Οι 5 καλύτερες εφαρμογές διαχείρισης χρημάτων για να κατεβάσετε το 2020

Αν ο κορυφαίος σας στόχος για το 2020 είναι να βάλετε σε τάξη τα οικονομικά σας, οι παρακάτω δημοφιλείς εφαρμογές που συγκεντρώσαμε για εσάς μπορεί να σας φανούν χρήσιμες!

Πρόκειται για τα καλύτερα εργαλεία διαχείρισης χρημάτων, που υπόσχονται να σας βοηθήσουν να οργανώσετε καλύτερα τις συναλλαγές σας και να διαχειριστείτε αποτελεσματικά τα χρήματα που κερδίζετε.

Οι πέντε εφαρμογές που θα βρείτε παρακάτω απευθύνονται σε χρήστες Android και μπορείτε να τις κατεβάσετε δωρεάν στο smartphone σας, μέσα από τη σελίδα του AndroidList.

Επιλέξτε αυτήν που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας, εισάγετε τα έσοδά σας, υπoλογίστε σωστά τα έξοδά σας και ξεκινήστε να εξοικονομείτε χρήματα με εύκολο τρόπο τη νέα χρονιά!

  1. Money Lover -Διαχείριση Εξόδων

    Money Lover -Διαχείριση Εξόδων

    Με το χρήσιμο αυτό εργαλείο θα είστε σε θέση να οργανώσετε αποτελεσματικά τις συναλλαγές σας και να υπολογίζετε με ακρίβεια τι ξοδεύετε. Η εφαρμογή σας επιτρέπει να εισάγετε τα καθημερινά σας έξοδα, να τα οργανώνετε σε κατηγορίες και να υπολογίζετε τα χρήματα που κερδίζετε. Επιπλέον, μπορείτε να ενεργοποιήσετε χρήσιμες ενημερώσεις.

  2. Expensify - Expense Reports

    Expensify – Expense Reports

    Πρόκειται για ένα από τα πιο δημοφιλή εργαλεία διαχείρισης εξόδων, με πάνω από 5 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες σε όλο τον κόσμο. Η εφαρμογή απευθύνεται σε λογιστές, μικρές επιχειρήσεις, αλλά και ιδιώτες και σας δίνει τη δυνατότητα να κατεβάζετε αναφορές των εξόδων σας, ακόμη και σε καθημερινή βάση. Και το σημαντικότερο: είναι εντελώς δωρεάν!

  3. Monefy - Money Manager

    Monefy – Money Manager

    Αν αναζητάτε ένα εργαλείο που θα σας βοηθήσει να υπολογίσετε άμεσα τα έξοδά σας, χωρίς να χάνετε χρόνο, το Monefy είναι η κατάλληλη επιλογή. Το χρήσιμο εργαλείο συγκεντρώνει όλα σας τα έξοδα και σας βοηθάει να υπολογίσετε πού ξοδεύετε τα χρήματα σας για να κάνετε καλύτερη διαχείριση. Επιπλέον, προσφέρει λειτουργικά widgets για πιο εύκολη χρήση.

  4. AndroMoney ( Expense Track )

    AndroMoney ( Expense Track )

    Με την οργανωμένη αυτήν εφαρμογή θα είστε σε θέση να υπολογίσετε σε σύντομο χρονικό διάστημα όλα σας τα έξοδα. Το AndroMoney προσφέρει ένα εύχρηστο περιβάλλον, όπου μπορείτε να εισάγετε τα ποσά που ξοδεύετε ανά κατηγορία. Μπορείτε να εισάγετε ποσά σε διάφορα νομίσματα και να μοιραστείτε περιεχόμενο σε υπηρεσίες cloud, όπως το Dropbox.

  5. NBG Mobile Banking

    NBG Mobile Banking

    Αν τέλος, είστε πελάτες της Εθνικής Τράπεζας, η νέα καλοσχεδιασμένη εφαρμογή της μπορεί να σας φανεί ιδιαίτερα χρήσιμη. Εκτός από τη δυνατότητα εκτέλεσης πληρωμών, η νέα επίσημη εφαρμογή της ΕΤΕ σας επιτρέπει να υπολογίσετε με ακρίβεια τα χρήματα που ξοδεύετε. Δείτε τις πληρωμές που κάνατε και συγκρίνετέ τες αυτόματα με τα έσοδά σας.

Πώς να Προσθέσετε ένα Κουμπί Επικοινωνίας στο Instagram
Πώς να Προσθέσετε ένα Κουμπί Επικοινωνίας στο Instagram

Χρησιμοποιείτε το Instagram για την επιχείρηση σας; Δοκιμάστε να προσθέσετε ένα κουμπί επικοινωνίας για να ενισχύσετε τη σχέση σας με τους πελάτες σας! Το Instagram είναι μια εφαρμογή με εκατομμύρια ενεργούς χρήστες, και αρκετοί από αυτούς χρησιμοποιούν την εφαρμογή για να πρ…

Οι Καλύτερες Εφαρμογές Διατροφής για Έναν Υγιεινό Τρόπο Ζωής
Οι Καλύτερες Εφαρμογές Διατροφής για Έναν Υγιεινό Τρόπο Ζωής

Θέλετε να ακολουθήσετε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής; Ξεκινήστε βελτιώνοντας τη διατροφή σας με τη βοήθεια αυτών των εφαρμογών! Το φαγητό είναι ένα μεγάλο μέρος της καθημερινότητας όλων μας και η σωστή διατροφή επηρεάζει τόσο την υγεία μας, όσο και τη διάθεση μας. Αν στόχος σας…

Πώς να Στείλετε Ένα Μήνυμα σε Πολλές Επαφές στο WhatsApp
Πώς να Στείλετε Ένα Μήνυμα σε Πολλές Επαφές στο WhatsApp

Θέλετε να στείλετε το ίδιο μήνυμα σε περισσότερες από μία επαφές του WhatsApp; Στο σημερινό μας άρθρο θα βρείτε μερικούς απλούς τρόπους για την αποστολή περιεχομένου σε πολλαπλούς χρήστες του WhatsApp. Η εφαρμογή του WhatsApp είναι ένα δωρεάν εργαλείο επικοινωνίας για την αντ…

Πώς να Κατεβάσετε Ήχους από το Instagram των Android
Πώς να Κατεβάσετε Ήχους από το Instagram των Android

Είδατε κάποιο βίντεο στο Instagram και θέλετε να κατεβάσετε τον ήχο του στο Android σας; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα απλά βήματα του σημερινού μας οδηγού για να αποθηκεύσετε όλους τους αγαπημένους σας ήχους στο Android σας! Η εφαρμογή του Instagram σας επιτρέπει να μοιράζεστ…

Οι Καλύτερες Beat Making Εφαρμογές για τη Δημιουργία Μουσικής στο Android σας
Οι Καλύτερες Beat Making Εφαρμογές για τη Δημιουργία Μουσικής στο Android σας

Είστε επαγγελματίες ή ερασιτέχνες μουσικοί; Αναζητάτε ένα εργαλείο για τη δημιουργία των καλύτερων beat; Η σημερινή μας λίστα εφαρμογών είναι για εσάς! Με τα Android μας, μπορούμε πλέον να δημιουργήσουμε τα πάντα! Από εικόνες και άλλο οπτικό περιεχόμενο, μέχρι βίντεο και προη…