Παγκόσμια Ημέρα Τηλεόρασης: Οι 5 Καλύτερες Εφαρμογές TV για το Android σας

Θέλετε να βλέπετε τα αγαπημένα σας τηλεοπτικά κανάλια στην οθόνη του Android σας; Οι παρακάτω εφαρμογές τηλεόρασης είναι για εσάς!

Στις 21 Νοεμβρίου γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Τηλεόρασης κι αν είστε φανατικοί των τηλεοπτικών σειρών και εκπομπών, μπορείτε τώρα να παρακολουθείτε το αγαπημένο σας τηλεοπτικό περιεχόμενο με εύκολο τρόπο στο Android σας!

Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα δωρεάν εργαλείο TV και θα μπορείτε να έχετε άμεση πρόσβαση σε ελληνικές ή ξένες σειρές, ταινίες και άλλο τηλεοπτικό περιεχόμενο, όπου και όποτε θέλετε!

Η ομάδα του AndroidList συγκέντρωσε και σας παρουσιάζει παρακάτω τις πέντε καλύτερες εφαρμογές TV για το Android σας για να παρακολουθείτε το αγαπημένο σας τηλεοπτικό περιεχόμενο στην οθόνη του smartphone σας!

 1. Greek TV Live

  Greek TV Live

  Πρόκειται για την πιο δημοφιλή εφαρμογή τηλεόρασης στην Ελλάδα, που σας επιτρέπει να βλέπετε όλα τα μεγάλα κανάλια απευθείας στο Android σας. Απλά κάντε δωρεάν λήψη της εφαρμογής, βεβαιωθείτε πώς έχετε μια καλή σύνδεση στο διαδίκτυο και παρακολουθήστε ζωντανά το πρόγραμμα των αγαπημένων σας τηλεοπτικών καναλιών στο smartphone σας.

 2. TzampaTV

  TzampaTV

  Μια επίσης καλή επιλογή για το ελληνικό τηλεοπτικό κοινό είναι και το TzampaTV. Όπως υποδηλώνει και το όνομά της, πρόκειται για μια εφαρμογή που σας δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθείτε ζωντανά όλα τα ελληνικά τηλεοπτικά κανάλια στο Android σας. Το δωρεάν αυτό εργαλείο προσφέρει ένα οργανωμένο περιβάλλον και απεριόριστη πρόσβαση σε όλα τα κανάλια.

 3. Hulu: Watch TV & Stream Movies

  Hulu: Watch TV & Stream Movies

  Αν τώρα προτιμάτε τις αμερικάνικες σειρές, δοκιμάστε να κατεβάσετε το Hulu στο Android σας. Πρόκειται για μια συνδρομητική υπηρεσία που προσφέρει πρόσβαση στις δημοφιλέστες τηλεοπτικές σειρές και εκπομπές της αμερικάνικης τηλεόρασης. Η εφαρμογή δεν είναι προς το παρόν επίσημα διαθέσιμη στο ελληνικό κοινό, αλλά μπορείτε να κάνετε χρήσης της μέσω VPN.

 4. MobiTV - Watch TV Live

  MobiTV – Watch TV Live

  Το MobiTV προσφέρει πρόσβαση σε χιλιάδες μεγάλα κανάλια από όλο τον κόσμο. Βρείτε και παρακολουθήστε το περιεχόμενο δημοφιλών καναλιών, όπως το BBC και το ITV, και αποθηκεύστε τις αγαπημένες σας επιλογές σε μία λίστα αγαπημένων. Επιπλέον, η εφαρμογή σας επιτρέπει να κάνετε εγγραφή των αγαπημένων σας σειρών και εκπομπών, ώστε να μη χάνετε κανένα επεισόδιο.

 5. Netflix

  Netflix

  Από τη λίστα μας δε θα μπορούσε να λείπει το Netflix. Το αγαπημένο διαδικτυακό συνδρομητικό κανάλι προσφέρει απεριόριστη πρόσβαση σε ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές στο tablet ή το τηλέφωνο σας. Η εφαρμογή σας επιτρέπει να βλέπετε τις αγαπημένες σας επιλογές όποτε θέλετε, ενώ ακόμη ανανεώνεται συχνά με νέο και ενδιαφέρον περιεχόμενο.

Πώς να Απενεργοποιήσετε τα Άμεσα Μηνύματα Βίντεο στο WhatsApp
Πώς να Απενεργοποιήσετε τα Άμεσα Μηνύματα Βίντεο στο WhatsApp

Αν χρησιμοποιείτε την εφαρμογή του WhatsApp για την επικοινωνίας σας, ίσως να γνωρίζετε πως η δημοφιλής εφαρμογή επικοινωνίας σας επιτρέπει να δημιουργείτε και να μοιράζεστε άμεσα μηνύματα βίντεο με τους συνομιλητές σας. Τι γίνεται όμως αν δε θέλετε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τ…

Πώς να Επαναφέρετε τον Αλγόριθμο του TikTok για να Λαμβάνετε Νέες Προτάσεις
Πώς να Επαναφέρετε τον Αλγόριθμο του TikTok για να Λαμβάνετε Νέες Προτάσεις

Η εφαρμογή του TikTok προσφέρει μια ποικιλία βίντεο που μπορείτε να παρακολουθείτε για αμέτρητες ώρες. Πώς μπορείτε όμως να λαμβάνετε νέο περιεχόμενο όταν οι προτάσεις της εφαρμογής είναι επαναλαμβανόμενες; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα βήματα που σας παρουσιάζουμε στον σημερι…

Οι Καλύτερες Δωρεάν Εφαρμογές Τιμολογίων για Μικρές Επιχειρήσεις
Οι Καλύτερες Δωρεάν Εφαρμογές Τιμολογίων για Μικρές Επιχειρήσεις

Θέλετε να βάλετε τα λογιστικά σας σε τάξη και να κόβετε εύκολα τιμολόγια για την επιχείρησή σας; Παρακάτω θα βρείτε μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές τιμολογίων που μπορεί να σας φανούν χρήσιμες. Τα λογιστικά δεν είναι πάντα εύκολη υπόθεση, κι αν έχετε αποφασίσει να τα διαχ…

Πώς να Κάνετε Συνεργασίες στο Instagram για να Ενισχύσετε το Κοινό σας
Πώς να Κάνετε Συνεργασίες στο Instagram για να Ενισχύσετε το Κοινό σας

Η εφαρμογή του Instagram προσφέρει στους χρήστες του τη δυνατότητα δημιουργίας και κοινοποίησης δημοσιεύσεων μεταξύ δύο λογαριασμών. Αν αναρωτιέστε πώς μπορείτε κι εσείς να μοιραστείτε μια δημοσίευση με κάποιον άλλον χρήστη της εφαρμογής, δοκιμάστε τα παρακάτω βήματα. Το Inst…

Πώς να Ελέγξετε το Ιστορικό Σύνδεσης στο Telegram των Android
Πώς να Ελέγξετε το Ιστορικό Σύνδεσης στο Telegram των Android

Ανησυχείτε για την ασφάλεια του λογαριασμού σας στο Telegram; Ακολουθήστε τα βήματα που σας παρουσιάζουμε στον σημερινό μας οδηγό για να ελέγξετε το ιστορικό σύνδεσης του λογαριασμού σας στη δημοφιλή εφαρμογή. Το Telegram προσφέρει πολλές χρήσιμες λειτουργίες για την ενίσχυση…