Πώς να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία δακτυλικού αποτυπώματος στο Android σας

Θέλετε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία δακτυλικού αποτυπώματος στις εφαρμογές του Android σας; Το άρθρο αυτό μπορεί να σας φανεί χρήσιμο!

Η λειτουργία δακτυλικού αποτυπώματος αποτελεί ένα από τα κορυφαία χαρακτήριστικα των Android συσκευών μας, καθώς μας δίνει τη δυνατότητα να προστατεύουμε τις συσκευές μας και να εκτελούμε εργασίες ακόμη πιο γρήγορα.

H έξυπνη αυτή λειτουργία των Android σας επιτρέπει να ξεκλειδώνετε άμεσα το smartphone σας και τα καλά νέα είναι πως μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το δακτυλικό σας αποτύπωμα και σε άλλες εφαρμογές του Google Play.

Βρείτε παρακάτω πέντε δημοφιλείς εφαρμογές που επιτρέπουν τη χρήση δακτυλικού αποτυπώματος για γρηγορότερη πλοήγηση και μεγαλύτερη ασφάλεια. Βεβαιωθείτε πως το Android σας έχει λογισμικό 6.0 Marshmallow και κάντε δωρεάν λήψη των εφαρμογών μέσα από τη σελίδα του AndroidList.

 1. App Lock: Fingerprint Password

  App Lock: Fingerprint Password

  Με την εφαρμογή αυτή θα είστε σε θέση να κλειδώσετε τις εφαρμογές του Android σας για να κρατήσετε το περιεχόμενό τους μακριά από αδιάκριτα μάτια. Κάντε δωρεάν λήψη του εργαλείου ασφαλείας, επιλέξτε τις εφαρμογές που θέλετε να κλειδώσετε (όπως το WhatsApp ή το Facebook) και χρησιμοποιήστε το δακτυλικό σας αποτύπωμα για να τις ξεκλειδώσετε.

 2. LastPass Password Manager

  LastPass Password Manager

  Το χρήσιμο αυτό εργαλείο κωδικών πρόσβασης σας επιτρέπει να διαχειριστείτε τους κωδικούς πρόσβασής σας σε διάφορους λογαριασμούς, με το δακτυλικό σας αποτύπωμα. Αφού ολοκληρώσετε τη λήψη της εφαρμογής, αποθηκεύστε τους κωδικούς σας σε αυτό το ασφαλές εργαλείο και κάντε άμεση χρήση με το δακτυλικό σας αποτύπωμα.

 3. Google Pay

  Google Pay

  Αν αναζητάτε ένα ψηφιακό πορτοφόλι για να κάνετε εύκολες και γρήγορες συναλλαγές, το Google Pay είναι η καλύτερη επιλογή για τους χρήστες Android. Το χρήσιμο αυτό εργαλείο της Google συνδέεται με τραπεζικούς λογαριασμούς και σας επιτρέπει να κάνετε αγορές ή να στείλετε χρήματα σε άλλους χρήστες, χρησιμοποιώντας το δακτυλικό σας αποτύπωμα.

 4. Dactyl - Fingerprint Camera

  Dactyl – Fingerprint Camera

  Το Dactyl είναι μια εναλλακτική κάμερα, που σας επιτρέπει να τραβάτε φωτογραφίες ή selfies στο Android σας με το δακτυλικό σας αποτύπωμα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ακουμπήσετε τον αντίχειρά σας στο κουμπί ανάγνωσης του δακτυλικού αποτυπώματος και η έξυπνη αυτή εφαρμογή θα τραβήξει τη φωτογραφία που θέλετε για εσάς!

 5. Samsung Flow

  Samsung Flow

  Αν είστε κάτοχος συσκευών Samsung, το δωρεάν εργαλείο Samsung Flow θα σας φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο. Με την αποτελεσματική αυτήν εφαρμογή θα είστε σε θέση να συγχρονίσετε περιεχόμενο, να λάβετε ειδοποιήσεις και να κάνετε αποστολή αρχείων μεταξύ των Samsung συσκευών σας, απλά χρησιμοποιώντας το δακτυλικό σας αποτύπωμα. 

Πώς να Επανεμφανίσετε Αναρτήσεις και Ιστορίες του Instagram
Πώς να Επανεμφανίσετε Αναρτήσεις και Ιστορίες του Instagram

Το Instagram είναι μια από τις δημοφιλέστερες εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης, που σας επιτρέπει να μοιράζεστε οπτικό περιεχόμενο για να μένετε σε επικοινωνία με τους φίλους σας. Η εφαρμογή προσφέρει πολλές και διάφορες επιλογές διαμόρφωσης για την καλύτερη χρήση της εφαρμογής…

Πώς να Δείτε Παλιές Ιστορίες στο Instagram
Πώς να Δείτε Παλιές Ιστορίες στο Instagram

Θέλετε να παρακολουθήσετε ξανά μια ιστορία του Instagram μετά τη λήξη της; Υπάρχει τρόπος να ελέγξετε το περιεχόμενο που μοιραστήκατε στο παρελθόν και σας τον παρουσιάζουμε στον σημερινό μας οδηγό. Η εφαρμογή του Instagram είναι ένα δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο που σας επιτρέπε…

Πώς να Κατεβάσετε Βίντεο του TikTok Χωρίς Υδατογράφημα
Πώς να Κατεβάσετε Βίντεο του TikTok Χωρίς Υδατογράφημα

Θέλετε να κατεβάσετε τα βίντεο που δημοσιεύετε στο TikTok χωρίς υδατογράφημα; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τους απλούς τρόπους που θα βρείτε παρακάτω! Η εφαρμογή του TikTok σας επιτρέπει να μοιράζεστε σύντομα βίντεο με το περιεχόμενο που θα επιλέξετε τα οποία μπορείτε στη συνέχε…

Πώς να Προσθέσετε έναν Κωδικό Πρόσβασης στο Instagram για να Προστατέψετε τις Συνομιλίες σας
Πώς να Προσθέσετε έναν Κωδικό Πρόσβασης στο Instagram για να Προστατέψετε τις Συνομιλίες σας

Θέλετε να προστατέψετε τις συνομιλίες σας στην εφαρμογή του Instagram; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα απλά βήματα που θα βρείτε παρακάτω. Η εφαρμογή του Instagram, εκτός από τη δημοσίευση εικόνων και βίντεο, σας επιτρέπει επίσης και να ανταλλάζετε άμεσα μηνύματα με τους ακόλουθ…

Είναι το Telegram Ασφαλές; Συμβουλές για την Ασφαλή Χρήση του
Είναι το Telegram Ασφαλές; Συμβουλές για την Ασφαλή Χρήση του

Αναρωτιέστε αν η εφαρμογή του Telegram είναι ασφαλής; Στον σημερινό μας οδηγό θα βρείτε μερικές συμβουλές για την καλύτερη προστασία σας κατά τη χρήση της εφαρμογής. Το Telegram είναι μία από τις πιο ασφαλείς εφαρμογές επικοινωνίας, που προστατεύει του χρήστες του κρυπρογραφώ…