Στόχοι για τη Νέα Χρονιά: Οι 5 καλύτερες εφαρμογές για να μάθετε αγγλικά

Το 2020 είναι εδώ κι αν ο κορυφαίος στόχος σας για τη νέα χρονιά είναι να μάθετε αγγλικά, το παρακάτω άρθρο είναι για εσάς!

Τα αγγλικά είναι ίσως η δημοφιλέστερη δεύτερη γλώσσα στη χώρα μας, καθώς είναι πλέον απαραίτητη για οποιαδήποτε δουλειά. Αν ο στόχος σας για τη νέα χρονιά είναι να μάθετε να μιλάτε άπταιστα αγγλικά, η ομάδα του AndroidList είναι εδώ για να σας βοηθήσει.

Στη σελίδα μας θα βρείτε μια ποικιλία εκπαιδευτικών εργαλείων, που θα σας βοηθήσουν να μάθετε όποια γλώσσα θέλετε, συμπεριλαμβανομένων των αγγλικών, στην οθόνη του Android σας.

Στην παρακάτω λίστα θα βρείτε τις πέντε καλύτερες εφαρμογές εκμάθησης αγγλικών, που θα σας βοηθήσουν να μάθετε τη δημοφιλή γλώσσα, με εύκολο και διασκεδαστικό τρόπο στο κινητό σας.

  1. Duolingo: Μάθε Αγγλικά Δωρεάν

    Duolingo: Μάθε Αγγλικά Δωρεάν

    Το Duolingo είναι συνώνυμο με την εκμάθηση γλωσσών, έχοντας εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο. Η καινοτόμα εκπαιδευτική εφαρμογή σας επιτρέπει να μάθετε αγγλικά, και οποιαδήποτε άλλη γλώσσα επιθυμείτε, με εύκολο τρόπο. Εξασκηθείτε καθημερινά με διάφορετικές ασκήσεις και μάθετε αγγλικά άμεσα με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο.

  2. Memrise Learn Languages Free

    Memrise Learn Languages Free

    Το Memrise έρχεται δεύτερο στις προτιμήσεις των χρηστών Android, με έναν επίσης καινοτόμο τρόπο εκμάθησης γλωσσών. Η διαδραστική αυτή εφαρμογή σας προσκαλεί να μάθετε αγγλικά σε ένα περιβάλλον που θυμίζει τα παιχνίδια του Android σας. Γίνετε πρωταγωνιστές μιας περιπέτειας, ολοκληρώστε αποστολές και μάθετε νέες λέξεις με κάθε δοκιμασία.

  3. Tandem: Find Language Exchange Partners Worldwide

    Tandem: Find Language Exchange Partners Worldwide

    Αν προτιμάτε να μάθετε αγγλικά με τη βοήθεια άλλων χρηστών, το Tandem είναι η κατάλληλη επιλογή. Μπείτε σε μια κοινότητα 3 εκατομμυρίων χρηστών, όπου θα έχετε τη δυνατότητα να συνομιλήσετε και να μάθετε νέες γλώσσες. Μπορείτε να επικοινωνείτε μεταξύ σας μέσω απλών κλήσεων ή βιντεοκλήσεων, καθώς και να συνομιλείτε με γραπτά μηνύματα.

  4. Lingbe: Free language practice

    Lingbe: Free language practice

    Με τον ίδιο τρόπο λειτουργεί και το Lingbe, που σας επιτρέπει να αλληλεπιδράτε με χρήστες άλλων χωρών, με στόχο σας να μάθετε τη γλώσσα τους. Επιλέξτε μεταξύ φωνητικών κλήσεων ή μηνυμάτων κειμένου και ξεκινήστε να μαθαίνετε αγγλικά. Να θυμάστε πώς για να το χρησιμοποιήσετε θα πρέπει να βοηθήσετε κι εσείς άλλους χρήστες.

  5. Learn Languages: Rosetta Stone

    Learn Languages: Rosetta Stone

    Το κορυφαίο εργαλείο εκμάθησης της Rosetta Stone σας βοηθά να μάθετε αγγλικά με μια αποτελεσματική μέθοδο. Η εφαρμογή μετρά ήδη χιλιάδες χρήστες όλων των ηλικιών και η μεθοδός της περιλαμβάνει χρήσιμες ασκήσεις λέξεων και προτάσεων. Επιπλέον, το έξυπνο εργαλείο σας βοηθά να μάθετε και να τελειοποιήσετε την προφορά κάθε λέξης.

Οι Καλύτερες Εφαρμογές Τηλεχειριστηρίου για την Καλύτερη Χρήση της Τηλεόρασης σας
Οι Καλύτερες Εφαρμογές Τηλεχειριστηρίου για την Καλύτερη Χρήση της Τηλεόρασης σας

Έχετε βαρεθεί να ψάχνετε το τηλεχειριστήριο της τηλεόρασης σας; Δοκιμάστε να κατεβάστε μία από τις παρακάτω εφαρμογές δωρεάν στο κινητό σας! Οι συσκευές Android προσφέρουν αμέτρητες δυνατότητες στους κατόχους τους, τόσο για την ψυχαγωγία σας, όσο και για την εκτέλεση απλών εν…

Πώς να Διαγράψετε του Ιστορικού Αναζήτησης στο Instagram
Πώς να Διαγράψετε του Ιστορικού Αναζήτησης στο Instagram

Η εφαρμογή του Instagram είναι ένα κορυφαίο εργαλείο κοινωνικής δικτύωσης, που σας επιτρέπει να μοιράζεστε περιεχόμενο με τους ακόλουθους σας και να αλληλεπιδράτε με τις δημοσιεύσεις τους. Μέσω της εφαρμογής, μπορείτε να αναζητήσετε το περιεχόμενο που ταιριάζει στα ενδιαφέρον…

Πώς να Καταλάβετε αν Κάποιος Παρακολουθεί το Προφίλ σας στο Instagram
Πώς να Καταλάβετε αν Κάποιος Παρακολουθεί το Προφίλ σας στο Instagram

Αναρωτιέστε αν κάποιος παρακολουθεί το προφίλ σας στο Instagram; Δοκιμάστε τους παρακάτω τρόπους για να βεβαιωθείτε! Η εφαρμογή του Instagram επιτρέπει στους χρήστες της να μοιράζονται περιεχόμενο με τους ακόλουθους τους ως δημοσιεύσεις, ιστορίες ή και reels. Αν έχετε υποψίες…

Οι Καλύτερες Εφαρμογές Remote Desktop για Android που Πρέπει να Κατεβάσετε
Οι Καλύτερες Εφαρμογές Remote Desktop για Android που Πρέπει να Κατεβάσετε

Θέλετε να χρησιμοποιήσετε τον υπολογιστή σας απευθείας από το Android σας; Δοκιμάστε να κατεβάσετε τις εφαρμογές που σας προτείνουμε παρακάτω. Τα Android είναι χρήσιμα πολυεργαλεία που σας βοηθούν να εκτελέσετε πολλές και διάφορες εργασίες με ευκολία. Ίσως να μη γνωρίζετε, ότ…

Πώς να Κατεβάσετε Φωνητικά Μηνύματα του Telegram
Πώς να Κατεβάσετε Φωνητικά Μηνύματα του Telegram

Θέλετε να αποθηκεύσετε κάποιο φωνητικό μήνυμα που λάβατε στην εφαρμογή του Telegram; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα απλά βήματα που θα βρείτε παρακάτω. Το Telegram είναι μία από τις δημοφιλέστερες και ασφαλέστερες εφαρμογές επικοινωνίας, που σας επιτρέπει να ανταλλάζετε μηνύματ…