Παγκόσμια Ημέρα Τηλεόρασης: Οι 5 Καλύτερες Εφαρμογές TV για το Android σας

Θέλετε να βλέπετε τα αγαπημένα σας τηλεοπτικά κανάλια στην οθόνη του Android σας; Οι παρακάτω εφαρμογές τηλεόρασης είναι για εσάς!

Στις 21 Νοεμβρίου γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Τηλεόρασης κι αν είστε φανατικοί των τηλεοπτικών σειρών και εκπομπών, μπορείτε τώρα να παρακολουθείτε το αγαπημένο σας τηλεοπτικό περιεχόμενο με εύκολο τρόπο στο Android σας!

Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα δωρεάν εργαλείο TV και θα μπορείτε να έχετε άμεση πρόσβαση σε ελληνικές ή ξένες σειρές, ταινίες και άλλο τηλεοπτικό περιεχόμενο, όπου και όποτε θέλετε!

Η ομάδα του AndroidList συγκέντρωσε και σας παρουσιάζει παρακάτω τις πέντε καλύτερες εφαρμογές TV για το Android σας για να παρακολουθείτε το αγαπημένο σας τηλεοπτικό περιεχόμενο στην οθόνη του smartphone σας!

 1. Greek TV Live

  Greek TV Live

  Πρόκειται για την πιο δημοφιλή εφαρμογή τηλεόρασης στην Ελλάδα, που σας επιτρέπει να βλέπετε όλα τα μεγάλα κανάλια απευθείας στο Android σας. Απλά κάντε δωρεάν λήψη της εφαρμογής, βεβαιωθείτε πώς έχετε μια καλή σύνδεση στο διαδίκτυο και παρακολουθήστε ζωντανά το πρόγραμμα των αγαπημένων σας τηλεοπτικών καναλιών στο smartphone σας.

 2. TzampaTV

  TzampaTV

  Μια επίσης καλή επιλογή για το ελληνικό τηλεοπτικό κοινό είναι και το TzampaTV. Όπως υποδηλώνει και το όνομά της, πρόκειται για μια εφαρμογή που σας δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθείτε ζωντανά όλα τα ελληνικά τηλεοπτικά κανάλια στο Android σας. Το δωρεάν αυτό εργαλείο προσφέρει ένα οργανωμένο περιβάλλον και απεριόριστη πρόσβαση σε όλα τα κανάλια.

 3. Hulu: Watch TV & Stream Movies

  Hulu: Watch TV & Stream Movies

  Αν τώρα προτιμάτε τις αμερικάνικες σειρές, δοκιμάστε να κατεβάσετε το Hulu στο Android σας. Πρόκειται για μια συνδρομητική υπηρεσία που προσφέρει πρόσβαση στις δημοφιλέστες τηλεοπτικές σειρές και εκπομπές της αμερικάνικης τηλεόρασης. Η εφαρμογή δεν είναι προς το παρόν επίσημα διαθέσιμη στο ελληνικό κοινό, αλλά μπορείτε να κάνετε χρήσης της μέσω VPN.

 4. MobiTV - Watch TV Live

  MobiTV – Watch TV Live

  Το MobiTV προσφέρει πρόσβαση σε χιλιάδες μεγάλα κανάλια από όλο τον κόσμο. Βρείτε και παρακολουθήστε το περιεχόμενο δημοφιλών καναλιών, όπως το BBC και το ITV, και αποθηκεύστε τις αγαπημένες σας επιλογές σε μία λίστα αγαπημένων. Επιπλέον, η εφαρμογή σας επιτρέπει να κάνετε εγγραφή των αγαπημένων σας σειρών και εκπομπών, ώστε να μη χάνετε κανένα επεισόδιο.

 5. Netflix

  Netflix

  Από τη λίστα μας δε θα μπορούσε να λείπει το Netflix. Το αγαπημένο διαδικτυακό συνδρομητικό κανάλι προσφέρει απεριόριστη πρόσβαση σε ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές στο tablet ή το τηλέφωνο σας. Η εφαρμογή σας επιτρέπει να βλέπετε τις αγαπημένες σας επιλογές όποτε θέλετε, ενώ ακόμη ανανεώνεται συχνά με νέο και ενδιαφέρον περιεχόμενο.

Πώς να στείλετε Soundmojis στο Facebook Messenger
Πώς να στείλετε Soundmojis στο Facebook Messenger

Σας αρέσει να ανταλλάζετε emojis στις συνομιλίες σας στο Facebook Messenger; Η νέα προσθήκη στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο υπόσχεται να σας διασκεδάσει! Ένα emoji αντιστοιχεί σε χίλιες λέξεις και οι δημιουργοί του Facebook φαίνεται να το γνωρίζουν καλά, καθώς αποφάσισαν να δώ…

Οι Καλύτερες Εφαρμογές για τη Λήψη και Δημιουργία των Minecraft Skins
Οι Καλύτερες Εφαρμογές για τη Λήψη και Δημιουργία των Minecraft Skins

To Minecraft είναι ένα από τα δημοφιλέστερα παιχνίδια όλων των εποχών που σας επιτρέπει να αφήσετε τη φαντασία σας ελεύθερη και να δημιουργήσετε τον δικό σας κόσμο από το μηδέν. Αν είστε φανατικοί παίκτες του κορυφαίου παιχνιδιού, ήδη θα γνωρίζετε πως μπορείτε να διαμορφώσετε…

Πώς να διαγράψετε μαζικά τις δημοσιεύσεις σας στο Facebook
Πώς να διαγράψετε μαζικά τις δημοσιεύσεις σας στο Facebook

Οι περισσότεροι χρήστες Android έχουν έναν λογαριασμό στο Facebook και ακόμη περισσότεροι χρήστες Android μπορεί να έχουν μετανιώσει για τις δημοσιεύσεις που μπορεί να κοινοποίησαν στο παρελθόν! Το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο συνεχίζει να έχει εκατομμύρια ενεργούς χρήστες παρά…

Πώς να Ανακτήσετε Πρόσφατα Διαγραμμένες Δημοσιεύσεις του Instagram
Πώς να Ανακτήσετε Πρόσφατα Διαγραμμένες Δημοσιεύσεις του Instagram

Χρησιμοποιείτε καθημερινά το Instagram; Στο άρθρο αυτό μπορείτε να μάθετε πώς μπορείτε να ανακτήσετε εύκολα τις πρόσφατα διαγραμμένες δημοσιεύσεις σας. Η εφαρμογή του Instagram αποτελεί μία από τις κορυφαίες εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης, που μας επιτρέπει να μοιραζόμαστε φω…

Πώς να Στείλετε Φωτογραφίες και Βίντεο που Εξαφανίζονται στο WhatsΑpp
Πώς να Στείλετε Φωτογραφίες και Βίντεο που Εξαφανίζονται στο WhatsΑpp

Η δημοφιλής εφαρμογή του WhatsApp σας επιτρέπει να ανταλλάζετε φωτογραφίες και βίντεο με τους συνομιλητές σας εντελώς δωρεάν. Και με τη νέα έκδοση beta της εφαρμογής μπορείτε πλέον να ανταλλάζετε και περιεχόμενο που θα εξαφανίζεται αυτόματα μετά την προβολή του. Πιο συγκεκριμ…