μεταφράσετε το περιεχόμενο των αγαπημένων σας εφαρμογών με εύκολο τρόπο; Τώρα μπορείτε να το κάνετε με τη βοήθεια του εργαλείου μετάφρασης της Google!

Το εργαλείο Μετάφραση Google (ή Google Translate) είναι μία από τις δημοφιλέστερες εφαρμογές μεταφράσεων, που επιτρέπει στους χρήστες Android να μεταφράζουν άμεσα λέξεις ή και ολόκληρες προτάσεις στο smartphone τους.

Αυτό που μπορεί να μη γνωρίζετε είναι πως το δημοφιλές εργαλείο μετάφρασης σας επιτρέπει να μεταφράζετε και το περιεχόμενο των αγαπημένων σας εφαρμογών, κατά τη χρήση τους.

Πιο συγκεκριμένα, η εφαρμογή σας επιτρέπει να ενεργοποιήσετε μια συντόμευση της Μετάφρασης Google, για να μπορείτε να μεταφράζετε άμεσα το περιεχόμενο οποιασδήποτε εφαρμογής.

Απλά ακολουθήστε τα βήματα που σας παρουσιάζουμε παρακάτω και μεταφράστε άμεσα το περιεχόμενο των αγαπημένων σας εφαρμογών στα ελληνικά!

Χρήση της Μετάφρασης Google σε οποιαδήποτε εφαρμογή

Αν θέλετε να μεταφράσετε το περιεχόμενο μιας εφαρμογής με τη βοήθεια της Μετάφρασης Google, δε χρειάζεται να κάνετε αντιγραφή και επικόλληση στην εφαρμογή. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να ενεργοποιήσετε μια λειτουργία συντόμευσης του χρήσιμου εργαλείου, κάνοντας τις εξής ενέργειες:

  • Κατεβάστε την τελευταία έκδοση της Μετάφρασης Google μέσα από τη σελίδα του AndroidList.
  • Ανοίξτε την εφαρμογή, πηγαίνετε στο Μενού και επιλέξτε Ρυθμίσεις.
  • Εκεί θα βρείτε την επιλογή Tap to Translate.
  • Σύρετε τον εικονικό διακόπτη στην μπλε θέση για ενεργοποίηση.

Με τον τρόπο αυτό η συντόμευση θα είναι πλέον διαθέσιμη στις αγαπημένες σας εφαρμογές. Για να κάνετε χρήση της Μετάφρασης Google στις αγαπημένες σας εφαρμογές, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

  • Ανοίξτε οποιαδήποτε εφαρμογή, όπως π.χ. το WhatsApp.
  • Μαρκάρετε το κείμενο που θέλετε να μεταφράσετε και πατήστε Αντιγραφή.
  • Θα δείτε πως θα εμφανιστεί στην οθόνη σας το εικονίδιο συντόμευσης της Μετάφρασης Google.
  • Κάντε κλικ στο εικονίδιο και θα λάβετε την άμεση μετάφραση του κειμένου που μαρκάρατε.

Η απλή αυτή διαδικασία σας επιτρέπει να κάνετε χρήση του δημοφιλούς εργαλείου μετάφρασης, σε όποια εφαρμογή θέλετε.

Η λειτουργία αυτή είναι ιδιαίτερα χρήσιμη σε εφαρμογές επικοινωνίας, καθώς σας επιτρέπει να μεταφράζετε άμεσα τα μηνύματα που λαμβάνετε σε άλλες γλώσσες.

Εσείς χρησιμοποιείτε το δημοφιλές εργαλείο μετάφρασης της Google στο Android σας; Πείτε μας τις εντυπώσεις σας στα σχόλια που ακολουθούν.

Για να ξεκινήσετε να μεταφράζετε μηνύματα και άλλο γραπτό περιεχόμενο των αγαπημένων σας εφαρμογών στο Android σας, κάντε δωρεάν λήψη της Μετάφρασης Google, μέσα από τη σελίδα του AndroidList:

  1. Μετάφραση Google

    Μετάφραση Google

    Το Google Translate είναι μια χρήσιμη εφαρμογή μετάφρασης για όσους θέλουν να μάθουν το νόημα μιας λέξης ή πρότασης. Η εφαρμογή μπορεί να μην προσφέρει κανόνες γραμματικής, σας βοηθά όμως να να μεταφράσετε άμεσα λέξεις και φράσεις σε περισσότερες από 65 γλώσσες στο Android σας.

Πώς να Δείτε Παλιές Ιστορίες στο Instagram
Πώς να Δείτε Παλιές Ιστορίες στο Instagram

Θέλετε να παρακολουθήσετε ξανά μια ιστορία του Instagram μετά τη λήξη της; Υπάρχει τρόπος να ελέγξετε το περιεχόμενο που μοιραστήκατε στο παρελθόν και σας τον παρουσιάζουμε στον σημερινό μας οδηγό. Η εφαρμογή του Instagram είναι ένα δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο που σας επιτρέπε…

Πώς να Κατεβάσετε Βίντεο του TikTok Χωρίς Υδατογράφημα
Πώς να Κατεβάσετε Βίντεο του TikTok Χωρίς Υδατογράφημα

Θέλετε να κατεβάσετε τα βίντεο που δημοσιεύετε στο TikTok χωρίς υδατογράφημα; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τους απλούς τρόπους που θα βρείτε παρακάτω! Η εφαρμογή του TikTok σας επιτρέπει να μοιράζεστε σύντομα βίντεο με το περιεχόμενο που θα επιλέξετε τα οποία μπορείτε στη συνέχε…

Πώς να Προσθέσετε έναν Κωδικό Πρόσβασης στο Instagram για να Προστατέψετε τις Συνομιλίες σας
Πώς να Προσθέσετε έναν Κωδικό Πρόσβασης στο Instagram για να Προστατέψετε τις Συνομιλίες σας

Θέλετε να προστατέψετε τις συνομιλίες σας στην εφαρμογή του Instagram; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα απλά βήματα που θα βρείτε παρακάτω. Η εφαρμογή του Instagram, εκτός από τη δημοσίευση εικόνων και βίντεο, σας επιτρέπει επίσης και να ανταλλάζετε άμεσα μηνύματα με τους ακόλουθ…

Είναι το Telegram Ασφαλές; Συμβουλές για την Ασφαλή Χρήση του
Είναι το Telegram Ασφαλές; Συμβουλές για την Ασφαλή Χρήση του

Αναρωτιέστε αν η εφαρμογή του Telegram είναι ασφαλής; Στον σημερινό μας οδηγό θα βρείτε μερικές συμβουλές για την καλύτερη προστασία σας κατά τη χρήση της εφαρμογής. Το Telegram είναι μία από τις πιο ασφαλείς εφαρμογές επικοινωνίας, που προστατεύει του χρήστες του κρυπρογραφώ…

Πώς να Διαγράψετε του Ιστορικού Αναζήτησης στο Instagram
Πώς να Διαγράψετε του Ιστορικού Αναζήτησης στο Instagram

Η εφαρμογή του Instagram είναι ένα κορυφαίο εργαλείο κοινωνικής δικτύωσης, που σας επιτρέπει να μοιράζεστε περιεχόμενο με τους ακόλουθους σας και να αλληλεπιδράτε με τις δημοσιεύσεις τους. Μέσω της εφαρμογής, μπορείτε να αναζητήσετε το περιεχόμενο που ταιριάζει στα ενδιαφέρον…