Πώς να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία δακτυλικού αποτυπώματος στο Android σας

Θέλετε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία δακτυλικού αποτυπώματος στις εφαρμογές του Android σας; Το άρθρο αυτό μπορεί να σας φανεί χρήσιμο!

Η λειτουργία δακτυλικού αποτυπώματος αποτελεί ένα από τα κορυφαία χαρακτήριστικα των Android συσκευών μας, καθώς μας δίνει τη δυνατότητα να προστατεύουμε τις συσκευές μας και να εκτελούμε εργασίες ακόμη πιο γρήγορα.

H έξυπνη αυτή λειτουργία των Android σας επιτρέπει να ξεκλειδώνετε άμεσα το smartphone σας και τα καλά νέα είναι πως μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το δακτυλικό σας αποτύπωμα και σε άλλες εφαρμογές του Google Play.

Βρείτε παρακάτω πέντε δημοφιλείς εφαρμογές που επιτρέπουν τη χρήση δακτυλικού αποτυπώματος για γρηγορότερη πλοήγηση και μεγαλύτερη ασφάλεια. Βεβαιωθείτε πως το Android σας έχει λογισμικό 6.0 Marshmallow και κάντε δωρεάν λήψη των εφαρμογών μέσα από τη σελίδα του AndroidList.

  1. App Lock: Fingerprint Password

    App Lock: Fingerprint Password

    Με την εφαρμογή αυτή θα είστε σε θέση να κλειδώσετε τις εφαρμογές του Android σας για να κρατήσετε το περιεχόμενό τους μακριά από αδιάκριτα μάτια. Κάντε δωρεάν λήψη του εργαλείου ασφαλείας, επιλέξτε τις εφαρμογές που θέλετε να κλειδώσετε (όπως το WhatsApp ή το Facebook) και χρησιμοποιήστε το δακτυλικό σας αποτύπωμα για να τις ξεκλειδώσετε.

  2. LastPass Password Manager

    LastPass Password Manager

    Το χρήσιμο αυτό εργαλείο κωδικών πρόσβασης σας επιτρέπει να διαχειριστείτε τους κωδικούς πρόσβασής σας σε διάφορους λογαριασμούς, με το δακτυλικό σας αποτύπωμα. Αφού ολοκληρώσετε τη λήψη της εφαρμογής, αποθηκεύστε τους κωδικούς σας σε αυτό το ασφαλές εργαλείο και κάντε άμεση χρήση με το δακτυλικό σας αποτύπωμα.

  3. Google Pay

    Google Pay

    Αν αναζητάτε ένα ψηφιακό πορτοφόλι για να κάνετε εύκολες και γρήγορες συναλλαγές, το Google Pay είναι η καλύτερη επιλογή για τους χρήστες Android. Το χρήσιμο αυτό εργαλείο της Google συνδέεται με τραπεζικούς λογαριασμούς και σας επιτρέπει να κάνετε αγορές ή να στείλετε χρήματα σε άλλους χρήστες, χρησιμοποιώντας το δακτυλικό σας αποτύπωμα.

  4. Dactyl - Fingerprint Camera

    Dactyl – Fingerprint Camera

    Το Dactyl είναι μια εναλλακτική κάμερα, που σας επιτρέπει να τραβάτε φωτογραφίες ή selfies στο Android σας με το δακτυλικό σας αποτύπωμα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ακουμπήσετε τον αντίχειρά σας στο κουμπί ανάγνωσης του δακτυλικού αποτυπώματος και η έξυπνη αυτή εφαρμογή θα τραβήξει τη φωτογραφία που θέλετε για εσάς!

  5. Samsung Flow

    Samsung Flow

    Αν είστε κάτοχος συσκευών Samsung, το δωρεάν εργαλείο Samsung Flow θα σας φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο. Με την αποτελεσματική αυτήν εφαρμογή θα είστε σε θέση να συγχρονίσετε περιεχόμενο, να λάβετε ειδοποιήσεις και να κάνετε αποστολή αρχείων μεταξύ των Samsung συσκευών σας, απλά χρησιμοποιώντας το δακτυλικό σας αποτύπωμα. 

Πώς να Χρησιμοποιήσετε το Telegram Χωρίς Αριθμό Τηλεφώνου
Πώς να Χρησιμοποιήσετε το Telegram Χωρίς Αριθμό Τηλεφώνου

Θέλετε να ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε το Telegram, αλλά δε θέλετε να προσθέσετε τον προσωπικό σας αριθμό τηλεφώνου; Παρακάτω θα βρείτε διάφορους τρόπους για τη χρήση του Telegram χωρίς την προσθήκη του κινητού σας. Η εφαρμογή του Telegram λειτουργεί λίγο πολύ όπως όλες οι εφ…

Πώς να Δημοσιεύετε Βίντεο Μεγαλύτερης Διάρκειας στο Instagram
Πώς να Δημοσιεύετε Βίντεο Μεγαλύτερης Διάρκειας στο Instagram

Θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο μεγάλης διάρκειας στο Instagram των Android; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα βήματα που θα βρείτε στον παρακάτω οδηγό. Η εφαρμογή του Instagram χρησιμοποιείται τόσο για προσωπικούς, όσο και για επαγγελματικούς λόγους, επιτρέποντας στους χρήστες …

Πώς να Προσθέσετε Υπότιτλους στο TikTok του Android σας
Πώς να Προσθέσετε Υπότιτλους στο TikTok του Android σας

Θέλετε να προσθέσετε υπότιτλους στις δημιουργίες σας στο TikTok; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα απλά βήματα που θα βρείτε στον σημερινό μας οδηγό. Το TikTok σας επιτρέπει να δημιουργείτε και να μοιράζεστε διασκεδαστικό περιεχόμενο στο Android σας με τον πιο εύκολο τρόπο. Εκτός …

Πώς να Αποφύγετε τις Απάτες στο Instagram και να Παραμείνετε Ασφαλείς στο Διαδίκτυο
Πώς να Αποφύγετε τις Απάτες στο Instagram και να Παραμείνετε Ασφαλείς στο Διαδίκτυο

Φοβάστε πως πέσατε θύμα απάτης στο Instagram; Παρακάτω θα μάθετε μερικές από τις πιο συνηθισμένες απάτες, καθώς και τρόπους για να τις αποφύγετε. Στις μέρες μας, οι διαδικτυακές απάτες βρίσκονται πλέον παντού, ακόμη και σε εφαρμογές επικοινωνίας όπως το Instagram. Αν λάβατε κ…

Πώς να Δημιουργήσετε και να Διαχειριστείτε μια Εκδήλωση στο WhatsApp
Πώς να Δημιουργήσετε και να Διαχειριστείτε μια Εκδήλωση στο WhatsApp

Είστε χρήστες της εφαρμογής του WhatsApp; Ίσως να μη γνωρίζατε πως έχετε πλέον τη δυνατότητα δημιουργίας εκδηλώσεων εντός της εφαρμογής! Το δημοφιλές εργαλείο επικοινωνίας λάνσαρε πρόσφατα μια νέα λειτουργία εκδηλώσεων που σας επιτρέπει να δημιουργείτε και να διαχειρίζεστε εκ…