Πώς να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία δακτυλικού αποτυπώματος στο Android σας

Θέλετε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία δακτυλικού αποτυπώματος στις εφαρμογές του Android σας; Το άρθρο αυτό μπορεί να σας φανεί χρήσιμο!

Η λειτουργία δακτυλικού αποτυπώματος αποτελεί ένα από τα κορυφαία χαρακτήριστικα των Android συσκευών μας, καθώς μας δίνει τη δυνατότητα να προστατεύουμε τις συσκευές μας και να εκτελούμε εργασίες ακόμη πιο γρήγορα.

H έξυπνη αυτή λειτουργία των Android σας επιτρέπει να ξεκλειδώνετε άμεσα το smartphone σας και τα καλά νέα είναι πως μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το δακτυλικό σας αποτύπωμα και σε άλλες εφαρμογές του Google Play.

Βρείτε παρακάτω πέντε δημοφιλείς εφαρμογές που επιτρέπουν τη χρήση δακτυλικού αποτυπώματος για γρηγορότερη πλοήγηση και μεγαλύτερη ασφάλεια. Βεβαιωθείτε πως το Android σας έχει λογισμικό 6.0 Marshmallow και κάντε δωρεάν λήψη των εφαρμογών μέσα από τη σελίδα του AndroidList.

 1. App Lock: Fingerprint Password

  App Lock: Fingerprint Password

  Με την εφαρμογή αυτή θα είστε σε θέση να κλειδώσετε τις εφαρμογές του Android σας για να κρατήσετε το περιεχόμενό τους μακριά από αδιάκριτα μάτια. Κάντε δωρεάν λήψη του εργαλείου ασφαλείας, επιλέξτε τις εφαρμογές που θέλετε να κλειδώσετε (όπως το WhatsApp ή το Facebook) και χρησιμοποιήστε το δακτυλικό σας αποτύπωμα για να τις ξεκλειδώσετε.

 2. LastPass Password Manager

  LastPass Password Manager

  Το χρήσιμο αυτό εργαλείο κωδικών πρόσβασης σας επιτρέπει να διαχειριστείτε τους κωδικούς πρόσβασής σας σε διάφορους λογαριασμούς, με το δακτυλικό σας αποτύπωμα. Αφού ολοκληρώσετε τη λήψη της εφαρμογής, αποθηκεύστε τους κωδικούς σας σε αυτό το ασφαλές εργαλείο και κάντε άμεση χρήση με το δακτυλικό σας αποτύπωμα.

 3. Google Pay

  Google Pay

  Αν αναζητάτε ένα ψηφιακό πορτοφόλι για να κάνετε εύκολες και γρήγορες συναλλαγές, το Google Pay είναι η καλύτερη επιλογή για τους χρήστες Android. Το χρήσιμο αυτό εργαλείο της Google συνδέεται με τραπεζικούς λογαριασμούς και σας επιτρέπει να κάνετε αγορές ή να στείλετε χρήματα σε άλλους χρήστες, χρησιμοποιώντας το δακτυλικό σας αποτύπωμα.

 4. Dactyl - Fingerprint Camera

  Dactyl – Fingerprint Camera

  Το Dactyl είναι μια εναλλακτική κάμερα, που σας επιτρέπει να τραβάτε φωτογραφίες ή selfies στο Android σας με το δακτυλικό σας αποτύπωμα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ακουμπήσετε τον αντίχειρά σας στο κουμπί ανάγνωσης του δακτυλικού αποτυπώματος και η έξυπνη αυτή εφαρμογή θα τραβήξει τη φωτογραφία που θέλετε για εσάς!

 5. Samsung Flow

  Samsung Flow

  Αν είστε κάτοχος συσκευών Samsung, το δωρεάν εργαλείο Samsung Flow θα σας φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο. Με την αποτελεσματική αυτήν εφαρμογή θα είστε σε θέση να συγχρονίσετε περιεχόμενο, να λάβετε ειδοποιήσεις και να κάνετε αποστολή αρχείων μεταξύ των Samsung συσκευών σας, απλά χρησιμοποιώντας το δακτυλικό σας αποτύπωμα. 

Πώς να Μοιράζεστε Δημοσιεύσεις στο Instagram Μόνο με Στενούς Φίλους
Πώς να Μοιράζεστε Δημοσιεύσεις στο Instagram Μόνο με Στενούς Φίλους

Θέλετε να μοιράζεστε τις δημοσιεύσεις και τα reels σας στο Instagram αποκλειστικά και μόνο με τους στενούς σας φίλους; Η δημοφιλής εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης σας επιτρέπει πλέον να το κάνετε! Το Instagram είναι ένα από τα δημοφιλέστερα εργαλεία κοινωνικής δικτύωσης, με εκα…

Πώς να Αποσυνδεθείτε από το WhatsApp στα Android
Πώς να Αποσυνδεθείτε από το WhatsApp στα Android

Θέλετε να αποσυνδεθείτε από την εφαρμογή του WhatsApp στο smartphone Android σας; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα απλά βήματα του σημερινού μας οδηγού. Η εφαρμογή του WhatsApp είναι μία από τις δημοφιλέστερες επιλογές επικοινωνίας σε όλο τον κόσμο. Το κορυφαίο εργαλείο σας επιτρ…

Πώς να Καρφιτσώσετε τα Αγαπημένα σας Σχόλια στο TikTok των Android
Πώς να Καρφιτσώσετε τα Αγαπημένα σας Σχόλια στο TikTok των Android

Θέλετε να επισημάνετε ένα από το σχόλια σε κάποια από τις δημοσιεύσεις σας στην εφαρμογή του TikTok του Android σας; Τώρα μπορείτε να το κάνετε με πολύ απλό τρόπο! Η εφαρμογή του TikTok ακολουθεί το παράδειγμα μεγάλων εφαρμογών όπως του Instagram και του YouTube, προσφέροντας…

Πώς να Δείτε Ποιος Κοινοποίησε τη Δημοσίευσή σας στο Instagram
Πώς να Δείτε Ποιος Κοινοποίησε τη Δημοσίευσή σας στο Instagram

Θέλετε να μάθετε αν κάποιος κοινοποίησε μια δημοσίευση σας στη δημοφιλή εφαρμογή του Instagram; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα απλά βήματα που σας παρουσιάζουμε στο σημερινό μας άρθρο. Η δημοφιλής εφαρμογή του Instagram επιτρέπει στους χρήστες της να δημοσιεύουν περιεχόμενο στο…

Πώς να Ρυθμίσετε Κωδικούς Πρόσβασης Passkeys στο WhatsApp
Πώς να Ρυθμίσετε Κωδικούς Πρόσβασης Passkeys στο WhatsApp

Οι κωδικοί πρόσβασης passkeys είναι ο νέος τρόπος προστασίας των λογαριασμών μας και έχουν ήδη γίνει μέρος μεγάλων εφαρμογών, όπως το WhatsApp. Και στο σημερινό μας άρθρο θα μάθετε πώς να τους ενεργοποιήσετε για τον λογαριασμό σας. Τα passkeys σας επιτρέπουν να κλειδώσετε και…