Παγκόσμια Ημέρα Τηλεόρασης: Οι 5 Καλύτερες Εφαρμογές TV για το Android σας

Θέλετε να βλέπετε τα αγαπημένα σας τηλεοπτικά κανάλια στην οθόνη του Android σας; Οι παρακάτω εφαρμογές τηλεόρασης είναι για εσάς!

Στις 21 Νοεμβρίου γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Τηλεόρασης κι αν είστε φανατικοί των τηλεοπτικών σειρών και εκπομπών, μπορείτε τώρα να παρακολουθείτε το αγαπημένο σας τηλεοπτικό περιεχόμενο με εύκολο τρόπο στο Android σας!

Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα δωρεάν εργαλείο TV και θα μπορείτε να έχετε άμεση πρόσβαση σε ελληνικές ή ξένες σειρές, ταινίες και άλλο τηλεοπτικό περιεχόμενο, όπου και όποτε θέλετε!

Η ομάδα του AndroidList συγκέντρωσε και σας παρουσιάζει παρακάτω τις πέντε καλύτερες εφαρμογές TV για το Android σας για να παρακολουθείτε το αγαπημένο σας τηλεοπτικό περιεχόμενο στην οθόνη του smartphone σας!

 1. Greek TV Live

  Greek TV Live

  Πρόκειται για την πιο δημοφιλή εφαρμογή τηλεόρασης στην Ελλάδα, που σας επιτρέπει να βλέπετε όλα τα μεγάλα κανάλια απευθείας στο Android σας. Απλά κάντε δωρεάν λήψη της εφαρμογής, βεβαιωθείτε πώς έχετε μια καλή σύνδεση στο διαδίκτυο και παρακολουθήστε ζωντανά το πρόγραμμα των αγαπημένων σας τηλεοπτικών καναλιών στο smartphone σας.

 2. TzampaTV

  TzampaTV

  Μια επίσης καλή επιλογή για το ελληνικό τηλεοπτικό κοινό είναι και το TzampaTV. Όπως υποδηλώνει και το όνομά της, πρόκειται για μια εφαρμογή που σας δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθείτε ζωντανά όλα τα ελληνικά τηλεοπτικά κανάλια στο Android σας. Το δωρεάν αυτό εργαλείο προσφέρει ένα οργανωμένο περιβάλλον και απεριόριστη πρόσβαση σε όλα τα κανάλια.

 3. Hulu: Watch TV & Stream Movies

  Hulu: Watch TV & Stream Movies

  Αν τώρα προτιμάτε τις αμερικάνικες σειρές, δοκιμάστε να κατεβάσετε το Hulu στο Android σας. Πρόκειται για μια συνδρομητική υπηρεσία που προσφέρει πρόσβαση στις δημοφιλέστες τηλεοπτικές σειρές και εκπομπές της αμερικάνικης τηλεόρασης. Η εφαρμογή δεν είναι προς το παρόν επίσημα διαθέσιμη στο ελληνικό κοινό, αλλά μπορείτε να κάνετε χρήσης της μέσω VPN.

 4. MobiTV - Watch TV Live

  MobiTV – Watch TV Live

  Το MobiTV προσφέρει πρόσβαση σε χιλιάδες μεγάλα κανάλια από όλο τον κόσμο. Βρείτε και παρακολουθήστε το περιεχόμενο δημοφιλών καναλιών, όπως το BBC και το ITV, και αποθηκεύστε τις αγαπημένες σας επιλογές σε μία λίστα αγαπημένων. Επιπλέον, η εφαρμογή σας επιτρέπει να κάνετε εγγραφή των αγαπημένων σας σειρών και εκπομπών, ώστε να μη χάνετε κανένα επεισόδιο.

 5. Netflix

  Netflix

  Από τη λίστα μας δε θα μπορούσε να λείπει το Netflix. Το αγαπημένο διαδικτυακό συνδρομητικό κανάλι προσφέρει απεριόριστη πρόσβαση σε ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές στο tablet ή το τηλέφωνο σας. Η εφαρμογή σας επιτρέπει να βλέπετε τις αγαπημένες σας επιλογές όποτε θέλετε, ενώ ακόμη ανανεώνεται συχνά με νέο και ενδιαφέρον περιεχόμενο.

Πώς να Ενεργοποιήσετε Κρυπτογραφημένα Αντίγραφα Ασφαλείας στο WhatsApp
Πώς να Ενεργοποιήσετε Κρυπτογραφημένα Αντίγραφα Ασφαλείας στο WhatsApp

Το WhatsApp είναι το κορυφαίο εργαλείο επικοινωνίας που επιτρέπει στους χρήστες του να ανταλλάσσουν μηνύματα και άλλου είδους περιεχόμενο, εντελώς δωρεάν, έχοντας μόνο μια σύνδεση στο Διαδίκτυο. Η δημοφιλής εφαρμογή κάνει την επικοινωνία μας ακόμη πιο εύκολη, προσφέροντας νέε…

Οι Καλύτερες Εφαρμογές Ανάγνωσης για να Έχετε τα Βιβλία σας Πάντα Μαζί σας
Οι Καλύτερες Εφαρμογές Ανάγνωσης για να Έχετε τα Βιβλία σας Πάντα Μαζί σας

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από ένα καλό βιβλίο και αν είστε κι εσείς λάτρεις των βιβλίων το σημερινό μας άρθρο είναι για εσάς! Τα Android εκτός από τηλέφωνα είναι χρήσιμα πολυεργαλεία ψυχαγωγίας, που σας επιτρέπουν μεταξύ άλλων να διαβάζετε τα αγαπημένα σας βιβλία σε μορφή e…

Πώς να Προσθέσετε Φωνητικά Εφέ και Autotune στο TikTok
Πώς να Προσθέσετε Φωνητικά Εφέ και Autotune στο TikTok

Θέλετε να γίνετε αστέρι του TikTok; Δοκιμάστε να τραγουδήσετε με τη λειτουργία autotune και να προσθέσετε πρωτότυπα φωνητικά εφέ στις δημιουργίες σας! Αν χρησιμοποιείτε την εφαρμογή του TikTok ίσως ήδη να γνωρίζετε πως πολλοί χρήστες τραγουδούν σε απόλυτο συγχρονισμό τα αγαπη…

Οι Καλύτερες Εφαρμογές Auto Tune για Android που Πρέπει να Κατεβάσετε
Οι Καλύτερες Εφαρμογές Auto Tune για Android που Πρέπει να Κατεβάσετε

Είστε επαγγελματίες ή ερασιτέχνες τραγουδιστές; Οι παρακάτω εφαρμογές που συγκεντρώσαμε είναι για εσάς! Στο Androidlist θα βρείτε μια ποικιλία μουσικών εφαρμογών όλων των ειδών για επαγγελματίες μουσικούς, αλλά και για τραγουδιστές που ξεκινούν τώρα την καριέρα τους και αναζη…

Πώς να Αλλάξετε το Εικονίδιο της Ομάδας σας στο WhatsApp του Android σας
Πώς να Αλλάξετε το Εικονίδιο της Ομάδας σας στο WhatsApp του Android σας

Αν χρησιμοποιείτε το WhatsApp για να συνομιλείτε με τους φίλους σας σε ομάδες στο σημερινό μας άρθρο θα μάθετε πως μπορείτε να δώσετε μια ευχάριστη νότα στις συνομιλίες σας, αλλάζοντας το εικονίδιο του γκρουπ σας. Οι ομάδες του WhatsApp είναι ιδιαίτερα χρήσιμες σε χρήστες που…