Τα Καλύτερα Παιχνίδια του Δεκεμβρίου: Pocket World 3D, Hotel Empire Tycoon

Θέλετε να κατεβάσετε τα καλύτερα παιχνίδια του Δεκεμβρίου στο Android σας; Ρίξτε μια ματιά στην παρακάτω λίστα δωρεάν εφαρμογών που συγκεντρώσαμε για εσάς!

Οι διακοπές των Χριστουγέννων ξεκίνησαν κι αν θέλετε να περάσετε τις γιορτές παίζοντας τα καλύτερα παιχνίδια της αγοράς στο smartphone σας, το AndroidList είναι εδώ για εσάς!

Η ομάδα μας συγκέντρωσε και σας παρουσιάζει παρακάτω τα πέντε κορυφαία παιχνίδια Android που ξεχώρισαν το μήνα που μας πέρασε. Βρείτε διασκεδαστικά παζλ, πρωτότυπους προσομοιωτές, συναρπαστικά .io και διασκεδάστε παίζοντας στο κινητό σας.

  1. Hotel Empire Tycoon - Idle Game Manager Simulator

    Hotel Empire Tycoon – Idle Game Manager Simulator

    Στο διασκεδαστικό αυτό παιχνίδι Tycoon καλείστε να δημιουργήσετε την αυτοκρατορία ξενοδοχείων σας από το μηδέν. Ξεκινήστε με ένα μικρό ξενοδοχείο και επεκτείνετε το σταδιακά με νέα δωμάτια. Eπιμεληθείτε τη διακόσμηση του ξενοδοχείου, προσλάβετε το προσωπικό που χρειάζεστε και βάλτε τα δυνατά σας για να φτάσετε την επιχείρησή σας στην κορυφή!

  2. Brain Test: Tricky Puzzles

    Brain Test: Tricky Puzzles

    Αν σας αρέσουν τα παζλ λογικής, που δοκιμάζουν τις ικανότητές σας, το διασκεδαστικό αυτό παιχνίδι είναι για εσάς! Εδώ θα βρείτε μια ποικιλία παιχνιδιών παζλ, που θα πρέπει να σκεφτείτε καλά πώς μπορείτε να τα λύσετε. Παίξτε το κλασικό sudoku, λύστε δύσκολους γρίφους και δώστε απαντήσεις σε πρωτότυπα κουίζ, σε ένα παιχνίδι για όλη την οικογένεια!

  3. Worms Zone .io - Voracious Snake

    Worms Zone .io – Voracious Snake

    Αν είστε λάτρεις των παιχνιδιών .io και αναζητάτε μια νέα πλατφόρμα για να δοκιμάσετε τις ικανότητές σας, δε χρειάζετε να ψάχνετε άλλο! Το Worms Zone είναι μια από τις καλύτερες επιλογές του είδους, όπου ο στόχος σας, όπως και στα άλλα παιχνίδια .io είναι απλός: θα πρέπει να μεταμορφωθείτε σε ένα σκουλήκι που συνεχώς επεκτείνεται και να αποφύγετε τα εμπόδια.

  4. Om Nom: Merge

    Om Nom: Merge

    Ο Om Nom επιστρέφει με ένα νέο παιχνίδι που θα διασκεδάσει μικρούς και μεγάλους! Ο στόχος σας σε αυτό το παζλ είναι να βρείτε όλα τα φρούτα που είναι διασκορπισμένα στο δάσος για να κερδίσετε όλο και περισσότερα νομίσματα. Η νέα έκδοση του δημοφιλούς παιχνιδιού σας επιτρέπει να συνδυάσετε διαφορετικά τέρατα που θα σας βοηθήσουν στην αποστολή σας.

  5. Pocket World 3D - assemble the buildings

    Pocket World 3D – assemble the buildings

    Οι χρήστες Android που αγαπούν τα παιχνίδια δημιουργίας κόσμων, θα ενθουσιαστούν με αυτό το νέο παιχνίδι! Στο Pocket World 3D μπαίνετε σε έναν 3D κόσμο φαντασίας, όπου θα πρέπει να δημιουργήσετε από το μηδέν όλα του τα κτίρια. Δημιουργήστε σπίτια, μαγαζιά, γέφυρες, αλλά και διεθνή μνημεία και διασκεδάστε παίζοντας σε ένα καλοσχεδιασμένο 3D περιβάλλον.

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Mahjong για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Mahjong για Android που Πρέπει να Παίξετε

Είστε φανατικοί του αγαπημένου παιχνιδιού Mahjong; Θέλετε να δοκιμάσετε τις ικανότητες σας στο Android σας; Οι σημερινές μας επιλογές είναι για εσάς! Το Mahjong είναι ένα κινέζικο παιχνίδι παζλ που θυμίζει λίγο την Πασιέντζα, αλλά χωρίς τράπουλα. Η αυθεντική έκδοση του παιχνι…

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Όπως το Hogwarts Legacy για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Όπως το Hogwarts Legacy για Android που Πρέπει να Παίξετε

Θέλετε να ζήσετε τη μαγεία των ιστοριών του Χάρι Πότερ στο Android σας; Παρακάτω θα βρείτε φοβερά παιχνίδια όπως το Hogwarts Legacy για να κατεβάσετε στο Android σας! Οι ιστορίες του Χάρι Πότερ έχουν μεγαλώσει γενιές και γενιές, κι αν είστε λάτρεις των παιχνιδιών με πρωταγωνι…

Τα Καλύτερα Παιχνίδια ASMR για Android για Απόλυτη Χαλάρωση
Τα Καλύτερα Παιχνίδια ASMR για Android για Απόλυτη Χαλάρωση

Θέλετε να χαλαρώσετε μετά από μια δύσκολη μέρα στη δουλειά; Σας αρέσει να βλέπετε περιεχόμενο ASMR κάθε είδους στο Android σας; Η σημερινή μας λίστα παιχνιδιών είναι για εσάς! Το περιεχόμενο ASMR βρίσκεται πλέον παντού! Από βίντεο στο YouTube και τα κοινωνικά δίκτυα, μέχρι εφ…

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Προσομοίωσης Τρένων για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Προσομοίωσης Τρένων για Android που Πρέπει να Παίξετε

Είστε φανατικοί των τρένων; Δοκιμάστε να κατεβάσετε και να παίξετε δωρεάν ένα παιχνίδι προσομοίωσης στο smartphone σας! Τα τρένα εντυπωσιάζουν κυρίως το αντρικό κοινό όλων των ηλικιών, και πρόκειται για μια εξαιρετικά ξεχωριστή κατηγορία παιχνιδιών, που δε θα μπορούσε να λείπ…

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Marvel για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Marvel για Android που Πρέπει να Παίξετε

Θέλετε να δοκιμάσετε τις ικανότητες σας ως υπερήρωες; Δοκιμάστε να παίξετε ένα από τα παρακάτω παιχνίδια της Marvel. Η Marvel εκτός από κόμιξ και κινηματογραφικά blockbuster προσφέρει ακόμη και δυναμικά παιχνίδια για το Android σας. Όπως μπορείτε να μαντέψετε, στα παιχνίδια α…