Μάθετε πώς μπορείτε να επιλέξετε ποιοι χρήστες μπορούν να αφήνουν σχόλια στο Instagram

Το Instagram είναι ένα από τα πιο διαδεδομένα κοινωνικά δίκτυα με εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο. Η δημοφιλής αυτή εφαρμογή του Facebook, σας επιτρέπει να μοιράζεστε φωτογραφίες και βίντεο με τους φίλους σας μέσω δημοσιεύσεων και stories.

Επιπλέον, το Instagram σας επιτρέπει να σχολιάζετε το περιεχόμενο των φίλων σας, αλλά και να λαμβάνετε σχόλια για τις δικές σας δημοσιεύσεις. Τί γίνεται όμως όταν λαμβάνουμε ανεπιθύμητα σχόλια από κάποιους χρήστες;

Αν ο λογαριασμός σας είναι ανοιχτός, πιθανότατα να λαμβάνετε σχόλια από άγνωστους χρήστες, ιδιαίτερα αν χρησιμοποιείτε hashtags. Ακόμη κι αν έχετε ιδιωτικό λογαριασμό, κάποιες φορές μπορεί να λαμβάνετε ενοχλητικά σχόλια από κάποιον ακόλουθό σας.

Υπάρχει όμως τρόπος να απαλλαχθείτε από τέτοιου είδους σχόλια, καθώς το Instagram σας δίνει πλέον τη δυνατότητα να επιλέξετε ποιοι χρήστες μπορούν να σχολιάζουν τις δημοσιεύσεις σας.

Απλά ακολουθήστε τα βήματα που θα βρείτε παρακάτω και βεβαιωθείτε πώς θα λαμβάνετε πλέον σχόλια μόνο από τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Μποκάρισμα ανεπιθύμητων σχολίων στο Instagram

Για να επιλέξετε ποιοι χρήστες μπορούν να αφήνουν σχόλια στις δημοσιεύσεις σας, κάντε τα εξής:

  • Ανοίξτε την εφαρμογή του Instagram στο Android σας.
  • Πατήστε το κουμπί του Μενού και επιλέξτε Ρυθμίσεις.
  • Εκεί θα βρείτε την κατηγορία Σχόλια.
  • Κάντε κλικ και θα έχετε την επιλογή να λαμβάνετε σχόλια από όλους, από όσους ακολουθείτε ή από όσους σας ακολουθούν.

Αν τώρα θέλετε να μπλοκάρετε σχόλια μόνο από κάποιους συγκεκριμένους χρήστες, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

  • Ανοίξτε πάλι το Instagram και πηγαίνετε στην κατηγορία Σχόλια.
  • Πατήστε τη δεύτερη επιλογή και θα μπορείτε να επιλέξετε τους χρήστες που δε θέλετε να αφήνουν σχόλια στις δημοσιεύσεις σας.

Το καλύτερο από όλα είναι πώς οι χρήστες αυτοί δε θα γνωρίζουν πώς έχετε μπλοκάρει τα σχόλια τους, πράγμα που σημαίνει πώς δε χρειάζεται να δίνετε εξηγήσεις αν είναι κάποιος ενοχλητικός φίλος!

Στην ίδια κατηγορία σχολίων του Instagram θα έχετε την επιλογή να μπλοκάρετε σχόλια με συγκεκριμένες λέξεις-κλειδιά. Η λειτουργία αυτή είναι ιδιαίτερα χρήσιμη για influencers που δε θέλουν να λαμβάνουν ανεπιθύμητα δημόσια σχόλια.

Ελπίζουμε το άρθρο αυτό να σας φανεί χρήσιμο και να σας βοηθήσει να απαλλαγείτε οριστικά από ανεπιθύμητα σχόλια ενοχλητικών χρηστών ή trolls. Για να κατεβάσετε και να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή του Instagram στο κινητό σας, κάντε κλικ στο σύνδεσμο που ακολουθεί:

  1. Instagram

    Instagram

    Το Instagram είναι μια από τις δημοφιλέστερες εφαρμογές επικοινωνίας. Σας επιτρέπει να βλέπετε φωτογραφίες άλλων, να επεξεργάζεστε και να μοιράζεστε εικόνες με φίλτρα και εφέ, να γράφετε σχόλια και να αλληλεπιδράτε με τους φίλους σας.

Πώς να Προσθέσετε Μουσική στο Προφίλ σας στο Instagram
Πώς να Προσθέσετε Μουσική στο Προφίλ σας στο Instagram

Θέλετε να δώσετε μια μουσική νότα στο προφίλ σας στο Instagram; Δοκιμάστε να προσθέσετε το αγαπημένο σας τραγούδι απευθείας στο προφίλ σας. Πριν λίγους μήνες, η εφαρμογή του Instagram λάνσαρε μια νέα λειτουργία για τους λάτρεις της μουσικής: τη δυνατότητα προσθήκης τραγουδιών…

Πώς να Αλλάξετε Κωδικό Πρόσβασης στο Telegram των Android
Πώς να Αλλάξετε Κωδικό Πρόσβασης στο Telegram των Android

Θέλετε να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασης στο Telegram του Android σας; Παρακάτω θα βρείτε τα πολύ απλά βήματα που χρειάζεται να ακολουθήσετε. Η εφαρμογή του Telegram, όπως και οι περισσότερες εφαρμογές επικοινωνίας, σας επιτρέπει να δημιουργείτε έναν κωδικό πρόσβασης για την π…

Πώς να Κάνετε το TikTok ασφαλές για τα Παιδιά
Πώς να Κάνετε το TikTok ασφαλές για τα Παιδιά

Θέλετε να προστατέψετε την ιδιωτικότητα των παιδιών σας στην εφαρμογή του TikTok; Παρακάτω θα βρείτε όλες τις λειτουργίες ασφαλείας που σας προσφέρει η δημοφιλής εφαρμογή για ανήλικους χρήστες. Στο TikTok θα βρείτε περιεχόμενο όλων των ειδών και από όλο τον κόσμο. Παρόλο που …

Μάθετε αν το TikTok Στέλνει Ειδοποιήσεις για Στιγμιότυπα ή Εγγραφή της Οθόνης
Μάθετε αν το TikTok Στέλνει Ειδοποιήσεις για Στιγμιότυπα ή Εγγραφή της Οθόνης

Αναρωτιέστε αν το TikTok στέλνει ειδοποιήσεις όταν τραβάτε στιγμιότυπα ή όταν καταγράφετε την οθόνη κάποιου χρήστη; Μάθετε παρακάτω όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζετε! Όταν βλέπετε βίντεο του TikTok, ίσως θέλετε να τραβήξετε ένα στιγμιότυπο οθόνης ή να καταγράψετε κάποιο βίντεο …

Πώς να Αγοράσετε TikTok Coins στο Android σας
Πώς να Αγοράσετε TikTok Coins στο Android σας

Θέλετε να αγοράσετε TikTok Coins στο Android σας; Ο σημερινός μας οδηγός έχει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε! Η εφαρμογή του TikTok σας επιτρέπει να αγοράζετε TikTok Coins, τα νομίσματα που προσφέρονται εντός της εφαρμογής. Με τα νομίσματα αυτά, μπορείτε να αγοράζετε εικ…