Οι 5 καλύτερες εφαρμογές για να αποκρύψετε φωτογραφίες και βίντεο στο Android σας

Θέλετε να προστατέψετε καλύτερα τις προσωπικές φωτογραφίες και τα βίντεο του Android σας; Οι παρακάτω εφαρμογές απόκρυψης δεδομένων που συγκεντρώσαμε για εσάς μπορεί να σας φανούν χρήσιμες!

Όλοι μας έχουμε φωτογραφίες και βίντεο στο Android smartphone μας, που καλό θα ήταν να παραμείνουν προσωπικές. Αν κάθε φορά που δίνετε το κινητό σας σε κάποιον ανησυχείτε για την ασφάλεια του περιεχομένου σας, η ομάδα μας σας έχει τη λύση!

Βρείτε παρακάτω τις πέντε καλύτερες εφαρμογές απόκρυψης και προστασίας δεδομένων, που μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν μέσα από τη σελίδα του AndroidList. Επιλέξτε αυτήν που προτιμάτε και βεβαιωθείτε πως οι προσωπικές σας φωτογραφίες και βίντεο είναι ασφαλή από αδιάκριτα βλέμματα.

  1. Gallery Vault - Hide Pictures

    Gallery Vault – Hide Pictures

    Το χρήσιμο αυτό εργαλείο υπόσχεται να κρατήσει τα προσωπικά σας βίντεο και φωτογραφίες ασφαλή, δημιουργώντας μια ιδιωτική γκαλερί, στην οποία θα έχετε πρόσβαση μόνο εσείς. Επιλέξτε τις εικόνες και τα βίντεο που θέλετε να αποκρύψετε, αποθηκεύστε τες στην εφαρμογή Gallery Vault και βεβαιωθείτε πώς είναι ασφαλείς, εισάγοντας έναν κωδικό πρόσβασης.

  2. Hide Something - Photo, Video

    Hide Something – Photo, Video

    Με παρόμοιο τρόπο λειτουργεί και το Hide Something. Η δωρεάν εφαρμογή προσφέρει ένα οργανωμένο περιβάλλον και σας βοηθά να προστατέψετε αποτελεσματικά τα προσωπικά σας αρχεία. Επιλέξτε τις φωτογραφίες ή τα βίντεο που θέλετε να αποκρύψετε, εισάγετέ τα στην εφαρμογή και επιλέξτε τον κωδικό ή το μοτίβο κλειδώματος που θέλετε για να τα προστατέψετε.

  3. Hide pictures - KeepSafe Vault

    Hide pictures – KeepSafe Vault

    Πρόκειται για μία από τις καλύτερες εφαρμογές προστασίας εικόνων και βίντεο για χρήστες Android. Με το αποτελεσματικό αυτό εργαλείο μπορείτε να δημιουργήσετε μια συλλογή των προσωπικών σας εικόνων και βίντεο και να εισάγετε έναν κωδικό πρόσβασης για την προστασία τους. Επιπλέον, μπορείτε να κάνετε άμεση επεξεργασία, αλλά και προβολή περιεχομένου.

  4. Calculator Vault- Gallery Lock

    Calculator Vault- Gallery Lock

    Αν τώρα αναζητάτε έναν πιο έξυπνο τρόπο προστασίας των φωτογραφιών και βίντεό σας, το Calculator Vault είναι για εσάς. Η πρωτότυπη αυτή εφαρμογή ασφαλείας σας επιτρέπει να αποκρύψετε όλες τις εικόνες και τα βίντεο που θέλετε σε μια εφαρμογή που θα μοιάζει με αριθμομηχανή. Και το πιο σημαντικό: δε θα κινδυνεύετε να προδοθείτε από το όνομά της!

  5. Private Zone - AppLock & Vault

    Private Zone – AppLock & Vault

    Αν τέλος αναζητάτε ένα εργαλείο για τη συνολικότερη προστασία της συσκευή σας, το Private Zone είναι η κατάλληλη επιλογή. Με το δωρεάν αυτό εργαλείο μπορείτε να αποκρύψετε περιεχόμενο, όπως εικόνες και βίντεο, αλλά επιπλέον θα είστε σε θέση να προστατέψετε επαφές, μηνύματα, κλήσεις και οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή του Android σας.

Πώς να Προσθέσετε ένα Κουμπί Επικοινωνίας στο Instagram
Πώς να Προσθέσετε ένα Κουμπί Επικοινωνίας στο Instagram

Χρησιμοποιείτε το Instagram για την επιχείρηση σας; Δοκιμάστε να προσθέσετε ένα κουμπί επικοινωνίας για να ενισχύσετε τη σχέση σας με τους πελάτες σας! Το Instagram είναι μια εφαρμογή με εκατομμύρια ενεργούς χρήστες, και αρκετοί από αυτούς χρησιμοποιούν την εφαρμογή για να πρ…

Οι Καλύτερες Εφαρμογές Διατροφής για Έναν Υγιεινό Τρόπο Ζωής
Οι Καλύτερες Εφαρμογές Διατροφής για Έναν Υγιεινό Τρόπο Ζωής

Θέλετε να ακολουθήσετε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής; Ξεκινήστε βελτιώνοντας τη διατροφή σας με τη βοήθεια αυτών των εφαρμογών! Το φαγητό είναι ένα μεγάλο μέρος της καθημερινότητας όλων μας και η σωστή διατροφή επηρεάζει τόσο την υγεία μας, όσο και τη διάθεση μας. Αν στόχος σας…

Πώς να Στείλετε Ένα Μήνυμα σε Πολλές Επαφές στο WhatsApp
Πώς να Στείλετε Ένα Μήνυμα σε Πολλές Επαφές στο WhatsApp

Θέλετε να στείλετε το ίδιο μήνυμα σε περισσότερες από μία επαφές του WhatsApp; Στο σημερινό μας άρθρο θα βρείτε μερικούς απλούς τρόπους για την αποστολή περιεχομένου σε πολλαπλούς χρήστες του WhatsApp. Η εφαρμογή του WhatsApp είναι ένα δωρεάν εργαλείο επικοινωνίας για την αντ…

Πώς να Κατεβάσετε Ήχους από το Instagram των Android
Πώς να Κατεβάσετε Ήχους από το Instagram των Android

Είδατε κάποιο βίντεο στο Instagram και θέλετε να κατεβάσετε τον ήχο του στο Android σας; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα απλά βήματα του σημερινού μας οδηγού για να αποθηκεύσετε όλους τους αγαπημένους σας ήχους στο Android σας! Η εφαρμογή του Instagram σας επιτρέπει να μοιράζεστ…

Οι Καλύτερες Beat Making Εφαρμογές για τη Δημιουργία Μουσικής στο Android σας
Οι Καλύτερες Beat Making Εφαρμογές για τη Δημιουργία Μουσικής στο Android σας

Είστε επαγγελματίες ή ερασιτέχνες μουσικοί; Αναζητάτε ένα εργαλείο για τη δημιουργία των καλύτερων beat; Η σημερινή μας λίστα εφαρμογών είναι για εσάς! Με τα Android μας, μπορούμε πλέον να δημιουργήσουμε τα πάντα! Από εικόνες και άλλο οπτικό περιεχόμενο, μέχρι βίντεο και προη…