Πώς να χρησιμοποιήσετε Memoji στο WhatsApp του Android σας

Θέλετε να χρησιμοποιήσετε τα διασκεδαστικά αυτοκόλλητα Memoji στο WhatsApp του Android σας; Μάθετε παρακάτω τον τρόπο!

Τα Memoji είναι τα επίσημα αυτοκόλλητα emoji των iPhone, που σας επιτρέπουν να τα διαμορφώσετε όπως επιθυμείτε, ώστε να σας μοιάζουν όσο το δυνατόν περισσότερο.

Η διασκεδαστική αυτή λειτουργία της Apple είναι δυστυχώς διαθέσιμη μόνο σε χρήστες iPhone. Αλλά υπάρχει τρόπος να χρησιμοποιήσετε τα Memoji στο Android σας και συγκεκριμένα στο WhatsApp.

Απλά ακολουθήστε τα βήματα που σας παρουσιάζουμε παρακάτω και ξεκινήστε να μοιράζεστε τα Memoji σας με τους φίλους σας. Να θυμάστε πώς η μέθοδος που σας προτείνουμε απαιτεί τη χρήση συσκευής iPhone από εσάς ή τους φίλους σας.

Δημιουργία Memoji σε iPhone

Για να δημιουργήσετε και να μοιραστείτε τα δικά σας Memoji θα πρέπει πρώτα να αποκτήσετε -εσείς ή κάποιος φίλος σας- πρόσβαση σε iPhone. Στη συνέχεια, θα πρέπει να κάνετε τα εξής:

  • Ανοίξτε τα iMessages σε ένα iPhone.
  • Πατήστε το σύμβολο των Animoji με το μαϊμουδάκι.
  • Επιλέξτε Νέο Memoji.
  • Δημιουργήστε το Memoji που θέλετε και κάντε αποθήκευση.

Το αυτοκόλλητο που δημιουργήσατε θα αποθηκευτεί αυτόματα στα πακέτα αυτοκόλλητων του iPhone. Αν δεν έχετε έσεις iPhone, ζητήστε από κάποιο φίλο σας να κάνει τα παραπάνω βήματα για εσάς.

Χρήση Memoji στο WhatsApp του Android σας

Για να στείλετε τα Memoji στις συνομιλίες του WhatsApp στο Android σας, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

  • Ανοίξτε το WhatsApp στο iPhone που χρησιμοποιήσατε.
  • Ξεκινήστε μια συνομιλία με τον Android λογαριασμό σας.
  • Πατήστε στο πεδίο κειμένου και βρείτε την επιλογή emoji.
  • Βρείτε το Memoji που δημιουργήσατε και κάντε αποστολή.

Μόλις ολοκληρώσετε τις παραπάνω ενέργειες, πάρτε στα χέρια σας το Android σας και κάντε τα εξής:

  • Πατήστε παρατεταμένα πάνω στα Memoji που λάβατε.
  • Επιλέξτε Προσθήκη στα Αγαπημένα.
  • Τα Memoji σας θα αποθηκευτούν στα αυτοκόλλητα του WhatsApp για μελλοντική χρήση.

Να θυμάστε πώς μπορείτε να στείλετε και να αποθηκεύσετε περισσότερα από ένα Memoji στο Android σας. Μπορεί ο τρόπος αυτός να είναι κάπως σύνθετος, αλλά λειτουργεί σε όλες τις συσκευές Android. Διαφορετικά, μπορείτε να κατεβάσετε μια εφαρμογή Animoji για να δημιουργήσετε παρόμοια emoji.

Ελπίζουμε το άρθρο αυτό να κάνει τις συνομιλίες σας στο WhatsApp πιο διασκεδαστικές! Για να ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε το δημοφιλές εργαλείο επικοινωνίας στο Android σας, κάντε δωρεάν λήψη μέσα από τη σελίδα του Androidlist.

  1. WhatsApp Messenger

    WhatsApp Messenger

    Το WhatsApp Messenger είναι μια δημοφιλής εφαρμογή επικοινωνίας που επιτρέπει στους χρήστες της να στέλνουν μηνύματα μέσω WiFi ή 3G. Εκτός από μηνύματα, μπορείτε να στέλνετε βίντεο, εικόνες και ηχητικές εγγραφές εντελώς δωρεάν. Το μόνο που χρειάζεστε είναι έναν αριθμό τηλεφώνου και μια καλή σύνδεση σε κάποιο δίκτυο.

Πώς να Διαγράψετε του Ιστορικού Αναζήτησης στο Instagram
Πώς να Διαγράψετε του Ιστορικού Αναζήτησης στο Instagram

Η εφαρμογή του Instagram είναι ένα κορυφαίο εργαλείο κοινωνικής δικτύωσης, που σας επιτρέπει να μοιράζεστε περιεχόμενο με τους ακόλουθους σας και να αλληλεπιδράτε με τις δημοσιεύσεις τους. Μέσω της εφαρμογής, μπορείτε να αναζητήσετε το περιεχόμενο που ταιριάζει στα ενδιαφέρον…

Πώς να Καταλάβετε αν Κάποιος Παρακολουθεί το Προφίλ σας στο Instagram
Πώς να Καταλάβετε αν Κάποιος Παρακολουθεί το Προφίλ σας στο Instagram

Αναρωτιέστε αν κάποιος παρακολουθεί το προφίλ σας στο Instagram; Δοκιμάστε τους παρακάτω τρόπους για να βεβαιωθείτε! Η εφαρμογή του Instagram επιτρέπει στους χρήστες της να μοιράζονται περιεχόμενο με τους ακόλουθους τους ως δημοσιεύσεις, ιστορίες ή και reels. Αν έχετε υποψίες…

Πώς να Κατεβάσετε Φωνητικά Μηνύματα του Telegram
Πώς να Κατεβάσετε Φωνητικά Μηνύματα του Telegram

Θέλετε να αποθηκεύσετε κάποιο φωνητικό μήνυμα που λάβατε στην εφαρμογή του Telegram; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα απλά βήματα που θα βρείτε παρακάτω. Το Telegram είναι μία από τις δημοφιλέστερες και ασφαλέστερες εφαρμογές επικοινωνίας, που σας επιτρέπει να ανταλλάζετε μηνύματ…

Πώς να Προσθέσετε ένα Κουμπί Επικοινωνίας στο Instagram
Πώς να Προσθέσετε ένα Κουμπί Επικοινωνίας στο Instagram

Χρησιμοποιείτε το Instagram για την επιχείρηση σας; Δοκιμάστε να προσθέσετε ένα κουμπί επικοινωνίας για να ενισχύσετε τη σχέση σας με τους πελάτες σας! Το Instagram είναι μια εφαρμογή με εκατομμύρια ενεργούς χρήστες, και αρκετοί από αυτούς χρησιμοποιούν την εφαρμογή για να πρ…

Πώς να Στείλετε Ένα Μήνυμα σε Πολλές Επαφές στο WhatsApp
Πώς να Στείλετε Ένα Μήνυμα σε Πολλές Επαφές στο WhatsApp

Θέλετε να στείλετε το ίδιο μήνυμα σε περισσότερες από μία επαφές του WhatsApp; Στο σημερινό μας άρθρο θα βρείτε μερικούς απλούς τρόπους για την αποστολή περιεχομένου σε πολλαπλούς χρήστες του WhatsApp. Η εφαρμογή του WhatsApp είναι ένα δωρεάν εργαλείο επικοινωνίας για την αντ…