Παγκόσμια Ημέρα Τηλεόρασης: Οι 5 Καλύτερες Εφαρμογές TV για το Android σας

Θέλετε να βλέπετε τα αγαπημένα σας τηλεοπτικά κανάλια στην οθόνη του Android σας; Οι παρακάτω εφαρμογές τηλεόρασης είναι για εσάς!

Στις 21 Νοεμβρίου γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Τηλεόρασης κι αν είστε φανατικοί των τηλεοπτικών σειρών και εκπομπών, μπορείτε τώρα να παρακολουθείτε το αγαπημένο σας τηλεοπτικό περιεχόμενο με εύκολο τρόπο στο Android σας!

Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα δωρεάν εργαλείο TV και θα μπορείτε να έχετε άμεση πρόσβαση σε ελληνικές ή ξένες σειρές, ταινίες και άλλο τηλεοπτικό περιεχόμενο, όπου και όποτε θέλετε!

Η ομάδα του AndroidList συγκέντρωσε και σας παρουσιάζει παρακάτω τις πέντε καλύτερες εφαρμογές TV για το Android σας για να παρακολουθείτε το αγαπημένο σας τηλεοπτικό περιεχόμενο στην οθόνη του smartphone σας!

 1. Greek TV Live

  Greek TV Live

  Πρόκειται για την πιο δημοφιλή εφαρμογή τηλεόρασης στην Ελλάδα, που σας επιτρέπει να βλέπετε όλα τα μεγάλα κανάλια απευθείας στο Android σας. Απλά κάντε δωρεάν λήψη της εφαρμογής, βεβαιωθείτε πώς έχετε μια καλή σύνδεση στο διαδίκτυο και παρακολουθήστε ζωντανά το πρόγραμμα των αγαπημένων σας τηλεοπτικών καναλιών στο smartphone σας.

 2. TzampaTV

  TzampaTV

  Μια επίσης καλή επιλογή για το ελληνικό τηλεοπτικό κοινό είναι και το TzampaTV. Όπως υποδηλώνει και το όνομά της, πρόκειται για μια εφαρμογή που σας δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθείτε ζωντανά όλα τα ελληνικά τηλεοπτικά κανάλια στο Android σας. Το δωρεάν αυτό εργαλείο προσφέρει ένα οργανωμένο περιβάλλον και απεριόριστη πρόσβαση σε όλα τα κανάλια.

 3. Hulu: Watch TV & Stream Movies

  Hulu: Watch TV & Stream Movies

  Αν τώρα προτιμάτε τις αμερικάνικες σειρές, δοκιμάστε να κατεβάσετε το Hulu στο Android σας. Πρόκειται για μια συνδρομητική υπηρεσία που προσφέρει πρόσβαση στις δημοφιλέστες τηλεοπτικές σειρές και εκπομπές της αμερικάνικης τηλεόρασης. Η εφαρμογή δεν είναι προς το παρόν επίσημα διαθέσιμη στο ελληνικό κοινό, αλλά μπορείτε να κάνετε χρήσης της μέσω VPN.

 4. MobiTV - Watch TV Live

  MobiTV – Watch TV Live

  Το MobiTV προσφέρει πρόσβαση σε χιλιάδες μεγάλα κανάλια από όλο τον κόσμο. Βρείτε και παρακολουθήστε το περιεχόμενο δημοφιλών καναλιών, όπως το BBC και το ITV, και αποθηκεύστε τις αγαπημένες σας επιλογές σε μία λίστα αγαπημένων. Επιπλέον, η εφαρμογή σας επιτρέπει να κάνετε εγγραφή των αγαπημένων σας σειρών και εκπομπών, ώστε να μη χάνετε κανένα επεισόδιο.

 5. Netflix

  Netflix

  Από τη λίστα μας δε θα μπορούσε να λείπει το Netflix. Το αγαπημένο διαδικτυακό συνδρομητικό κανάλι προσφέρει απεριόριστη πρόσβαση σε ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές στο tablet ή το τηλέφωνο σας. Η εφαρμογή σας επιτρέπει να βλέπετε τις αγαπημένες σας επιλογές όποτε θέλετε, ενώ ακόμη ανανεώνεται συχνά με νέο και ενδιαφέρον περιεχόμενο.

Οι Καλύτερες Εφαρμογές Παραγωγικότητας και Διαχείρισης Χρόνου για Android
Οι Καλύτερες Εφαρμογές Παραγωγικότητας και Διαχείρισης Χρόνου για Android

Η εργασία από το σπίτι δεν είναι εύκολη υπόθεση κι αν δυσκολεύεστε να ισορροπήσετε την προσωπική και επαγγελματική σας ζωή, οι παρακάτω εφαρμογές που συγκεντρώσαμε για εσάς μπορεί να σας φανούν χρήσιμες. Η πανδημία του κορονοϊού οδήγησε πολλούς Έλληνες να εργάζονται πλέον από…

Πώς να Δημιουργήσετε Κινούμενα Αυτοκόλλητα με Ήχο στο WhatsApp
Πώς να Δημιουργήσετε Κινούμενα Αυτοκόλλητα με Ήχο στο WhatsApp

Χρησιμοποιείτε το WhatsApp για την επικοινωνία σας; Δοκιμάστε να ανταλλάξετε αστεία αυτοκόλλητα με ήχο στις συνομιλίες σας! Η εφαρμογή του WhatsApp είναι μία από τις δημοφιλέστερες εφαρμογές επικοινωνίας, με εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο. Το δωρεάν εργαλείο σας επιτρέπ…

Πώς να Κλειδώσετε την Οθόνη Αφής του Android σας όταν Βλέπετε Βίντεο
Πώς να Κλειδώσετε την Οθόνη Αφής του Android σας όταν Βλέπετε Βίντεο

Πολλοί χρήστες Android χρησιμοποιούν τις συσκευές τους για να βλέπουν βίντεο στο YouΤube ή σε άλλες εφαρμογές πολυμέσων. Αυτό που μπορεί να μη γνωρίζουν είναι πως τα Android μας επιτρέπουν να κλειδώνουμε την οθόνη αφής όταν παρακολουθούμε βίντεο. Η λειτουργία αυτή είναι ιδιαί…

Οι Καλύτερες Εφαρμογές Ειδήσεων για την Ενημέρωσή σας
Οι Καλύτερες Εφαρμογές Ειδήσεων για την Ενημέρωσή σας

Θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα και τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Android σας; Δοκιμάστε μία από τις παρακάτω δωρεάν εφαρμογές ενημέρωσης κάνοντας λήψη στο κινητό σας! Στις μέρες μας, οι περισσότεροι από εμάς μαθαίνουμε όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις …

Πώς να επεξεργαστείτε μια ιστορία του Instagram αφού τη δημοσιεύσετε
Πώς να επεξεργαστείτε μια ιστορία του Instagram αφού τη δημοσιεύσετε

Το Instagram είναι μία από τις δημοφιλέστερες εφαρμογές με εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο. Το δωρεάν αυτό εργαλείο επικοινωνίας σας επιτρέπει, μεταξύ άλλων, να μοιράζεστε φωτογραφίες και βίντεο, τόσο σε δημοσιεύσεις, όσο και σε ιστορίες. Οι ιστορίες του Instagram, ή Ins…