Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής: Οι 5 Καλύτερες Μουσικές Εφαρμογές για Android

Είστε λάτρεις της μουσικής; Αναζητάτε νέα εργαλεία για δωρεάν αναπαραγωγή των αγαπημένων σας τραγουδιών στο Android σας; Οι παρακάτω μουσικές εφαρμογές είναι για εσάς!

Τα Android smartphones μας δίνουν τη δυνατότητα να ακούμε την αγαπημένη μας μουσική, όπου κι αν είμαστε, με εύκολο τρόπο. Στο AndroidList θα βρείτε μια ποικιλία μουσικών εφαρμογών και εργαλείων αναπαραγωγής, που σας επιτρέπουν να αναζητάτε και να ακούτε άμεσα τα αγαπημένα σας τραγούδια.

Βρείτε παρακάτω τις πέντε καλύτερες μουσικές εφαρμογές για Android που συγκεντρώσαμε για εσάς, κατεβάστε τες δωρεάν μέσα από τη σελίδα του AndroidList και γιορτάστε την Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής με τα καλύτερα τραγούδια στο smartphone σας.

 1. SoundCloud - μουσική & ήχος

  SoundCloud – μουσική & ήχος

  Το SoundCloud είναι μια από τις κορυφαίες μουσικές εφαρμογές, με χιλιάδες χρήστες σε όλο τον κόσμο. Το δημοφιλές αυτό μουσικό εργαλείο σας επιτρέπει να ακούτε και να μοιραάζεστε τα αγαπημένα σας τραγούδια, όπου κι αν είστε. Αποκτήστε πρόσβαση σε μουσική, ειδήσεις, podcasts και ραδιόφωνο και μοιραστείτε τις επιλογές σας στο Facebook ή το Twitter.

 2. Spotify - Μουσική και podcast

  Spotify – Μουσική και podcast

  Η δωρεά υπηρεσία Spotify σας προσφέρει χιλιάδες δημοφιλή τραγούδια, τα οποία μπορείτε να ακούσετε όταν είστε συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο. Όλα τα τραγούδια είναι δωρεάν και μπορείτε να τα ακούτε όπου και όποτε θέλετε! Η εφαρμογή προσφέρει επιπλέον μια έκδοση premium, για να ακούτε μουσική χωρίς διαφημίσεις και να αποθηκεύετε τα αγαπημένα σας κομμάτια.

 3. Μουσική Google Play

  Μουσική Google Play

  Πρόκειται για μια επίσης δημοφιλή μουσική επιλογή των χρηστών Android. Με την επίσημη αυτή εφαρμογή της Google μπορείτε να αναζητάτε, να ακούτε και να μοιράζεστε την αγαπημένη σας μουσική με εύκολο τρόπο. Επιπλέον, η εφαρμογή σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργείτε λίστες με τα αγαπημένα σας κομμάτια, χωρίς να καταλαμβάνει χώρο στο κινητό σας.

 4. Deezer Music Player: Songs, Radio & Podcasts

  Deezer Music Player: Songs, Radio & Podcasts

  Αν τώρα αναζητάτε ένα μουσικό εργαλείο για να ακούτε ραδιόφωνο δωρεάν στο κινητό σας, το Deezer είναι η κατάλληλη επιλογή. Η εφαρμογή σας δίνει πρόσβαση σε πάνω από 30 θεματικά ραδιόφωνα, και επιπλέον, σας επιτρέπει να αναζητήσετε τα αγαπημένα σας τραγούδια, να αποθηκεύσετε αρχεία MP3 στο κινητό σας και να τα προσθέσετε σε λίστες αναπαραγωγής.

 5. Poweramp

  Poweramp

  Τέλος, το PowerAMP Music Player είναι μία επίσης αποτελεσματική εφαρμογή για να ακούτε μουσική δωρεάν στο Android σας. Το χρήσιμο αυτό πολυεργαλείο υποστηρίζει αρχεία MP3, MP4, OGG και WMA και σας επιτρέπει να ακούτε μουσική της προσωπικής σας βιβλιοθήκης. Επιπλέον, παρουσιάζει τα εξώφυλλα των δίσκων και προσφέρει 4 πρακτικά widgets.

Πώς να Κατεβάσετε Δεδομένα και Αναφορές Δραστηριότητας του TikTok
Πώς να Κατεβάσετε Δεδομένα και Αναφορές Δραστηριότητας του TikTok

Η εφαρμογή του TikTok έχει δεχθεί πολλές φορές αρνητικές κριτικές σχετικά με τις ρυθμίσεις ιδιωτικότητας που προσφέρει στους χρήστες του. Και όχι άδικα, καθώς συγκριτικά με άλλα εργαλεία κοινωνικής δικτύωσης, το TikTok προσφέρει περιορισμένες λειτουργίας ασφαλείας. Αν θέλετε …

Οι Καλύτερες Εφαρμογές για να Δείτε το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου σε Android
Οι Καλύτερες Εφαρμογές για να Δείτε το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου σε Android

Είστε λάτρεις του ποδοσφαίρου; Θέλετε να παρακολουθήσετε τους αγώνες του Παγκόσμιου Κυπέλλου δωρεάν στο κινητό σας; Το μόνο που χρειάζεστε είναι το κατάλληλο εργαλείο στο κινητό σας. Για τον επόμενο μήνα, οι λάτρεις του ποδοσφαίρου έχουν έναν λόγο παραπάνω να είναι χαρούμενοι…

Πώς να Μάθετε αν Κάποιος Είναι Ενεργός στο Instagram
Πώς να Μάθετε αν Κάποιος Είναι Ενεργός στο Instagram

Θέλετε να δείτε αν κάποιος από τους φίλους σας είναι online στην εφαρμογή του Instagram; Υπάρχει ένας εύκολος τρόπος να ελέγξετε ποιες επαφές σας είναι συνδεδεμένες στη δημοφιλή εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης και σας τους παρουσιάζουμε παρακάτω. Η εφαρμογή του Instagram εκτός …

Πώς να Αποθηκεύσετε Φωτογραφίες του WhatsApp στο Android σας
Πώς να Αποθηκεύσετε Φωτογραφίες του WhatsApp στο Android σας

Αν ανταλλάζετε φωτογραφίες με τους φίλους σας στο WhatsApp και θέλετε να τις αποθηκεύσετε στην γκαλερί φωτογραφιών του Android σας, ο σημερινός μας οδηγός είναι για εσάς! Με την εφαρμογή του WhatsApp μπορείτε να ανταλλάζετε φωτογραφίες, βίντεο και άλλου είδους πολυμέσα, εντελ…

Πώς να Αλλάξετε το Όνομα Χρήστη σας στο TikTok
Πώς να Αλλάξετε το Όνομα Χρήστη σας στο TikTok

Είστε λάτρεις του TikTok; Θέλετε να κάνετε το κανάλι σας ακόμη πιο δημοφιλές; Δοκιμάστε να αλλάξετε το παλιό σας όνομα με ένα νέο και καλύτερο όνομα. Η εφαρμογή του TikTok επιτρέπει στους χρήστες του να δημιουργούν και να μοιράζονται σύντομα βίντεο μερικών δευτερολέπτων με το…