Τα Καλύτερα Παιχνίδια του Ιανουαρίου: Johnny Trigger, BlockuDoku, SAKURA School Simulator

Αναζητάτε νέα, διασκεδαστικά παιχνίδια για το Android σας; Ρίξτε μια ματιά στις παρακάτω εφαρμογές που συγκεντρώσαμε για εσάς!

Αν ακολουθείτε το Androidlist, ίσως ήδη να γνωρίζετε πως η ομάδα μας αποτελείται από φανατικούς gamers, που δοκιμάζουν όλες τις τελευταίες κυκλοφορίες παιχνιδιών για εσάς! Και όπως κάθε μήνα, σας παρουσιάζουμε τις καλύτερες επιλογές παιχνιδιών που αξίζει να κατεβάσετε στο κινητό σας.

Αν θέλετε κι εσείς να ανανεώσετε το Android σας με νέες εφαρμογές παιχνιδιών, οι παρακάτω επιλογές δε θα σας απογοητεύσουν! Πρόκειται για παιχνίδια λέξεων, εθιστικά παζλ, ρεαλιστικούς προσομοιωτές και άλλες δημοφιλείς επιλογές, που αξίζει να κατεβάσετε.

Κάντε δωρεάν λήψη μέσα από την ιστοσελίδα μας και διασκεδάστε παίζοντας τα καλύτερα παιχνίδια του Ιανουαρίου, μόνοι ή με τους φίλους σας!

  1. Find Out - Find Something & Hidden Objects

    Find Out – Find Something & Hidden Objects

    Αν είστε φανατικοί των παιχνιδιών με κρυμμένα αντικείμενα, το δωρεάν αυτό παιχνίδι είναι για εσάς. Στο Find Out, όπως και στα υπόλοιπα παιχνίδια του είδους, ο στόχος σας είναι ένας: θα πρέπει να αναζητήσετε και να βρείτε τα κρυμμένα αντικείμενα σε κάθε επίπεδο. Το παιχνίδι προσφέρει ένα καλοσχεδιασμένο περιβάλλον με πολύχρωμα στοιχεία για να εντοπίσετε.

  2. Johnny Trigger

    Johnny Trigger

    Ετοιμαστείτε να παίξετε ως Johnny Trigger σε μια περιπέτεια που θα σας συναρπάσει! Θα πρέπει να ξεπεράσετε όλα τα εμπόδια που συναντάτε, να αντιμετωπίσετε τους εχθρούς σας και να ολοκληρώσετε όλα τα επίπεδα του παιχνιδιού. Για να πυροβολήσετε, πατήστε στην οθόνη την κατάλληλη στιγμή, ενώ αποφεύγετε τις βολές των αντιπάλων σας.

  3. BlockuDoku - Block Puzzle Game

    BlockuDoku – Block Puzzle Game

    Το BlockuDoku είναι ένα πρωτότυπο παζλ που θυμίζει το δημοφιλές παιχνίδι Sudoku. Εδώ θα πρέπει να μετακινήσετε τα στοιχεία σε ένα ταμπλώ 9×9 και να τα συνδυάσετε σε γραμμές, ώστε να τα εξαλείψετε. Μπορείτε να εκτελέσετε και πολλαπλές κινήσεις για να πάρετε επιπλέον πόντους και να αποκτήσετε μια καλύτερη θέση στην παγκόσμια κατάταξη.

  4. SAKURA School Simulator

    SAKURA School Simulator

    Αν σας αρέσουν τα παιχνίδια anime, αξίζει να κατεβάσετε αυτόν τον προσομοιωτή στο smartphone σας. Το παιχνίδι σας μεταφέρει σε ένα σχολείο της Ιαπωνίας, όπου θα πρέπει να ολοκληρώσετε αποστολές. Επιλέξτε το χαρακτήρα σας, διαμορφώστε τον όπως επιθυμείτε και ζήστε μια απίστευτη εμπειρία σε ένα σχολείο διαφορετικό από τα άλλα!

  5. Word Blitz: Free Word Game & Challenge

    Word Blitz: Free Word Game & Challenge

    Για το τέλος κρατήσαμε ένα παιχνίδι που απευθύνεται στους λάτρεις των παζλ λέξεων. Στο ανανεωμένο Word Blitz θα πρέπει να βρείτε τις λέξεις σε πάνω από 1036 επίπεδα. Βρείτε και σχηματίστε λέξεις σε διάφορα είδη σταυρόλεξων, ολοκληρώστε καθημερινές αποστολές και ζητήστε τη βοήθεια των φίλων σας στο Facebook αν δυσκολευτείτε!

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Όπως το Hogwarts Legacy για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Όπως το Hogwarts Legacy για Android που Πρέπει να Παίξετε

Θέλετε να ζήσετε τη μαγεία των ιστοριών του Χάρι Πότερ στο Android σας; Παρακάτω θα βρείτε φοβερά παιχνίδια όπως το Hogwarts Legacy για να κατεβάσετε στο Android σας! Οι ιστορίες του Χάρι Πότερ έχουν μεγαλώσει γενιές και γενιές, κι αν είστε λάτρεις των παιχνιδιών με πρωταγωνι…

Τα Καλύτερα Παιχνίδια ASMR για Android για Απόλυτη Χαλάρωση
Τα Καλύτερα Παιχνίδια ASMR για Android για Απόλυτη Χαλάρωση

Θέλετε να χαλαρώσετε μετά από μια δύσκολη μέρα στη δουλειά; Σας αρέσει να βλέπετε περιεχόμενο ASMR κάθε είδους στο Android σας; Η σημερινή μας λίστα παιχνιδιών είναι για εσάς! Το περιεχόμενο ASMR βρίσκεται πλέον παντού! Από βίντεο στο YouTube και τα κοινωνικά δίκτυα, μέχρι εφ…

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Προσομοίωσης Τρένων για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Προσομοίωσης Τρένων για Android που Πρέπει να Παίξετε

Είστε φανατικοί των τρένων; Δοκιμάστε να κατεβάσετε και να παίξετε δωρεάν ένα παιχνίδι προσομοίωσης στο smartphone σας! Τα τρένα εντυπωσιάζουν κυρίως το αντρικό κοινό όλων των ηλικιών, και πρόκειται για μια εξαιρετικά ξεχωριστή κατηγορία παιχνιδιών, που δε θα μπορούσε να λείπ…

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Marvel για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Marvel για Android που Πρέπει να Παίξετε

Θέλετε να δοκιμάσετε τις ικανότητες σας ως υπερήρωες; Δοκιμάστε να παίξετε ένα από τα παρακάτω παιχνίδια της Marvel. Η Marvel εκτός από κόμιξ και κινηματογραφικά blockbuster προσφέρει ακόμη και δυναμικά παιχνίδια για το Android σας. Όπως μπορείτε να μαντέψετε, στα παιχνίδια α…

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Μπιλιάρδου για Android που Πρέπει να Κατεβάσετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Μπιλιάρδου για Android που Πρέπει να Κατεβάσετε

Σας αρέσει το μπιλιάρδο; Αναζητάτε ένα διασκεδαστικό παιχνίδι στο Android σας; Οι εφαρμογές μπιλιάρδου που συγκεντρώσαμε παρακάτω είναι ό,τι ακριβώς χρειάζεστε! Το μπιλιάρδο είναι ένα δημοφιλές παιχνίδι τόσο στον πραγματικό κόσμο, όσο και στον κόσμο των Android μας! Ο στόχος …