Καλή Χρονιά!: Τα καλύτερα θέματα για να αποχαιρετήσετε το 2019

Το 2020 πλησιάζει κι αν θέλετε να αποχαιρετήσετε τη χρονιά που μας πέρασε με το πιο εορταστικό θέμα, οι παρακάτω επιλογές είναι για εσάς!

Τα Android μας επιτρέπουν να διαμορφώνουμε ολοκληρωτικά το περιβάλλον τους με χρήσιμες λειτουργίες και διαφορετικά χαρακτηριστικά. Επιπλέον, στο AndroidList θα βρείτε μια ποικιλία θεμάτων όλων των ειδών, για να διακοσμήσετε την οθόνη σας με πρωτότυπο τρόπο.

Βρείτε παρακάτω τα πέντε καλύτερα θέματα για τη νέα χρονιά, διακοσμήστε το smartphone μας με γιορτινά χαρακτηριστικά και υποδεχτείτε το 2020 στην οθόνη του Android σας!

  1. Christmas Rink Live Wallpaper

    Christmas Rink Live Wallpaper

    Αν θέλετε να μεταμορφώσετε την οθόνη του κινητού σας σε ένα γιορτινό παγοδρόμιο, το θέμα αυτό είναι η κατάλληλη επιλογή! Κάντε δωρεάν λήψη και επιλέξτε ένα από τα τρία διαφορετικά τοπία με τα πιο όμορφα στοιχεία, που σας προσφέρει η εφαρμογή. Επιπλέον, μπορείτε να επιλέξετε τους χαρακτήρες που θέλετε, να τους διαμορφώσετε όπως επιθυμείτε και να τους δείτε να κινούνται με ταχύτητα στο παγοδρόμιο της οθόνης σας.

  2. Snowfall Live Wallpaper

    Snowfall Live Wallpaper

    Αν τώρα θέλετε να φέρετε το χειμώνα στην οθόνη του Android σας, η εφαρμογή αυτή είναι για εσάς. Με το χειμωνιάτικο αυτό θέμα μπορείτε να προσθέσετε στην οθόνη σας κινούμενα στοιχεία 2D και 3D, όπως νιφάδες χιονιού και παγωμένα τοπία. Η εφαρμογή είναι συμβατή με τις περισσότερες εκδόσεις Android και εξοικονομεί μπαταρία όταν η συσκευή είναι αδρανής.

  3. Νέο Έτος Πυροτεχνήματα LWP

    Νέο Έτος Πυροτεχνήματα LWP

    Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να γιορτάσετε την Πρωτοχρονιά, παρά μόνο με πυροτεχνήματα! Και μπορείτε να ρίξετε πολύχρωμα πυροτεχνήματα και στην οθόνη του κινητού σας. Κάντε δωρεάν λήψη στο smartphone σας, προσθέστε το πιο εντυπωσιακό θέμα της Πρωτοχρονιάς στην οθόνη σας και επιλέξτε σε ποιο σημείο της οθόνης σας θέλετε να ρίξετε τα πυροτεχνήματα.

  4. New Year GO Launcher Theme

    New Year GO Launcher Theme

    Με τον launcher αυτό θα είστε σε θέση να διαμορφώσετε ολοκληρωτικά το περιβάλλον της συσκευής σας με τα πιο γιορτινά στοιχεία. Βρείτε όμορφα εικονίδια, πρωτότυπες ταπετσαρίες, διαμορφώστε τους φακέλους σας και υποδεχτείτε το νέο έτος με τον πιο γιορτινό τρόπο. Η εφαμογή λειτουργεί με τον GO Launcher, που μπορείτε επίσης να κατεβάσετε δωρεάν.

  5. XPERIA™ Christmas Theme

    XPERIA™ Christmas Theme

    Οι χρήστες συσκευών XPERIA θα ενθουσιαστούν με αυτό το όμορφο θέμα, που θα δώσει στο Android smartphone σας μια γιορτινή νότα. Η εφαρμογή προσφέρει πάνω από 300 γιορτινά στοιχεία για τη διαμόρφωση του κινητού σας, από εικονίδια και ταπετσαρίες, μέχρι πρωτότυπες οθόνες κλειδώματος και γιορτινά κουμπιά. Επιλέξτε αυτά που προτιμάτε και γιορτάστε το 2020!

Οι Καλύτερες Εφαρμογές Δημιουργίας Εικονιδίων για Android
Οι Καλύτερες Εφαρμογές Δημιουργίας Εικονιδίων για Android

Θέλετε να δώσετε μια νέα εμφάνιση στο περιβάλλον του Android σας; Δοκιμάστε να δημιουργήσετε και να αντικαταστήσετε τα εικονίδια των αγαπημένων σας εφαρμογών! Τα εικονίδια των εφαρμογών του Android μας είναι πάντοτε τα ίδια, με λίγες μόνο αλλαγές στον σχεδιασμό τους. Αυτό που…

Οι Καλύτερες Εφαρμογές Διαμόρφωσης για Android με τις Περισσότερες Αναζητήσεις
Οι Καλύτερες Εφαρμογές Διαμόρφωσης για Android με τις Περισσότερες Αναζητήσεις

Θέλετε να δώσετε στο Android σας μια ξεχωριστή εμφάνιση; Δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε μια εφαρμογή διαμόρφωσης, που σας επιτρέπει να προσαρμόζετε το περιβάλλον της συσκευής σας με τα χαρακτηριστικά που θέλετε. Τα Android ξεχωρίζουν από τις υπόλοιπες συσκευές κινητής τηλεφωνία…

Οι Καλύτερες Εφαρμογές για να Δημιουργήσετε τις Δικές σας Ταπετσαρίες
Οι Καλύτερες Εφαρμογές για να Δημιουργήσετε τις Δικές σας Ταπετσαρίες

Θέλετε να ανανεώσετε το Android σας με μια νέα εμφάνιση; Δοκιμάστε να δημιουργήσετε τη δική σας ξεχωριστή ταπετσαρία στην οθόνη σας! Τα Android διαφέρουν από τις υπόλοιπες συσκευές της αγοράς, καθώς σας επιτρέπουν να διαμορφώσετε ολοκληρωτικά το περιβάλλον τους. Μπορείτε να ε…

WhatsApp Plus: Τι είναι και σε τι διαφέρει από το WhatsApp
WhatsApp Plus: Τι είναι και σε τι διαφέρει από το WhatsApp

Αν είστε λάτρεις της εφαρμογής του WhatsApp, ίσως ήδη να έχετε ακουστά την εφαρμογή WhatsApp Plus που είναι διαθέσιμη για συσκευές Android. To WhatsApp Plus είναι μια ανεπίσημη εφαρμογή του WhatsApp, που σας προσφέρει όμως πολλές και ενδιαφέρουσες δυνατότητες για να βελτιώσετ…

Οι Καλύτερες Εφαρμογές με Ταπετσαρίες για τις Συνομιλίες του WhatsApp
Οι Καλύτερες Εφαρμογές με Ταπετσαρίες για τις Συνομιλίες του WhatsApp

Το WhatsApp είναι μία από τις κορυφαίες εφαρμογές επικοινωνίας, που επιτρέπει στους χρήστες του να συνομιλούν δωρεάν, έχοντας μόνο μια σύνδεση στο διαδίκτυο. Το δωρεάν εργαλείο σας επιτρέπει να ανταλλάζετε μηνύματα, φωτογραφίες, αυτοκόλλητα, ηχητικές εγγραφές και άλλα πολλά, …