Τα Καλύτερα Παιχνίδια του Αυγούστου: Frozen Adventures, Perfect Slices, Rocket Sky!

Θέλετε να κατεβάσετε νέα και διασκεδαστικά παιχνίδια στο Android σας; Βρείτε στο άρθρο που ακολουθεί τις πέντε καλύτερες επιλογές παιχνιδιών του Αυγούστου!

Στο Google Play κυκλοφορούν καθημερινά νέες επιλογές παιχνιδιών για τα Android μας. Αν θέλετε να μάθετε ποιες εφαρμογές παιχνιδιών ξεχώρισαν το μήνα που μας πέρασε για να τις κατεβάσετε στο κινητό σας, το AndroidList είναι εδώ για εσάς!

Όπως κάθε μήνα, η ομάδα μας συγκέντρωσε και σας παρουσιάζει τις πέντε κορυφαίες επιλογές παιχνιδιών για δωρεάν λήψη στο Android σας. Επιλέξτε ανάμεσα σε ρεαλιστικούς προσομοιωτές, διασκεδαστικά παζλ και εθιστικά arcade και μπείτε δυναμικά στο φθινόπωρο! Βρείτε το παιχνίδι που ταιριάζει στα ενδιαφέροντά σας και κάντε δωρεάν λήψη στο smartphone σας, μέσα από τη σελίδα του AndroidList.

  1. Frozen Adventures

    Frozen Adventures

    Οι λάτρεις των κινουμένων σχεδίων και συγκεκριμένα του Frozen θα ενθουσιαστούν με αυτό το παιχνίδι παζλ! Το συναρπαστικό αυτό match 3 θα ζωντανέψει την Έλσα και τους υπόλοιπους χαρακτήρες της Disney ταινίας στην οθόνη του Android σας. Συνδυάστε τα στοιχεία σε αμέτρητα επίπεδα, περιηγηθείτε στα σκηνικά της ταινίας και ζήστε τη μαγεία του Frozen!

  2. Perfect Slices

    Perfect Slices

    Αν αναζητάτε ένα εθιστικό παιχνίδι που θα σας κάνει να κολλήσετε, ο ρεαλιστικός αυτός προσομοιωτής κουζίνας είναι για εσάς. Στο παιχνίδι αυτό θα μεταμορφωθείτε σε σεφ και θα πρέπει να κόψετε τα λαχανικά όσο πιο γρήγορα μπορείτε. Όσα περισσότερα λαχανικά καταφέρετε να κόψετε, τόσο περισσότερους πόντους θα κερδίζετε σε αυτό το απλό αλλά εθιστικό παιχνίδι!

  3. Sand Balls

    Sand Balls

    Μια επίσης καλή και εθιστική επιλογή παιχνιδιού παζλ είναι και το Sand Balls. Το παιχνίδι σας μεταφέρει σε ένα πολύχρωμο περιβάλλον όπου ο στόχος σας είναι ένας: να δημιουργήσετε μια διαδρομή ώστε να οδηγήσετε τις πολύχρωμες μπάλες κάθε επιπέδου στην έξοδο. Θα πρέπει όμως να είστε προσεκτικοί για να ξεπερνάτε τα εμπόδια που συναντάτε!

  4. Rocket Sky!

    Rocket Sky!

    Ετοιμαστείτε να επιβιβαστείτε σε έναν πύραυλο με προορισμό σας το διάστημα! Στο διασκεδαστικό αυτό παιχνίδι, αποστολή σας είναι να πετάξετε με τον πύραυλό σας, όσο πιο ψηλά μπορείτε. Ανακαλύψτε νέους πλανήτες, ενισχύστε τον πύραυλό σας με νέα χαρακτηριστικά και προσέξτε να μην υπερθερμανθεί, για να μην ξεκινήσετε από την αρχή!

  5. Cool Goal!

    Cool Goal!

    Για το τέλος κρατήσαμε έναν προσομοιωτή που θα ενθουσιάσει τους λάτρεις του ποδοσφαίρου. Στο Cool Goal στόχος σας είναι να σουτάρετε όσα περισσότερα γκολ μπορείτε, αποφεύγοντας τους αμυντικούς παίκτες της αντίπαλης ομάδας. Το παιχνίδι προσφέρει ένα απλό περιβάλλον, αλλά θα σας κάνει να κολλήσετε, χάρη στα ρεαλιστικά του εφέ.

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Όπως το Hogwarts Legacy για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Όπως το Hogwarts Legacy για Android που Πρέπει να Παίξετε

Θέλετε να ζήσετε τη μαγεία των ιστοριών του Χάρι Πότερ στο Android σας; Παρακάτω θα βρείτε φοβερά παιχνίδια όπως το Hogwarts Legacy για να κατεβάσετε στο Android σας! Οι ιστορίες του Χάρι Πότερ έχουν μεγαλώσει γενιές και γενιές, κι αν είστε λάτρεις των παιχνιδιών με πρωταγωνι…

Τα Καλύτερα Παιχνίδια ASMR για Android για Απόλυτη Χαλάρωση
Τα Καλύτερα Παιχνίδια ASMR για Android για Απόλυτη Χαλάρωση

Θέλετε να χαλαρώσετε μετά από μια δύσκολη μέρα στη δουλειά; Σας αρέσει να βλέπετε περιεχόμενο ASMR κάθε είδους στο Android σας; Η σημερινή μας λίστα παιχνιδιών είναι για εσάς! Το περιεχόμενο ASMR βρίσκεται πλέον παντού! Από βίντεο στο YouTube και τα κοινωνικά δίκτυα, μέχρι εφ…

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Προσομοίωσης Τρένων για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Προσομοίωσης Τρένων για Android που Πρέπει να Παίξετε

Είστε φανατικοί των τρένων; Δοκιμάστε να κατεβάσετε και να παίξετε δωρεάν ένα παιχνίδι προσομοίωσης στο smartphone σας! Τα τρένα εντυπωσιάζουν κυρίως το αντρικό κοινό όλων των ηλικιών, και πρόκειται για μια εξαιρετικά ξεχωριστή κατηγορία παιχνιδιών, που δε θα μπορούσε να λείπ…

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Marvel για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Marvel για Android που Πρέπει να Παίξετε

Θέλετε να δοκιμάσετε τις ικανότητες σας ως υπερήρωες; Δοκιμάστε να παίξετε ένα από τα παρακάτω παιχνίδια της Marvel. Η Marvel εκτός από κόμιξ και κινηματογραφικά blockbuster προσφέρει ακόμη και δυναμικά παιχνίδια για το Android σας. Όπως μπορείτε να μαντέψετε, στα παιχνίδια α…

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Μπιλιάρδου για Android που Πρέπει να Κατεβάσετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Μπιλιάρδου για Android που Πρέπει να Κατεβάσετε

Σας αρέσει το μπιλιάρδο; Αναζητάτε ένα διασκεδαστικό παιχνίδι στο Android σας; Οι εφαρμογές μπιλιάρδου που συγκεντρώσαμε παρακάτω είναι ό,τι ακριβώς χρειάζεστε! Το μπιλιάρδο είναι ένα δημοφιλές παιχνίδι τόσο στον πραγματικό κόσμο, όσο και στον κόσμο των Android μας! Ο στόχος …