Πώς να μάθετε αν κάποιος είναι συνδεδεμένος στο λογαριασμό σας στο Facebook

Ανησυχείτε για την ασφάλεια του λογαριασμού σας στο Facebook; Μάθετε τώρα αν κάποιος είναι συνδεδεμένος στο λογαριασμό σας, καθώς και πώς μπορείτε να προστατέψετε καλύτερα τα δεδομένα σας.

Το Facebook είναι ένα από τα κορυφαία μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο. Η δημοφιλής εφαρμογή έχασε πρόσφατα την εμπιστοσύνη κάποιων χρηστών της, διαρρέοντας εαυαίσθητα προσωπικά δεδομένα για εμπορικούς λόγους.

Όπως όλες οι δημοφιλείς εφαρμογές επικοινωνίας, έτσι και το Facebook, κινδυνεύει από χάκερς κι αν ανησυχείτε πως κάποιος είναι συνδεδεμένος στο λογαριασμό σας, υπάρχει τρόπος να το διαπιστώσετε.

Απλά ακολουθήστε τα βήματα του παρακάτω tutorial, δείτε ποιες συσκευές είναι συνδεδεμένες στο λογαριασμό σας στο Facebook και ανανεώστε τον κωδικό σας για μεγαλύτερη προστασία.

Συνδεδεμένες συσκευές στο Facebook

Για να δείτε ποιες συσκευές είναι συνδεδεμένες στο λογαριασμό σας στο Facebook θα πρέπει να κάνετε τα εξής:

  • Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο Facebook.
  • Πηγαίνετε στις Ρυθμίσεις > Ασφάλεια και Σύνδεση. Εκεί θα βρείτε το πεδίο Από πού είστε συνδεδεμένοι.
  • Πατήστε Δείτε περισσότερα για να δείτε όλες τις συσκευές που είναι συνδεδεμένες στο λογαριασμό σας στο Facebook.

Αν δεν αναγνωρίζετε κάποια από τις συσκεύες της λίστας ή αν σας φαίνεται ύποπτη πηγαίνετε στο επόμενο βήμα για να κάνετε αφαίρεση ύποπτων συσκευών.

Αφαίρεση ύποπτων συσκευών
Για να κάνετε αφαίρεση κάποιας ύποπτης συσκευής, θα πρέπει να κάνετε τα εξής:
  • Βρείτε τη συσκευή που θεωρείτε ύποπτη.
  • Πατήστε το εικονίδιο με τις τρεις τελίτσες.
  • Επιλέξτε Αποσύνδεση.

Αν θέλετε να αποσυνδέσετε όλες τις συσκευές σας, μπορείτε να το κάνετε πατώντας το Αποσύνδεση από όλες τις περιόδους σύνδεσης.

Ασφάλιση λογαριασμού

Αν συνεχίζετε να έχετε αμφιβολίες για την ασφάλεια του λογαριασμού σας, μπορείτε πάντα να ανανεώσετε τον κωδικό πρόσβασής σας, επιλέγοντας κάτι πιο ισχυρό. Για να ανανεώσετε τον κωδικό σας, κάντε τα εξής:

  • Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο Facebook.
  • Πηγαίνετε στις Ρυθμίσεις > Ασφάλεια και Σύνδεση. Εκεί θα βρείτε το πεδίο Σύνδεση.
  • Στην Αλλαγή κωδικού πρόσβασης πατήστε Επεξεργασία.
  • Εισάγετε τον παλιό σας κωδικό, στη συνέχεια το νέο κωδικό που θέλετε να ορίσετε, επιβεβαιώστε και είστε έτοιμοι!

Αν τώρα ανησυχείτε πως ξεχάσετε το λογαριασμό σας ανοιχτό σε κάποια συσκευή τρίτου, μπορείτε να διαγράψετε τη συσκευή αυτήν από τη λίστα και στο πεδίο Σύνδεση να απενεργοποιήσετε την επιλογή Αποθήκευση στοιχείων σύνδεσης. Για επιπλέον ασφάλεια, μπορείτε να ενεργοποιήσετε την επιλογή ελέγχου ταυτότητας δύο παραγόντων.

Ελπίζουμε το άρθρο αυτό να σας φανεί χρήσιμο και να σας βοηθήσει να προστατέψετε καλύτερα τα προσωπικά δεδομένα του λογαριασμού σας στο Facebook. Για να ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε τη δημοφιλή εφαρμογή επικοινωνίας στο Android σας, κάντε κλικ στο σύνδεσμο που ακολουθεί:

  1. Facebook

    Facebook

    Το Facebook είναι ίσως μία από τις δημοφιλέστερες εφαρμογές, που σας δίνει τη δυνατότηα να επικοινωνείτε με φίλους απευθείας από το κινητό σας. Δημιουργήστε ένα προφίλ, στείλτε μηνύματα, κοινοποιήστε φωτογραφίες και βίντεο, δείτε τί ανεβάζουν οι φίλοι σας και λάβετε άμεσες ειδοποιήσεις για τα μηνύματα που λαμβάνετε.

Πώς να Διαγράψετε του Ιστορικού Αναζήτησης στο Instagram
Πώς να Διαγράψετε του Ιστορικού Αναζήτησης στο Instagram

Η εφαρμογή του Instagram είναι ένα κορυφαίο εργαλείο κοινωνικής δικτύωσης, που σας επιτρέπει να μοιράζεστε περιεχόμενο με τους ακόλουθους σας και να αλληλεπιδράτε με τις δημοσιεύσεις τους. Μέσω της εφαρμογής, μπορείτε να αναζητήσετε το περιεχόμενο που ταιριάζει στα ενδιαφέρον…

Πώς να Καταλάβετε αν Κάποιος Παρακολουθεί το Προφίλ σας στο Instagram
Πώς να Καταλάβετε αν Κάποιος Παρακολουθεί το Προφίλ σας στο Instagram

Αναρωτιέστε αν κάποιος παρακολουθεί το προφίλ σας στο Instagram; Δοκιμάστε τους παρακάτω τρόπους για να βεβαιωθείτε! Η εφαρμογή του Instagram επιτρέπει στους χρήστες της να μοιράζονται περιεχόμενο με τους ακόλουθους τους ως δημοσιεύσεις, ιστορίες ή και reels. Αν έχετε υποψίες…

Πώς να Κατεβάσετε Φωνητικά Μηνύματα του Telegram
Πώς να Κατεβάσετε Φωνητικά Μηνύματα του Telegram

Θέλετε να αποθηκεύσετε κάποιο φωνητικό μήνυμα που λάβατε στην εφαρμογή του Telegram; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα απλά βήματα που θα βρείτε παρακάτω. Το Telegram είναι μία από τις δημοφιλέστερες και ασφαλέστερες εφαρμογές επικοινωνίας, που σας επιτρέπει να ανταλλάζετε μηνύματ…

Πώς να Προσθέσετε ένα Κουμπί Επικοινωνίας στο Instagram
Πώς να Προσθέσετε ένα Κουμπί Επικοινωνίας στο Instagram

Χρησιμοποιείτε το Instagram για την επιχείρηση σας; Δοκιμάστε να προσθέσετε ένα κουμπί επικοινωνίας για να ενισχύσετε τη σχέση σας με τους πελάτες σας! Το Instagram είναι μια εφαρμογή με εκατομμύρια ενεργούς χρήστες, και αρκετοί από αυτούς χρησιμοποιούν την εφαρμογή για να πρ…

Πώς να Στείλετε Ένα Μήνυμα σε Πολλές Επαφές στο WhatsApp
Πώς να Στείλετε Ένα Μήνυμα σε Πολλές Επαφές στο WhatsApp

Θέλετε να στείλετε το ίδιο μήνυμα σε περισσότερες από μία επαφές του WhatsApp; Στο σημερινό μας άρθρο θα βρείτε μερικούς απλούς τρόπους για την αποστολή περιεχομένου σε πολλαπλούς χρήστες του WhatsApp. Η εφαρμογή του WhatsApp είναι ένα δωρεάν εργαλείο επικοινωνίας για την αντ…