Πώς να μάθετε πότε είναι κάποιος συνδεδεμένος στο WhatsApp

Θέλετε να μαθαίνετε πότε είναι συνδεδεμένες οι επαφές σας στο WhatsApp; Το παρακάτω άρθρο θα σας φανεί χρήσιμο!

Στο AndroidList θα βρείτε πολλούς και διάφορους οδηγούς του WhatsApp, για να βελτιώσετε τη χρήση του και να γνωρίζετε όλες τις τελευταίες του λειτουργίες! Στο άρθρο που ακολουθεί θα μάθετε πως μπορείτε να ενημερώνεστε όταν οι επαφές σας συνδέονται ή αποσυνδέονται στην εφαρμογή.

Το μόνο που χρειάζεστε είναι το κατάλληλο εργαλείο! Εμείς σας προτείνουμε το Sotla, που μπορείτε να κατεβάσετε εντελώς δωρεάν από τη σελίδα μας. Κάντε λήψη της εφαρμογής, ακολουθήστε τα βήματα του οδηγού μας και μάθετε κάθε λεπτό αν οι επαφές σας είναι συνδεδεμένες στο WhatsApp!

Πώς θα μάθετε αν οι επαφές σας είναι συνδεδεμένες στο WhatsApp

Για να μάθετε πότε οι επαφές σας είναι συνδεδεμένες στο WhatsApp, θα πρέπει να κατεβάσετε τη δωρεάν εφαρμογή Sotla. Πρόκειται για ένα εργαλείο που λειτουργεί σε όλες τις εκδόσεις Android και δεν προϋποθέτει rooting. Μόλις ολοκληρώσετε τη λήψη της εφαρμογής, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

  • Ανοίξτε την εφαρμογή Sotla.
  • Βρείτε και πατήστε το εικονίδιο «+» που θα βρείτε επάνω δεξιά.
  • Επιλέξτε την εφαρμογή του WhatsApp.

  • Στη συνέχεια θα πρέπει να εισάγετε τον αριθμό της επαφής του WhatsApp που θέλετε να ελέγξετε και να πατήσετε ΟΚ. Μην ξεχάσετε να εισάγετε τον κωδικό της χώρας!
  • Έπειτα, θα παρατηρήσετε πως στην οθόνη σας θα εμφανιστεί το όνομα της επαφής, καθώς και η ώρα τελευταίας σύνδεσης.
  • Τέλος, κάθε φορά που η επάφη σας συνδέεται ή αποσυνδέεται από το WhatsApp, θα λαμβάνεται αυτόματα ειδοποιήσεις στο Android σας!

Τόσο απλά! Επιπλέον, η εφαρμογή Sotla σας επιτρέπει να ελέγξετε τη δραστηριότητα των προήγουμενων ημερών, καθώς και να δείτε τις ώρες σύνδεσης των επαφών σας σε ένα αναλογικό ρολόι.

Να θυμάστε πως έχετε τη δυνατότητα να εισάγετε περισσότερους από έναν αριθμούς των επαφών σας στο WhatsApp και να απενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις, απλά σύροντας τον εικονικό διακόπτη που θα βρείτε δίπλα σε κάθε επαφή στο Sotla.

Η χρήσιμη αυτή εφαρμογή μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε άλλες εφαρμογές επικοινωνίας, όπως το Telegram. Κάντε κλικ στους συνδέσμους που ακολουθεί για να την κατεβάσετε εντελώς δωρεάν το Sotla ή την επίσημη εφαρμογή του WhatsApp, μέσα από τη σελίδα του AndroidList:

  1. Sotla - online last seen

    Sotla – online last seen

    Με το χρήσιμο αυτό εργαλείο θα είστε σε θέση να μαθαίνετε κάθε στιγμή αν οι αγαπημένες σας επαφές είναι συνδεδεμένες στις δημοφιλείς εφαρμογές επικοινωνίας. Απλά εισάγετε τον αριθμό της επαφής και λάβετε ζωντανά ειδοποιήσεις κάθε φορά που οι επαφές σας συνδέονται ή αποσυνδέονται. Επιπλέον, μπορείτε να δείτε την προηγούμενη δραστηριότητά τους.

  2. WhatsApp Messenger

    WhatsApp Messenger

    ΤΤο WhatsApp Messenger είναι μία δημοφιλής εφαρμογή επικοινωνίας με χιλιάδες χρήστες σε όλο τον κόσμο. Το χρήσιμο αυτό εργαλείο επικοινωνίας, δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες του να συνομιλούν δωρεάν μέσω μηνυμάτωνηχητικών εγγραφών αλλά και να στέλνουν βίντεο και εικόνες,χρησιμοποιώντας κάποιο δίκτυο WiFi ή 3G.

Πώς να Προσθέσετε ένα Κουμπί Επικοινωνίας στο Instagram
Πώς να Προσθέσετε ένα Κουμπί Επικοινωνίας στο Instagram

Χρησιμοποιείτε το Instagram για την επιχείρηση σας; Δοκιμάστε να προσθέσετε ένα κουμπί επικοινωνίας για να ενισχύσετε τη σχέση σας με τους πελάτες σας! Το Instagram είναι μια εφαρμογή με εκατομμύρια ενεργούς χρήστες, και αρκετοί από αυτούς χρησιμοποιούν την εφαρμογή για να πρ…

Πώς να Στείλετε Ένα Μήνυμα σε Πολλές Επαφές στο WhatsApp
Πώς να Στείλετε Ένα Μήνυμα σε Πολλές Επαφές στο WhatsApp

Θέλετε να στείλετε το ίδιο μήνυμα σε περισσότερες από μία επαφές του WhatsApp; Στο σημερινό μας άρθρο θα βρείτε μερικούς απλούς τρόπους για την αποστολή περιεχομένου σε πολλαπλούς χρήστες του WhatsApp. Η εφαρμογή του WhatsApp είναι ένα δωρεάν εργαλείο επικοινωνίας για την αντ…

Πώς να Κατεβάσετε Ήχους από το Instagram των Android
Πώς να Κατεβάσετε Ήχους από το Instagram των Android

Είδατε κάποιο βίντεο στο Instagram και θέλετε να κατεβάσετε τον ήχο του στο Android σας; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα απλά βήματα του σημερινού μας οδηγού για να αποθηκεύσετε όλους τους αγαπημένους σας ήχους στο Android σας! Η εφαρμογή του Instagram σας επιτρέπει να μοιράζεστ…

Τι Είναι το TikTok Shop και Πώς να το Χρησιμοποιήσετε
Τι Είναι το TikTok Shop και Πώς να το Χρησιμοποιήσετε

Το TikTok είναι ίσως το δημοφιλέστερο κοινωνικό δίκτυο σε όλο τον κόσμο, που προσφέρει όλο και περισσότερες λειτουργίες στους χρήστες του. Μία από αυτές τις λειτουργίες είναι και το TikTok Shop. Όπως λέει και το όνομα του, το TikTok Shop είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα εντός …

Πώς να Δείτε Ποιος Είδε το Βίντεό σας στο Instagram
Πώς να Δείτε Ποιος Είδε το Βίντεό σας στο Instagram

Η εφαρμογή του Instagram σας επιτρέπει να μοιράζεστε φωτογραφίες και βίντεο ως δημοσιεύσεις, reels, αλλά και ιστορίες στον λογαριασμό σας. Πώς μπορείτε όμως να μάθετε ποιος βλέπει το περιεχόμενο σας, και συγκεκριμένα τα βίντεο που μοιράζεστε στη δημοφιλή εφαρμογή; Το κορυφαίο…