Κόλπα του WhatsApp: Πώς να αποκρύψετε μια συνομιλία του WhatsApp

Θέλετε να προστατέψετε την ιδιωτικότητά σας στο WhatsApp; Το παρακάτω άρθρο είναι για εσάς!

Χιλιάδες χρήστες σε όλο τον κόσμο χρησιμοποιούν κάθε μέρα την εφαρμογή του WhatsApp για την επικοινωνία τους, κι αν ανήκετε κι εσείς σε αυτούς, η παρακάτω μέθοδος προστασίας μπορεί να σας φανεί χρήσιμη.

Πολλές φορές, ανταλλάζουμε φωτογραφίες, βίντεο ή μηνύματα που δε θέλουμε να πέσουν σε αδιάκριτα μάτια. Αν η συσκευή σας αλλάζει συχνά χέρια και ανησυχείτε για την ιδιωτικότητά σας, υπάρχει τρόπος να προστατέψετε το περιεχόμενο των συνομιλιών σας στο WhatsApp.

Προστασία των συνομιλιών σας στο WhatsApp

Η εφαρμογή του WhatsApp σας δίνει ήδη τη δυνατότητα να μεταφέρετε συνομιλίες στο τέλος της λίστας συνομιλιών, πατώντας Αρχειοθέτηση. Αλλά η λύση αυτή δεν εγγυάται την προστασία σας, καθώς κάθε φορά που λαμβάνετε ένα νέο μήνυμα σε μια αρχειοθετημένη συνομιλία, το περιεχόμενό της θα μεταφέρετε αυτόματα στην πρώτη θέση της λίστας.

Αν αναζητάτε μια πιο σίγουρη λύση, καλό θα ήταν να κατεβάσετε το κατάλληλο εργαλείο ασφαλείας. Στο AndroidList θα βρείτε μια ποικιλία εφαρμογών, που σας επιτρέπουν να κλειδώσετε το λογαριασμό σας με έναν κωδικό πρόσβασης, αλλά και να αποκρύψετε συγκεκριμένες συνομιλίες από τη λίστα σας στο WhatsApp.

Χρήση εργαλείων ασφαλείας του WhatsApp

Τα περισσότερα εργαλεία για την προστασία των δεδομένων σας στο WhatsApp είναι δωρεάν και λειτουργούν με απλό τρόπο. Το μόνο που χρειάζεστε είναι έναν κωδικό πρόσβασης που θα γνωρίζετε μόνο εσείς. Εμείς σας προτείνουμε το Chat Lock For WhatsApp, που μπορείτε να κατεβάσετε εντελώς δωρεάν μέσα από τη σελίδα του AndroidList.

Μόλις ολοκληρώσετε τη λήψη του, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

  • Ανοίξτε την εφαρμογή Chat Lock For WhatsApp.
  • Ορίστε έναν ασφαλή κωδικό πρόσβασης.
  • Δώστε άδεια χρήσης των εφαρμογών του Android σας και είστε έτοιμοι.

Αν τώρα θέλετε να αποκρύψετε συγκεκριμένες συνομιλίες, κάντε τα εξής:

  • Ανοίξτε την εφαρμογή Chat Lock For WhatsApp.
  • Βρείτε και πατήστε το σύμβολο «+». Εκεί θα δείτε όλες τις συνομιλίες σας στο WhatsApp.
  • Κάντε κλικ σε αυτήν που θέλετε να αποκρύψετε, ξαναπατήστε το σύμβολο «+» και η εφαρμογή θα αποκρύψει τη συνομιλία σας.

Τόσο εύκολα! Με παρόμοιο τρόπο λειτουργεί και η εφαρμογή Locker for Whats Chat, που αποτελεί μια επίσης καλή και δωρεάν επιλογή ασφαλείας. Επιλέξτε αυτήν που προτιμάτε και βεβαιωθείτε πως το περιεχόμενό σας στο WhatsApp είναι ασφαλές!

Ελπίζουμε το άρθρο αυτό να σας φανεί χρήσιμο. Για να κατεβάσετε δωρεάν τις δύο εφαρμογές, κάντε κλικ στους παρακάτω συνδέσμους:

  1. Chat Lock For Whatsapp

    Chat Lock For Whatsapp

    Με τη χρήσιμη αυτήν εφαρμογή θα είστε σε θέση να προστατέψετε τις συνομιλίες σας στο WhatsApp. Ορίστε έναν ασφαλή κωδικό πρόσβασης και στη συνέχεια επιλέξτε ποιες συνομιλίες θέλετε να αποκρύψετε από τη λίστα σας στο WhatsApp. Η εφαρμογή προσφέρει ένα οργανωμένο περιβάλλον και είναι εντελώς δωρεάν.

  2. Locker for Whats Chat App

    Locker for Whats Chat App

    Πρόκειται για ένα επίσης ασφαλές εργαλείο προστασίας συνομιλιών, που καταλαμβάνει ελάχιστο χώρο μνήμης. Η εφαρμογή σας επιτρέπει να ορίσετε έναν κωδικό πρόσβασης, ώστε να εμποδίσετε την είσοδο τρίτων στην εφαρμογή του WhatsApp. Επιπλέον, όπως και στο Chat Lock, μπορείτε να επιλέξετε ποιες συνομιλίες θέλετε να αποκρύψετε.

Πώς να Δείτε Παλιές Ιστορίες στο Instagram
Πώς να Δείτε Παλιές Ιστορίες στο Instagram

Θέλετε να παρακολουθήσετε ξανά μια ιστορία του Instagram μετά τη λήξη της; Υπάρχει τρόπος να ελέγξετε το περιεχόμενο που μοιραστήκατε στο παρελθόν και σας τον παρουσιάζουμε στον σημερινό μας οδηγό. Η εφαρμογή του Instagram είναι ένα δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο που σας επιτρέπε…

Πώς να Κατεβάσετε Βίντεο του TikTok Χωρίς Υδατογράφημα
Πώς να Κατεβάσετε Βίντεο του TikTok Χωρίς Υδατογράφημα

Θέλετε να κατεβάσετε τα βίντεο που δημοσιεύετε στο TikTok χωρίς υδατογράφημα; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τους απλούς τρόπους που θα βρείτε παρακάτω! Η εφαρμογή του TikTok σας επιτρέπει να μοιράζεστε σύντομα βίντεο με το περιεχόμενο που θα επιλέξετε τα οποία μπορείτε στη συνέχε…

Πώς να Προσθέσετε έναν Κωδικό Πρόσβασης στο Instagram για να Προστατέψετε τις Συνομιλίες σας
Πώς να Προσθέσετε έναν Κωδικό Πρόσβασης στο Instagram για να Προστατέψετε τις Συνομιλίες σας

Θέλετε να προστατέψετε τις συνομιλίες σας στην εφαρμογή του Instagram; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα απλά βήματα που θα βρείτε παρακάτω. Η εφαρμογή του Instagram, εκτός από τη δημοσίευση εικόνων και βίντεο, σας επιτρέπει επίσης και να ανταλλάζετε άμεσα μηνύματα με τους ακόλουθ…

Είναι το Telegram Ασφαλές; Συμβουλές για την Ασφαλή Χρήση του
Είναι το Telegram Ασφαλές; Συμβουλές για την Ασφαλή Χρήση του

Αναρωτιέστε αν η εφαρμογή του Telegram είναι ασφαλής; Στον σημερινό μας οδηγό θα βρείτε μερικές συμβουλές για την καλύτερη προστασία σας κατά τη χρήση της εφαρμογής. Το Telegram είναι μία από τις πιο ασφαλείς εφαρμογές επικοινωνίας, που προστατεύει του χρήστες του κρυπρογραφώ…

Πώς να Διαγράψετε του Ιστορικού Αναζήτησης στο Instagram
Πώς να Διαγράψετε του Ιστορικού Αναζήτησης στο Instagram

Η εφαρμογή του Instagram είναι ένα κορυφαίο εργαλείο κοινωνικής δικτύωσης, που σας επιτρέπει να μοιράζεστε περιεχόμενο με τους ακόλουθους σας και να αλληλεπιδράτε με τις δημοσιεύσεις τους. Μέσω της εφαρμογής, μπορείτε να αναζητήσετε το περιεχόμενο που ταιριάζει στα ενδιαφέρον…