Οι καλύτερες εφαρμογές για να ενισχύσετε τα κουμπιά του Android σας

Αντιμετωπίζετε πρόβλημα με τα κουμπιά του Android σας; Ή μήπως απλά θέλετε να ενισχύσετε τη λειτουργία τους; Τώρα μπορείτε να το κάνετε με τη βοήθεια των δωρεάν εργαλείων που θα βρείτε παρακάτω!

Τα Android ξεχωρίζουν από τις υπόλοιπες συσκευές της αγοράς, καθώς μας επιτρέπουν να επεξεργαζόμαστε και να διαμορφώνουμε το λειτουργικό τους περιβάλλον με τη βοήθεια πολλών και διάφορων εφαρμογών.

Αν θεωρείτε πως τα κουμπιά του Android σας είναι χαλασμένα ή εκτελούν περιορισμένες ενέργειες, υπάρχει τρόπος να τα ενισχύσετε για να γίνουν πιο λειτουργικά.

Βρείτε παρακάτω πέντε δημοφιλείς εφαρμογές για τη διαμόρφωση και ενίσχυση των κουμπιών στο smartphone σας και επιλέξτε τις λειτουργίες που θέλετε να εκτελούν!

Διαμόρφωση και ενίσχυση κουμπιών Android

  1. Button Mapper: Remap your keys

    Button Mapper: Remap your keys

    Με το χρήσιμο αυτό εργαλείο θα είστε σε θέση να διαμορφώσετε ολοκληρωτικά τις λειτουργίες όλων των κουμπιών του Android σας. Επιλέξτε αν θέλετε να ενεργοποιείτε το φακό της συσκευής σας πατώντας τα κουμπιά της έντασης, να ανοίγετε τις αγαπημένες σας εφαρμογές με διπλό χτύπημα στο κουμπί έναρξης ή ό,τι άλλο σας βολεύει καλύτερα.

  2. Assistive Touch for Android

    Assistive Touch for Android

    Το πρακτικό αυτό εργαλείο υπόσχεται να βελτιώσει τις επιδόσεις της συσκευής σας, εκτελώντας βασικής εντολές με πιο εύκολο και άμεσο τρόπο. Η εφαρμογή προσφέρει επιλογές εικονικών κουμπιών για να έχετε γρήγορη πρόσβαση σε λειτουργίες όπως το Bluetooth και το WiFi, αλλά και σε ρυθμίσεις της συσκευής ή στις αγαπημένες σας εφαρμογές.

  3. Soft keys - Back Buttons

    Soft keys – Back Buttons

    Αν τώρα αντιμετωπίζετε πρόβλημα με κάποια από τα κουμπιά της συσκευής σας, η εφαρμογή αυτή θα σας λύσει τα χέρια. Με το Soft Keys θα αποκτήσετε όλα τα κουμπιά του Android σας σε ψηφιακή μορφή, για γρήγορη πρόσβαση από την οθόνη σας. Επιπλέον, η εφαρμογή σας επιτρέπει να ρυθμίσετε τη θέση τους, αλλά και το χρώμα τους.

  4. Back Button - Assistive Touch

    Back Button – Assistive Touch

    Το συγκεκριμένο εργαλείο απευθύνεται σε χρήστες που είτε έχουν χαλασμένα κουμπιά, είτε έχουν συσκευές με μεγάλη οθόνη και δυσκολεύονται να πατήσουν το κουμπί έναρξης. Η εφαρμογή σας επιτρέπει να ενεργοποιήσετε ένα εικονικό κουμπί, να επιλέξετε τις λειτουργίες και το χρώμα του και να το τοποθετήσετε σε οποιοδήποτε σημείο της οθόνης.

  5. bxActions - Bixby Button Remapper

    bxActions – Bixby Button Remapper

    Αν τώρα είστε κάτοχος συσκευής Samsung Galaxy S8 ή S8+ το εργαλείο αυτό θα σας φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο! Διαμορφώνοντας το κουμπί Bixby μπορείτε να εκτελείτε ενέργειες, όπως λήψη φωτογραφιών, εκτέλεση εφαρμογών και ενεργοποιήση ξυπνητηριών. Η εφαρμογή προσφέρει τρεις διαφορετικές λειτουργίες και άμεση δυνατότητα απενεργοποίησης.

Πώς να Προσθέσετε ένα Κουμπί Επικοινωνίας στο Instagram
Πώς να Προσθέσετε ένα Κουμπί Επικοινωνίας στο Instagram

Χρησιμοποιείτε το Instagram για την επιχείρηση σας; Δοκιμάστε να προσθέσετε ένα κουμπί επικοινωνίας για να ενισχύσετε τη σχέση σας με τους πελάτες σας! Το Instagram είναι μια εφαρμογή με εκατομμύρια ενεργούς χρήστες, και αρκετοί από αυτούς χρησιμοποιούν την εφαρμογή για να πρ…

Πώς να Στείλετε Ένα Μήνυμα σε Πολλές Επαφές στο WhatsApp
Πώς να Στείλετε Ένα Μήνυμα σε Πολλές Επαφές στο WhatsApp

Θέλετε να στείλετε το ίδιο μήνυμα σε περισσότερες από μία επαφές του WhatsApp; Στο σημερινό μας άρθρο θα βρείτε μερικούς απλούς τρόπους για την αποστολή περιεχομένου σε πολλαπλούς χρήστες του WhatsApp. Η εφαρμογή του WhatsApp είναι ένα δωρεάν εργαλείο επικοινωνίας για την αντ…

Πώς να Κατεβάσετε Ήχους από το Instagram των Android
Πώς να Κατεβάσετε Ήχους από το Instagram των Android

Είδατε κάποιο βίντεο στο Instagram και θέλετε να κατεβάσετε τον ήχο του στο Android σας; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα απλά βήματα του σημερινού μας οδηγού για να αποθηκεύσετε όλους τους αγαπημένους σας ήχους στο Android σας! Η εφαρμογή του Instagram σας επιτρέπει να μοιράζεστ…

Τι Είναι το TikTok Shop και Πώς να το Χρησιμοποιήσετε
Τι Είναι το TikTok Shop και Πώς να το Χρησιμοποιήσετε

Το TikTok είναι ίσως το δημοφιλέστερο κοινωνικό δίκτυο σε όλο τον κόσμο, που προσφέρει όλο και περισσότερες λειτουργίες στους χρήστες του. Μία από αυτές τις λειτουργίες είναι και το TikTok Shop. Όπως λέει και το όνομα του, το TikTok Shop είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα εντός …

Πώς να Δείτε Ποιος Είδε το Βίντεό σας στο Instagram
Πώς να Δείτε Ποιος Είδε το Βίντεό σας στο Instagram

Η εφαρμογή του Instagram σας επιτρέπει να μοιράζεστε φωτογραφίες και βίντεο ως δημοσιεύσεις, reels, αλλά και ιστορίες στον λογαριασμό σας. Πώς μπορείτε όμως να μάθετε ποιος βλέπει το περιεχόμενο σας, και συγκεκριμένα τα βίντεο που μοιράζεστε στη δημοφιλή εφαρμογή; Το κορυφαίο…