Οι 5 καλύτερες δωρεάν εφαρμογές Android για έλεγχο του Η/Υ σας από απόσταση

Θέλετε να ελέγχετε τον υπολογιστή σας από απόσταση; Δοκιμάστε μία από τις παρακάτω χρήσιμες εφαρμογές απομακρυσμένης έλεγχου που συγκεντρώσαμε για εσάς!

Τα Android μας επιτρέπουν να εκτελούμε πολλές και διάφορες λειτουργίες για να κάνουμε την καθημερινότητά μας ευκολότερη. Κάποιες όμως εργασίες μπορούμε να τις εκτελούμε μόνο από τον υπολογιστή μας. Γι” αυτό υπάρχουν οι εφαρμογές απομακρυσμένου έλεγχου!

Αν θέλετε να ελέγχετε το laptop ή τον Η/Υ σας από απόσταση, το μόνο που χρειάζεστε είναι το κατάλληλο εργαλείο απομακρυσμένου έλεγχου. Βρείτε παρακάτω τις πέντε καλύτερες εφαρμογές του είδους, επιλέξτε αυτήν που προτιμάτε και κάντε δωρεάν λήψη μέσα από τη σελίδα του AndroidList!

  1. TeamViewer: Remote Control

    TeamViewer: Remote Control

    Το TeamViewer είναι η δημοφιλέστερη εφαρμογή απομακρυσμένου ελέγχου, για χρήσγ του Η/Υ σας από απόσταση, απευθείας από το Android σας. Κατεβάστε δωρεάν την εφαρμογή στο κινητό σας και αποκτήστε άμεση πρόσβαση στον Η/Υ του σπιτιού ή της εργασίας σας. Βρείτε αρχεία, επεξεργαστείτε δεδομένα και χρησιμοποιήστε όλα τα λογισμικά του Η/Υ σας από απόσταση!

  2. Microsoft Remote Desktop

    Microsoft Remote Desktop

    Πρόκειται για το επίσημο εργαλείο απομακρυσμένου ελέγχου της Microsoft, που σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε όλα τα προγράμματα της δημοφιλούς εταιρίας λογισμικών στο κινητό σας. Κάντε δωρεάν λήψη της εφαρμογής, συνδέστε το Android σας με τον Η/Υ σας και επεξεργαστείτε στο Android σας όλα τα αρχεία Word ή Excel που έχετε στον υπολογιστή σας.

  3. VNC Viewer - Remote Desktop

    VNC Viewer – Remote Desktop

    Το VNC Viewer είναι μια επίσης καλή επιλογή για όσους θέλουν να χειρίζονται τον Η/Υ τους από απόσταση. Η εφαρμογή συνδέεται με Windows, Linux ή Mac και δίνει άμεση πρόσβαση στην επιφάνεια εργασίας του Η/Υ σας. Επεξεργαστείτε περιεχόμενο, προσθέστε νέα δεδομένα, τροποποιήστε αρχεία και εργαστείτε όπου κι αν είστε!

  4. Απομακρ. επιφάνεια εργασίας

    Απομακρ. επιφάνεια εργασίας

    Πρόκειται για μια εφαρμογή απομακρυσμένου ελέγχου, που φέρει την υπογραφή του Chrome της Google. Αφού κάνετε δωρεάν λήψη της εφαρμογής θα έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε σε ποιους υπολογιστές θέλετε να συνδεθείτε. Έπειτα, θα έχετε τη δυνατότητα να επεξεργαστείτε τα αρχεία που θέλετε ή και να προσθέσετε δεδομένα, με εύκολο τρόπο στο Android σας.

  5. Splashtop 2 Remote Desktop

    Splashtop 2 Remote Desktop

    Μια επίσης δημοφιλής επιλογή είναι και το Splashtop. Το χρήσιμο αυτό εργαλείο σας επιτρέπει να ελέγχετε κάθε στιγμή τα δεδομένα του Η/Υ σας από την οθόνη του Android σας. Επιπλέον, η έξυπνη αυτή εφαρμογή σας δίνει τη δυνατότητα να συνδεθείτε στην κάμερα του υπολογιστή σας για να παρακολουθήσετε τί συμβαίνει στο γραφείο ή το σπίτι σας σε πραγματικό χρόνο.

Οι Καλύτερες Εφαρμογές Τηλεχειριστηρίου για την Καλύτερη Χρήση της Τηλεόρασης σας
Οι Καλύτερες Εφαρμογές Τηλεχειριστηρίου για την Καλύτερη Χρήση της Τηλεόρασης σας

Έχετε βαρεθεί να ψάχνετε το τηλεχειριστήριο της τηλεόρασης σας; Δοκιμάστε να κατεβάστε μία από τις παρακάτω εφαρμογές δωρεάν στο κινητό σας! Οι συσκευές Android προσφέρουν αμέτρητες δυνατότητες στους κατόχους τους, τόσο για την ψυχαγωγία σας, όσο και για την εκτέλεση απλών εν…

Πώς να Διαγράψετε του Ιστορικού Αναζήτησης στο Instagram
Πώς να Διαγράψετε του Ιστορικού Αναζήτησης στο Instagram

Η εφαρμογή του Instagram είναι ένα κορυφαίο εργαλείο κοινωνικής δικτύωσης, που σας επιτρέπει να μοιράζεστε περιεχόμενο με τους ακόλουθους σας και να αλληλεπιδράτε με τις δημοσιεύσεις τους. Μέσω της εφαρμογής, μπορείτε να αναζητήσετε το περιεχόμενο που ταιριάζει στα ενδιαφέρον…

Πώς να Καταλάβετε αν Κάποιος Παρακολουθεί το Προφίλ σας στο Instagram
Πώς να Καταλάβετε αν Κάποιος Παρακολουθεί το Προφίλ σας στο Instagram

Αναρωτιέστε αν κάποιος παρακολουθεί το προφίλ σας στο Instagram; Δοκιμάστε τους παρακάτω τρόπους για να βεβαιωθείτε! Η εφαρμογή του Instagram επιτρέπει στους χρήστες της να μοιράζονται περιεχόμενο με τους ακόλουθους τους ως δημοσιεύσεις, ιστορίες ή και reels. Αν έχετε υποψίες…

Οι Καλύτερες Εφαρμογές Remote Desktop για Android που Πρέπει να Κατεβάσετε
Οι Καλύτερες Εφαρμογές Remote Desktop για Android που Πρέπει να Κατεβάσετε

Θέλετε να χρησιμοποιήσετε τον υπολογιστή σας απευθείας από το Android σας; Δοκιμάστε να κατεβάσετε τις εφαρμογές που σας προτείνουμε παρακάτω. Τα Android είναι χρήσιμα πολυεργαλεία που σας βοηθούν να εκτελέσετε πολλές και διάφορες εργασίες με ευκολία. Ίσως να μη γνωρίζετε, ότ…

Πώς να Κατεβάσετε Φωνητικά Μηνύματα του Telegram
Πώς να Κατεβάσετε Φωνητικά Μηνύματα του Telegram

Θέλετε να αποθηκεύσετε κάποιο φωνητικό μήνυμα που λάβατε στην εφαρμογή του Telegram; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα απλά βήματα που θα βρείτε παρακάτω. Το Telegram είναι μία από τις δημοφιλέστερες και ασφαλέστερες εφαρμογές επικοινωνίας, που σας επιτρέπει να ανταλλάζετε μηνύματ…