Οι 5 καλύτερες εφαρμογές διαχείρισης χρημάτων για να κατεβάσετε το 2020

Αν ο κορυφαίος σας στόχος για το 2020 είναι να βάλετε σε τάξη τα οικονομικά σας, οι παρακάτω δημοφιλείς εφαρμογές που συγκεντρώσαμε για εσάς μπορεί να σας φανούν χρήσιμες!

Πρόκειται για τα καλύτερα εργαλεία διαχείρισης χρημάτων, που υπόσχονται να σας βοηθήσουν να οργανώσετε καλύτερα τις συναλλαγές σας και να διαχειριστείτε αποτελεσματικά τα χρήματα που κερδίζετε.

Οι πέντε εφαρμογές που θα βρείτε παρακάτω απευθύνονται σε χρήστες Android και μπορείτε να τις κατεβάσετε δωρεάν στο smartphone σας, μέσα από τη σελίδα του AndroidList.

Επιλέξτε αυτήν που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας, εισάγετε τα έσοδά σας, υπoλογίστε σωστά τα έξοδά σας και ξεκινήστε να εξοικονομείτε χρήματα με εύκολο τρόπο τη νέα χρονιά!

 1. Money Lover -Διαχείριση Εξόδων

  Money Lover -Διαχείριση Εξόδων

  Με το χρήσιμο αυτό εργαλείο θα είστε σε θέση να οργανώσετε αποτελεσματικά τις συναλλαγές σας και να υπολογίζετε με ακρίβεια τι ξοδεύετε. Η εφαρμογή σας επιτρέπει να εισάγετε τα καθημερινά σας έξοδα, να τα οργανώνετε σε κατηγορίες και να υπολογίζετε τα χρήματα που κερδίζετε. Επιπλέον, μπορείτε να ενεργοποιήσετε χρήσιμες ενημερώσεις.

 2. Expensify - Expense Reports

  Expensify – Expense Reports

  Πρόκειται για ένα από τα πιο δημοφιλή εργαλεία διαχείρισης εξόδων, με πάνω από 5 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες σε όλο τον κόσμο. Η εφαρμογή απευθύνεται σε λογιστές, μικρές επιχειρήσεις, αλλά και ιδιώτες και σας δίνει τη δυνατότητα να κατεβάζετε αναφορές των εξόδων σας, ακόμη και σε καθημερινή βάση. Και το σημαντικότερο: είναι εντελώς δωρεάν!

 3. Monefy - Money Manager

  Monefy – Money Manager

  Αν αναζητάτε ένα εργαλείο που θα σας βοηθήσει να υπολογίσετε άμεσα τα έξοδά σας, χωρίς να χάνετε χρόνο, το Monefy είναι η κατάλληλη επιλογή. Το χρήσιμο εργαλείο συγκεντρώνει όλα σας τα έξοδα και σας βοηθάει να υπολογίσετε πού ξοδεύετε τα χρήματα σας για να κάνετε καλύτερη διαχείριση. Επιπλέον, προσφέρει λειτουργικά widgets για πιο εύκολη χρήση.

 4. AndroMoney ( Expense Track )

  AndroMoney ( Expense Track )

  Με την οργανωμένη αυτήν εφαρμογή θα είστε σε θέση να υπολογίσετε σε σύντομο χρονικό διάστημα όλα σας τα έξοδα. Το AndroMoney προσφέρει ένα εύχρηστο περιβάλλον, όπου μπορείτε να εισάγετε τα ποσά που ξοδεύετε ανά κατηγορία. Μπορείτε να εισάγετε ποσά σε διάφορα νομίσματα και να μοιραστείτε περιεχόμενο σε υπηρεσίες cloud, όπως το Dropbox.

 5. NBG Mobile Banking

  NBG Mobile Banking

  Αν τέλος, είστε πελάτες της Εθνικής Τράπεζας, η νέα καλοσχεδιασμένη εφαρμογή της μπορεί να σας φανεί ιδιαίτερα χρήσιμη. Εκτός από τη δυνατότητα εκτέλεσης πληρωμών, η νέα επίσημη εφαρμογή της ΕΤΕ σας επιτρέπει να υπολογίσετε με ακρίβεια τα χρήματα που ξοδεύετε. Δείτε τις πληρωμές που κάνατε και συγκρίνετέ τες αυτόματα με τα έσοδά σας.

Πώς να Αποκρύψετε τον Λογαριασμό του TikTok στο Android σας
Πώς να Αποκρύψετε τον Λογαριασμό του TikTok στο Android σας

Θέλετε να αποκρύψετε τον λογαριασμό σας στο TikTok, αλλά να συνεχίσετε να βλέπετε περιεχόμενο στο Android σας; Ο σημερινός μας οδηγός παρουσιάζει τα απλά βήματα που χρειάζεται να ακολουθήσετε για να αποκρύψετε αποτελεσματικά τον λογαριασμό σας. Στον κόσμο των κοινωνικών δικτύ…

Οι Καλύτερες AI Face Swap Εφαρμογές για Android για Διασκεδαστικές Φωτογραφίες
Οι Καλύτερες AI Face Swap Εφαρμογές για Android για Διασκεδαστικές Φωτογραφίες

Θέλετε να δοκιμάσετε να προσθέσετε το πρόσωπο σας σε κάποια φωτογραφία; Δοκιμάστε μία από τις εφαρμογές face swap που χρησιμοποιούν την τεχνολογία AI για τις πιο διασκεδαστικές φωτογραφίες! Οι εφαρμογές face swap είναι μία νέα δημοφιλής κατηγορία εφαρμογών, που σας επιτρέπει …

Πώς να Κάνετε Επαλήθευση του Λογαριασμού σας στο TikTok
Πώς να Κάνετε Επαλήθευση του Λογαριασμού σας στο TikTok

Θέλετε να επαληθεύσετε τον λογαριασμό σας στο TikTok των Android; Ο παρακάτω οδηγός περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζετε! Η εφαρμογή του TikTok έχει πλέον περισσότερους από ένα δισεκατομμύριο ενεργούς χρήστες, κι αν θέλετε να ξεχωρίσετε αποκτώντας έναν επαληθευμένο λο…

Οι Καλύτερες Εφαρμογές Virtual AI Friend που Πρέπει να Δοκιμάσετε
Οι Καλύτερες Εφαρμογές Virtual AI Friend που Πρέπει να Δοκιμάσετε

Θέλετε να αποκτήσετε έναν νέο, ψηφιακό φίλο στην οθόνη του Android σας; Δοκιμάστε μία από τις φουτουριστικές εφαρμογές ΑΙ που θα βρείτε στο σημερινό μας άρθρο! Η τεχνολογία ΑΙ προσφέρει διάφορες υπηρεσίες που διευκολύνουν την καθημερινότητα μας. Από τη δημιουργία περιεχομένου…

Πώς να Κλειδώσετε και να Αποκρύψετε Μεμονωμένες Συνομιλίες του WhatsApp
Πώς να Κλειδώσετε και να Αποκρύψετε Μεμονωμένες Συνομιλίες του WhatsApp

Θέλετε να σταματήσετε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις από μία συγκεκριμένη συνομιλία του WhatsApp και να την αποκρύψετε από τη λίστα σας; Δοκιμάστε να την κλειδώσετε με τα βήματα του σημερινού μας οδηγού. Το WhatsApp σας επιτρέπει να συνομιλείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, έχοντας…