Οι 5 Καλύτερες Εφαρμογές Γυμναστικής για τις προπονήσεις σας το 2020

Θέλετε να μπείτε σε φόρμα πριν από το τέλος του χρόνου; Κάντε το με τη βοήθεια των παρακάτω εφαρμογών γυμναστικής!

Αν δυσκολεύεστε να κάνετε τη γυμναστική μέρος της καθημερινότητάς σας, το Android σας μπορεί να σας φανεί χρήσιμο! Στο AndroidList θα βρείτε μια ποικιλία εφαρμογών γυμναστικής, που θα σας βοηθήσουν να μπείτε σε φόρμα με εύκολο τρόπο.

Τα χρήσιμα αυτά εργαλεία προσφέρουν μια σειρά αποτελεσματικών ασκήσεων για τις προπονήσεις σας, παρουσιάζουν βίντεο και φωτογραφίες με οδηγίες για να τις εκτελέσετε σωστά και σας επιτρέπουν να αλληλεπιδράσετε με άλλους χρήστες που έχουν τον ίδιο στόχο με εσάς!

Βρείτε παρακάτω τα πέντε καλύτερα εργαλεία γυμναστικής για το 2020 και αποκτήστε ένα δυνατό και υγιές σώμα με τη βοήθεια του Android σας!

  1. 30 Day Fitness Challenge

    30 Day Fitness Challenge

    Αν θέλετε να μπείτε σε φόρμα πριν από το τέλος της χρονιάς, η εφαρμογή αυτή είναι για εσάς. Το χρήσιμο αυτό εργαλείο γυμναστικής υπόσχεται να σας βοηθήσει να μπείτε σε φόρμα μέσα σε 30 μέρες. Η εφαρμογή προσφέρει απλές και σύνθετες ασκήσεις σε ένα καλοσχεδιασμένο περιβάλλον και απευθύνεται σε όσους δεν έχουν χρόνο για γυμναστήριο.

  2. Female Fitness - Women Workout

    Female Fitness – Women Workout

    Η εφαρμογή αυτή απευθύνεται στο γυναικείο κοινό και συγκεκριμένα σε γυναίκες που θέλουν να γυμναστούν στο σπίτι, χωρίς εξοπλισμό. Στο χρήσιμο αυτό εργαλείο γυμναστικής θα βρείτε αποτελεσματικές προπονήσεις που μπορείτε να εκτελέσετε σε λιγότερο από 10 λεπτά, αλλά και συμβουλές για να τρέφεστε καλύτερα και να μπείτε σε φόρμα με εύκολο τρόπο.

  3. 7 Minute Workout App - Lose Weight in 30 Days!

    7 Minute Workout App – Lose Weight in 30 Days!

    Αν τώρα θέλετε να μπείτε σε φόρμα με γυμναστική λίγων λεπτών, η εφαρμογή αυτή είναι η κατάλληλη επιλογή. Στο εργαλείο αυτό θα βρείτε μια σειρά ασκήσεων που μπορείτε να εκτελέσετε μόλις σε 7 λεπτά προπόνησης. Οι ασκήσεις αυτές θα γυμνάσουν μυς σε όλο σας το σώμα και τα καλά νέα είναι πως μπορείτε να τις εκτελέσετε όπου κι αν είστε.

  4. SmartBand SWR10

    SmartBand SWR10

    Αν τώρα χρησιμοποιείτε το βραχιόλι γυμναστικής SmartBand SWR10 της Sony για τις προπονήσεις σας, η εφαρμογή αυτή θα σας γίνει απαραίτητη! Πρόκειται για το επίσημο εργαλείο του SmartBand SWR10, που σας επιτρέπει να καταγράφετε τα δεδομένα των προπονήσεών σας, όπως το χρόνο γυμναστικής αλλά και τις διαφορετικές σας ασκήσεις.

  5. NIKE+ TRAINING CLUB

    NIKE+ TRAINING CLUB

    Το Nike Training Club είναι το επίσημο γυμναστήριο της Nike στην οθόνη του Android σας. Εδώ θα βρείτε μια σειρά ασκήσεων για αρχάριους ή προχωρημένους αθλητές, για να μπείτε σε φόρμα. Οι προπονήσεις έχουν σχεδιαστεί από κορυφαίους αθλητές και απαιτούν λίγο ή καθόλου εξοπλισμό. Επιπλέον, μπορείτε να βρείτε στατιστικά και άλλες πληροφορίες.

Οι Καλύτερες Εφαρμογές Διατροφής για Έναν Υγιεινό Τρόπο Ζωής
Οι Καλύτερες Εφαρμογές Διατροφής για Έναν Υγιεινό Τρόπο Ζωής

Θέλετε να ακολουθήσετε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής; Ξεκινήστε βελτιώνοντας τη διατροφή σας με τη βοήθεια αυτών των εφαρμογών! Το φαγητό είναι ένα μεγάλο μέρος της καθημερινότητας όλων μας και η σωστή διατροφή επηρεάζει τόσο την υγεία μας, όσο και τη διάθεση μας. Αν στόχος σας…

Οι Καλύτερες ΑΙ Εφαρμογές Γυμναστικής για μια Επαναστατική Μέθοδο Προπόνησης στο Android σας
Οι Καλύτερες ΑΙ Εφαρμογές Γυμναστικής για μια Επαναστατική Μέθοδο Προπόνησης στο Android σας

Θέλετε να δημιουργήσετε ένα πρόγραμμα προπόνησης αποκλειστικά για εσάς; Δοκιμάστε ένα από τα παρακάτω ΑΙ εργαλεία γυμναστικής που συγκεντρώσαμε για εσάς. Οι εφαρμογές γυμναστικής είναι μια δημοφιλής κατηγορία εφαρμογών στο Androidlist, προσφέροντας αμέτρητες επιλογές για την …

Οι Καλύτερες Εφαρμογές Τρεξίματος για Android που Πρέπει να Κατεβάσετε.
Οι Καλύτερες Εφαρμογές Τρεξίματος για Android που Πρέπει να Κατεβάσετε.

Θέλετε να κάνετε το τρέξιμο καθημερινή συνήθεια; Δοκιμάστε να κατεβάσετε μια από τις παρακάτω εφαρμογές Android που θα σας βοηθήσουν να μπείτε σε φόρμα. Το τρέξιμο είναι ένας από τους αποτελεσματικότερους τρόπους γυμναστικής, που βοηθά της φυσική σας κατάσταση, καθώς και τη δ…

Οι Καλύτεροι Βηματομετρητές για Android για να Μετράτε τα Βήματα σας
Οι Καλύτεροι Βηματομετρητές για Android για να Μετράτε τα Βήματα σας

Θέλετε να μετράτε πόσα βήματα κάνετε κάθε μέρα; Δοκιμάστε να κατεβάσετε μια εφαρμογή βηματομέτρησης στο Android σας, ώστε να υπολογίζετε αυτόματα τις αποστάσεις που διανύετε και τον αριθμό των βημάτων σας. Αν θέλετε να βελτιώσετε την ψυχική και σωματική σας υγεία, καλό θα ήτα…

Οι Καλύτερες Εφαρμογές για έναν πιο Υγιεινό Τρόπο Ζωής
Οι Καλύτερες Εφαρμογές για έναν πιο Υγιεινό Τρόπο Ζωής

Το 2022 πλησιάζει κι αν ο στόχος σας για τη νέα χρονιά είναι να μπείτε σε φόρμα και να ξεκινήσετε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής δοκιμάστε να κατεβάσετε τις εφαρμογές που σας προτείνουμε στο σημερινό μας άρθρο. Στο Androidlist θα βρείτε μια ποικιλία εφαρμογών για να βελτιώσετε τ…