Πώς να επιταχύνετε την ταχύτητα των φωνητικών σας μηνυμάτων στο WhatsApp του Android σας

Θέλετε να επιταχύνετε την ταχύτητα των φωνητικών σας μηνυμάτων στο WhatsApp του Android σας; Μάθετε παρακάτω τί χρειάζεται να κάνετε!

Το WhatsApp προσφέρει στους χρήστες του τη δυνατότητα αποστολής φωνητικών μηνυμάτων, με μόνο προϋπόθεση μια σύνδεση στο διαδίκτυο. Η εφαρμογή σας επιτρέπει να κάνετε άμεσα αναπαραγωγή των φωνητικών μηνυμάτων, ενώ μπορείτε να κατεβάσετε και συμπληρωματικά εργαλεία για να ενισχύσετε τις λειτουργίες της δημοφιλούς εφαρμογής.

Αν συνηθίζετε να ανταλλάζετε φωνητικά μηνύματα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα στο WhatsApp, ίσως να σας ήταν πιο εύκολο να τα ακούσετε χωρίς παύσεις ή ενοχλητικούς ήχους. Και τα καλά νέα είναι πως μπορείτε να το κάνετε χρησιμοποιώντας το κατάλληλο εργαλείο.

Μάθετε παρακάτω πως μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το TalkFaster!, την εφαρμογή που σας επιτρέπει να ακούσετε τα φωνητικά μηνύματα που λαμβάνετε σε γρηγορότερες ταχύτητες.

Χρήση του TalkFaster!

Για να χρησιμοποιήσετε το TalkFaster! στο Android σας, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

  • Κάντε δωρεάν λήψη της εφαρμογής.
  • Ανοίξτε το WhatsApp και βρείτε το φωνητικό μήνυμα που θέλετε να ακούσετε.
  • Πατήστε παρατεταμένα πάνω στο φωνητικό μήνυμα και στο μενού που θα εμφανιστεί επιλέξτε Κοινοποίηση.
  • Εκεί θα βρείτε μια λίστα εφαρμογών. Αναζητήστε και επιλέξτε το TalkFaster!.
  • Το μήνυμα θα ανοίξει στην εφαρμογή του TalkFaster! και εκεί θα έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε την επιθυμητή ταχύτητα.

Η εφαρμογή προσφέρει ένα απλό και οργανωμένο περιβάλλον και σας επιτρέπει να ακούσετε τα φωνητικά σας μηνύματα, χωρίς να το γνωρίζουν οι συνομιλητές σας. Κι αυτό γιατί μπορείτε να αποκρύψετε το σύμβολο ανάγνωσης στο WhatsApp. Ακόμη, σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε 6 διαφορετικές ταχύτητες:

Επιπλέον, σας επιτρέπει να προσπερνάτε σημεία χωρίς ομιλία, για να εξοικονομείτε χρόνο. Η εφαρμογή θα σας παρουσιάζει το χρόνο που εξασφαλίσατε μόλις ολοκληρώσετε την αναπαραγωγή.

Να θυμάστε πως μπορείτε να κάνετε χρήση της εφαρμογής σε οποιαδήποτε εργαλείο επικοινωνίας χρησιμοποιείτε, αρκεί να υποστηρίζει τη δυνατότητα ανταλλαγής φωνητικών μηνυμάτων.

Για να ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε σήμερα το TalkFaster! και το WhatsApp στο Android smartphone σας, κάντε κλικ στους συνδέσμους που θα βρείτε παρακάτω:

  1. TalkFaster! - Speed up voice messages

    TalkFaster! – Speed up voice messages

    Ήρθε η ώρα να ακούσετε τα φωνητικά σας μηνύματα, χωρίς κενά ή διακοπές με αυτό το εργαλείο. Κάντε δωρεάν λήψη της εφαρμογής, επιλέξτε την επιθυμητή ταχύτητα και ακούστε οποιοδήποτε φωνητικό μήνυμα λαμβάνετε ακόμη πιο γρήγορα! Επιπλέον, η εφαρμογή σας επιτρέπει να κάνετε αναπαραγωγή μηνύματων, χωρίς να το γνωρίζουν οι συνομιλητές σας!

  2. WhatsApp Messenger

    WhatsApp Messenger

    Το WhatsApp Messenger είναι μία δημοφιλής εφαρμογή επικοινωνίας με χιλιάδες χρήστες σε όλο τον κόσμο. Το χρήσιμο αυτό εργαλείο επικοινωνίας, δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες του να συνομιλούν δωρεάν μέσω μηνυμάτων, ηχητικών εγγραφών αλλά και να στέλνουν βίντεο και εικόνες, χρησιμοποιώντας κάποιο δίκτυο WiFi ή 3G.

Πώς να Διαγράψετε του Ιστορικού Αναζήτησης στο Instagram
Πώς να Διαγράψετε του Ιστορικού Αναζήτησης στο Instagram

Η εφαρμογή του Instagram είναι ένα κορυφαίο εργαλείο κοινωνικής δικτύωσης, που σας επιτρέπει να μοιράζεστε περιεχόμενο με τους ακόλουθους σας και να αλληλεπιδράτε με τις δημοσιεύσεις τους. Μέσω της εφαρμογής, μπορείτε να αναζητήσετε το περιεχόμενο που ταιριάζει στα ενδιαφέρον…

Πώς να Καταλάβετε αν Κάποιος Παρακολουθεί το Προφίλ σας στο Instagram
Πώς να Καταλάβετε αν Κάποιος Παρακολουθεί το Προφίλ σας στο Instagram

Αναρωτιέστε αν κάποιος παρακολουθεί το προφίλ σας στο Instagram; Δοκιμάστε τους παρακάτω τρόπους για να βεβαιωθείτε! Η εφαρμογή του Instagram επιτρέπει στους χρήστες της να μοιράζονται περιεχόμενο με τους ακόλουθους τους ως δημοσιεύσεις, ιστορίες ή και reels. Αν έχετε υποψίες…

Πώς να Κατεβάσετε Φωνητικά Μηνύματα του Telegram
Πώς να Κατεβάσετε Φωνητικά Μηνύματα του Telegram

Θέλετε να αποθηκεύσετε κάποιο φωνητικό μήνυμα που λάβατε στην εφαρμογή του Telegram; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα απλά βήματα που θα βρείτε παρακάτω. Το Telegram είναι μία από τις δημοφιλέστερες και ασφαλέστερες εφαρμογές επικοινωνίας, που σας επιτρέπει να ανταλλάζετε μηνύματ…

Πώς να Προσθέσετε ένα Κουμπί Επικοινωνίας στο Instagram
Πώς να Προσθέσετε ένα Κουμπί Επικοινωνίας στο Instagram

Χρησιμοποιείτε το Instagram για την επιχείρηση σας; Δοκιμάστε να προσθέσετε ένα κουμπί επικοινωνίας για να ενισχύσετε τη σχέση σας με τους πελάτες σας! Το Instagram είναι μια εφαρμογή με εκατομμύρια ενεργούς χρήστες, και αρκετοί από αυτούς χρησιμοποιούν την εφαρμογή για να πρ…

Πώς να Στείλετε Ένα Μήνυμα σε Πολλές Επαφές στο WhatsApp
Πώς να Στείλετε Ένα Μήνυμα σε Πολλές Επαφές στο WhatsApp

Θέλετε να στείλετε το ίδιο μήνυμα σε περισσότερες από μία επαφές του WhatsApp; Στο σημερινό μας άρθρο θα βρείτε μερικούς απλούς τρόπους για την αποστολή περιεχομένου σε πολλαπλούς χρήστες του WhatsApp. Η εφαρμογή του WhatsApp είναι ένα δωρεάν εργαλείο επικοινωνίας για την αντ…